Politika

SNP: Đeljošaj mora shvatiti da su Tuzi dio Crne Gore i ponašati se u skladu sa tom činjenicom

SNP

Socijalistička narodna partija Crne Gore pozvala je  na smirivanje uzavrele situacije u Tuzima koja je nastala zbog uvođenja novih mjera protiv pandemije korona virusa.

“Umjesto potpaljivanja strasti i želje da se ostvare sitni politički poeni, smatramo da bi bilo razumnije i cjelishodnije da Nik Đeljošaj svojim primjerom pokaže građanima Tuzi kako se poštuju Ustav, zakoni i mjere nadležnih organa”, poručuju u saopštenju.

SNP CG se zalaže za poštovanje mjera u svim opštinama za koje su propisane, bez izuzetka. U tom smislu, poručuju iz SNP-a,  Đeljošaj mora shvatiti da su Tuzi dio Crne Gore i ponašati se u skladu sa tom činjenicom.

“Podsjećamo da marta prošle godine gospodin Đeljošaj nije pravio probleme oko uvođenja mnogo drastičnijih mjera, te da je sarađivao sa DPS režimom na suzbijanju epidemije. Ne želimo da nagađamo da li ga je promjena vlasti osokolila da danas postupa na ovakav način”, dodaju iz SNP-a.

Pozdravili su namjeru premijera Zdravka Krivokapića, potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović da razgovaraju o ovom pitanju sa upravom opštine Tuzi i spremnost da saslušaju mišljenje druge strane.

“Dakle, samo uzajamnim poštovanjem i razumijevanjem, bez prijetnji i ucjena, može se izaći iz situacije koja nikome ne služi na čast i koja samo može donijeti dalje probleme u borbi sa opakom bolešću. Borba za zdravlje građana nema alternativu”, zaključuju iz SNP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pasa
Gost
Pasa

Vi iz snp -a nemoje misliti ako bi vi u srbiju da bi vecina naroda uuu CG

Eva
Gost
Eva

Tako bi trebalo svi u Crnu Goru 🇲🇪 dignut glas protiv vas litijašima što ste okupirali CRNU GORU 🇲🇪 DOLJE VLADA

Dusni
Gost
Dusni

Cujes li ovoga, ovoga, sto bi nam cijelu drzavu utopio u Srbiju.

Redosljed
Gost
Redosljed

Prvo vi da priznate da postoji nezavisna Crna Gora i da postoji korona.

Opet
Gost
Opet

Naučite ih vi stručnjaci što ste poštovali mjere na litije

Niksic🇲🇪
Gost
Niksic🇲🇪

Nije pravio problem jer su bile opravdane, a danas su plod politickog revansizma.Nije narod toliko glup koliko ste vi mislili.Tik-tak, tik-tak 👋🏻👋🏻👋🏻

Maršal
Gost
Maršal

I Mojkovac je dio Crne Gore pa rade kafici.

Pješivac
Gost
Pješivac

Živio Đeljošaj…

vjecna da je
Gost
vjecna da je

tuzi su srpski ….snp hahahhahahahahahahahhahahaha

nebojsa
Gost
nebojsa

Neka se nadje makar jedan posten politicar pa kaze pogrijesili smo . Jeli realno zatvarati ugostiteljske objekte u opstini koja nema visok broj zarazenih samo iz tog razloga sto ljudi iz PG idu tamo na kafu . Cista politika nista drugo . Trebalo je sve zatvoriti jos prije 3 mjeseca . Ali nazalost mi gradjani smo koletaralna steta u borbi… Više »

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

A u redu vam je otimanje Crnogorskih svetinja i svetaca !? Veličanje ratnih zlocinaca !? Ali je problem sto tuzani kafice otvorise . E Nikogovići i četnički podanici …

Stari Nk
Gost
Stari Nk

Zar vi iz SNP jos postoite na politickoj sceni, buranija sto ne plaća carinu

M.M.Popovic
Gost
M.M.Popovic

Xaxaxa, vašem licemjerstvu nema kraja! Ko o čemu, kurva o poštenju!!!
A kad ćete vi shvatit da je ovo Crna Gora i da je SPC neregistrovana okupaciona organizacija koja služi svemu i svačemu, samo ne Bogu!!!

baka
Gost
baka

Nije isto sad i prije. Prije su Tuzi bile pogodjene pa su morali da ih zatvore. A sad nijesu pa sto bi ih zatvarali.

Markisa1
Gost
Markisa1

Dok ste vi litija li nista poštovali niste tako da niste baš neko ko treba da spocitava nekome bilo sto

Send this to a friend