Politika

Spajić: Milović predložio svoju smjenu nakon što sam mu se zahvalio na saradnji, stao rame uz rame sa Milatovićem u pokušaju destabilizacije Vlade

Milojko Spajić

Nakon što sam, kada su mi obaveze to dozvolile, ispratio današnji nastup ministra Milovića, moram priznati da sam sasvim siguran u ispravnost odluke da Skuštini predložim njegovo razrješenje, poručio je premijer Milojko Spajić.

<<<Milović: Spajiću, stisnite petlju i u najkraćem roku predložite moje razrješenje<<<

“Sa tom odlukom, istini za volju, upoznao sam ga prije njegovog javnog istupa, što njegovu konferenciju za medije u konačnom čini običnom predstavom za javnost. Preciznosti radi, Milovićevi raniji nastupi u javnosti, na koje sam mu vrlo jasno skretao pažnju, a na momente ih se i stidio, razlog su podnošenja predloga za njegovu smjenu, koji zbog rada na ispunjavanju evropske agende nije mogao biti podnijet ranije”, naveo je premijer u saopštenju za medije.

U prethodnim mjesecima, navodi da učinio je sve da ministar pravde, zbog njegovog, ali prije svega ugleda 44. Vlade poradi na ministarskom djelovanju, kako kaže, “skladno povjerenju koje sam mu ukazao i očekivanjima koja sam od njega imao”.

“Ali Andrej Milović je sam izabrao. Na ovaj način stao je rame uz rame sa predsjednikom Crne Gore u pokušaju destabilizacije integriteta Vlade i time urušavanja evropskog puta Crne Gore. Nije slučajnost da u trenutku kada su i Vlada i Skupština demonstrirale rezultate u poglavljima 23 i 24 i ispunile neophodne uslove za dobijanje IBAR-a, kreće koordinisana opstrukcija ministra Milovića i predsjednika Milatovića. Kaže se da ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svaka zvijer pokaže svoj trag.  Tako to biva pred velike stvari ali bar je konačno ogoljena istina udružene kampanje narušavanja crnogorskog puta u EU i dobijanja IBAR-a”, istakao je Spajić.

Posebno ima potrebu da istakne da od početka mandata Vlade, kako kaže, “istrajavam u stavu da ničija ministarska pozicija nije nepromjenjiva i trajna, i da će nakon žutih i crvenih kartona biti korekcija u sastavu Vlade”.

“Bez obzira na ove okolnosti, Vlada kao i do sada, mora nastaviti rad punom parom, jačajući poziciju u očima međunarodnih partnera i obezbjeđujući unapređenje životnog standarda svim građanima. Stoga ću, predlog za razrješenje ministra pravde shodno svojim ovlašćenjima predati Parlamentu u najkraćem roku, kako bi Vlada natavila da se posvećeno i odgovorno bavi ostvarenjem svojih ciljeva”, zaključio je Spajić.

47

avatar
1000
35
12
0
 
40
MikaGogaTrileRajkavezuv
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mika
Gost
Mika

A vidim da se u komentarima nesto žali milović ???

Goga
Gost
Goga

A ministar policije ??? Koji je ono podnio krivičnu prijavu protiv ” svoje” vlade ???

Trile
Gost
Trile

Spajiću jesi li spremio odbranu ovaj Milović ti neće ostati dužan.?

vezuv
Gost
vezuv

SPAKA ti si jedan NAJOBICNIJI poslušnik AV i ništa više!

Life
Gost
Life

Spajić ne umije da bude ozbiljan čak i kad trenutak zahtijeva da odglumi ozbiljnost.

Lazar
Gost
Lazar

Milović je mogao puno sa učini za Crnu Goru?! E propalo se ako je CG spala na Milovića i njemu slične. Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi. PES se rodio na prevarama i tako dobio glasove naroda, u čemu su prednjačili Milović i Spajić. Oba su ista i treba da idu u paketu i cijela njihova Vlada. NOVI IZBORI!!!

maestro
Gost
maestro

Ne bi bilo loše da se građani i tebi zahvale za saradnju. Previše je razloga.

Don
Gost
Don

Milovic mi je uvijek bio simpatican i mislim da je posten ali brate bio je previse direktan. Nemoze se tako prcit u politici niti govoriti javno protiv svoga nadredjenog. Ako se ne slazu a obojica su dovoljno kompetentni neslaganja su trebali rjesavat iza zatvorenih vrata a ne preko medija. Sa druge strane Spajke ne smije da izgubi autoritet. Zao mi… Više »

misli malo
Gost
misli malo

Spajić sjedi na dvije stolice zaboravljajući da može sjedjeti samo na jednoj. Pritom, previše sluša Mandića i toleriše njegove egzibicije i političke vratolomije da ugodi Vučiću. Ovo jedan predsjednik ne smije sebi dozvoliti.

misli malo
Gost
misli malo

…premijer, ali ni predsjednik.

Rajka
Gost
Rajka

Ali dje nadje ovo “pošten”:))))

high
Gost
high

Ko je rekao ja sam rekao ja.

Hmm
Gost
Hmm

Neće Spajki tako lako smjeniti Milovića, jer zna da je tada izgubio još jedno poslaničko mjesto u skupštini, jer je Milović bio poslanik. A Spajki i ekipa se najviše boje scenarija iz Podgorice i Budve.

CETINJE
Gost
CETINJE

Ne glupiraj se Spajicu. Ni kod djece ti to ne bi proslo.

Exponto345
Gost
Exponto345

Klizite ka 10%🤣

🇲🇪Tuđemil🇲🇪
Gost
🇲🇪Tuđemil🇲🇪

Zabio si nož u leđa najboljem prijatelju i pustio ga niz vodu!

Glumac
Gost
Glumac

Pa spajke je to

Eto tako
Gost
Eto tako

Spajic śedi na sve stolice,a pri tom nije ni pametan ni sposoban za velike igre

Lob
Gost
Lob

Spajic pokazuje opet da je pionir Vucicev i vojvode od koljenice

Dritan mi reče
Gost
Dritan mi reče

Vučića i vojvodu je svojim igrama i spletkarenjem doveo Milatović jer da nije toga bilo vlada bi drugačije izgledala, to svi znamo.

Narod kaže
Gost
Narod kaže

Složna braća.

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Kokice su tu… 🤩

Dritan mi reče
Gost
Dritan mi reče

Žalosno je kakav smo mi narod i koliko nam je stalo do dobre vlade i napredka CG, ONI ISTI KOJI SU DO JUČE UPORNO TRAŽILI MILOVIĆEVU OBEĆANU OSTAVKU ZBOG NEODLASKA ŠUKOVIĆA , DANAS GA TI ISTI BRANE.
HAHAHAHAAAAAA, ĐE MUI ŽIVIMO???

ajdeee
Gost
ajdeee

Niko u crnogorskoj istoriji neće više o jadu zabaviti CG od Milojka.

alo
Gost
alo

… i Dritankice

Zlatko
Gost
Zlatko

Mickey , izađi Miloviću na dvoboj u Skupštini ! Može goloruki i goli do pasa , pa ko što ponese ! Miloviću , ajde u opoziciju , tamo trebaš ! I oni tebe i ti njih !

Zlatko
Gost
Zlatko

Izađi Mickey Miloviću na dvoboj u Parlament ! Može i goloruki , može i goli do pasa ! Pa ko što ponese !! Miloviću , radio si za pogrešnu vladu i grešnog šerifa ! Mijenjaj , pređi u opoziciju !!

Spirit
Gost
Spirit

Milović loš, ugrožava eu put, a mandić i knežević su ok?
Ne sprdaj se sa nama.
Hoćemo izbore!!!!!

vezuv
Gost
vezuv

Pa ti spajicu izaberi mandića i pipuna iz mojanovica da nas uvedete u evropsku uniju!bravo spaka!

Makijaveli
Gost
Makijaveli

PES i URA = treba zabraniti zakonom.

GrahovoNKMNE
Gost
GrahovoNKMNE

zaboravi vojvode od popeka.

Time
Gost
Time

Sve neko ogovaranje iza ćoškova a ne znam ni kako ste se sastavili . Odmah da je jasno ministar pravde kaže da je nagovoren da radi protiv Šukovića a onda ga isključujete iz partije kada mu to nije uspjelo da pločice broji . I radujemo se novim izborima ,frontovci resurse zauzeli i podrzavaju ali ne vas kao vladu već resurse… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Boli te ko ti vladu destabilizuje ali te ne boli ko ti destabilizuje Drzavu !!

Izabela
Gost
Izabela

Ne pije vodu ta priča, jer je Milović mjesecima radio da dobijemo IBAR, a Milatović vratio dva njegova zakona. Čini mi se da Spajića ne krasi baš neka inteligencija.

Milos
Gost
Milos

Spajic je izgubio kompas. Ne zna dje udara.

Maśa 😎🇲🇪
Gost
Maśa 😎🇲🇪

Ajde, ajde.
A Mandić što ti odlaže śednicu? To ništa??

Kontras
Gost
Kontras

Srbuj sa srbima nas ostavi 👌

Jad
Gost
Jad

Sjeca li se ko kad je Milovic pokrivao Spajica za dvojno drzavljanstvo?😆😁

Miloš
Gost
Miloš

To si trebao mnogo ranije da uradiš cim je poceo da budali.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Zašto ne izadješ kao čovjek sa autoritetom predśednika Vlade
sazoveš konferrnciju za štampu,
i kažeš što imaš nego se kriješ
saopštenjima.

Podgorica
Gost
Podgorica

Evo je rekao sve što trebs

alo
Gost
alo

Bravo. Kotoranine, za pitanje. Konferenciju bi sazvao čovjek od integriteta, ali, jeste li primijetili da Spajić ima strah od komuniciranja uopšte, a naročito bez spremnog papira. Elokvencija NULA, to znači, znanje NULA.

Pg
Gost
Pg

Ja ne shvatih, ko je koga smijnio?

mrki
Gost
mrki

Providan si Spajicu. Da vas Milovic nije naterao na taj korak, svi bi cutali. Inace zasto ste se oglasavali da ste prihvatili ostavku.

WhW
Gost
WhW

Milovic ti je los ali zato ti je Mandic sjajan?!

Podgorica
Gost
Podgorica

Milović je samo za Dps bio dobar

CrnogoraC
Gost
CrnogoraC

Podgorice, za koga ti je Mandić dobar?

Send this to a friend