Politika

Sekulić najviše putovao, Brajović potrošio

Ivan Brajović

Skupština Crne Gore je, od 1. januara do 30. juna ove godine, za službena putovanja poslanika potrošila 40.036 eura, saopšteno je Pobjedi iz te institucije. Najviše je potrošio predsjednik Skupštine Ivan Brajović, za čijih šest službenih putovanja je iz skupštinskog budžeta izdvojeno 6.357 eura. Najviše je poslovno putovao Predrag Sekulić iz DPS-a, 11 puta za šest mjeseci. Njegova putovanja koštala su 5.997 eura.

Predsjednik Odbora za bezbjednost i poslanik DPS-a Obrad Mišo Stanišić putovao je sedam puta u ovoj godini, za šta je ukupno potrošio 5.359 eura. Potpredsjednik parlamenta Branimir Gvozdenović (DPS) potrošio je za četiri službena putovanja 2.763 eura. Miodrag Vuković (DPS) putovao je pet puta u ovoj godini i u tu svrhu potrošio 2.079 eura. Samo tri putovanja Sanje Pavićević (DPS) koštala su ukupno 1.706 eura. Ervin Ibrahimović iz Bošnjačke stranke potrošio je na putovanja ukupno 1.890 eura.

Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike i poslanik DPS-a Andrija Nikolić za četiri službena putovanja potrošio je 1.334 eura. Predsjednik Administrativnog odbora i poslanik DPS-a Luiđ Škrelja putovao je za 1.052 eura. Dva putovanja Branke Tanasijević (DPS) koštala su 457, a Adrijana Vuksanovića (HGI) 621 euro. Marija Ćatović (DPS) potrošila je na jedini put u ovoj godini 1.192 eura, dok je Suad Numanović (DPS) samo na put u Ženevu potrošio 968 eura.

Putovanja Miloša Nikolića (DPS) koštala su 1.046 eura, Aleksandre Vuković (DPS) 686, Nikole Rakočevića (DPS) 842, a Milorada Vuletića (DPS) 695 eura. Radule Novović (DPS) potrošio je na službena putovanja 901, a Momčilo Martinović (DPS) na jedini put u Brisel 684 eura. Jedino putovanje Danijela Živkovića (DPS) u ovoj godini u Brisel koštalo je 731 euro.

Potpredsjednik parlamenta Genci Nimanbegu (Forca) putovao je jedino u Pariz, što je koštalo 350 eura. Put u Berlin nezavisnog poslanika Aleksandra Damjanovića koštao je 218 eura, Ane Nikolić (DPS) u Beč 283, a Nedžada Dreševića (BS) u Teheran 271 euro. Bogdan Fatić (DPS) putovao je u Azerbejdžan za 228 eura. Manje od dvjesta eura koštala su službena putovanja Daliborke Pejović (DPS), Maje Bakrač (DPS) i Mihaila Anđušića (DPS).

Opozicioni poslanici nijesu išli na službena putovanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Voli on da trosi.ali tudje ne svoje

Bane
Gost
Bane

Putuju da vide kako im je Sveto Marovic

Bane
Gost
Bane

To putujte kad vam narod placa sto vas boli glava

dps cetinje
Gost
dps cetinje

Nije problem sto je potrosio,nego cemu sluzi on i njegova uvlakacka i ucjenjivacka partija

Sveto
Gost
Sveto

Bolje da su pružili pomoć sa 40000€ nekoj porodici koja nema kuće i krova nad glavom!

Obrad Škrelja
Gost
Obrad Škrelja

Nije mi jasno kako neko može slati u inostranstvo pojedine koji ulicu ne umiju preći? Nego mora s njima ići čitava ekipa da ih vodaju, prevode im, uče šta će pričati itd!

Garbin
Gost
Garbin

Brajovic ne moze bez tako, stari je to potrosac

Razocaran
Gost
Razocaran

BAS LIKE I PRIMJER PATRIOTSKOGTROSENJA NARODNOG NOVCA IZ DRZAVNE KASE. INTERESANTAN JE PODATAK DA SU U VRHU LISTE,NAJVECE ,,PATRIOTE ,I CUVARI CRNOGORSKE NEZAVISNOSTI.SVE DOKAZANI KADROVI:BRAJOVIC,SEKUKIC,MISO STANISIC BRANIMIR GVOZDENOVIC ,,IDEOLOG,,MISKO VUKOVIC IDR. ZNATEKI KOLIKO SU KOSTALA PUTOVANJA OVE ELITE OD PET POSLANIKA, P R E K O. S T O. P R O SJ E C N I H. PENZIA. A… Više »

Stara prdnjava
Gost
Stara prdnjava

A dje bi bio “razočarani” da ti Vuković nije zakukuljivao i zamumuljivao o svemu i svačemu, Brajović zabijao noževe u ledja prijateljima Rakčeviću i Krivokapiću pa poslije krčmio državnu imovinu, lažunjao na sudu itd. Ni ostali nijesu bolji.

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Nadam se da putovanja frontovaca plaćaju Rusi. Da se tu malo uštedi.

Belgijanac
Gost
Belgijanac

Šiška bi češće trebalo slati za Rusiju!

hilmo bp
Gost
hilmo bp

Putovanje dalje i od Ramade.

Send this to a friend