Politika

Šćekić: SNP poziva Markovića da podnese ostavku

Dragoslav Šćekić

Socijalistička narodna partija Crne Gore poziva Duška Markovića da u najhitnijem roku podnese ostavku na mjesto predsjednika Vlade, saopštio je potpredsjednik te partije Dragoslav Dado Šćekić.

<<<Marković: Posljednji put upozoravam mitropolita Amfilohija da ne podstiče nerede<<<

“Poslednje prijetnje, koje upućuje na adresu našeg mitropolita predstavljaju krunu DPS-ovskog primitivizma. Umjesto prijetnji koje upućuje na pogrešnu adresu, Dušku Markoviću bi bilo bolje da upozori sinove svojih partijskih kolega iz Bijelog Polja da se manu opasnih izjava u kojma žele da gaze sve što je pravoslavno”, naveo je on.

Iz te partije, koje potpisuje Šćekić, su saopštili da upozoravaju da je vrijeme gaženja prošlo i da je očigledno da “Duško i družina nijesu navikli na mir, na dostojanstvo i poziv na pomirenje”.

“Usvojeni zakon, koji diskriminiše pravoslavno stanovništvo u našoj državi bio je dovoljan signal da Duško spakuje svoje premijerske kofere. Uniženo je ime crnogorsko, a providne floskule o nekakvim velikosrpskim ili drugim idejama više ne piju vodu.U svojoj osionosti i naviknutom životu na podjelama Duško ne primjećuje ni dobronamjerne, iskrene, hrišćanske pozive Mitropolita i naših vladika na mir, pomirenje i ljubav”, istakao je Šćekič.

Građani, kako kaže, ovoga puta više nego ikada dostojanstveno brane svoju Mitropoliju crnogorsko-primorsku i pružaju miran i dostojanstven otpor diktatorskim izjavama i djelima aktuelnog premijera.

“Narod, sa kojim je i SNP, neće silom na silu odgovarati. Umjesto mira, poštovani pravoslavci, Duško nam nudi da biramo između majke crkve i “DPS biznismena”, između naše kanonske, jedine crkve, koja predstavlja crnogorsko biće, slobodu i nadu u pravedan život, sa jedne strane i kriminala, korupcije i lopovluka koji štiti DPS elita”, smatra on.

Kako kaže, ne pamti se u svijetu da je neko od svoje Vlade i predsjednika države dobio goru čestitku za Novu godinu i Božić, poruku u vidu podjela, diskriminacije, sukoba, mržnje, prijetnji velikodostojnicima, nezapamćenog potcjenjivanja intelekta svojih građana, uz odsustvo elementarnog osjećaja pristojnosti i poštovanja prema kanonskoj crkvi i mitropolitu.

“SNP neće dozvoliti da nam Duško, pa makar i preko mitropolita i vladika, prijeti na pravdi Boga i pokazuje i mjeri navodnu hrabrost. Mi nastavljamo, sa građanima Crne Gore, u miru i dostojanstveno da branimo svoje svetinje. I danas smo bili u svim gradovima i sjutra ćemo. Srećan Vam put, Duško Markoviću, pravite svoje crkve od vaših miliona, koje ste nezakonito stekli. Dalje ruki od naših svetinja. Doveli ste nas na ivicu bijede i siromaštva. Sve ste nam uzeli. Crkvu vam ne damo”, zaključio je Šćekić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Do sad je poneko i gajio iluzije da ste vi i magistrove Demokrate građanska opcija, a vi ste kao Koštunica Šešelju.

Anonimous
Gost
Anonimous

A ti nijesi naučiJo ništa u osnovnu…

freeMNE
Gost
freeMNE

Eo leti

PAUK
Gost
PAUK

Jokovic i Scekic su uvijek sa narodom i potpuno ostvareni ljudi.
Sa njima je SNP dozivijo pravu renesansu i potpunu obnovu.

MneInn
Gost
MneInn

Podnesi ti ostavku
Mogao si nesto pametno reci

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Moraju se Šćekiću obije strane uzdržati od nasilja. U protivnom, ne valja rabota. Ostasmo za bruku.

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Bože je li moguće da neko sa mjesta na kojemu se nalazi pokazuje toliko neznanja ili ako ne to a ono zlonamjernosti uvijene u priču o odbrani crkve a oslonjene na klasičnu zamjenu teza.

Dje su komentar
Gost
Dje su komentar

Puna podrska nasem Predsjedniku! Puna podrska razumu i miru! Berane je uz tebe

Bravo Scekicu
Gost
Bravo Scekicu

Jedinstvo i sloga su vazni.

Vaso
Gost
Vaso

Svaka cast Scekicu, Berane te voli

Milos
Gost
Milos

Kakva intelegentna faca

Niksic
Gost
Niksic

Koja je ovo partija zna li iko

Nemamime
Gost
Nemamime

Bravo!

Svjefol
Gost
Svjefol

Hahahaha… Zar ovi jos postoje?

Marginalci
Gost
Marginalci

Evo ttci da vam je podnese.Pokrijte sr usima .

Vidi ti to
Gost
Vidi ti to

Znači, u pravu ne moj drug, koji kaže da im skraćenica znači Srpska nacionalistička partija…

Ahahahaha!!!
Gost
Ahahahaha!!!

Stručno i zvanično, poruka SNP-u: Sikter!

Istina
Gost
Istina

Hahahahahaahahahahaahahahaahahahaahahahaahaahahahahaahahahaa

Ivan
Gost
Ivan

Hahah je li ovo vic?

marius
Gost
marius

E da ne zivim u Crnu Goru, pa da kojim slucajem procitah ovo saopstenje, pomislio bih da ste mozda u pravu. Ovako, odlicno se zna i pamti . Kolko je puta Risto prokleo one sto siu isto pravoslavci , no im je grijeh sto njemu ne vjeruju, A kako vjerovat svestenom licu koji u svojim crkvama daje parastose cetnickom djeneralu… Više »

stipe
Gost
stipe

gdje treba da vam je donese?u beograd jeli

Fileopg
Gost
Fileopg

nije vam kriv Duško Marković što ste na ivici cenzusa već vi i vaša politička vizija, politički ekvilibrizam, i sedmobataljonaška podloga…
Nikad više 1918…

AMG
Gost
AMG

Ajde smirite se vidite li da ste prepali Zvezdu! Sramota bre, bre! lol

Send this to a friend