Politika

Spajić: Pozivam tužilaštvo i nadležne da ispitaju sve

Milojko Spajić

Nosilac izborne liste Pokreta Evropa sad Milojko Spajić poručio je da je spreman da odgovara do kraja života ukoliko je bilo šta nelegalno uradio.

Spajić je ovo izjavio nakon prozivki o navodnoj njegovoj povezanosti sa uhapšenim južnokorejskim državljaninom Do Kvonom.

“Pozivam tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovaram i do kraja života ukoliko sam bilo šta nelegalno uradio. Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima”, poručuje Spajić.

Kako je istakao, napad svih na PES je samo odraz snage ove partije.

“Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim”, kazao je Spajić.

On je kazao i da je projekat koji su spominjali prije tačno godinu dana sada i spreman, a u pitanju je Montenegro Business District koji će biti lociran na Ćemovskom polju.

“To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd.. Upravo ovakvi projekti su potrebni Crnoj Gori i mi ćemo se samo ovim temama baviti i ne obazirati se na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata. Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte – pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno”, naveo je Spajić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Buše te tvoji partneri!!

veki
Gost
veki

zvao ili ne, to nije bitno kakvi su ti protivnici, glasam za tebe

Spicanin
Gost
Spicanin

Jedan za drugim, gadluk do gadluka. Za svaki prezir !

pravedan
Gost
pravedan

Svi zaboraviše tko ga je doveo u Vladu, kakva je ta Vlada bila i zašto se raspala.

Nego što
Gost
Nego što

Pozivao si i za Srpsko državljanstvo od onda ja ti ništa ne vjerujem .

Milan
Gost
Milan

A sa njima ćeš poslije u koaliciju.Ovo samo kod nas ima.

PIPUNIK
Gost
PIPUNIK

Slicnu pricu si pricao za pasos i stan u Beogradu.Samouvjereno nemas nista pa posle ima,izvinjavas se,nisi zmao itd.Isto ti je i ovo samo druva prica.

Lipa
Gost
Lipa

Da mu ga nisi ti kupio😀 pa imaju svi funkcioneri stan u Beogradu…

Kuč
Gost
Kuč

Podigli plate a tada se za 1 dan zadužili 1milijardu eura.Ovo je tragikomedija.

marius
Gost
marius

A sto imas ti da ih pozivas ? Nisu ti to komsije pa da ih na kafu zoves.. Valjda im je to posa, pa bi trebalo i da ga odrade. Inace, ako odje ima istine, onda ce ovi izbori bit neregularni, pogotovo ako se kao pobjednici pojave neki od aktera ove afere.

Stanko
Gost
Stanko

Nemoj nam ti te fore – kao ispitajte, pozivam…nema ti šta da apeluješ na to,nego ti stave lisice na ruke pa kod tužioca da pevaš!

GorSt
Gost
GorSt

To su za njih “španska sela” kako smo nekad govorili za neznavene. Sta znaju oni sta je kriptovaluta i bitcoin. Do juce su govorili danje Zemlja ravna ploca i da 5G ubija vrapce. Jos uvek se plase dekadentnog Zapada a zele da voze mercedese i audije.

RORA
Gost
RORA

Spajicu, ocekuj od ministra policije da pokusa da ti uzme pasos cg, ti ljudi adzic i pinokio spremni na sve da gaze preko svih moralnih normi, ali onda ako to krene morat ce i vojvodi da uzme cg pasos, nijesam spajicu siguran u tvoje plate i penzije?? ali vidjet ce mo, od 2006sam penzjoner i I penzija mi je povecana… Više »

misli malo
Gost
misli malo

Mnogo se zalijećeš, momče, i bacaš “bombe” s leđa nas obićnih građana. Lično mi se ne sviđa tvoj pojam države, taman kao što se zgražavam na poimanja vlasti ovoga nadri premijera. Odmorite malo od tog subverzivnog populizma, ne vlada se tako državom!

, , ,
Gost
, , ,

Nemaš ih što pozivati, Dritan to radi umjesto tebe da bi te ucijenio na postizbornu koaliciju i pride da prepustiš da on bude premijer. Kad je ovo moguće jasno je kakvo nam je tužilaštvo i ko im diktira što će raditi. A ti Milojko samo naprijed u koaliciju sa Dritanom. Cijela država i svi na vlasti su teško ogrezli u… Više »

starac fočo
Gost
starac fočo

Spajki, pospremi ih sve na gomilu, pa u neđelju da slavimo. Nikako ne dozvoli Abazu i Aleksi pristup vladi. O Kneževiću i Medojeviću ne vrijedi trošiti riječi. Traži “aktivnu” podršku manjina i “pasivnu” koalicije oko dps.
Srećno! 🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺

Milosh
Gost
Milosh

E shoua ovoga… Pa slagao si u vezi svega otkad smo se upoznali…

Struhar
Gost
Struhar

Mogli smo imat najmoderniji centar za liječenje kancera u Evropi pa ga tvoj đeedo i tvoja ministarka bratić miniraše. Sve je bilo spremno, obezbijeđena sredstva eu itd. Umjesto toga si nam doveo kvona da prodaje bijele bubrege za bubrege

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

TEBE treba ispitat i to na poligraf no bi ga pokvario lazima i mazima .

Mitar
Gost
Mitar

Zadnji put kad si pozivao na pravdu i istragu ispalo je da ipak imas dvojno drzavljanstvo i adresu u drugoj drzavi. Pa polako ovaj put

dr.ino
Gost
dr.ino

Dolaze li najveće svjetske kompanije iz sažaljenja i kurtoazije?

Podgorica_CG
Gost
Podgorica_CG

Srećno i živio…🚀🚀💪
Počisti ih sve u nedelju i pošalji u prošlost….🇲🇪❤💪

Podgorica_CG
Gost
Podgorica_CG

Srećno Spajiću…samo naprijed…narod zna istinu!
Zna se ko će u neđelju ubjedljivo pobijediti…🚀🚀❤🇲🇪

Mujo
Gost
Mujo

Znaci nosimo sorceve zimi i ljeti ,bez dzepova , j moze oni mali novcanik za sitne pare , naravno slika do kvona i tebe nedje po plazama bjelosvjeckim.

Crna_Gora
Gost
Crna_Gora

Srećno novom premijeru Crne Gore🇲🇪!
Spajiću gazi ih sve redom, narod u neđelju zna istinu…zna da će te vi biti novi premijer!
Do pobjede🚀🚀🚀🚀

Bar_CG
Gost
Bar_CG

Izalud te napadaju Spajići, izalud su se udružili svi na jednoga…jer si ti sam jači od svih njih zajedno…🚀🚀💪
Samo jako Spajiću….ne popuštaj nikome….nakon 11 juna se zna da će te upravo vi biti premijer…nardod to želi!
Nek je vječna 🇲🇪❤

BijeloPolje
Gost
BijeloPolje

Svaka čast Spajiću. Ove vaš ideje su budućnost ove zemlje. EKONOMIJA a ne podjele!
Uzalud vas napadaju….narod zna istinu….
Srećno od sreca budućem PREMIJERU❗❤🇲🇪

Dijaspora_Njema
Gost
Dijaspora_Njema

Srećno Spajiću….svaka čast na ovoj ekonomskoj inicijativi. Građanima je jasno zašto vas svi napadaju.
U neđelju ih pošalji u prošlost.
Da je vječna 🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤❤💪 idemo Spajiću

Nikšić
Gost
Nikšić

Srećno budući premijeru. E zbog ovoga se vodi prljava kampanja protiv Spajića….prevaziđeni političari žele da zaustave budućnost Crne Gore….ne odgovara im ovo što Spajoć želi da pokrene državu naprijed.
Srećno Spajiću….u neđelju svi građani će ti za zadovoljstvom dati glas….idemo samo jako🇲🇪🇲🇪❤❗

Šišarka
Gost
Šišarka

ne umijemo da učimo na primjerima onih koji su shvatili da su pogriješili, pa upravo sada ispravljajju greške. Napravili su biznis distrikte ali su prinuđeni da uvode intervencije u vidu zabrana automobila i pošumljavanja, kako bi napravili kakvu takvu ravnotežu. Treba li sve da uništimo da bismo s dozvali pameti. Ili planirate da uništite pa popravljate, jer ćete morati kad… Više »

Šišarka
Gost
Šišarka

dosta je više “muške” politike i senzibiliteta, puštite nas da konačno odahnemo od vaših ambicija

Šišarka
Gost
Šišarka

ako se realizuje, pašće brojne žrtve u vidu životinja čiji je dom upravo ćemovsko polje. ima li kraja alavosti

Send this to a friend