Politika

SNP: Potvrdili smo zalaganje za jedinstvenu opozicionu listu

Na danas održanoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore, ogromnom većinom glasova usvojene su Odluke o nastupu opštinskih odbora SNP CG u opštinama u kojima se održavaju lokalni izbori, kao i Odluka o nastupu SNP CG na parlamentarnim izborima u koaliciji sa Demokratskim frontom, Narodnim pokretom, Pravom Crnom Gorom i nestranačkim ličnostima.

“U opštini Andrijevica, SNP će nastupiti u koaliciji sa Novom srpskom demokratijom, u Budvi će biti u koaliciji sa Demokratskim frontom, Pravom Crnom Gorom i Ujedinjenom Crnom Gorom. U Kotoru će SNP nastupiti u sklopu
koalicije koju čine DF, Demokratska srpska stranka, Prava Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora i Stranka srpskih radikala, dok će na lokalnim izborima u opštini Gusinje izaći samostalno”, saopštili su iz ove stranke.

Na izborima za poslanike u Skupštini Crne Gore, na poslaničkoj listi SNP prvi je predsjednik Partije Vladimir Joković, zatim Dragoslav Šćekić, Danijela Đurović, Dragan Ivanović, Dragan Vukić, Milosava Paunović, Bogdan Božović, Miloš Rajković, Mijuško Bajagić, Slađana Kaluđerović, dr Radosav Nišavić, Maja Pešić, Nenad Marković, Miodrag Bulatović i Gorica Knežević Jelovac.

Na listi je, kako ističu iz SNP-a, zadovoljena kvota žena i mladih, čime je, dodaju oni, SNP još jednom potvrdila da bez učešća ovih struktura društva, nema ni razvoja ni napretka u političkom životu Crne Gore.

“Prihvatanjem odluka, Glavni odbor SNP CG je pokazao spremnost za preuzimanje vlasti i odgovornu socioekonomsku politiku. Takođe, potvrdili smo i naše zalaganje od početka priče o izborima, za jedinstvenom opozicionom listom, smatrajući da je jedinstven opozicioni nastup formula uspjeha kojom se aktuelna vlast šalje u političku prošlost”, napominju iz ove stranke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Želhko
Gost
Želhko

Mnogo je mladih, novih lica na listi SNP. To će sigurno donijeti jednu novu energiju, nov pristup radu. Nove ideje su ono što je potrebno u političkom životu, jedino tako se napreduje.

Anka
Gost
Anka

Jako kvalitetna lista koja puno obećava i koja ima podršku naroda.

Čudni svati
Gost
Čudni svati

Jedino oni, poslije svake koalicije, izlaze oslabljeni, sve u ime srpske solidarnosti.

Nena
Gost
Nena

A vi ste samo prirepak,mandata ne bi osvojili isto ka oni Milacic…ali se morate nekome opravdati za ulozeno…a baceno…

MMM
Gost
MMM

Vlada ako drzi do sebe i ove zemlje treba otkazati gostopimstvo ambasadoru Srbije. Nije mi ni trebalo dati agreman. Covjek rodken u Crnoj Gori, zastupa u Crnoj Gori drugu drzavu, a istovremeno organizuje prosrpsku opoziciju.

MMM
Gost
MMM

Jokovic je bio predsjednik Karate Saveza Crne Gore. Usao je u koaliciju koja bi unistila drzave na celu cijeg saveza je bio. Mada, ko njega pita, SPC i Daka su naredili.

Zoran
Gost
Zoran

A i Scekic je tu.njega su preporucili po zaslugama.prosetajte kroz Berane.ako ne slomite nogu.po prelijepim ulicama

Argon
Gost
Argon

Takav debakl će te da doživite 30 avgusta, da se definitivno gasite kao politički subjekt u Crnoj Gori.

keks
Gost
keks

hahahahaah ,pa ovi nemaju ni kompletnu poslaničku listu ,makar formalno.

Simo
Gost
Simo

E sad ste ga ugasili. Dogovorite se ko će zaključat vrata i ugasit svijetlo 30.8.

Send this to a friend