Politika

Sekulić: Demokrate pokazale neozbiljnost, pravdaju se prizemnim uvredama i manipulacijama

Kolege iz Demokrata su još jednom pokazale svu svoju neozbiljnost – umjesto da saopšte zbog čega su izbjegli  da danas razgovaraju o setu izbornih zakona, i zašto su izmišljali nepostojeće razloge, trazeći način da pobjegnu iz sale, oni pokušavaju da se opravdaju prizemnim uvredama. I naravno, neizostavnim manipulacijama, kazao je poslanik DPS-a Predrag Sekulić.

On je reagovao na današnje optužbe Demokrata koji su poručili da je za političko profilisanje Predraga Sekulića, dovoljno reći da je bio član radne grupe kojom je rukovodila Marta Šćepanović, te da ta radna grupa za sve vrijeme otkad je formirana, a i formirana je na nezakonit način, nije ništa uradila.

<<<Rovčanin: Radna grupa gdje je bio Sekulić nije uradila ništa>>>

“Najprije – Predrag Sekulić nije bio član radne grupe kojom je rukovodila Marta Šćepanović?! To ste izmislili, isto kao što ste izmislili  nedostatak kvoruma, da biste pobjegli iz sale. Predrag Sekulić je radio u dvije radne podgrupe – za medijske zakone i zakon o finansiranju političkih partija. I obije radne grupe su uspješno završile svoj rad, uz učešće predstavnika akademske zajednice i nevladinog sektora, predlozima koji su na tragu onoga što su bile sugestije OEBS-a i Savjeta Evrope.Poznata je praksa Demokrata da u nedostatku argumenata, rade ono što najbolje znaju – da prizemnim uvredama prikriju svoj nerad i neznanje”, jasan je Sekulić.

Kaže da ne očekuje izvinjenje od kolega iz Demokratske Crne Gore za uvrede i neistine koje su saopštili,  te dodaje da bi bilo primjereno da javnosti objasne kako to da još uvijek bojkotuju rad Skupštine Crne Gore, a učestvuju u radu radnog tijela koje je ta Skupština izabrala.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pitch Black @
Gost
Pitch Black @

Predrag….političar,pjesnik,književnik,lijep,zgodan,uvijek freško ofarban,mudrac,piše basne,za mene bio najveći favorit za preśednika drżave.

mojeime
Gost
mojeime

Kovertaši imaju obraza da daju izjave

Fileopg
Gost
Fileopg

Gospodine Sekuliću mislim da je bespotrebno demantovati bilo kakve tvrdnje Demokrata, kojima niko na političkoj sceni ne odgovara osim takozvane crnogorske. Građani su već uviđeli da se radi o konfliktnim ličnostima i partiji koja svađu uvrede i otimanje baštini kao jedini oblik rada i supstituciju za neznanje i neinvetivnost. Radi se pretežno o prebjezima iz Šešeljeve radikalne stranke ili političkim… Više »

Send this to a friend