Politika

Škrelja Abazoviću: Ko će Vas da uhapsi, zaposlili ste svakog člana URA u Ulcinju, kuma smijenili da bi doveli svog čovjeka

Miraš Dušević

Poslanik Demokratske partije socijalista Ljuiđ Škrelja optužio je vicepremijera Dritana Abazovića za partijsko zapošljavanje.

“Da li uvaženi potpredsjedniče i dalje ocjenjujete i smatrate jednim od najznačajnijih uspjeha Vašeg jednogodišnjeg rada kao koordinatora svih bezbjednosnih službi, privođenje uz upotrebu svih policijskih mjera čelnike lokalne vlasti Opštine Uicinj na čelu sa predsjednikom Opštine i određenog broja sekretara zbog nezakonitog tkzv. partijskog zapošljavanja, nezabilježenog u Crno Gori, pošto ste nakon tog događaja slavodobidno euforično i spektakularno twitnuli -poštovani građan, evo ruke pravde i u Ulcinju, privedena cijela ulcinjska vlast pa neka opet kradu izbore”, pitao je Škrelja.

Abazović je odgovorio da je procedura pokrenuta u skladu sa Krivičnim zakonikom.

“Prema mojim saznanjima lica koja ste pomenuli su se od strane Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Ulcinju teretila za upravo ova krivična djela. Za ocjenjivanje svog rada, nisam nadležan, ali vjerujem da će građani Crne Gore, iz Ulcinja, ali i svakog drugog grada Crne Gore prepoznati i znati razlikovati pravdu od nepravde”, kazao je Abazović.

Ponosan je, kaže, na Nrekića, jer je za razliku od svih ostalih priznao da je bilo partijskog zapošljavanja.

“Nije mi drago što se procesuiranju sugrađani, ali neću da branim nekoga zato što je moj sugrađanin. Zakon mora biti za sve jednak. Što zakon ne može da stigne do svih gradonačelnika, to je problem tužilaštva. Moramo da stanemo javašluku na kraj. Nemojte da stvarate da se tamo desila neka posebna policijska akcija. Mislim da SDT ima mnogo značajnijih predmeta koji su od javnog interesa. Ponosan sam na akciju kada je pet lica u Nikšicu uhapšeno zbog trgovine ličnim kartama. To pokazuje da i izbornim zloupotrebama stanemo na kraj”, tvrdi Abazović.

Škrelja je optužio Abazovića da mu je prijetio.

“Ništa mi nijeste odgovorili. Dostavili ste mi katalog propisa, ali bez odgovora. O vašem radu daće sud građani, tako ste rekli. I hoće 5. decembra, a lično Vama građani na lokalnim izborima u Ulcinju. Ako neko postoji ko je zaposlio svakoga ko je iz URA u Ulcinju onda ste to vi. Čak si i kuma smijenio da bi doveo drugoga iz partije. Ko će vas da uhapsi ili ćete se samouhapsiti. Ima li koga da je uradio u ovoj zemlji ono što ste vi uradili? Oduševljeno ste objavili da je uhapšena lokalna vlast. Namjerno ste uradili, uhapsili ste partijsku infrastrukturu svih stranaka u Ulcinju. Da je ruka pravde usmjerena ka DPS znamo, samo ne znamo je li lijeva ili desna. Uhapsili ste svakog funkcionera albanskih stranaka i DPS. Vi ste partijski najviše zapošljavali od kada ste potpredsjednik Vlade. Da kažem za ruku pravde koja leti nad Crnom Gorom. Desna ruka je blagoslava, lijeva prokletstva. Upotrebi desnu ruku. Nemojte na Svetom Stefanu da reklamirate vile jer je to vid korupcije”, zaključio je Škrelja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hurem
Gost
Hurem

Posteni Dritan😂😂😂😂😂😂😂😂

Realan
Gost
Realan

Da je bar tako. Nego nema kadrova pa DF zaposljavaju

Zoran
Gost
Zoran

Maci kuma sa posla, zaposliti glasaca ure. To samo on moze. Kum je svetinja, zapamti Abazovicu.

Pravnik
Gost
Pravnik

Pa i kum je valjda njegov čovjek?

Novljanin CG
Gost
Novljanin CG

Bravo Škrelja,podrška od Hrvata.

Mirkomm
Gost
Mirkomm

Ljuidj Skrelja veliki covjek, postovanje …

Vele
Gost
Vele

To svi rade.Prije izbora jedna priča a poslije svi isto rade i zapošljavaju partijski i familijarno

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Porodično, partijsko i jednonacionalno zapošljavanje je uspjeh apostola !

Ebiba
Gost
Ebiba

Pocelo je pocelo

Hogar
Gost
Hogar

Samo i umiju da prijete i hapse a sebe ne vide!Dje je onaj 21 milion?

Bole pg
Gost
Bole pg

Nece dati URA🤣

URA
Gost
URA

Naravno da nećemo dati da se DRPS ikada više vrati na vlast.

Sasa
Gost
Sasa

Jadna ura najadnija partija u drzavi.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

A tek DF? Licemjerno kao i uvjek od URAe!

Send this to a friend