Politika

SNP uvjeren da će biti dio nove vlasti u Tuzima

Predsjednik SNP-a

Predsjednik Socijalistička narodna partija Vladimir Joković, smatra da će ta partija biti dio nove vlasti u Tuzima. Iz SNP-a tvrde da ekonomski mogu da ojačaju Malesiju, kako bi bila bogat i siguran dom za sve njene građane, bez obzira na vjeru i naciju.

“Ubijeđen sam da će građani Malesije podržati izbornu listu SNP-a i glasati za slogu, poštenje i čast koje personifikuju Kolja, Željko i Semir, kako bi ostvarili slobodnu Malesiju i isto takvu Crnu Goru“, kazao je Joković.

On je poručio da je SNP garant da će Tuzi konačno dobiti status punopravne opštine

Nosilac izborne liste Kolja Ljuljđuraj, kazao je da je sadašnje po mnogo ćemu tumorno stanje u Tuzima, dokaz nebrige aktuelne vlasti za Malesiju.

“SNP je će raditi u interesu svih građana. Zato pozivam građane Malesije da 26. novembra izađu na izbore i glasaju izbornu listu SNP-a, jer smo mi jedina partija koja nikada nije i neće prevariti građane Malesije“, istakao je Ljuljđuraj.

Ža.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos
Gost
Milos

Na skupu u Tuzima prisutnima su se obratili i Snezana Jonica, Radivoje Rasovic i nekadasnji predsjednik SNP-a, Srdjan Milic, koga su gradjani Malesije pozdravili velikim aplauzom i ovacijama.

Send this to a friend