Politika

Suđić zakazao sjednicu SO Kotor za petak, 16. avgust

Jovo Suđić

Predsjednik Skupštine opštine Kotor Jovo Suđić zakazao je XXVII sjednicu SO u petak, 16. avgusta 2019. godine sa početkom u devet sati.

Na dnevnom redu zasijedanja koje će se održati u skupštinskoj sali palate Bizanti, između ostalog su: prijedlozi Odluka o izmjeni Odluke o visini, kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava nevladinim organizacijama, o izvođenju javnog rada u Opštini Kotor za pomoć i njegu starih lica u kući,.

Pred odbornicima naći će se i Prijedlog Odluke o utvrđivanju kriterijuma, uslova i postupka za davanje u zakup zemljišta čiji subjekt raspolaganja je Opština Kotor radi postavljanja privremenih objekata, o izgradnji javne rasvjete Koložunj, o rekonstrukciji javne rasvjete Popovići, o utvrđivanju lokacije za izgradnju javne rasvjete lokalnih puteva u naselju Dragalj, Gornje Krivošije, o utvrđivanju lokacije za izgradnju javne rasvjete lokalnih puteva u naselju Bojanići, Gornje Krivošije, o utvrđivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada i kabastog otpada na teritoriji Opštine Kotor, Nacrt lokalnog plana zaštite životne sredine 2019-2023 i Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada na teritoriji Opštine Kotor.

Na dnevnom redu su i izvještaji o podržanim projektima NVO, iznosu dodijeljenih sredstava, realizovanim projektima i njihovim efektima za 2017. godinu, o radu i Finansijskom poslovanju za 2017. i 2018. godinu Fondacije „Kotorski festival pozorišta za djecu” kao i Program rada sa Finansijskim planom za 2018. i 2019., zatim, izvještaji o radu i finansijskom poslovanju za 2017. i 2018. godinu JU Kulturni centar „Nikola Đurković”, Program rada i Finansijski plan za 2018. godinu sa Programom rada sa Finansijskim planom za 2019. godinu ove ustanove.

Odbornici će razmatrati i izvještaje o radu i finansijskom poslovanju za 2017. i 2018. godinu OJU „Muzeji” Kotor, kao i Program rada sa finansijskim planom za 2019. godinu ove ustanove i Program kuturnih manifestacija u Opštini Kotor za 2019. godinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bjeladin
Gost
Bjeladin

Godine nisu važne kad je DPS u pitanje..za njih granica od 67g starosti ne važi…omladina neka čeka da stari parte….

Brajo pošteni
Gost
Brajo pošteni

Zanimljivo, na sajtu Skupštine Crne Gore, poslanicima koji su sigurno prešli 67 godina, samo slika, samo za njih nema podataka! Čavor, Obrad-Mišo, Škrelja…

Bruna pajser
Gost
Bruna pajser

Moramo li dolaziti s pajserima ili ćemo dobijat službene?

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Ne no ćemo sa pištaljkama i udarat u talambase ali prije toga pitat đe je ulaz u stari grad kotor I đe je ta palata bizanti.

Svemu opozicija
Gost
Svemu opozicija

E jadna opozicijo, kad dps bolje upravlja Kotorom!

Send this to a friend