Politika Rukovodstvo partije obišlo Andrijevicu, Plav i Berane

SNP na sjeveru: Nezaposlenost mlade tjera u inostranstvo

U skladu sa odlukama Glavnog odbora, rukovodstvo SNP-a obišlo je juče opštinske odbore u Plavu, Andrijevici i Beranama.

Sa članovima i simpatizerima SNP razgovarali su predsjednik Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić, šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i sekretar IO Dragan Vukić.

Na sastancima je bilo riječi o nezaobilaznim temama koje se tiču običnog čovjeka koji brine o sadašnjosti i budućnosti koja ga čeka.

Govorilo se o problemima sa nezaposlenošću, izbornom zakonodavstvu, aferama, lošoj ekonomskoj situaciji, medijskoj sceni u Crnoj Gori, konsolidaciji SNP, protestima, tehničkoj vladi, napadima na našu crkvu, opozicionim odnosima, početku kampanje za predstojeće izbore i ostalom.

U Andrijevici su posebno istakli maćehinski odnos vlasti prema onima koji politički ne misle isto, dok je u Plavu izražen problem nezaposlenosti što mlade ljude tjera da odlaze u inostranstvo trbuhom za kruhom.

“Berane se slobodno mogu predstaviti kao primjer dobrog rada lokalne samouprave. Mlada lokalna uprava koja je stekla iskustvo, uspjela je da održi ovaj grad u životu i tako, kažu, nameravaju i ubuduće. Kažu da problema ima, ali da se bore kako znaju i umiju jer državna vlast nema blagonaklon odnos prema ovoj sredini s obzirom da je opozicija vodi. Sve u svemu, problema u Crnoj Gori ima mnogo a Socijalistička narodna partija Crne Gore je spremna da ih rešava na pravi način jer ima prave ljude. To će i dokazati u budućem periodu, u susret izborima koji nas očekuju naredne godine”, ističu iz SNP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola Nk
Gost
Nikola Nk

Samo naprijed.najbolji ste najposteniji zato vas mrze.

Gordan
Gost
Gordan

E da je da se vrati Milic ono je predsjednik bio Snp, tada je snp bio najjaca opoziciona partija a sad snp ne lici ni na sta!

Kole
Gost
Kole

Jeste.. doveo ga na tri mandata

StevanPG
Gost
StevanPG

Racunovodstvena sluzba u Pg im se raspada ljudi koji su tu bili uz njih godinama ih napustaju a ono tobos oce da pomognu nekome! Kad sebi ne mogu kako ce drugima onda??

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Uhvatili se ovih socijalnih tema jer misle da ce nesto postici sad pred parlamentarne sljedece godine, a njihovi clanovi ih napustaju.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Sta jedna marginalizovana partija ima da prica o zaposljavanju?? Kad svoje clanove nijeste zadrzali niti zaposliti pa vas po gradu opricavaju onda vi nemate pravo da ista pricate.

Demokrata
Gost
Demokrata

Jos ste na politickoj sceni vi iz Snp-a? Vas je odavno Becic ugasio.

Milan Pg
Gost
Milan Pg

Promjene
Dobro je primijetiti promjenu u radu Snp-a i veoma veliki napredak u idejama. Za sada su korak ispred svih.

opozicionar
Gost
opozicionar

Na vlast ste u Berane pa zahvaljujuci vama nikad nam nije gore bilo

Enes
Gost
Enes

Vi ste mlade tjerali u rat, zato danas i vucete te posljedice pa mladi bjeze

Luka
Gost
Luka

Samo naprijed! Ne moze nam niko nista, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole..

Liberal
Gost
Liberal

Ovaj snp mi je kao neko obdaniste za politicare dje cim narastu malo svi odu svojim putem

Stefo12
Gost
Stefo12

A becic cera snp ispod cenzusa

Luka
Gost
Luka

Vidjecemo…mnogi pricaju godinama da su ugaseni, a oni na 7%

Ana
Gost
Ana

Najveći razlog odliva mozgova nije nedostatak posla, jer posla uvijek ima, već prije svega partijaštvo i nepotizam u tzv. državnim ustanovama dje znanje dosta manje znači od članstva i rodbinskih veza.

Bnjj
Gost
Bnjj

Berane i te opštine tamo su devastiran, funkcioneri Snp i drugih rade isto što i Dps nažalost ni jednu investiciju ovaj demagog Šćekić nije doveo niti otvorio koje radno mjesto propast teška u Cg a pogotovo na sjever

A neka
Gost
A neka

hahahahaha

Jovan Berane
Gost
Jovan Berane

Politički poeni se skupljaju radom i brigom o narodu. Zato će SNP imati moj glas.

KLM
Gost
KLM

Skapase od brige
Svi odreda

Tacno
Gost
Tacno

najveca depopulacija izvrsena je u ruralnim sredinama i zadatak svih treba da bude da mlade zadrze i vrate na selo… kroz izgradnju infrastrukture, razvoj seoskog turizma i podsticaje za razvoj poljoprivredne proizvodnje.

Send this to a friend