Politika

SNP se oprostio od Momira Bulatovića

Socijalistička narodna partija Crne Gore se sa posebnim pijetetom i tugom oprašta od svog osnivača, prvog predsjednika, Momira Bulatovića, bivšeg predsjednika Crne Gore i predsjednika Vlade SR Jugoslavije.

<<<Preminuo Momir Bulatović<<<

“Opraštamo se od dobrog čovjeka, neumornog borca za istinu, pravdu i solidarnost. Upravo ta ideja pravde i solidarnosti okupila je desetine hiljada građana, koji su predvođeni Momirom, nastojali da Crna Gora  bude zemlja u kojoj će se živjeti časno i  dostojanstveno. Bila je čast biti na istom putu sa njim, na putu ka pravednijoj i boljoj Crnoj Gori. Bio je veliki patriota, koji  je u najtežim trenucima  za Crnu Goru i SR Jugoslaviju bio stamen i nepokolebljiv. Pamtićemo njegovu hrabrost i odlučnost u doba NATO agresije na našu domovinu”, naveli su iz ove stranke.

Kako ističu, pamtiće ga kao čovjeka koji se zalagao za dobrobit svih, za boljitak njihovih porodica.

“Poseban respekt je zavređivala njegova težnja da pravda nadvlada nepravdu i da se Crna Gora vrati idealima i principima koje su ustoličili naši preci. Njegovo ime ostaće na najsvjetlijim stranicama istorije našeg naroda, a narod u Crnoj Gori i šire će ga upamtiti kao ljudsku veličinu”, dodaju iz SNP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

on se od vas ovakvijeh davno oprostio…

Toske
Gost
Toske

Sad se oprastaju a onomad ga pocerase iz stranke.
Iako je pravio greske prma CG ipak Momiru vjecna slava.

Ruganje
Gost
Ruganje

OPROSTILI SU SE ONI OD NJEGA JOS PRIJE 20 GODINA

Bnjj
Gost
Bnjj

Pokoj mu duši

Send this to a friend