Politika

Sekulović: Šojić, glavni klovn cirkusa Demagozi

Milija Sekulović

Nakon što su Demokrate juče saopštile da je “cirkus zvani DPS odavno isprežen uz Budve”, oglasio se Milija Sekulović, predsjednik Savjeta mladih OO DPS Budva koji je saopštio da koliko vidi popularni Šojić se opet latio pera i piše komična saopštenja, ali po navici ne potpisuje ih imenom i prezimenom, već kao opštinski odbor “Demagozi” Budva.

<<<Demokrate: Cirkus zvani DPS odavno je ispraćen iz Budve<<<

Reagovanje Sekulovića prenosimo u cjelosti:

Drago nam je da su vam u strahu od DPS-a velike oči pa glasno galamite kako bi prikrili bojazan od onoga što je neminovnost, a to je povratak DPS-a na vlast u Budvi. Pričom o prošlosti dokazujete da nemate nikakvih planova za budućnost, već da ste zarobljeni u vremenu vašeg glavnog ideologa. Neki bi rekli kakav ideolog takva i partija…

Sada malo o vašem cirkuzantskom saopštenju. Kazete: finansijska konsolidacija – 2017. godine ostavili smo vam dva miliona na računu Opštine?! To je prva laž! Dalje, redovne plate – upravo je Krapović prvog dana potpisao isplatu decembarske zarade, od novca koji mu je naša administracija ostavila. To je druga laž.

Dnevni centar – prostorije u zgradi Nivel, mi smo odredili i uzeli od kompanije za namjenu Dnevnog centra. To vam je treća laž! Nadoknade za bebe su postojale i u vrijeme administracije do 2016. godine. To vam je četvrta laž! Na kraju “investicije i Demokrate”, pa to je već naučna fantastika! Jer vi sa investicijama baš nikakve veze nemate a kapitalna ulaganja za vas su misaona imenica.

Ono što je vaš “najveći uspjeh” jeste da grad koji je činio 50 procenata ukupnog turističkog prometa Crne Gore, prošle nedjelje gledao je u leđa Ulcinju, što se tiče broja noćenja?! To se desilo prvi put od kad se vodi zvanična statistika turističkog prometa. I to je vaš istinski uspjeh jer je trebalo imati “znanja” pa urušiti brend kakav je Budva bila do 2016. godine, kada ju je zadesila politička katastrofa zvana Demagozi i “frankenštajn koalicija”.

Kada govorite o kriminalu i korupciji, moram da vas podsjetim da vaš bivši predsjednik, još uvjek nije demantovao bivšeg partijskog druga koji je tvrdio da mu je ovaj tražio određene procente kako bi mu ucrtao veći broj kvadrata?! Evo, pozivam ga da iskoristi ovu priliku i demantuje da je tražio mito, ako to nije istina.

Zaključujem da opštinski odbor DPS nije, a niti će biti rasadnik kriminalaca, što je još jedna u nizu kleveta u onom vaše demagoškom uratku. Ono što cjelokupna Budvanska javnost uviđa jeste da su kriminalci u Budvi stavili crvene kravate.

I na kraju, kada idući put Šojić bude pisao saopštenja neka se konsultuje sa nekim, jer ova njegova stvarno su cirkuskog karaktera.

Ostajte mi zdravo i polako pakujte kofere, jer vam je rok upotrebe odavno istekao!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Pita jedan turista đe je ta čuvena Buljarica, ada tu odma pored Bečića, u glas mo odgovoriše dvojica starijih ljudi …

Maki
Gost
Maki

Zaiste ne znam kako ove DPS pulene iz Bd nije sramota posle svega sto se desilo da progovore bilo sto a kamoli isprozivaju nekog. Obraz kao djon!

Velizar
Gost
Velizar

Aaaa evo ga jos 1 mladi i bezlicni DPSovac da da izjavu

Rale
Gost
Rale

Cirkusna vam je priča i jednima i drugima. Mladi momci usli u politiku bez trunke patriotizma.Šacica vlasti vas pokrece i motivise i prožima svaki vas politicki pokret. Izrazavate se kao da ste u kafani, mladalacku energiju usmjeravate na bijes koji opet usmjeravte jedni ka drugima,sve u cilju sticanja ili opstanka na vlasti. Ranije da čovjeka patriotu pitate da li bi… Više »

Rale
Gost
Rale

Poistovijećene su Vam misli sa ideologijom partije, ako partija promijeni vjeru svi je mijenjate, ako partija kaze ovo je bilo okej ali sad vise nije ,vi svi uskladjujete misljenje,jer nemate svoje, jer nemate stav. Jedini stav vam je da napisete tekst u kojem degutantno opisujete jedni druge. I pitate kolege,jesam li mu dobro rekao. I jos jedna stvae, dok citate… Više »

Markobd
Gost
Markobd

Za ovog momka grijesis sto se patriotizma tice. Vjeruj mi

DjuroVIVAX💯
Gost
DjuroVIVAX💯

oli biti saopštenje presjednika mladih DPS -Prčanj?Živ nisam dok ne čujem šta i on misli.

Enigma
Gost
Enigma

Prenesite i moj komentar Ovce

boris
Gost
boris

A kako te nije sramota tako mlad pa u DPS-u? Karijerista si od malih nogu.

Send this to a friend