Politika

Tanović: Anđušićev rječnik previše prizeman i za razgovor na ulici

Nije tajna da iz usta poslanika Demokratske partije socijalista, pa tako i Mihaila Anđušića, progovaraju Beba Popović i Srđan Kusovac u saopštenjima sa najprizemnijim rječnikom, nedostojnim razgovora na ulici, a kamoli javne političke diskusije, saopštio je danas član Opštinskog odbora URA Cetinje Marko Tanović.

<<<Anđušić: Abazović i Bečić konačno priznali raspad političkog braka<<<

No, kako dodaje Tanović, nije to nikakva novost za crnogorsku javnost.

“Takvim se načinom komunikacije ona kontaminira otkad je sa ulice na vlast došao vođa sa oskudnim rječnikom, oskudnim znanjem i oskudnim umijećem. Jer kako je veliki Valtazar Bogišić u jednoj izreci kazao „Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi“. Zaista ni na kojoj tezi Mihaila Anđušića nije potrebno polemisati, jer sa rječnikom iz tabloidnih emisija koji čini cijelo njegovo reagovanje to nije ni potrebno, a za dostojanstvene ljude ni poželjno”, naveo je Tanović.

On je istakao da ih valja samo podsjetiti da ni u jednom tabloidnom saopštenju ne propuštaju priliku da pomenu Građanski pokret URA (koji rekoše ima 1,23 odsto) pa bi to valjalo da u nekom od sljedećih tabloidnih istupa možda i pojasne.

“Otkud toliko interesovanje za partiju koja, kako im kažu Srđan Kusovac i Beba Popović ima 1,23 odsto. Ostala je samo jedna nepoznanica iz svega. Da li Anđušić, svojstveno medijskom blatu i tabloidnom novinarstvu čiji koncept je osmislio njegov kriminalni šef posljednjih 30 godina, pledira jučerašnjim saopštenjem za prvog čovjeka Pink redakcije u Crnoj Gori ili na mjesto kurira kriminalne organizacije, pošto će njegovo sunarodnik Migo iz Zete morati biti žrtvovan. Mora se priznati – za obje pozicije pokazuje jake reference”, naglasio je Tanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

kako se aktivirali od kad ih je Aleksa šutnujo. Raspade se velika,, koalicija za 21 VEK.”, a tek je poćela da pustoši opozivione glasače… A viđi napisa li ovo saopštenje po povratku Dritana sa Tajvana i da li je Skenderbeg i dalje Srbin…

Wepar
Gost
Wepar

Opozicionari su kraljevi ulicnog rjecnika, pocevsi od njihovih sefova pa sve do partijskih vojnika. Sramota.

Mišo
Gost
Mišo

Jel tebi bjese šef Adzić veliki patriota CT koji je otvorio lokal u PG, tamo ga ne vide Cetinjani jel?

Migo polaznik
Gost
Migo polaznik

Andjušiću govore pišu Škrelja i Obrad-Mišo! Nemote me odat.

maksim
Gost
maksim

Mi da objasnjavamo vasu nesposobnost i nedostatak podrske?! Objasnite vi narodu sta se desilo, zasto kao partija ne funkcionisete slozno i cemu konstantni sukobi stavova izmecu Dritana i Becica?

1918 KOMITA
Gost
1918 KOMITA

Ti si kao prvo jedan Bjelas pa tek onda sve ostalo,samo da se zna,o politici ne moramo pricat ,jer nije da si ti nesto rekao bitno

pilot
Gost
pilot

Znas li sto Tanovicu, kazu da ljudi koji u nedostatku dobrih argumenata pribjegavaju vrijedjanju drugih i skrecanju na neke druge stvari od trenutne teme.. Tako da je bolje da ti radis na svom usavrsavanju i edukaciji, jer nemas bas toliko godina da bi mogao ovoliko da se pravis pametan i da ti ukazujes na neciju elokventnost! A cinjenica je da… Više »

21 vijek
Gost
21 vijek

Pozdrav Marko iz 21og vijeka,dobro si ti nasao nekome da kazes da mu drugi pisu saopstenja govornice

Send this to a friend