Politika

Tanović: Anđušićev rječnik previše prizeman i za razgovor na ulici

Nije tajna da iz usta poslanika Demokratske partije socijalista, pa tako i Mihaila Anđušića, progovaraju Beba Popović i Srđan Kusovac u saopštenjima sa najprizemnijim rječnikom, nedostojnim razgovora na ulici, a kamoli javne političke diskusije, saopštio je danas član Opštinskog odbora URA Cetinje Marko Tanović.

<<<Anđušić: Abazović i Bečić konačno priznali raspad političkog braka<<<

No, kako dodaje Tanović, nije to nikakva novost za crnogorsku javnost.

“Takvim se načinom komunikacije ona kontaminira otkad je sa ulice na vlast došao vođa sa oskudnim rječnikom, oskudnim znanjem i oskudnim umijećem. Jer kako je veliki Valtazar Bogišić u jednoj izreci kazao „Što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi“. Zaista ni na kojoj tezi Mihaila Anđušića nije potrebno polemisati, jer sa rječnikom iz tabloidnih emisija koji čini cijelo njegovo reagovanje to nije ni potrebno, a za dostojanstvene ljude ni poželjno”, naveo je Tanović.

On je istakao da ih valja samo podsjetiti da ni u jednom tabloidnom saopštenju ne propuštaju priliku da pomenu Građanski pokret URA (koji rekoše ima 1,23 odsto) pa bi to valjalo da u nekom od sljedećih tabloidnih istupa možda i pojasne.

“Otkud toliko interesovanje za partiju koja, kako im kažu Srđan Kusovac i Beba Popović ima 1,23 odsto. Ostala je samo jedna nepoznanica iz svega. Da li Anđušić, svojstveno medijskom blatu i tabloidnom novinarstvu čiji koncept je osmislio njegov kriminalni šef posljednjih 30 godina, pledira jučerašnjim saopštenjem za prvog čovjeka Pink redakcije u Crnoj Gori ili na mjesto kurira kriminalne organizacije, pošto će njegovo sunarodnik Migo iz Zete morati biti žrtvovan. Mora se priznati – za obje pozicije pokazuje jake reference”, naglasio je Tanović.

8 Komentara na "Tanović: Anđušićev rječnik previše prizeman i za razgovor na ulici"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend