Politika Pozvali upravu da pojačaju nadzor

SNP: Snimci iz ZIKS-a pokazuju sav horor u kom zatvorenici obitavaju

Najnoviji snimci koji su procurili iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu pokazuju sav horor u kojem obitavaju zatvorenici u ovoj ustanovi, smatraju u SNP-u.

<<<Dan: Zatvorenik se drogira u ZIKS-u, ćelije u haosu<<<

“To je još jednom potvrdilo sumnje da zatvorenici drogu dobijaju i koriste bez ikakvih problema”, poručuju iz ove partije.

Iz SNP-a su pozvali upravu ZIKS-a da rasvijetli posljednji slučaj korišćenja narkotika, da pojača napore i nadzor kako bi se spriječilo unošenje psihoaktivnih susptanci u zatvor, kao i da omogući adekvatan medicinski tretman zavisnicima.

“Ne smije se dozvoliti da Zavod za izvršenje krivičnih sankcija umjesto kao kazneno-popravna ustanova, postane ozloglašen kao mjesto gdje su moguće i dozvoljene ovakve vrste nepočinstava”, poručuju iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

A sto je a vama SNP,zaboga?
Da ne trebaju slucajno u hotel sa pet zvjezdica da budu smjesteni?

predlog
Gost
predlog

Treba im dati ćelije, da ih oni srede kao za sebe.

mojsilović
Gost
mojsilović

Omanji džeparac i neka se snalaze..

Stojan
Gost
Stojan

što se mene tiće svim zatvorenicima treba onemogućiti upotrbu mobilnih tako da se postave ometači. zatim za svaki prekršaj treba u samicu na 30 dana, redovna kontrola krvi i urina pa kome se utvrdi da konzumira drogu u samicu do kraja kazne.

Realno
Gost
Realno

Nijesam bio u zatvoru, i ne mislim, ali mislim da treba da imaju mobilne, uz uslov da se snimaju razgovori i da trpe posledice snimaka. Kakva šteta od toga?

Bole
Gost
Bole

Steta je ta sto je moguce dogovoriti da “kako su tvoji”, znaci “kako nam napreduje posao sa drogom”. Odgovor “djed nije bas najbolje”, da znaci da isporuka kasni. Razumijes sad?

mojsilović
Gost
mojsilović

Sve je dobro dok ne počne proizvodnja droge u zatvor pa stavljanje u promet na ulicu kao u nekim zatvorima Južne Amerike.

Send this to a friend