Politika

Simović: Demokrate stvaraju alibi za poraz

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović, komentarišući jučerašnji incident u Mojkovcu, ocijenio je da Demokrate stvaraju alibi za poraz.

<<<Demokrate: Premijerov brat prijetio da će nas pobiti, a Stanišić baciti bombu; Marković: To su laži<<<

O aktuelnim incidentima sa Demokratama u Mojkovcu ministar kaže da je nekome važnije pričati o političkim trzavicama koje kreiraju “upravo oni koji manipulišu, kreiraju neistine i dolaze na vrata porodičnih domova”.

Kako je dodao, očekivao je da će javni interes biti fokusiran na onome što su kapitalni i važni projekti od važnosti za grad i građane tog grada, a ne na dnevne događaje kojima se pridaje tolika važnost.

„Ja bih to označio kao unaprijed stvaranje alibija za ono što je izvjesni politički gubitak i novi politički poraz onih kreiraju te događaje, onih koji manipulišu, onih koji govore neistine, onih koji dolaze na vrata porodičnih domova i onih koji se u cijeloj toj priči nazivaju Demokratama. Ti kapitalni projekti treba da proizvedu efekat koji danas imamo u Nikšiću, a to je efekat novih vrijednosti, novih radnih mjesta, doprinos rastu ekonomije. Bilo je za očekivati da se danas i iz Javnog servisa sjete i pitaju šta je sa kapitalnim projektima u Mojkovcu kakav je na Bjelasici sa mojkovačke strane, da vidimo šta se dešava sa sportskom zonom u Mojkovcu koja nakon sanacije jalovišta dobija svoju novu vrijednost, da se podsjetimo i pitamo šta je sa dinamikom i izgradnje stambene zgrade za socijalno ugrožene stanovnike Mojkovca, da se pita kako teče realizacija brojnih drugih projekata i u ruralnom dijelu sa aspekta novih vodovoda, seoskih puteva i slično“, kazao je Simović.

Prema njegovim riječima, očigledno je ta neka energija, i ta sprega vječitih gubitnika i pojedinih medija žele tome da daju prioritet.

“Kad može intriga biti važnija od stvaralaštva? Kad može manipulacija biti vrednija od onoga što su činjenice? Kad može u Crnoj Gori proći ono što je povreda porodičnog doma, porodične intime? Kad može u Crnoj Gori naići na odobravanje nešto što se zove manipulacija članova porodice koji nemaju veze sa politikom i sve se to čini radi jednokratnih političkih potreba i sve to čine oni koji sebe nazivaju Demokratama”, dodao je Simović.

Istakao je da je vrhunac licemjerja da su svi oni “negdje na odmoru u trajanju od skoro godinu dana i sada oni kritikuju”.

“Izvolite, dođite, radite svoj dio posla. Dođite na svoja radna mjesta. Budite dio zakonodavne aktivnosti i radite ono što je vaša i profesionalna i ljudska i politička obaveza prema onima koji su vam dali mandat povjerenja. Ne. Oni to neće. Oni saopštavaju te licemjerne izjave uprkos otvorenosti parlamenta i uprkos pozivima koji dolaze i iz parlamenta i od svih nas ostalih: Dođite da vodimo dijalog u parlamentu“, zaključio je Simović.

Premijer Duško Marković poručio je aktivistima i medijskim saradnicima Demokrata da zaobiđu porodicu Marković.

<<<Marković oštro: Ne udarajte na familiju!<<<

Slađana Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gijom
Gost
Gijom

Što rade crvene pionirske marame.Da mi je znati ko to za njih glasa.

helena
Gost
helena

Unaprijed su porazeni, tu nema price.. Ovakvim napadima samo to i potvrdjuju.

imela
Gost
imela

Demokrate su previse uzletjele .. Misle da su svijet osvojili sa crvenim kravatama,a ne znaju koliko su nesposobni za sve ozbiljne akcije..

Demokrata
Gost
Demokrata

Milutin zna da će DPS stara partija bez rešenja izgubiti sve naredne izbore koji budu bili.

vuk
Gost
vuk

Polako postaju svjesni da gube, da ih je narod skapirao, i da je shvatio koliki su prevaranti.

komso
Gost
komso

ne mogu oni vuce za 100 godina napravit prevara koliko je DPS napravio za 20 godina.

USKOK
Gost
USKOK

oni su vec izgubili,samo setkaju po gradovima i prave se da rade nesto…

pedja
Gost
pedja

Svjesni nijesu koliko negativan utisak ostavljaju.

jauk
Gost
jauk

ne znam da li oni shvataju da polako idu u politicku proslost,aa da su tek krenuli u politicke vode.. pa, zar tako kratko Demagozi??

saska
Gost
saska

To je pravo lice Demokrata!

Nikolina
Gost
Nikolina

Demokrate pokusavaju na sve nacine da prikriju svoje lazi.

rejna
Gost
rejna

ma oni su vec izgubili iako toga jos nisu svjesni…

Mikimaus
Gost
Mikimaus

Poraz Demokrata je evidentan, narod je vidio koliki su manipulatori i lazovi.

PJETRO
Gost
PJETRO

Simovicu, ti bjese ministar poljoprivrede kao i sad kad se mljekara podgoricka zatvorila? imas li sto na tu temu da kaze podgoricanima? Da mozda podgoricani ne piju mlijeko i jogurt? Je li u tvoj mandat trebala fabrika za preradu povrca da se napravi, sad samo cini hlad prodavcima ljeti? Ajde reci jednu?

...
Gost
...

PJETRO, da ne bi jedan press za tebe onako odoka?

Send this to a friend