Politika

SNP poručio Đukanoviću da ne prepada građane Malesije

Gospodine Milo Đukanoviću, ne prepadajete građane Malesije SNP-om jer oni su davno prepoznali od koga Crna Gora, pa i Malesija, najviše stradaju, poručili su iz SNP-a.

<<<Đukanović smatra da svako ko je u Malesiju dolazio sa dobrim namjerama, osjećao se kao u svojoj kući<<<

“Na skupu DPS-a u Tuzima, Đukanović je napao Demokrate Crne Gore, govoreći da su oni do juče bili dio SNP-a, “ onog koji je 1997. godine jurišao na Tuzi ”. Očito, kad nemate argumenata, a niste ispunili obećanja, pominjete  ovo”, poručuju iz ove partije.

Iz SNP-a  tvrde da Đukanović zna ko je te 1997. godine organizovao, a ko predvodio grupu građana na Tuzi.

“Ako ne znate kojim slučajem, spremni smo da Vama i građanima Crne Gore saopštimo ko je organizovao a ko predvodio tu grupu građana, čak i imenom i prezimenom. Vaši saradnici su to tada radili plašeći građane Malesije, sa ciljem da se nanese šteta tada jakoj Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore”, poručili su iz SNP Đukanoviću.

Iz ove partije su ubijeđeni da su građani Malesije davno prepoznali ko ih obmanjuje, a tvrde oni, ovo je jedna od tih obmana.

“Takođe, znaju građani Malesije da Vaše obećanje da će Tuzi dobiti opštinu je samo prazna priča koju plasirate pred svake izbore radi glasova”, dodaju oni.

Znaju dobro građani Malesije, tvrde iz SNP-a, ko se svih ovih godina najviše zalagao za rešavanje njihovih infra-strukturnih problema, u Skupštini gradske Opštine Tuzi i Skupštini Glavnog grada.

“Naravno, SNP! Zato Vas još jednom, gospodine Đukanoviću, upozoravamo da izuzmete SNP više iz te priče koju ste Vi i Vaši najbliži saradnici izraubovali, da ni vi u nju više ne vjerujete”, zaključuju oni.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ana
Gost
ana

SNP predlažete li da ih brane .. teroristi DF..

Sljokica
Gost
Sljokica

Malesija je srecna sto ima ko , kao sto je Djukanovic, da brine o njoj!

Don
Gost
Don

SNP ostaje nijem na svaku Djukanovicevu rijec, nema sto da demantuje, da odgovori na konkretni govor vec kao i uvijek udaljujuci se od teme krece sa pricom koja nema nikakvo pokrice, koja je puka laz

Karlito
Gost
Karlito

Ee da si ti slusao Djukanovica dok prica najezio bi se svakom njegovom izgovorenom rijecju, koliko je samo u pravu, koliko samo istine i cinjenica je iznio ukazujuci na neprijatelje Malesije. Ako se nalazis medju njima, onda je to tvoj problem i nisu gradjani Malesije uplaseni nego ti!

Vojo
Gost
Vojo

Tako je Snp..Uvijek iste fore pred izbore, zasnovane na zastrasivanju. Stalno neke podjele, uoste ne insistirju na jedinstvu, samo na podjelama…

Pazite se...
Gost
Pazite se...

Ajde navedite imena.

Ena
Gost
Ena

Stvarno se nadaju uspjehu u Tuzima. Strasno, kao da je narod lud pa zaboravlja neke stvari.

Maca
Gost
Maca

Koja ironija kad SNP sebi daje za pravo ovako nesto da poruci.

Rejna
Gost
Rejna

Partija u raspadu, partija koja je velicala veliskosrpstvo prica o Tuzima? Zar vas nije nimalo sramota, zar nemate ni zeru obraza ?

Imela
Gost
Imela

Ovo rekose iz partije koju je napustio i Aleksa Becic, pa zamislite ironiju? Vi ni Aljeksi niste bili dobri, kako cete tek narodu?

Andjelka
Gost
Andjelka

Dje je i sto radi Kaludjerovic, guknite golubovi! ?

Etihad
Gost
Etihad

O cemu vi imate da pricate velikosprska partijo, kad se raspadate.Zar ocekujete neke rezultate u Tuzima? Zivi bili pa vidjeli.Nije narod Tuzi nista zabravio!

Vojo
Gost
Vojo

Tako je Snp..Uvijek iste fore pred izbore, zasnovane na zastrasivanju. Stalno neke podjele, uoste ne insistirju na jedinstvu, samo na podjelama.

Send this to a friend