Politika

SNP: Opoziciji i građanima izolacija, a DPS-u slobodna šetnja i kampanja

Svakim danom postaje sve očiglednije da različite vrste karantina i izolacije, koju nam nameću NKT predstavnici vlasti, treba da važe isključivo za opoziciju i građane, a da DPS moćnici imaju sva prava slobodne šetnje i otvorene izborne kampanje, saopštili su danas iz Socijalističke narodne partije.

U toj stranci kažu da vide kako se za funkcionere DPS-a žestoko zahuktava politička aktivnost.

“Porazna je činjenica da se novac prikupljen donacijama, pod plaštom pomoći, direktno daje članovima DPS-a. Dok se predstavnicima opozicije naređuje da ostanu kod kuće, dok se crkveni velikodostojnici privode na informativne razgovore, ministri, funkcioneri i aktivisti režima razmiljeli su se ovih dana širom Crne Gore i po spiskovima, samo njima poznatim, dijele pakete pomoći”, tvrde u SNP-u.

Kako navode, mandat odlazeće Vlade obilježen je “najvećim aferama, kao i činjenicom da smo zemlja u kojoj najbolje cvjetaju korupcija i kriminal, a nerasvijetljena ubistva predstavljaju redovnu pojavu”.

“Uzaludan je svaki pokušaj ove vlasti da “ispegla” svoj nerad i podigne svoj posrnuli rejting. Građani odlično prepoznaju neodgovornost predstavnika režima, kao i nedopustivu zloupotrebu trenutnog stanja u svrhu političkog promovisanja”, ističu u SNP-u.

Jasno je, kažu, da svi potezi vlasti predstavljaju direktnu kupovinu glasova pred predstojeće izbore.

“Tako smo juče mogli da “uživamo” u nikšićkim aplauzima vođi, istih onih koji se žale na mizernost i bijedu svojih primanja, kao što smo desetak dana prije toga imali providni, ali neuspio pokušaj da se “vođa” predstavi kao spasilac penzionera u Beranama. Na svu sreću, u Beranama je davno poražena politika DPS-a, a uskoro će i u čitavoj Crnoj Gori”, poručuju iz te stranke.

Pozvali su građane da se strpe i izdrže još malo.

“Poslije pobjede u borbi protiv korona virusa, predstoji nam mnogo teža bitka – bitka za spas Crne Gore! Samo pobjeda nad aktuelnim režimom donosi bolji život za sve građane Crne Gore i nema tog virusa koji će zaustaviti te promjene u našoj državi”, zaključuju u SNP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Od kad je ovoa slika ovolko nemate ni glasaca

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

prije neki dan nema mila zabio se milo ne izlazi milo sad evo milo šeta po mberanama nikšiću udarili prije neko vrijeme ako neko umre zna se ko jew kriv ko može da odbije ukradeni poklon koji i nije poklon jer ovako je bilo daćemo mi crnoj gori ta tri respiratora i ne moraju da ih plate i daćemo još… Više »

Draganabp
Gost
Draganabp

Ko su ovi zar ovi još postoje!?

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Kritikujete rad DPSa kao i raspodjelu paketa koju je donirao Milo Đukanović beranskim penzionerima ali ne kažete kako su vaši aktivisti potrčali da prime te pakete.

Tivat
Gost
Tivat

Koja je ovo smiješna partija.

gagi
Gost
gagi

Tivat,e da im vidis sastav partije na Cetinju,dakle takvoga SMECA pa to nije normalno.

Mila
Gost
Mila

A jadovi jedni ućutite na sledećim izborima se gasite i bar vas nećemo ni slušat ni gledati adio mare

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Predlažem im sledeći skup u Kotoru, tu su najjači.

Gluposti
Gost
Gluposti

A oni bi bili bolji. Vidimo ih tamo đe su na vlasti. Budva, HN, do juče Kotor. Sva zatečena korupcija dignuta je na kvadrat!

Send this to a friend