Politika

SNP: Đukanović o izborima da razgovara sam sa sobom

Milu Đukanoviću, kao čovjeku prošlosti, ostala je jedina mogućnost da o izborima koje organizuje razgovara sam sa sobom. Dosta je bilo političke farse i lažne demokratije, poručeno je sa današnjeg sastanka članova mjesnog odbora Socijalističke narodne partije u Tološima sa predsjednikom SNP-a Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Draganom Ivanovićem i Dragoslavom Šćekićem i članom Predsjedništva Miomirom Vojinovićem.

Kako je saopšteno iz SNP-a, govoreći o pozivu Đukanovića na razgovor o terminu parlamentarnih izbora, Joković je rekao da niko iz SNP-a neće razgovarati sa čovjekom koji sebe naziva predsjednikom države.

“Đukanovića interesuje samo gola vlast, ni najmanje mu nije stalo do građana i svoje države i najveći je krivac što je Crna Gora na ivici ekonomskog, socijalnog i političkog haosa. On nas može samo uvući u još dublju krizu. Čovjek koji je stvorio duboke podjele, unio razdor među svoje građane, a ovih dana ruši naše crkve i svetinje, ne zaslužuje poseban komentar jer njegov poziv predstavlja najobičniju farsu”, kazao je Joković.

Lider SNP-a dodao je da je predsjednik čak i pandemiju Kovid-19 iskoristio za nastavak svoje represivne politike prema neistomišljenicima, hapseći nedužne građane, sveštenike i sve one koji ne žele da se povinuju njegovoj pogubnoj politici.

Sa skupa je poručeno i da je Đukanović izgubio politički legitimitet.

“O tome govore i svakodnevni izvještaji sa relevantnih međunarodnih adresa, koji podvlače neodrživost ovakvog funkcionisanja države i ističu da se veliki broj državnih institucija godinama nalazi u v.d. stanju, što je zaustavilo evropski put Crne Gore”, navode u SNP-u.

U toj partiji smatraju da su, s obzirom na trenutne izborne uslove, nikakve šanse da se izrazi realna i stvarna izborna volja birača, odnosno velika prednost opozicije.

“Zbog svega navedenog, smatramo da je za demokratske i fer izbore i te kako potrebna pomoć Evropske unije i međunarodnog faktora. Sigurni smo da na takvim izborima DPS ne može opstati na vlasti. Smjena aktuelne vlasti je osnovni uslov za izlazak iz krize i napredak države. Zato će SNP nastaviti bezuslovno zalaganje za objedinjavanje svih političkih snaga koje žele promjene u Crnoj Gori”, zaključuju u toj stranci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bonaca
Gost
bonaca

Opozicija ako ima onu stvar neka bojkotuje izbore ,inace kako se ponasaju”covjek proslosti” ce ih pomesti i ovaj put na izborima. Hoce li se u skorije vrijeme pojaviti”politicar” koji ne spletkari vec se iole ozbiljnije bavi politikom ,da zna sta je baza a sta nadgradnja i da ima neki cilj i viziju sem licne koristi? Ovo dugogodisnje tumaranje putem reformi… Više »

Deni
Gost
Deni

Bolje za nas! Hajd ’ jos bojkotuj izbore!

mojsije
Gost
mojsije

Naslednici rezima Slobodana Milosevica najmanje imaju pravo da popuju u Crnoj Gori.Ukoliko zele da zive ovdje obavezni su da svoju djelatnost usmjere na boljitak ove drzave,umjesto sto rade protiv nje.Jokovicu nijesi u poziciji da odlujes u ime vecine gradjana.Pozabavi se svojom torinom.

Luka
Gost
Luka

Jokovicu, samo naprijed! SNP je porodica koju desetina hiljada časnih i čestitih članova i simpatizera koji su uz svoju partiju iz uvjerenja, a ne iz koristi ili pukog koračanja za vođom.

Rusija
Gost
Rusija

Pa nikom se ne isplati na izbore , a pogotovo ne demokratama koji ne bi uzeli pola od proslog puta.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

kakav jedanaesterac…

Svjefol
Gost
Svjefol

Tvojoj sreci kraja bilo ne bi da Crna Gora opet bude Srpski okrug…. Medjutim, ne odlikujes se, SNPovac nekom inteligencijom. Ovo sto sada pricas, pricala je tvoja partija i prije referenduma, pa nastavila sve ove godine. I….partija sve manja, i manja, i nestade…skorija dana

Nikola Podg
Gost
Nikola Podg

Prica vam ne pije vodu. Kakav srpski okrug u kom filmu vi zivite, mislite tako da plasite narod sa opozicijom. Pa nije opozicija na vlasti.

Ex Medo PZP
Gost
Ex Medo PZP

Bivši si ti mada nikad nijesi ni postojao ! Milo će vi raspisat uzbore pa vi došli ili ne došli isto vi se fata a nadam se da će narod biti dovoljno pametanda da svakako svi glasaju za DPS izinata i ja licno hoću DPS da podje u opoziciju ali nebi vama propustio državu jer ste Pijuni Srbije i Rusije… Više »

Skorpionnecitas
Gost
Skorpionnecitas

Nikad nedosli kakviste a neznam ni sto da dolazite kad nijeste nizaso.

Nikola Podg
Gost
Nikola Podg

Prvo se opismeni, pa kkmentarisi.

Niko ne zna
Gost
Niko ne zna

Ko je čovjek?

Boban Vasic
Gost
Boban Vasic

Izuzetan covjek, postovan i vrijedan.

niro
Gost
niro

E,tugo, reče i ostade živ.

Bogner
Gost
Bogner

ovo je onaj sto drzi olimpik, kolmar jakne kupovao po 70e u banjaluku a prodavao ih po 400-450 u Olimpik ka original!!

MILAN
Gost
MILAN

Van parlamentarna stranka! Imas obraza da se oglasis!

Žana
Gost
Žana

Parlamentarna, bila i bice. Vi bi voljeli da ih nema, al ih narod voli.

Kuč
Gost
Kuč

Ne nece sam sa sobom nego sa partijama koje hoce na izbore . To sto bjezite od izbora to vas nece opravdat da ste vjeciti gubitnici . Pričati da nema demokratskih izbora je licemjerno sve dok aplaudirate i podrzavate izbore u Srbiji . I tamo se opozija zali na demokratske uslove (tamo su zarobljene sve televizije i opozicija ima samo… Više »

adut
Gost
adut

…E, ovo je smijeh. A, s kim ćeš ti, svi ti odoše kod Jonice i Plagistra. Da ste stabilna partija ne bi ste se tako raspadali… Evo 30 godina drvite istu priču uzalud. DPS pobjeđuje, i to ubjedljivo, budi siguran.

Čale
Gost
Čale

Odlazili su i ranije, pa Snp preživje. Što se vi oko toga cimate?! Svak ko ide srećan mu put, Snp je tvrd orah, traje 22 godine.

21.maj
Gost
21.maj

ko je ovaj? Ko glasa za njega?

Caca
Gost
Caca

Ja glasam i moja familija i svi časni ljudi ih glasaju. A ko si ti?

Nikola Podg
Gost
Nikola Podg

Samo naprijed Snp! Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbineeee, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeee…

Haris
Gost
Haris

Vječiti gubitnici ostaju na istom, ni litije vi ne pomažu aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha

bonaca
Gost
bonaca

Litije i nisu tu da pomognu opoziciji vec obrnuto,mada ne vidim da bi se ista promijenilo narodu u korist da kojim slucaju opozicionari dodju na vlast.

Jovan j.
Gost
Jovan j.

A jokoviću a što bi ti htijo! Ti da brjlaviš o našem Milu koi je stvorijo našu c. Goru iš.

Nikola Podg
Gost
Nikola Podg

Htijooo aooo, koji podrzavaoci

Daks
Gost
Daks

Jesi li ti lud čovjek?! Milo Đukanović je predśednik Crne Gore, izabran na izborima i opuvao je svog protivkandidata sa blizu 55 % većine! Aj ti oladi ispod koncenzusa!

Promontenegro
Gost
Promontenegro

rece vjeciti gubitnik…

Dobro nema sta
Gost
Dobro nema sta

Xexexe

Fordupe
Gost
Fordupe

A sta si ti dobio? Imas li kakvoga posla?

bonaca
Gost
bonaca

Odlicno on zivi na nasoj grbaci i dok gubi. Samo da se nakaci na budzet pa je dobar a ostale kombinacije mozemo da pretpostavimo. Sve te strucnjake u politici poziva da napuste funkcije i krenu u privatni sektor i obogate se .

Send this to a friend