Politika

SNP: Đukanović još jednom pokazao da je spreman na sve kako bi zaštitio sopstveni interes

Iz Socijalističke narodne partije kazali su da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović odbija da potpiše izmjene Zakona o državnom tužilaštvu iz straha od pravne države, te da je na taj način pokazao da su mu dobro građana i države, kako su saopštili, zadnja rupa na sviralu.

<<<Đukanović neće potpisati tužilačke zakone, vraća ih Skupštini na ponovno odlučivanje<<<

“Koliki je strah Mila Đukanovića od pravne države i ruke pravde pokazuje njegova odluka da odbije da potpiše izmjene Zakona o državnom tužilaštvu.  Na ovaj način Đukanović je još jednom pokazao da su mu dobro građana i države zadnja rupa na svirali i da je spreman na sve kako bi zaštitio sopstveni interes”, navode iz SNP-a.

Kako su saopštili, od političara Đukanovićevog profila ovako nešto jedino je i bilo očekivano, ali da to parlamentarnu većinu neće spriječiti da još jednom izglasa pomenuto zakonsko rješenje jer je ono neophodno za ozdravljenje pravnog sistema i za nastavak puta ka EU.

“Još jedan gaf napravio je danas predsjednik države izjavivši da neće podržati nijednog diplomatu koji je “radio ili govorio protiv Crne Gore”. Takozvani otac nacije time još jednom šalje otrovne strelice prema velikom broju građana Crne Gore, koji, sa druge strane, upravo njega smatraju najvećim kamenom o vratu naše države. Ne treba podsjećati da su Đukanović i njegova klika svojim kriminalom, korupcijom i lopovlukom ojadili Crnu Goru toliko da će nam trebati godine i godine napornog rada da bismo je vratili u elementarno pristojno stanje”, naglašavaju iz SNP-a.

Dodatno opominju da su  uzalud  prijetnje Đukanovića i pokušaji opstrukcije kojima želi da zaustavi oporavak i napredak Crne Gore. Odlučni smo da više nikad ne damo priliku DPS-u da ponovo unazadi našu zemlju i vrati je na put bez povratka.

Send this to a friend