Politika

Sramotno skandiranje Abazoviću na nacionalnoj osnovi zahtijeva najstrožije kažnjavanje

Sramotno skandiranje Dritanu Abazoviću na nacionalnoj osnovi zahtijeva odmah reakciju policije i tužilastva i najstrožije kažnjavanje po Zakonu, naveo je predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević.

“Ne moramo se politički slagati ali pojedinci za ovakve postupku zaslužuju najstrožu zakonsku osudu”, naveo je Konjević na Tviteru.

I njegov partijski kolega Mirko Stanić pozvao je MUP da privede osobu koja je uputila sramne prijetnje Dritanu Abazoviću, a Tužilaštvo da pokrene postupak zbog širenja vjerske mržnje.

“Sa ovakvima nećemo i ne možemo biti u istom frontu, pa makar nikad ne pobijedili”, ističe Stanić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
expert123
Gost
expert123

Ovo je gore odvratnije i podlije nego da je skandiranje na nacionaLNOJosnovi. Skandiranja na nacionalnoj osnovi su se desavala i ranije sto nikako nije dobro i prihvatljivo. Ovo je prvi put ili je izuzetno rijetko da dodje do vrijedjanja na vjerskoj osnovi. Ovakvim cinom se ruuse temelji ove drzave .Ipak je malo ovakvih pojedinaca .Bolje bi bilo da ih nema… Više »

Eks
Gost
Eks

Ćuti Raško, ti si potpirivao a sada glumiš evropejca, pih!

Renjas
Gost
Renjas

Ovo je odraz vase politike i politike DPS-a. Kako sijete tako ce te i da znjete. Par portala i i ovakvi politicari sa 10 % stanovnistva drze tenzije i preudiciraju neke vrlo opasne stvari. U pamet se dok nije kasno!

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Preudiciraju, je li ??

Vera
Gost
Vera

Sramno svi smo mi braca stvarno zalosno. A oni sto zavadjaju narod imate li i trunke ljudskosti

Podgorica
Gost
Podgorica

Konjevicu, veoma vas cijenim i zato vas pitam: da je nekome opsovana majka crnogorska ili pravoslavna, katolicka da li bi bio uhapsen?

Ragnar
Gost
Ragnar

Naravno da se ovo ne moze podrzati

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Neko njihov ubačen neka ga uhapsei nek nam kazu njegovo ime ……

Vuksan
Gost
Vuksan

Skandiranje je bilo na vjerskoj a ne nacionalnoj osnovi. Tuzno.

Nadmašeni
Gost
Nadmašeni

Ovo su njihovi ubačeni sto posto! Kao onaj Ivanović što je navigavao đe da se baci molotov! Kad je Crnogorcima smetala nečija vjera i nacija? Zna se kome to smeta!

Send this to a friend