Politika

Socijalisti Crne Gore formirali Koordinacioni odbor u Pljevljima

Socijalisti Crne Gore formirali su danas Koordinacioni odbor u Pljevljima. Pljevaljskim odborom rukovodiće tročlana Radna grupa na čelu sa Radomanom Gogićem, nekadašnjim predsjednikom Opštine Pljevlja i bivšim poslanikom u Skupštini Crne Gore. Osim njega u Radnoj grupi biće Radoš Gačević i Irena Džuverović.

Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Pljevljima su: Radoman Gogić, Milko Živković, Radoman Bujišić, Radoš Gačević, Ljilja Dajević, Irena Džuverović, Slavko Bajčeta, Zoran Kuburović, Milko Bujaković, Veselin Gogić, Željko Popadić, Đorđije Irić, Drago Đondović, Milivoje Gogić, Branimir Nenadić, Radovan Papić i Božo Vraneš.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica je zadužila pljevaljski odbor da u roku od mjesec dana pripremi izbor Inicijativnog odbora, kao i snažnu infrastrukturu na mjesnom nivou u svakoj od mjesnih zajednica u ovoj opštini.

“Jonica je iskazala zadovoljstvo što se formiranjem pljevaljskog odbora nastavlja intenzivna aktivnost Socijalista na podizanju infrastrukture širom Crne Gore. Socijalisti su, kako je istakla, i u Pljevljima prepoznati kao politička snaga koja će biti posvećena građanima, odgovoriti njihovim očekivanjima, baviti se njihovim životima, ukazivati na anomalije u društvu i nuditi rješenja za te probleme”, saopšteno je iz te partije.

Gogić je najavio da će ubrzo biti otvorena kancelarija pljevaljskih socijalista.

„Do sada popunjen broj pristupnica, daje mi za pravo da sa sigurnošću najavim i da će mjesni odbori Socijalista ubrzo biti formirani i da ćemo u kratkom roku organizaciono pokriti sve djelove grada“, rekao je Gogić.

Građani i građanke Pljevalja su, dodaje, nezadovoljni načinom na koji se odlučuje o njihovim životima i zato žele promjene, jer svi dišu zagađeni pljevaljski vazduh.

“Moramo da uradimo sve da Pljevlja više nikad ne budu rekorder po negativnom prirodnom priraštaju, da smanjimo iseljavanje i zaustavimo eksproprijaciju na štetu građana. Treba da se takmičimo ko više voli Pljevlja i ko je više koristi donio za naš grad, a ne da se međusobno saplićemo. Zato je potrebno okrenuti novu stranicu u razvoju Pljevalja. To je najmanje što dugujemo našem gradu i našoj djeci koja će gledati kako njihovo okruženje raste i razvija se i gdje će oni svoju djecu gajiti sa osjećanjem da su na mjestu koje vole najviše na svijetu – u Pljevljima“, istakao je Gogić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komitet
Gost
Komitet

Ne daj se mala !

Stefan
Gost
Stefan

Jonica već formirala Budvu, Pljevlja i Bijelo Polje… Ovo nije mala partija… Nije je bilo nešto previše zadnje mjesec dva u medijima, mislio sam da je odustala, a ona je izgleda tiho radila. Meni se čini da je ovo priča za respect.

Goran
Gost
Goran

Odlicna ekipa sa dosta mladih, svaka cast. Bravo Snezana

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Jonica i socijalisti ocigledno krupnim koracima ulaze na politicku scenu. Podrska

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Socijalisti su ozbiljno krenuli, dobri kadrovi, svaka cast.

Dobro nema sta
Gost
Dobro nema sta

sve uza i sira familija

Rajko
Gost
Rajko

Jonica je bila najbolji poslanik u Skupštini Crne Gore. Ta žena ima ono što slabo ko na političkoj sceni Crne Gore- ogromno znanje, nevjerovatnu energiju i spremnost da uvijek sa svakim čovjekom popriča i pokuša da mu pomogne u rješavanju problema. Da nije bilo nje, moja supruga nikad ne bi dobila državljanstvo. Dobili smo njen kontakt telefon, nije pitala ni… Više »

Jaa
Gost
Jaa

Snezana, ti li si 😂

Milovan
Gost
Milovan

Radoman Gogić, čovjek koji je bio ključni faktor u vremenima kad je opozciija vodila Pljevlja. Čim je nekima iz opozicije zasmetao zbog uskostranačkih ciljeva, rušili su ga. Od tada opozicija više ne uspijeva da povrati Pljevlja. Raduje me ponovo angažovanje ovog čovjeka, znači da postoji šansa, da se nešto ponovo promjeni.

Nenad
Gost
Nenad

Juče bješe Bijelo Polje, danas Pljevlja. Jonica radi žestoko.

Jovica
Gost
Jovica

Jonica očigledno ima već ogromnu infrastrukturu. Ovo će biti vrlo interesantno gledati kako se razvija u narednim danima.

Iha
Gost
Iha

Ogromnu 50 ljudi

Gibanica
Gost
Gibanica

Jesu oni ” Socijalisti ” svih naroda Crne Gore ili samo onih što gotive i pišu ĆIRILICU ??? Draga Gdjo. Jonica , vjerujem da možda i želite , kao žena , ravnopravnu Crnu Goru , ali sadašnja Vlast dobro radi taj posao , a ako Vam je ĆIRILICA još jednom U NIZU , samo ” skrivena poruka ” u nazivu… Više »

Iha
Gost
Iha

Хахаха

Milan
Gost
Milan

Mislim da je to srecna okolnost za SNP sto su Gogic i Jonica napustili Snp-zauvijek.

Skorpionnecitas
Gost
Skorpionnecitas

Ovi ugasie SNP u Pljevlja a i sebe i onako su bili kombi stranka !!!!

Željko
Gost
Željko

Nisu ga mnogo veći ugasili, koji su odlazili, a ne ovi… Ljudi dolaze i odlaze tamo dje misle da im je bolje. Svako bira svoj put. U svakom slučaju, jedna normalna stranka ne zavisi od par ljudi..

Send this to a friend