Politika ODBORNIČKI KLUB DPS-A

Sve što valja građanima Kolašina Demokratama ne valja

Kolašin

Sve što valja građanima Kolašina Demokratama ne valja, pokazali su to nedolaskom na sjednicu Skupštine opštine, na kojoj je donesena Odluka kojom je naš grad prihvatio kandidaturu za organizaciju Međuopštinskih sportskih igara MOSI 2021.godine, saopštili su danas iz Odborničkog kluba Demokratske partije socijalista u SO Kolašin.

Kako ističu odbornici DPS-a, organizacija MOSI je događaj za koji bi svaki građanin Kolašina podigao ruku i podržao ga.

“Ova manifestacija, koju Kolašin zaslužuje, treba da gradu donese novu turističku i sportsku infrastrukturu, da turističkim radnicima obezbijedi više hiljada prenoćišta i Kolašin mapira kao poželjnu destinaciju sportskog turizma. Sve to nije bio razlog da odbornici Demokrata prisustvuju sjednici SO Kolašin na kojoj je donesena Odluka kojom je naš grad prihvatio kandidaturu za organizaciju MOSI 2021. godine”, navode u Odborničkom klubu DPS-a u SO Kolašin.

Poručuju da su Demokrate, umjesto prisustva i podrške projektu koji će donijeti posredne i neposredne koristi svakom građaninu Kolašina, tim postupkom potvrdile da im je samo deklarativno interes građana prioritet, a da se politikom i politikanstvom isključivo bave zbog ličnih interesa i nerealnih ambicija.

“Demokratama ne valja što valja kolašinskim sportistima, da dobiju nove terene, igrališta, atletsku stazu. Demokratama ne valja što valja kolašinskim turističkim radnicima, da popune svoje smještajne kapacitete. Demokratama ne valja što valja kolašinskim restoranima, kafićima, trgovinama, ostalim turističkim kapacitetima”, dodaju odbornici DPS-a.

U svemu tome su, kažu, imali i jednu uzdržanu podršku – za razliku od svih ostalih prisutnih odbornika, Željka Vuksanović, bivša predsjednica opštine, a sadašnja odbornica SDP-a je bila uzdržana kada se glasalo o Odluci za prihvatanje kandidature.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

izgleda da više ne mogu rezati oblovinu bez da plate državi pa pojedinci iz Demokrata su nezadovoljni …

Alternator
Gost
Alternator

Ada cus Demokrate samo za sebe u fotelje da sjednu to im je cilj

Send this to a friend