Politika

U Budvu stiže konvoj Srba iz Srbije i sa Kosova

Iako je Vlada još početkom avgusta, povodom najave predsjednika Srpskog nacionalnog savjeta SNS Momčila Vuksanovića da će organizovati svečanost povodom 100 godina od održavanja Podgoričke skupštine i ujedinjenja Crne Gore i Srbije, saopštila da neće dozvoliti afirmaciju datuma koji su poništili državnost Crne Gore, organizatori ne odustaju od svoje namjere.

<<<Matiji Bećkoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru<<<

Fantomska organizacija Srpski narod Boke koja je navodni organizator ove proslave, datuma kad je Srbija aneksirala Crnu Goru, uputila je prije nekoliko dana, putem mejla, crnogorskim medijima pozivnice da 7. novembra dođu u Mediteranski sportski centar u Budvi na “centralnu proslavu jubileja 100 godina od oslobođnja Boke i ujedinjenja Pokoljenja djela sude”. Manifestacija treba da počne u 18 časova.

“Centralna proslava u Budvi dio je programa proslave koji se održava u periodu od 6.do 11. novembra u Herceg Novom, Kotoru, Grblju i Budvi”, navodi se u propratnom pismu organizatora.

Jedan od nesuđenih govornika na ovoj manifestaciji, književnik Matija Bećković, za kojeg su postojale najave da bi mu mogao biti uskraćen ulazak u Crnu Goru, kao i istoričarima Čedomiru Antiću i Aleksandru Rakoviću i srpskom političaru i pravniku Dejanu Miroviću, neće se ni putem video-linka obratiti u Mediteranskom sportskom centru, kao što su to objavili neki mediji.

Bećković i družina zasigurno neće doći u Budvu, međutim, Pobjeda saznaje da “gostiju” sa strane ipak neće faliti. Po već viđenom scenariju iz ranih devedesetih, kada nam se pod dirigentskom palicom Slobodana Miloševića “događao narod” planirano je da grupa Srba iz zapadne Srbije i sa Kosova dođe u Budvu i “pomogne srpskoj braći u Crnoj Gori” da obilježe ove datume.

Grupa od oko 200 Srba sa Kosova, uglavnom pripadnika Srpske napredne stranke i Srpske radikalne stranke, planira da 6. novembra u 23 sata krene u Budvu na proslavu. Prevoz je organizovan sa četiri autobusa, a o svim tehičkim i ostalim detaljima brine petočlani tim bliskih saradnika gradonačelnika sjevernog (srpskog) dijela Kosovske Mitrovice Gorana Rakića.

Autobusi kreću sa punktova u Sjevernoj Mitrovici, kod spomenika caru Lazaru, u Leposaviću sa platoa ispred opštinske administracije i u Zubinom Potoku ispred Kulturnog centra. Planirano je da se u Ribariću, ispred restorana “Ibarski biser” sastanu sa “konvojem” Srba iz zapadne Srbije (uglavnom iz Kraljeva, Raške i Novog Pazara) koji namjeravaju da putuju u Crnu Goru istim povodom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vesna
Gost
Vesna

Neka je vjecna CRNA GORA
Neka je vjecnaCRNOGORSKA CRKVA.

Branko
Gost
Branko

I ove manijake ce pustit da uniste Budvu? Pa je li ova vlast normalna?

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Samo da pitam , pristiže li taj konvoj ? 🙂

Kijoslav
Gost
Kijoslav

Kad je Milosevic izvozio Ab revoluciju Tanja Torbarina, kolumnistica zagrebackog nedjeljnika Danas je napisala “Danas na Gazimestanu a sjutra u vasem stanu”.

Lavica
Gost
Lavica

Jeste da nas to okupljanje malo je reći vrijeđa ali neka ih ,neka se okupljaju imaju pravo na to. Jeste i to da bi kosovari prvo trebali svoje dvorište da srede , no dobro. U koliko sve protekne u miru, bili, slavili, pošli…super. Mi smo uvijek bili dobri domaćini 😃😃 Mogu Srbi da slave koliko oće ali vječno će im… Više »

Babakaj
Gost
Babakaj

Ako ovi predju granicu sramota od crnogorske policije.

Dejo💔
Gost
Dejo💔

Svemoćna crna gora. 😃👍

vampirizam
Gost
vampirizam

nista bez trubača

Samo predlog
Gost
Samo predlog

Neka se preksjutra vrati 8 autobusa, 4 da vrati Kosovare Srbe kući, 4 da odvedu srpske junake iz Budve da se nasele i pojačaju broj svojijeh.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Prihvata de predlog, ima li jos ko sta da doda.zivela cg i s.koreja

svevishnji
Gost
svevishnji

svaka okupacija je prokleta, anatemisana

Dejo💔
Gost
Dejo💔

Okokookokokokokok

Dejo bolesni💔
Gost
Dejo bolesni💔

Šou. 👍👍👍👍👍👍👍

Senka
Gost
Senka

Poslije Budve nek se svi srbi okupe u republiku srpsku i nek proslave još jednu njihovu veliku pobjedu. Pohod Stefana Lazarević na srbe u Bosnu. Žao mi jadne ljude, ali srbi prećerali ste, vi ste gori i od otomana i od latina

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Senka ko li ti drma kavez?

komita
Gost
komita

Sve im je istina kao sto je Milan na slici,Ovo je Masan Bozovic.Tako poznaju istoriju i licnosti iz Crne Gore

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Zabraniti izlaZ iz cg u okupatorsku srbiju da niko nikad ne ode tamo, ko pokusa da ode da se kazni.

Vanja
Gost
Vanja

Kako ces u Novi Pazar ?

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Ko se usudi da ide u srbiju da se kazni sa 2000e, kao i za ne ustajanje na himnu.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Potpuno se slazem! Mada mislim da je malo 2000e kazne! Izvrsiti dnk analizu i ko poseduje neke slicnosti sa srpskim genima odmah dozivotno kazniti na mukotrpan rad!

Crnogorac 101%
Gost
Crnogorac 101%

Crni: Ti si odnekud umislio da neki Bošnjaci i Muslimani pišu onako kako tebi ne odgovara. Promašio si metu, ovdje smo uglavnom mi naši, raspravljamo se i ubjeđujemo, iako znamo da svak ostaje pri svome. Različito mislimo o nekim temama, ali to je naše, ne miješaj druge narode u našu raspravu. Uludo gubiš energiju, a sigurno imaš neki bolji argument,… Više »

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Koji nasi, ovde smo isti samo mi iz s.koreju i dukljani, samo mi imamo isti pogled na svet.a vi srbi i crnogorci mogli bi da se izmirite posto vam je potpuno isto poreklo.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Đe si geđzo😁

NK-CT
Gost
NK-CT

Dobro im pada na pamet u svoj njihovoj muci,da dolaze ovamo.Ne razumijem sta ce u tudjoj zemlji da slave?Ovo je NASA ZEMLJA-SVETA CRNOGORSKA ZEMLJA!!!

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Koja vasa zemlja? Sto ste vi odbranili kada ste potpusali kapitulaciju sa Austrougarskom?

Kijoslav
Gost
Kijoslav

A ko si ti Aco i koja je tvoja zemlji? Crnogorska vojska je vojnicki porazena i da bi se zaustavilo njeno potpuno unistenje potpisana je kapitulacija. To je poznato u istoriji ratovanja. Ali nije poznato da je komandant izdao sopstvenu vojsku kao sto je to uradio srpski pukovnik Peter Pesic. Njega je zapalo da komanduje slavnim crnogorskim oruzjem. Trag mu… Više »

Gojko
Gost
Gojko

Aooo Aleksandre mrcio se ka’ sto si

CiNick
Gost
CiNick

Država ako je država neće dozvolit da se njezini vlastiti građani s njom sprdaju, a kamo li stranci. Ima za to mehanizme. Da li će ih upotrijebit, zavisi da li im je važnija država ili vlast.

NBA
Gost
NBA

NEKO RECE:BLAGO SLOVENCIMA KADA SE NE GRANICE SA SRBIJOM!

Hrvat
Gost
Hrvat

Živa istina !

Ozezi
Gost
Ozezi

Koja kolicina nevaspitanja je potrebna da se dodje u tudju kucu i slavi nesto sto velika vecina ne zeli?

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Odkud ti znas da velika vecina to ne zeli?

Milja
Gost
Milja

Na proslavu su pozvali Tomsona
A on je dokazao kad je vidio ko to priredjuje

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Eo vele neki Dačić i pipun će pjevat, pošto niko od poznatih nije htijeo. 😁

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Tri metra visoku bodljikavu zicu postaviti, pustiti struja da niko ne izadje il udje u cg

Suranj
Gost
Suranj

Sjecate li se Bokelji kad vi je KUD “zahumlje” u vrijeme okupacije Konavla igralo nekakvo njihovo bokesko kolo? Na bisagama municije njihove narodne nosnje su bila izvezena cetri slova “s” E, to vi sada dolaze ti isti da vam kazu da je to “Srpska Boka” uz pomoc ovih koji slave okupaciju od stane Srpske vojske . Zivjela Crna Gora koja… Više »

Doktor Šiško
Gost
Doktor Šiško

Suranj, ujedinjenje podlovćenske Crne Gore i Boke je trajalo pola godine, do sredine maja 1814.

stakt72
Gost
stakt72

Nije u tom vremeni Srbija postojala ona je bila provincija od Turskog carstva

vasojevic
Gost
vasojevic

ona je i sada provincija,beogradski pasaluk

Hehe
Gost
Hehe

Misliš Kragujevački pašaluk, jer su Beograd Turci preuzeli od Mađara, pa nije njihov. A ako ćemo gledat po broju stanovnika, onda je crnogorski : )

Aleksandar
Gost
Aleksandar

To je neka tvoja istorija koju si snio u lijepim snovima!

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Oni su tada bili turci😂😂😂, zato sad ne znaju što pričaju. Svojataju Njegoša, kao vole ga, a smetaju im naši brđani. 😁😁

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Tada su imali jedan turski konzul, a mi 20 ambasada. Zato su nas napali, ugasili kraljevinu i opljačkali sav naš kapital. Prognali nam kralja, i evo ih dan danas u naše crkve.

Virus
Gost
Virus

2/3 ovih te pišu protiv skupa do juče su veličali ujedinjenje, Poltroni. Kao onaj odbornik DPS’a u PG t eje imao tetovirano 4s na ramenu

Sasa
Gost
Sasa

Srbijanac nepismeni sa virusom…

Necko
Gost
Necko

Ostruga je to pa udario DPS.

Clara futura
Gost
Clara futura

Kako je narod glup majko mila. Uvijek se lozi na ovakve stvari, a niko ne pokrece pitanje o ekonomiji i kako se zivi u ovoj zemlji.
Glodjite se medjusobno, za bolje i niste!

Suranj
Gost
Suranj

Ovaj sa potpisop Kotoranin je vrlo interesantan cast pojedincima ali Srbi iz Kotora su bili glavni u regrutovanju boraca na dubtovacko ratiste. Ko je nosio pecenu jagnjetinu u konavle i jos nesto te ulizice su prvi od hrvatskih vlasti dobili pecat ili vizu koja se izdavala u biskupijatu katerdale sv. Tripuna da mogu posjetiti Hrhatsku. To je na zalost istina… Više »

Učitelj
Gost
Učitelj

Bježao si iz škole poprilično, imaš li ukupno dva razreda?

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Učitelju, ne $ekiraj se, upisaćeš se i ti jednog dana u prvi. Bićeš i ti đak prvak.

Animus
Gost
Animus

Bilo je i Hrvata iz CG, koji su isli na Konavle, kao dobrovoljci…lopov nema problema, kad treba napunit dzepove.

Staxe
Gost
Staxe

Poltroni…da vam Milo, kaže za pola sata bi se okupili i objeručke ih dočekali…

xyz
Gost
xyz

Istina, da Milo na televiziji izjavi: Dobrodošli, braćo Srbi! bilo bi na portalu preko 1000 komentara dobrodošlice!

Eusebio
Gost
Eusebio

Nije Milo Crna Gora ali ni ovo nije Srbija…shvati to!

Marko
Gost
Marko

I onda se cude sto ih svako mrzi

Željko
Gost
Željko

Kad se “događao narod” krajem 80-ih, Slovenija je zapriječila put Šoleviću i ekipi, dok su u Crnoj Gori nesmetano djelovali.

Rezultate znamo. Ovakve stvari država Crna Gora treba sasjeći u korijenu!!

Milan Dps
Gost
Milan Dps

Gospodo, država ne može soriječiti održavanje skupa Nvo ,osim da prati ponapanje aktera.Ako se pređe sa verbalnog na nasilno demonstriranje onda se može reagovsti.Svako ima pravo da iskszuje svoj stav mirnim putem.U Njemackoj postoje desničarske organizacije koje propagiraju fašizam ali ih niko ne zabranjuje dok god svoje ideje zagovaraju mirnim putem.Pozz i prije nego npadnete Dps pto ne spriječi skup,pročitajte… Više »

Virus
Gost
Virus

Ovo je istina, kao što je i istina da je DPS opljakao i uništio Crnu Goru

Sasa
Gost
Sasa

Srbikanac

Podgorica
Gost
Podgorica

Istina ,da nije Mila ne bi ni bilo Crne Gore .

Suranj
Gost
Suranj

Rolly? Ko je ovaj sto stoji iza ovog imena. Je li ovaj vidio ista izvan neke njegove pusare u kojoj obitava. Je li ovaj ikada bio u nekoj drzavi zapadne evrope? Sram te bilo jadove ne znas nista na ovome svijetu. Pa Njegs je davno rekao ” Ko ne putuje taj ne zivi. Taj ne zna sto je svijet.” Prema… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ovo nam je zahvalnost Kosovara…silju nam svoje gradjane da divljaju po cg….

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Tako je, uputicemo im protesnu notu, pa nek taci misli sta to bi.

freeMNE
Gost
freeMNE

“Konvoj” srba…hahahahaha…a vracaju se na traktorima..hahaha..ovo je cirkus..e ovijeh budalahhh..na ovo samo mogu neozbiljan komentar(bez cenzure molicu)

Sedmi bataljon
Gost
Sedmi bataljon

te pozdravlja. Niste smeli na 900 ljudi da udarite. Ahahahahahhahaha

PG_man
Gost
PG_man

Bas si nas uplasio sa svojim nikom, gubi se Zivorade.

Miško CG
Gost
Miško CG

Nažalost ovo čega smo se plašili izgleda da će se i ostvariti. Tužno je gledati nemoć Vlasti u CG da to spreči, važno je da oni o tome pričaju, a nešto da preduzmu za to nemaju hrabrosti ili možda neće

stakt72
Gost
stakt72

Posto u CG ti ljudi na vlasti su lijen i ne vode dobro racuna o drzavi

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Ocemo bodljikavu zicu, niko da udje niko da izadje.

Suranj
Gost
Suranj

Posto je smjestaj u jednokravetnpj sobi za nas deset?

roro
Gost
roro

Ima i u Srbiji sendvičara, koji će za 50€, plaćeni put i sendviče, doći da malo burdikuju.Što se tiče običnog naroda, savršeno im puca za Podgoričku skupštinu i Crnogorska sranja.Živio Milo ..Živio Vučić!!

Zoco
Gost
Zoco

Za 50 eura iz Srbije ima petoro da dodje a ne jedan.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Treba prema srbiji postaviti bodljikavu zicu da niko ne udje niti izadje.nema sta ko da trazi u srbiju, nito ko po cg da seta.

Dejan
Gost
Dejan

A prema Albaniji ukinete granice…al bi uzivali.

SASA
Gost
SASA

Gospodine Taci hapsi ove tvoje nezahvalnike sto ne znaju sta cine,mi vama drzavu a vi nama ove vase mrcipuske.

Gulphy
Gost
Gulphy

Nego, ocemo li mi zivjet bolje kad se ova gungula zavrsi. Bitno je da se nas narod zamlacuje stvarima 100 godina unazad, e tu cemo prosperirati fino…

Clara futura
Gost
Clara futura

Tako je! Uvijek isti scenario i uvijek pali kod primitivnih Balkanaca.

Marjan KO
Gost
Marjan KO

Treba ih prebacit u Pristinu sve :))))

šok
Gost
šok

Nemoj moljim te, taman smo ih poćerali.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Vi lijepo Bogami, pa ste ih nama pratili. Da šire virus ludila kod nas.

H Novi
Gost
H Novi

Priznali smo drzavu Kosovo,i ovo nam je hvala od njihovih drzavljana,ali neka ne znaju sta cine e zato cemo im ako bog da priznati i drzavu Vojvodinu kad dodje vrijeme ,pa ako ponovo budu skotlucili ima da im priznamo….ma znat ce.

Virus
Gost
Virus

Crnogorci je priznali nijesu, pa ti viđi đe si, Albanac. Džaba se potpisuješ kao H Novi, pravi Crnogorci Kosovo smatraju svojim zemljom i svojim korijenom.

H novi...mn
Gost
H novi...mn

Virus virus virus srbijanac a kad prodje virus vidis da je kosovo drzava…ma i ovo sve ce se ostvariit

Napomena
Gost
Napomena

E moj Viruse. I Srbi sa Kosova smatraju Kosovo svojom zemljom sa vecim pravom od Crnogoraca pa su je priznali. Eno ih u Skupstini i Vladi Kosova.

Jupi
Gost
Jupi

Ti nisi iz h.novi

zrno krstov
Gost
zrno krstov

U Prtištinu junaci,piiii,sram vas bilo!!!!

Željko
Gost
Željko

@zrno krstov 28.11.2018. stvara se vojska Kosova i kosovske snage prelaze Ibar i izlaze na granice Kosova, tek tada ćete ćuti kmečanje Srba i AV!

Mujica
Gost
Mujica

Mali si kao što ti je prvi dio nick-a

mister no
Gost
mister no

sve ih treba naoružat krampom i lopatom pa na autoput poslat da rintaju!

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Ja se njih tačno tako sjećam. Poslije zemljotresa dolazahu sa mistrijom u ruke, od kuće do kuće.

Virus
Gost
Virus

Istina, samo su nam oni i pomogli

💗💗💗
Gost
💗💗💗

U čemu? Jesi li ti normalan?

Bero
Gost
Bero

A sjecas li se da je u Srbiju radnicima 10 godina odbijano od plate radi pomoci CG posle zemljotresa,ili se sjecas samo mistrija, ono sto ti odgovara,kad se vec sjecas tacno ,sjecaj se i posteno

Napomena
Gost
Napomena

A znas li ti koliko je na tom primorju bilo kuca ciji su vlasnici bili iz Srbije?

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Pa normalno, trčali poslije zemljotresa, uzimali nepovratan kredit gradili za đzaba i sad prodaju rusima.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Kako da ne sjećam,svega, i koliko su dali i koliko su uzeli.

PG_man
Gost
PG_man

I kad su bile one poplave u Srbiji prije par godina sve smo I’m namirili I vratili. I nek su zdravo I daleko.

Zoco
Gost
Zoco

@mister no
Ovo je najbolji komentar, svaka cast.

Catarino
Gost
Catarino

Ma te Kosovare dovlači njihova bratija da izaberu smjestaj kad skoro Srba definitvno prizna Kosovo.
Pa gdje ce nego u Budvu…
Oni prethodni su dosli u H Novi Ostrvo cvijeca Sv Stefann

stakt72
Gost
stakt72

Srbija i bivsa Osmansko tursko carstvo su isti. Ista prljastina, primitivisam, divljastvo. Srbija je mala, ona je bez Kosova i izgubice polako i Vojvodinu. Ako ovako nastavlja, bice jos manja

e moj druze beo
Gost
e moj druze beo

PODRSKA NEZAVISNOJ vOJVODINI,DA SRBIJA BUDE SRCE KOSOVA.Rasim Ljajic da bude presjednik srbije a risto cirov akademije srbije.

stakt72
Gost
stakt72

Samo uzivaj turcine, idi po kafanama slusati vase turske ciganske muzike od Sase Matica, Cece, Sandre Afrike i ostale jos… Nemoj zaboraviti Ivicu Dacica kad je pjevao na turskom ispred Erdogana Tursku Osmansku pjesmu Osman Aga i to dokaziva da ste isti

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ako slučajno odem na proslavu biće to čisto iz inata odnarođenoj vlasti. Ne vidim specijalan razlog za proslavu i dovođenje gostiju ali još manje vidim razlog za zabranu.

SASA
Gost
SASA

ajmo srbijanci

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Da znaš istinu što se tada desilo, pošto bi da zakukaš.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Napiši još jednom komentar pošto nije najjasniji.

Anonymous
Gost
Anonymous

Ti sve ideš na skupove kojima se želi nauditi Crnoj Goru i narodu koji je iskreno voli, iz inata nekome.
A mi smo kao slijepi pa ne vidimo da si ti obični četnik koji bi malo da se ukriva. ‘Budi realan’ a prije svega elementarno pošten i predstavii se pravim imenom.
Ajde četnički folirantu, svaka ptica svome jatu…

Ljepota
Gost
Ljepota

A sto ti nisi elementarno posten pa se predstavi nego kritikujes drugoga

Anonymous
Gost
Anonymous

A ti si se PREPOŠTENA ljepoto predstavio punim imenom i prezimenom. Ti si ljepota od karaktera i morala, sve si rekao o sebi, mada sumnjam da si toga svjestan…

Ljepota
Gost
Ljepota

Ja samo vidim sta pise, ti kritikujes nekoga da bude elementarno pošten i da se predstavi a ti isti to ne cinis,a ako vec ti neces njemu nemora ni on tebi,ja licno ne tražim ni od jednoga ni od drugoga da se predstavi to je vasa licna stvar pa se ne predstavljam ni ja,i ko si ti da bilo kome… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

A kako će ovaj skup oba ti oka naudit CG?! Pa većina ovih što će bit na skupu CG voli više od tebe u to bi se smio kladit. I ne znam što ti stalno Četnici okupiraju misli ali to je tvoj problem. Četnici su prošlost kao i Partizani i žive samo u glavama DPS-ovih političara i njihovih botova pa… Više »

Anonymous
Gost
Anonymous

Blago ti u pamet… nisam vidio paradoksalnijeg imena od tvog na ovom portalu. Ne znaš ni šta se podrazumijeva pod pojmom četnika. A po karakteru skupa vidim koliki vole (čitaj ‘voliš’ CG i crnogorsku naciju bilo koje vjere. Pogriješih što se uopšte upuštih i u kakve komentare, a kamo li da takve prosvjećujem. Zdravo da si, a kako ko, od… Više »

Napomena
Gost
Napomena

Znas li ti nekog DPS-ovca koji je cetnicki vojvoda? Budi Realan pri odgovoru.

Terra nova
Gost
Terra nova

Ovo se izgleda nece normalno zavrsavat, nikad kraja ovim provokacijama. Sve ih vratit taman ka Beckovica pa neka slave ,,proslavu” doma, grdni ga slavili.

Дробњак
Gost
Дробњак

Ти ћеш нас вратит, сједи ту, ви који сте се преобратили због користољубља.а до јуче сте изигравали четнике, знамо се донро. Ви ћете.изумријети лагано, наталитет вам није јача страна а и исељавате се, све ће доћ на своје, само стрпљиво

Aro
Gost
Aro

Naša su to braća. Dobro došli. Šta ćete popiti?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Realno Vlast nista nije uradila za cg.
.nista…CG je s DPS invalid drzava…Crnogorci su ponizeni od DPS…Mislim da su 70%..clanstvo DPS protiv CG..

Sonja
Gost
Sonja

Nikad nećete biti dio Evrope

Rolly
Gost
Rolly

Koje Evrope? One iste koja je bombardovala 84 puta nase dvije drzave tokom 100 godina? One Evrope koja sije smrt na Bliskom istoku? One Evrope pod cijom kolonizatorskom cizmom je ubijeno vise od 200 miliona ljudi od 16 do 19-og v ijeka. Koje Evrope gospodjo? Srbija i Crna Gora su Evropa odavno. I Geografski i kulturno istorijski i civilizacijski. A… Više »

stakt72
Gost
stakt72

Srbija je isgubila bitku od Maritze 1371 godine koju je mogla lako dobiti i onda su Turci poceli ulaziti na Balkani. Srbijanci nece da je pominju posto je bila previše ponižavajuća za njih. I onda su se oni borili sa Turcima protiv krscanske Evrope prema sjeveru. To je najveca sramota

Dejan
Gost
Dejan

Joj istoricaru…knjigu u sake

Mao
Gost
Mao

One Evrope koja vas je najela i izvela iz Grčke, dovela u Crnu Goru da palite i ubijate.

Sonja
Gost
Sonja

Oprosti gospodine molimte
Naravno
Europske unije

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Cg moze biti deo s.koreje, isti smo

Primorac
Gost
Primorac

Ma baš sramota od junackog naroda,Srba dia se krije iza imena Boka i Bokelji, eto junačine velike vidi se kakvi ste zovite heroja mladica da idete da koljete žene starost i nejačad za to ste jedino spremni,pi.

Sonja
Gost
Sonja

Izgubili ste sve
Sada bi Crnu Goru da okupiraju

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Nece dok je nas i vas

Lidija
Gost
Lidija

Srbi mogu reci da je cijela evropa Srbska Sparta a niko ih ne šljivi
1%

Druid
Gost
Druid

Kakva god da je vlast glasacu je kad vidim slavljenje okupacije iz ovih klerofasistickih redova -bratske- nam Serbije i ovih domacih izdajnika !

Дробњак
Gost
Дробњак

Браво за Бокеље, још једном. Показали сте како се образ чува, камо среће да вас и остали прате. Права Црна Гора су четри нахија остало је окупирана територија.

Lidija
Gost
Lidija

Bokolji iz Trebinja i Srbije

pravi bokelj
Gost
pravi bokelj

Prava Srbija je beogradski pašaluk i brzo će to Erdogan vratiti.

BokeljHN
Gost
BokeljHN

Ti da si Bokelj znao bi da pošteno slovo ide veliko B. Ali dobro, ti si profil nepismenog glasača dps-a iz Mojkovca.

Bokelj
Gost
Bokelj

Bokelji nisu Crnogorci !

Delta sity
Gost
Delta sity

Kad konvoj Srba stize na more, to vam ne smeta.

Tada samo brojite evre

E da su Srbi pametni pa da ni tada ne stizu

Duklja
Gost
Duklja

E, Bog te čuo! Kad ne bi stizali more bi nam bilo čistije i ne bi paradajezi i lubenice gledali po plažama.

Murga
Gost
Murga

Bez turista iz Srbije CG bi turizam bio misaona imenica,najbrojniji su turisti u CG,malo Rusa po dje koji Njemac,Makedonac Kosovar ali od njih CG sto se tice turizma nema nista

Senka
Gost
Senka

Đe živiš ti? Ko te ovo slagao😂😂😂, evo novembar a ja još gostiju imam.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

E od njih bi se nabrojali evra😂😂😂, oni su puni para ka žaba dlaka. Ajde jadan mi to ne brojimo u goste, to se samo u pekaru hrani.

veki
Gost
veki

konvoj iz Srbije dolazi u ,,SVETOZAREVO NA MORU,, Budve nema odavno

Duklja
Gost
Duklja

Greote, treba puštiti ove srbe sa Kosova da dođu. Oni tamo ne smiju iz kuće nos da provire, a kamoli da slave.

Realno
Gost
Realno

A sto ne idu pred skupstinu Srbije pa od Vucica da traze svoja prava nego u tudju drzavu, da slave nesto sto ih se apsolutno ne tice , mada mislim da su dobili koju paru , sendvic i sok pa ajmo na izlet u Crnu Goru. DOBRO DOSLI

Musa
Gost
Musa

A dobra je i voda. Mogu se okupat slobodno.

marius
Gost
marius

Ja kad zorom procitam ovako nesto, lise one prve kafe sto popijem , prosto izgubim svaku zelju da nesto izijem, sto i nije tako lose, jer mogu ustedjet onija 2.06 eura .

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

brzo ce oni u opoziciju ….prave od budve sutomore 2 diskont pica sve po euro …nego ce sutomore brzo rijesit sa novim setalistem marinom bez onih jama od lokala….a budva brzo da makne onu sramotnu tablu sa starog grada i da se ukljuci u crnogorske tokove svoja crkva jezik grb himna

Joo
Gost
Joo

prema ovom konvoju treba postupiti isto kao Trump prema konvoju koji ide iz Mexico……ni manje ni vise……

TEUTA
Gost
TEUTA

Ajmo razlaz, ja se većem u svoju Boku, u svoju crkvu, u svoju postojbinu.

nenad mne
Gost
nenad mne

Nije mi jasno što se zlopate do CG kada proslavu mogu organizovati i u Prištini, pošto je zastava Kosova, u Parizu, među zastavama pobjednica u prvom svjetskom ratu!!!. Dačić ćuti,jer,bože moj, Makron stiže u posjetu Srbiji, pa da se ne naljuti!???

Milo Vujovic CT
Gost
Milo Vujovic CT

230 Komentara…a sto je ovo…pomamili se ka sto i ocete.Ajte Cetinjani slavite s Gusinjanima i Tuzanima Sandzacku skupstinu i 1916 i 17 manite se nas Srba i nase istorije,sta vas briga sta mi slavimo i sta mislimo da je za nas ispravno

Mne-Mne
Gost
Mne-Mne

Niko vam ne brani da slavite, ionako srbi samo poraze slave. Ali, idite na Kosovo pa slavite, junaci!

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Ih sve skupština do skupštine, a sve izdajničke. DaBogda vi brzija dana slavili svi skupa u Beogradski pašaluk vašu skupštinu.

Kusovica
Gost
Kusovica

OPET CE NEKO POSKUPLJENJE 100 % ILI CE NEKO DA NAS OPET GRDNO POKRADE ,BICE MELEONI U PITANJU !!!!!!!!
E NARODE ,LJELJE,LJELJE !!!!!

Vukovic M.
Gost
Vukovic M.

A okle nece pustit to niko da udje u CG nam

Stari
Gost
Stari

Vjetar u ledja ma koi vjetar ciklon u ledja DPS u

Velimir
Gost
Velimir

NEKA BRANE OVI SA KOSMETA SVOJE PIZICIJE I DAN DRZAVNOSTI KOSOVA,
NE TREBAJU NAM OVAMO TI VJECITI GUBITNICI NISTA!

Madlena
Gost
Madlena

Iako sam u osmoj deceniji zivota,nije mi u sjecanju da smo ikad ista slavili 7.novembra.Sto je sad ovo ?

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Još jedan pokušaj staro nove okupacije

Peđa
Gost
Peđa

Kakav narod ovi Srblji. Sad kad oni priznaju Kosovo kao samostaknu državu ima da smisle da su opet pobijedili, hihihi.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Stize konvoj zla…isti scenarìo koriste..Vlast je dosta prigonijela ovome..Dol god okupatorska spc ..sjedi u nase okupirane Svetinje..MI nemamo suverenitet..Drzava u Drzavi…Puno je vremena proslo..F.Vujanovic kad je bio ministar Policije…Dozvolio limenku na Rumiju..Zlocinca Ranog (arkana da s snajperom trazi mete Cetinjana)..Danas u CG je Coctel svega…Za mi je sto smo se borili za ovakvu drzavu..

Senka
Gost
Senka

Tačno. 😕Bolje je ništa ne čitat, ne slušat, ne gledat.samo muka da ufati čovjeka. Ovi ratovi oko nas su najveće zlo nama učinjeli.Milo ih primi, greota su greota. Eo nam ga sad, zrao ga nosili.

Dalibor
Gost
Dalibor

Dolaze li i Kosovke đevojke?

💗💗💗
Gost
💗💗💗

😂Šalju junake, one će posle doć da ih traže.

Mirko
Gost
Mirko

nose li hljeb i so? i sve one transparente iz devedesetih godina?

Piksi
Gost
Piksi

Kad ste pustili ove sto “ne ljube lance” pustite i ove neka prosetaju.

Strijelac
Gost
Strijelac

Neće te se širiti po primorju, niti proslavljti okupaciju, to vam je jedino sigurno.Ove naše “Bokelje”(Srbe) iz Boke treba evinidentirati i viđeti, ko su i odakle su došli.Mnogo su se uznijeli, kao nekada kada su napadali Dubrovnik.
Ako bi Vlada, kojim slučajem dozvolila proslavu, a siguran sam da neće-izgubila bi legimitet da vodi ovu Državu.

Primorac
Gost
Primorac

Bogami lijepo eto Bokelji postadoše oni koji su pljačkali Dubrovnik i Konavle,srpska lazavina eto traje vjekovima,a sada udaraju na one časne Bokelje,neka se srame svi oni koji ovo rade,zajedno sa polupismenim Carevićem i bratijom,zbog para,vazda im malo bilo,zbog para sui postali srbi,a sad zbog para i blate svoje komšije, neka uživaju u svojoj mitomaniji,svi će doći na kasu da plate… Više »

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Tačno. Evo opet,, veli jadi, ali sada je srpsko ruho,,

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Vi brdjani ste išli na Dubrovnik, Bokelji nisu sigurno . A vi bi da potpisujete , stari špijuni i poltroni crnogorski , to vam je u genima .

Mrgud
Gost
Mrgud

Kad će proslava za oslobođenje Kosovo da pođemo i mi autobusima do Beograda?

Mašan
Gost
Mašan

Misliš za oslobođenje od Kosova?

srb
Gost
srb

a vala ima vas u bg-u vec koliko i u crnoj gori

Gusar
Gost
Gusar

Pozadnjem popisu u BG se izjasnilo 30.000 Crnogoraca. Ostalo je asimilovano i to se ne računa jer sebe vide kao Srbalje.

Mrgud
Gost
Mrgud

Nadam se da su lojalni državi u kojoj žive. Da poštuju simbole i zakone države Srbije. Ne bih volio da kao pojedini,a nije ih mali broj žive ovde izjašnjavaju se kao srbi,a ne poštuju ni državu ni simbole.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A dočekaće ih veliki broj Srba iz Crne Gore, pravih Crnogoraca. Dukljanija na aparatima.

katunjanin
Gost
katunjanin

Nema razlike između kosovara i srbijanaca…jedni sanjaju veliku albaniju, a drugi veliku srbiju!

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Greota, snovi veliki,🙈😂

Kotor
Gost
Kotor

Zašto ti mali ljudi, puni kompleksa postaju posrbice. Zato što je Srbija triput ratovala, a Crna Gora preko stotinu puta. a oni ne znaju do toliko brojati.

Marko
Gost
Marko

Jeste u vašim bajkama samo

Joko
Gost
Joko

Dobar dio Crnogoraca i danas drži da su Crnogorci Srbi. Naučna ispitivanja govore drukčije. Na osnovu relevantnih genetskih istraživanja Srbi su najbliži Hrvatima, zatim Bosancima, pa Makedoncima i Bugarima, pa (zamislite!) Rumunima, pa tek na kraju Crnogorcima.

Njegoš
Gost
Njegoš

Jeste Joko, toga su i srpski naučnici svjesni, ali ajde ti sad plasiraj to u javnost da “pučina…” prihvati to kao naučnu činjenicu! Oni se svake istine pa i one o sebi – plaše!

Beligrade
Gost
Beligrade

Kakvi debili sta je ovo… jesu li vam mozgovi isprani ili botujete za sendvice? Nije CG MILOVA PARTIJA I POLITIKA metle jedne.

Beligrade
Gost
Beligrade

Kakve lazi ahahahah Stara jesi to ti? Drago brate ostavi se Pantelije i Kurira! Imas Eupediu (EVROPSKI INSTITUT ZA NARODE), pa tamo zvanicno procitaj koliko si SRBIN!

Musa
Gost
Musa

Nema veze, i ovi koji se izjasnjaju drugacije Srbi, Albanci, Hrvati, Bosnjaci svi su dobrodosli i svoji na svome AKO priznaju CG kao svoju drzavu, postuju simbole i vole ih!

Srdjan
Gost
Srdjan

A ko si ti da nekome odredjujes kako ce se izjasnjavati ?

Dragutin
Gost
Dragutin

Pa i ako jesmo srbi, zašto da nemamo svoju državu Crnu Goru? Taj odgovor bih ja volio da čujem.od ljudi koji ovdje žive. Zašto? Zašto familije ne žive po plemenima? Ono, petrovići svi u jednu kuću. Markovići u jednu. Radevići u jednu. Što se dijelimo od braće kad se poženimo? Ne kapiram. Zašto ja kao srbin ne bi volio da… Više »

Joo
Gost
Joo

Dragutine…..zato sto ti imas svoj Srbistan…..a mi Crnogorci mamo svoju CG……niko ti ne brani da budes deo manjine srbijanaca u CG…..ovde se radi o proslavi okupacije nase zemlje i visedecenijskog ugnjetavanja naseg naroda, istorije, teritorije, religije, itd…..isto kao kad bi Crnogorci u BG organizovali recimo proslavu dana kada su Nemci bombardovali BG (koji god put)…..

Primorac
Gost
Primorac

Dragutine,neznam sto misliš, konfuzno si napisao,od kad su hercegovci postali srbi,procitaj istoriju,bili su crnogorci,ja te poštujem kao srbina i ti budi što želiš ali ne diraj Crnu Goru ovo nam je jedina domovina,i za nju ćemo dati i život jer druge države nemamo,a ovi sto bi htjeli u BG.da su crnogorci a u PG.da su srbi govori o njima samima.Crna… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

Ukratko, nismo Srbi zato što smo ljudi….

Peki
Gost
Peki

Dobrodosli braco!

Strijelac
Gost
Strijelac

Ugosti ih doma.

Velimir
Gost
Velimir

NEKA DODJU KAD MI ODEMO PO NJIH!

svevishnji
Gost
svevishnji

sve okupacije su proklete

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Amin!

pipunijada
Gost
pipunijada

nepozeljnom gostu zna se đe je mjesto

Dragutin
Gost
Dragutin

Dozvolite da okupatori dođu i slave dan kad su nas okupirali, u sred naše države, pa nam posle objasnite kakva smo mi to država, kad vas molim.
Evo baš čekam da i ovo doživim.

realno
Gost
realno

poslije voza sa ikonama i velikog uspjeha ”veliki brat= konvoj kosovskih srba” stize i gostuje u Budvu na Vasar, animirane predstave,razna kola, trubaci, prase na raznju, domaci i inostrani gosti srp porijekla.

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

Narod se bavi politicarenjem i nacionalizmom a politicari biznisom . Tako da iza ovakvih skupova ili slicnih ovome uvijek profitira neki politicar jer zavrsi neki kapitalni posao od koga ce imat dota dobiti . A vi brave Srbujet i Crnogorčite i pljujte se a oni ce trpat pare u dzep … Nidje nisam ka ovdje gledao zatupljenijeg naroda prosloscu i… Više »

Gaeta
Gost
Gaeta

Koliko ovih branioca lika i djela. Džaba vam sve sendvičari ,istinska Crna Gora poznaje svoju istoriju i ne stidi se predaka i porijekla. Vi iz CDM -a mogli bi biti realni i objavljivati komentare a ne pristrasni !

Čapur
Gost
Čapur

Ja kad citam po ovih portala, Srbi uglavnom pisu, nikad vise u CG na more, nikad vjere))

Senka
Gost
Senka

Jes, oni su ka krpelji, i kako se to kočuperi jado moj. Kao oni su nešto bitno😁😀😂.

fgh
Gost
fgh

Iz komsiluka se reaktiviraju scenariji iz kraja 80 -tih i pocetka 90 -tih sa “dogadjanjem naroda” ! Onda krecu narodne skupstine, deklaracije, deklamacije, kuknjava o ugrozenosti, pozivu na gusle i Ruse, trazice se zajednice tzv srpskih opstina i sl a sve pod dirigentskom palicom SPC, sluzbi iz regiona i artiljerijskom pratnjom medija iz Srbije i domacih igraca. Opet ce se… Više »

rrr
Gost
rrr

ZAVADI PA VLADAJ …………..a ti narode jedi sendvice 🙂

Gusar
Gost
Gusar

U 2018 godini negatorima Crne Gore je ovo vrhunac moći đe se sve svodi na guslanje. Srećom CG ide naprijed a oni ostaju zauvjek zarobljeni u lažima 19-tog i 20-tog vijeka.

Sale
Gost
Sale

Ajte svi na Kosovo, evo ja plaćam 5 karata, ma kakvih 5, plaćam 10 karata. Ali samo u jednom smjeru, da se razumijemo.

realno
Gost
realno

Samo da ih Kosovari opet prime nazad, da ne bude ka do sad , da ostaju dok ne oslaca more, mooore

Podgorica
Gost
Podgorica

Što bi rekla moja pokojna baba “kod manitoga na priganice”

Bobo PG
Gost
Bobo PG

Stižu paprikari.

DRPS
Gost
DRPS

Bolje nego Cikotici hahahahah

Srdjan
Gost
Srdjan

Vi irvasi samo nemojte dolaziti, drugo bilo ko moze samo vi sto dalje od primorja.

Mulecki
Gost
Mulecki

ŠTO BI MOJA BABA REKLA JADNA MAJKO JADNIJE SVATOVA.NEK JE VJEČNA C R N A G O R A.

Mirko
Gost
Mirko

Nadam se da ce im drzava prsla i vlast dat para i hrane da se ne osjete ugrozenim ka posrbice…umjesto da idu na Kosovo da ga brane i vrate odje dolaze…propala drzavo!

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Još konvoj popova da održe parastos velikoj Srbiji i da se zaokruži jubilej.

Guslar
Gost
Guslar

Eee, neće popovi za 10 eura ka dvozubci, njima je honorar veći. Ispod 50 ne počinju da poju.

Neka to
Gost
Neka to

Srbi su jedini narod koji izgubljenezločinačke pobjede i genocide slave 1918 i 9 januar u Bosni .Da su bar uspjeli da ostanu navlasti bi razumio,ali se lažnom isorijom dičit je meni nenormlano i bolesno

Sale
Gost
Sale

Imaju vala da slave raznih datuma poraza, nema naroda koji je više ratova izgubio.

Senka
Gost
Senka

Meni ih nekad žao. 😂

DRPS
Gost
DRPS

Dva istorisko-politicka strucnjaka ahahah nesretnici knjige u sake.

vaka
Gost
vaka

Nek se dizu tenzije malo cisto dok Milo ne oposli i Buljaricu.

Rob
Gost
Rob

Ima li ko dočekat kako treba ove ‘fine’ ljude?!

Stari
Gost
Stari

Ja jedva cekam penziju i neznam kako cu preturiti do.A za ovo nemam kad

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Treba celu srbiju staviti na spisak da ne mogu da udju cg. A ne samo onu cetvoricu.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Crniseverkoreac Treba celu srbiju staviti na spisak da ne mogu da udju cg. A ne samo onu cetvoricu. ———————————————————————————————————— Potpuno se slažem. No, treba i obrnuto: Cijelu Crnu Goru staviti na spisak da ne dolazi u Srbiju. Plus Crnogorce koji žive u Srbiji i njihove potomke vratiti u Crnu Goru. Npr. Lovćenac nazad na Lovćen. A tu su još… Više »

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

R.srpska Ne moze tako nije srbija, kao cg i s.korea ne mesaj nas sa njima.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Samo ti budi popustljiv prema toj kriminogenoj bandi pa ćeš vidjeti gdje ćete stići. Crnogorci su među Srbima kao kancerogeno tkivo u organizmu, a jedan Crnogorac je među Srbima kano kancerogena ćelija. Potreban je hitan i precizan hirurški rez da bi se to maligno tkivo uklonilo ( dok još ima vremena i nije kasno) inače će stradati cio organizam. Previše… Više »

Senka
Gost
Senka

Čudi me da srbi u republiku srpsku ne slave pobjedu, kad ih Stefan Lazarević potamanio. To bi isto trebali slavi kao pobjedu.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Nauči padeže, nauči gramatiku.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Eo učitelj, kadija uči narod po Crnoj Gori. Da ti nije kakav rod onaj Sarajlija? O kuku mene, jedino se u srbiju, dobar broj srba potpisuje prstom, u 21-vom vijeku.

Durmitorac
Gost
Durmitorac

Ni ja ne cijenim jedan veći dio, Terazijskih Crnogoraca, ali eto kakvi su, bolji su i karakterniji od domicijelnih Srba.Što se tiče Vojvodine, prošetaj ti do Lovćenca, Vrbasa, Feketića…..pa im reci ne junači se preko portala.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Sve ste bliže da budete Beogradski pašaluk,kakva Vam je državna politika.Ne odustaje KOS od Crne Gore.

Pjer
Gost
Pjer

Ovo me podsjeca na miting istine u Ljubljani no Slovenija pametna i jaka drzava bila i ostala.

Senka
Gost
Senka

😂😂😂Kad se sastanu Krapović i Dodik na Dukljansko more😂, dvije sirovine nesoljene. Stvarno što sve doživje naša lijepa Budva.

Mirko
Gost
Mirko

Vaše dukljansko more moze biti jedino SKadarsko jezero. Ovo je Bokeljsko more, nema veze sa crnogorcima.

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

a i ti ga precera … nije ni bokeljsko , mislim da je Atlantski okean ili filipinsko more ili mozda Indijsko more … ufffff , ako znam sto ce mi da citam ove portale stapam se u masu glupsona

BOKA BOKELJIMA
Gost
BOKA BOKELJIMA

Samo vi ostanite gore u brda i brckajte noge u lavor i Skadar.

Durmitorac
Gost
Durmitorac

Sanjaj, Srbine-to je jedino što ti je preostalo.

Beligrade
Gost
Beligrade

Kakvi neuki debili na ovaj portal sto je ovo ahhahaha Boka, BOKAAA nikad, ali NIKAD nije bila u sastavu CG, pa ni za vrijeme DUKLJE, nego pod patronatom VENECIJE.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Neuki nije samo Boka, cijelo primorje Crnogorsko je bilo pod Venecijom, cijelo!

BokeljKO
Gost
BokeljKO

Ti samo ostani na toj planini, ne silazi

Senka
Gost
Senka

Da bi Dodik mogo da ih brčka u naše more😂😂😂. Nikad dok je nas primoraca.

Xoxo
Gost
Xoxo

Budva nije Boka! A cije je more Budvana, Barana, Kotorana?! More je svacije, plaze, luke, obale sve su to dobra u opstoj upotrebi. A sto se tice kolika je podrska Srbima na primorju najbolje se vidi kroz izbore, 60% i vise imaju one politicke partije koje su procrnogorske! Tako da mali ne s…

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Nije Budva Boka, ali pod Bokom bilo za vreme Austrougara sve do kufina, a od kufina je bilo Crnogorsko primorje. Pa su naši preci tražili da se Boka vrati Crnoj Gori, đe je ranije pripadala.

BokeljKO
Gost
BokeljKO

Nije nikad pripadala Cg. Vrati se u 6 osnovne

Senka
Gost
Senka

Ja sam primorska stara, jezero mi je daleko. No Sv. Sava moje more naziva Dukljansko. Što je tačno jer mi jesmo Dukljani. A ti idi đe ti je mjesto

Senka
Gost
Senka

Bokelji su Dukljani, zato smo i tražili da se vratimo Crnoj Gori, đe nam je mjesto.

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Jeste li ih obavestili da je kod nas skupoća, nek ponesu para😂😂😂da im se nađe.

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Pa , pa , paranoja …

Zarki
Gost
Zarki

Sa Lovcena villa zbori, s Matijom se Crna Gora zori.

Boba
Gost
Boba

Slabo ti ide to klepanje stihova

Strijelac
Gost
Strijelac

Bobo, je li ovo bolje: Sa Lovćena vila kliče,
Bećkoviću izdajniče!

CG🇲🇪
Gost
CG🇲🇪

Nadam se iskreno u snagu drzave i razbijanje ove “proslave” prije samog pocetka.
Cetnici… kosovari…. bosanci? U kojem vijeku zive organizatori ovoga?

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

😂, ja ti garantujem da oni ne znaju koji je vjek.

BOKA BOKELJIMA
Gost
BOKA BOKELJIMA

Ja ti garantujem da si nepismen.

email
Gost
email

Treba samo iskulirati , ne davati ovoj temi toliko prostora u medijima i otpratiti ih kucama u miru kada zavrse. Svi srecni – svi zadovoljni, a samima sebi time dokazemo da smo pametniji i zreliji od onih koji provociraju.

gori
Gost
gori

Sve najgore vam zelim pogani izrodi. Necemo vam dat Crnu Goru vise nikad ! To neka vam bude jasno NIKAD!

Jupi
Gost
Jupi

Ne treba nam, mi smo srecniji bez vas.

Mirko
Gost
Mirko

Ovo se slavi u Boki Kotorskoj a ne u Crnoj Gori. Nas je oslobodila Srpska vojska, i Boka tada nije bila Crna Gora. A vama dukljanima krivo hahahahha

Senka
Gost
Senka

Ne lažinjaj! Oslobađa li su naši preci, Crnogorci. Kojima je naređeno da moraju skinut Crnogorske kape i pod prisilom im stavili druge.

Marko
Gost
Marko

Crnogorci su u Boku jedino dolazili kad su krali kokoške

Senka
Gost
Senka

Ne, ne ljube oni da zoblju kokoške.To su krali vaši preci, srbi iz bosne. Crnogorci su donosili da prodaju svega.

Beligrade
Gost
Beligrade

Senka nema pojma sta prica ahahhaah malo pobrkala Brda i doline xD

BokeljKO
Gost
BokeljKO

Kako si nepismena.

Siki
Gost
Siki

Viđite se tamo, dolaze li Srbijanci iz Srbije ili postoje domaci Srbi. Dosad ste pricali da vam Srbijanci nijesu problem nego domaci Srbi. A ko ce vama znati kad sta izmisljate. To vama od momenta zavisi.

SSSSSSSSSSSSSSS
Gost
SSSSSSSSSSSSSSS

Ma njima sve sa prefiksom S smeta. Evo sad i velikan Crnogorski Sveto ahahhaah

alil
Gost
alil

crna gora i srbija to je jedna familija.. xa..xa e pa crnogorcici, nije vam smetalo kada ste 90-tih isli po drugim republikama i srbovali, zasto se sada bunite kada je maca zakucala i na vasa vrata..xa..xa..?

SSSSSSSSSSSSSSS
Gost
SSSSSSSSSSSSSSS

Ma Crnogorci su povodljive budale xD Prica se da ce sledece da budu Crveni Hrvati ahhahaha

Betoven
Gost
Betoven

Izgleda da ovi na Kosovu nemaju većih problema nego im je glavna briga proslava ovog sramnog datuma.

dali
Gost
dali

Prvo brani li iko Albancima ito kojim sa Kosova da dodju u Ulcinj i podrže neku partiju a bilo ih je na pretek a što se poništenja državnosti tice to je završeno za sva vremena niko nam je neće uzeti ne bojte se imamo mi svoju NATO vojsku ne bojte se.A najjači potez bi bio da sve ovo dozvoli vlada… Više »

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

Ovo nije podržavanje neke partije nego cista provokacija i podrška onom koji bi utrli crnogorsku drzave. Zato takvima zabraniti ulazak u Crnu Goru a kolovođe identifikovati i dobro kazniti. ŽIVELA CRNA GORA!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Baltazar B.

Pišeš ekavicom.
Da ti nisi crnogorski parazit koji parazitira po Srbiji ???
Nit’ trebaju ovi iz Srbije dolaziti u Crnu Goru, nit’ trebaju iz Crne Gore dolazit’ u Srbiju.
A pogotovo ne trebaju Crnogorci da žive u Srbiji.

Mirko
Gost
Mirko

Ovi Rozajci pričaju ekavicom

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Mirko Netačno. Čak se i Bošnjaci po Srbiji ( poslušaj malo Zukorlića, Ljajića ili Ugljanina) trude da pričaju ijekavicom a kamoli ovi iz Crne Gore. To je neki vaš ( uz gomile drugije na žalos’) koji srpski ‘ljeb jedu i pljuju po ruci koja ih hrani. Tipičan primjer na ovom portalu ti je tip koji sebe predstavlja pod nadimkom… Više »

BokeljKO
Gost
BokeljKO

Crnogorac a prica ekavicom- Rozajac 100%.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ dali Pogrešna paralela. Albanci i Crnogorci su u dobrim odnosima, Albanija i Crna Gora su u NATO-u. Srbi i Crnogorci nijesu u dobrim odnosima, Srbija nije u NATO-u, a Srbija nikada neće ni u EU iz prostog razloga što to ogromna većina Srba ne želi. Srbi su okrenuti na sasvim drugu stranu i čekaju da se promjene odnosi snaga… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Samo vi, čekajte….nama odgovara.Načekaćete se!Što se tiče, nas i Albanaca-dva smo prijateljska naroda i dobre komšije.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Strijelac

Primjećujem da si se našao uvrijeđen i da ti je povrijeđena sujeta.
Ne brini ništa,….. vas nema u ovim kombinacijama.
Nama je previše i vašeg smeće po Srbiji, još nam samo treba i CG.

Srb-Cg
Gost
Srb-Cg

Dobro došli braco u SRPSKU SPARTU,dobro došli kod svoje braće….

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Odkud tebi pravo da poziva u tuđu zemlju? Vrati se u svoju pa tamo okupljaj narod i pozivaj svoju braću.

Srb-Cg
Gost
Srb-Cg

Tudja je za tebe nesretnice jer neznas ni ko si ni sto si,a ovo je srpska zemlja bila i biće….

Ti si ljigav
Gost
Ti si ljigav

Malo morgen.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ali Srbija nije naša Sparta 🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺

Ccc
Gost
Ccc

Mozga bez

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Srb-Cg

Dobro došli braco u SRPSKU SPARTU,dobro došli kod svoje braće….
—————————————————————————————–
Ne lupetaj gluposti.
Kakva srpska Sparta ?
Običan mit.
Nazivajte se kako ‘oćete nas Srbe zabolje, no molimo vas da se ne nazivate Srbima.
Sa vama smo završili za sva vremena, ma kako se izjašnjavali i ma kako se u budućnosti izjašnjavali

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Trovanje cdm-a za danasnji dan.

SNSD
Gost
SNSD

Ah kako kmeče ovi tradicionalni koalicioni partneri, milina za uši 😀

Loky
Gost
Loky

Evo jos jedne teme za potpaljivanje sire narodne mase. Nama se poturaju ove koske razdora izmedju naroda, a to smo prosli vec 90-tih medjutim po komentarima se da vidjet da se mnogi nijesu opametili. U redu je, ako ovi ljudi iz CG koji se izjasnjavaju kao Srbi ne vole ovu drzavu, zasto tu svoju mrznju ili sto god ne preusmjere… Više »

andjelka
Gost
andjelka

Opet ” loze narod “bivsi KOS i savezna udba !Dokle – do poslednjeg srbina !

Bokelj
Gost
Bokelj

Ne izmišljajte. Sto bi stizao kad je u BD 60 % Srba a u HN 90 % ??

Cetinje
Gost
Cetinje

U Kotoru 120%, Baru 130%….i tako redom.

DRPS
Gost
DRPS

Ctinje sve ti govori sto u Boku mila vise neces gledat. Docekuj ga ti na Ctinje slobodo sa sve E VIVA DUCE.

MarkoHN
Gost
MarkoHN

Cetinjanin ne znam zasto se ti sekiras oko Boke ?? Eto na Ct ste montenegrini 100 % , niko vas ne dira i gledajte svoja posla. U mom HN Srba je 90 %, zato batali i gledaj u svoje dvoriste.

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Boka je Montenegro vazda bila i vazda će bit. Ili Montenegro ili Austrougarska treće nema. Tu svaki krš zbori montenegrinski jezik.

SSSSSSSSSSSSSSS
Gost
SSSSSSSSSSSSSSS

Boka je vazda bila BOKA! Nikad MONTENEGRO!

Senka
Gost
Senka

Aj ti SSSSSSS svrni do dobrote malo, kad si već tu😂😂😂, Boka i srbi nikad nikakve veze. Jedino ovaj talas što je sad uhvatio naše primorje.

SSSSSSSSS
Gost
SSSSSSSSS

Seljansturo vrati se u Mojkovac. Svakog STAROSJEDIOCA BOKE kojeg znam (preko 300god. korjena u Boki) je SRBIN. Nego, odmakni se ti od mora da te ne zapljusne talas. Ko zna sta je to a?

Senka
Gost
Senka

Biće da si prije trista godina došo iz mojkovca😂😂😂svak se svrbi đe ga češe.

BokeljKO
Gost
BokeljKO

Moj djed mi je pričao da su u Boki živjeli samo Srbi, HRvati i nesto Italijana. Crnogorci su poceli da se naseljavaju tek nakon okupacije Boke. Crna Gora je bila Ct i 4 nahije, Boku nisu gledali ni na razglednicama, samo kad cu dolazili da kradu. Stari bokelji to znaju, krali su kokoške i stoku. Geni su cudo

Željko
Gost
Željko

@MarkoHN Ako ćete baš Boka je naša, hrvatska i crnogorska jer povijesne činjenice to kazuju! A to da ste se vi “šljegli” 90-tih prošlog stoljeća iz istočne Hercegovine je tačno!

MarkoHN
Gost
MarkoHN

Tačno je da ima Hrvata u Boki , bilo ih je uvijek , a jedino ko je sljegao su Crnogorci sa ovih brda.

Cetinje
Gost
Cetinje

@Marko HN iz Bosne

idi izbjeglico u Bosnu okle si i pobjega, nemoj ti Crnu Goru svojatati.

MarkoHN
Gost
MarkoHN

@Cetinje Ja sam rodjeni Novljanin , i svi moji su iz Boke a sa vama nemam nikakvih dodirnih tacaka . Ostavite se Boke i HN i gledajte svoja posla . Ne želimo vas ovako i ne dolazite nam, a vi gore u vaša brda radite sta god hoćete.

Ragnar
Gost
Ragnar

Nije nego 52%, kako 90

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Jes kako da ne, oni samo divljaju ka gorile. Da skupimo cijelo primorje, nebi ih bilo 1000.Evo ovi što se kupe u Bar, tu niko nije iz Bara. Dovedu sa kamionima neke divljaka, izgladnjele glibave, šupave. Napune ih u kamion i uhvate krug kroz grad. Cirkus.

Mario
Gost
Mario

Veoma lako rjesiv problem.Nema prolaska cetnickim hordama na granicnim prelazima,a sto se tice ove fantomske organizacije,Srpski narod Boke,i to je veoma lako “pronaci”ko su i sto su(CETNIKO UDRUZENJE BOKE)pa valjda nesto zna i tajna sluzba policije,pa “po zakonu”.

Dejan Ct
Gost
Dejan Ct

Ovo treba sve dobro dokumentovati, snimiti, valjaće.

IgorBD
Gost
IgorBD

Hahahah u skladu sa vasom špijunskom tradicijom na Cetinje a ??? hahahha geni su čudo

Ccc
Gost
Ccc

E slino iz budve

Senka
Gost
Senka

I treba, pljuju nam po časnim precima. Ostavili su nam toliko bogatu baštinu, da nam ove gnjide pljuju po tom.

Taulant
Gost
Taulant

Sta hoce Serbi samo da prave problem u regionu. Treba da se smire malo i budu koncentrirani na razvoj jer i mi u Albaniji i na Kosova imamo problem velikih egzodusa mlade populacije koja nema hleba da jede. Da li neko od vas stvarno misli da u Albaniji ikoga zanima ideja Velike Albanije? Nama je bitno da Kosova bude nezavisna,… Više »

montenegrino
Gost
montenegrino

i Slobo ih je ovako dovodio sa Kosova u Beograd

aleksandar4s
Gost
aleksandar4s

Kakvi su milogorci bože dragi vama je san da vam milo udje u krevet kod žene…smeta vam sve srpsko a?Pa na Kosmetu žive i Crnogorci ili živjeli su do ih 99 nisu ubijali haradinaj čeku tači niko se od vas ne pobuni da nasu bracu crnogorce pobijene pomene nikad niko?Jesu li oni braca nasa ,citajte konentare kako piste o nama… Više »

Ccc
Gost
Ccc

Ti pricas o posledicama… o uzrocima ne zboris..

bodulski borej
Gost
bodulski borej

rjesenje je vrlo jednostavno, kao sto je konacno austrijska drzava postupila na bleiburgu/pliberku. sva ekstremna/skrajnja/uvrjedljiva obiljezja koja velicaju poazene sile u drugome svjetskome ratu se strogo zabranjuju. alkoholna pica se takodjer ogranicavaju, govor mrznje i poddrzka porazenima crnoj gori neprijateljskima vojskama se zabranjuje uz visoku novcanu/pjenesku kaznu. nakon ovovrstnih nekoliko zakonskih mjerâ problemâ biti ne ce.

DRPS
Gost
DRPS

Umukni vise nepismeni crvendacu. Tamo u lipu tvoju pa mlatinjaj.

Necko
Gost
Necko

Ne daju mu tamo, zagadjuje okolinu.

IgorBD
Gost
IgorBD

Kako si nepismen covjece, ko ti dade tastaturu u ruke ?!

Pracka
Gost
Pracka

Kakav tekst , kakva je ovo propaganda. Ovakve medije ni Hitler nije imao. Da li vas je sramota???

bodulski borej
Gost
bodulski borej

na zalost za crnogorce, da nije bilo rusije koja je razvalila turke do temelja, srbi se nikada ne bi mrdnuli iz svojega ‘beogradskoga pasaluka’, a onda ne bi ni bilo pokoljâ u crnoj gori.

Bokelj
Gost
Bokelj

Cuti nesreco, Rusija je vas 10 puta spasavala od istrebljenja.

Ccc
Gost
Ccc

Bokelj bjese fudbalski tim…?

SSSSSSSSSSSSSSS
Gost
SSSSSSSSSSSSSSS

Tako je! SRPSKI TIM!

Ozezi
Gost
Ozezi

Potpuno ista matrica kao 90-ih godina proslog vijeka!Crnogorci su se tada upecali,valjda su, nesto naucili o srbijanskim prevarama.

Dusan
Gost
Dusan

Aooo sto sad cinjeti?Da dolazi u sezonu konvoj Srba bilo bi vam milo,a sad ne valja a?odmorite malo cdm,previse vatru palite..

Nk cg
Gost
Nk cg

Kako palinjate ovaj nesretni narod.

Aco
Gost
Aco

Iša , što će da se ljušti brlja, ima da im braća Budvanska osmude to malo para što im je Putin poslao, hahaha.

dirigent
Gost
dirigent

Ovi junaci bi nas opet oslobodili od slobode. Jedina je sreća sto je ovo sad folklornog karaktera. Nego, sta bi bilo sa Kosovom da su imali ovakav poriv… što..?.. Kosovo nema more? pa zbog toga… a, onda dobro. Toliko o srpstvu.

Mirko
Gost
Mirko

Umorili su se prijatelju moj oni od tog oslobađanja, no im je ovo prilika da dobiju obrok i 10 eura dnevnice, fajda im je, a ovi naši “primorski” Srbi su se od dobra pomamili. “Šišaju” braću svako ljeto uredno i dižu spratove na kućama, poreze ne plaćaju, a ovamo ne valja im država Crna Gora. Nego bi država trebalo malo… Više »

DRPS
Gost
DRPS

Poreze ne placaju i zidaju nelegalne objekte samo drugari iz DPS. Da vidis kako drugima dodju hehehehe

FlyFly
Gost
FlyFly

Kako se odje manipulise istorijskim cinjenicama. Naime, nije Srbija anektirala Crnu Goru nego su nam sile SAVEZNICE oduzele teritoriju i dale je na upravu Srbiji iz prostog razloga sto Kralj Nikola nije slusao naredbe Britanskog premijera Davida Loyda Georgea, i nastavio svoj pohod na Skadar, Pec, Djakovicu, Rastelnicu i htio je da ide juzno do Draca i Flore. Crna Gora… Više »

z d
Gost
z d

E koliko mlatiš svaka ti čast!

FlyFly
Gost
FlyFly

@zd – Ne mlatim ja koliko ti imas kapaciteta da prihvatis za istinu ono sto je cista LAZ. Na toj LAZI i revizionizmu pocivaju NA ZALOST temelji nase moderne drzave. Crna Gora je trebala da bastini antifasizam kao nacionalnu odrednicu, s obzirom da je bila medju pobjednicama no ovo je novo vrijeme, nova era, epoha, ali LAZ je LAZ brate… Više »

Pracka
Gost
Pracka

Sto god da je bilo, ne treba se stidjeti samog sebe. To pripada proslosti ali se neukom narodu serviraju ovakve teme. Ja se ne stidim ni Podgoricke skupstine, ni ratova, to je nesto sto je zavrseno i nema vracanja na to. Tada su svi bili za ujedinjenje sada isti potomci tog naroda ne priznaju ujedinjenje, mozda ce tako za sto… Više »

Saša
Gost
Saša

Država treba da finansira autobuse za “uzvratnu” posjetu i da plati prevoz u jednom smjeru.

max
Gost
max

Jednostavno im ne dozvolit ulaz,nalevo krug,pa podrivajte krvoproliće,na svpj prag.DRŽAVA MORA BIT JAKA I DOSLJEDNA!

Domaćin
Gost
Domaćin

Dolijeću nebeski ratnici u raspalim autobusima, a dočekuje ih Krapović i družina, pa to će fešta neviđena da bude. Ja ih ne bi vraćao, ali bi apelovao da im carinici po jedan sapun daju svakome.

Ccc
Gost
Ccc

Joce li barska srbadija obrnut koje prase ispred starog grada i avale…? Da vide i turisti kakva je ponuda srba.

ANTIDPS
Gost
ANTIDPS

DOBRODOSLI BRACO NASA!!!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Nek se najedu, izguslaju, ispjevaju… pa nazad u svoju bijedu.

Nk cg
Gost
Nk cg

Sreca za nas pa je ovo svajcarska.

PG_man
Gost
PG_man

U odnosu na Zapadnu Srbiju i Kosovo, više nego Švajcarska. To je sirotinja tamo, izađi malo iz svog komoditeta, pođi tamo i pogledaj pa ćeš da vidiš. Moj komentar je bio iskreno ljudski i sažalijevajući a ne nikako podcjenjivački. Mi bi smo slično živjeli da se nismo razdvojili, samo neki ne vide dalje od nosa.

TonciBoka
Gost
TonciBoka

izadji ti malo iz tvog komoditeta, makni se iz Pg i iz porto montenegra, podji na sjever da vidis sto je Svajcarska. Magarce!

Ccc
Gost
Ccc

Pa tonchi ucini neshto od tih para sto zaradjujete u boku, otvori nesto na śever, pa da ti se isplati…

Jupi
Gost
Jupi

Bolje se zivi u srbiji nego cg, niko iz srbije ne seli se u cg nego obratno

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Jupi

niko iz srbije ne seli se u cg nego obratno
——————————————————
Na žalost, u pravu si.
Srbija ( pogotovo NS i BG) su prepuni jednog stranog naroda kao što su Crnogorci.
Prosječnom Srbinu Crnogorac je isto što i Albanac.

Senka
Gost
Senka

Ali vas iz r. Srpske, Srbi iz Srbije ne podnose.

Ccc
Gost
Ccc

Nije tacno! Obrnuto je! Mozda jedino iz sela śevernjačkih
Evo u pg koliko hoces ljudi iz srbije
Rade drzavne poslove
Tako da… ne mlati

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Evo u pg koliko hoces ljudi iz srbije
Rade drzavne poslove
———————————————-
Ljudi iz Srbije rade državne poslove po CG ?!?!?
Jesi li ti svijestan šta pričaš ???
Kako može jedan strani državljanin raditi državne poslove u jednoj drugoj ( stranoj) državi ???

PG_man
Gost
PG_man

Taman tako, njima je nesretnicima najteže. Od sevapa da iziju komad mesa i popiju čašu rakije da vide ovu ljepotu Crnogosku bar na kratko, a onda nazad doma u surovu zbilju.

Mitar
Gost
Mitar

Nema ko da se pokupi dolje pa dovlače tu sirotinju sa Kosova i z tih ruralnih područja Srbije, kukali narod kojem znači da mu neko da obrok i 1200 dinara. Tuga i jad.

Jovo
Gost
Jovo

Država da dobar razglas nabavi i da im trešti himna Crne Gore dva dana.

Cetinje
Gost
Cetinje

Čudo da ovaj “nebeski narod” dolazi autobusima, ja sam mislio da će u najmanju ruku da dodju avionom a onda s’ Brajića paraglajderima direkt na manifestaciju, da ugodjaj bude pravi. Zatim iz mozga svi u glas da zapoju, dok se u čoškovima dime leskovački roštilji sa sve prilozima. Kakav će to da bude spektakl, pokoljenja će to da prepričavaju, uvest… Više »

Kavaljer
Gost
Kavaljer

Jes Budvani su poznati po kavaljerstvu. Daće im komad leba i kakvu paštetu ili onu salamu sapunjaru.

Musa
Gost
Musa

A kako to nebeski narod ima po dva zuba u vilicu?

Bokelj
Gost
Bokelj

A vi na CT ste gospoda inace, Bečki maniri. Sjedi tu, koze i ovce cuvate

Medovina
Gost
Medovina

Ako kako mogu doći brodom, primićemo ih.U protivnom-šut karta!

Rolex
Gost
Rolex

Ako je ovo istina onda tu nema dvojbe treba sve vrnuti sa granice,to makar nije problem jer prilikom prelaska granice druge drzave moraju reci sa kojim razlogom ulaze u Crnu Goru.

Jovo
Gost
Jovo

Bože sačuvaj, neka dođu da se smijemo malo.

Miško
Gost
Miško

Ima li malo slobodnog mjesta u te autobuse, da im se “braća” iz Crne Gore pridruže u povratku? Šteta da ne odu u srce Srbije, da počinu a i mi brez njih.

Stockhilm
Gost
Stockhilm

Ma puštite ljude !
Skinite onu tablu sa ulaza u stari grad ii dajte im da nose sa sobom , neće više dolazit sigurno !

Miro
Gost
Miro

A da ovi “naši Srblji” sa primorja uzvrate posjetu na Kosovo?

Realan
Gost
Realan

Tako je Miro,i da ostanu tamo.

Boro
Gost
Boro

Ima li koji da ima više od 2 zuba u vilici?

ANTIDPS
Gost
ANTIDPS

Nema cak ni kad si ti sa njima.

Novljanin
Gost
Novljanin

Pobrkao si nesto sa ovim vasim glasacima.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Himnu im treba pustat svake 15-20 min da se dizu ili po 500 eura kazne :p

Cetinje
Gost
Cetinje

Je li Palma izdvojio po 5-6 eura da dođu ovamo?

MilanBeč
Gost
MilanBeč

Nije ali zato vam je gospodar uveo po 1 e za koriscenje mobilnog i po 1 e za koriscenje televizije hahahahahha majko sveta kad ljudi ne gledaju prvo sebe pa onda druge.

Miloš Pg
Gost
Miloš Pg

Kešira Putin svima po 20 eura da se dovuku ovamo junaci bez zuba i da loču rakiještine i burdikuju po Budvi, “prijestonici” turizma. Stižu paprikari.

Miki
Gost
Miki

Mnogo je kume po 20, mogu dvoje za 20 da dođu.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Plus 1 gratis!!

Budvanin
Gost
Budvanin

Kakvi god da su, od vas brdjana nema gorih divljaka.

DRPS
Gost
DRPS

Zamisli kad ti neandertalac iz pecinskih predjela tako nesto kaze ahahah

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Mi Budvani tako ne razmišljamo i ne zbori mo. Da tebi nije starina u Moraču? Da nisi iz naših lijepih brda?

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Dao bi ja tebi budvanin kartu za tvoju voljenu srbiju

Stevan
Gost
Stevan

Pripremio Krapović paštete i leba da namažu braća.

Boki
Gost
Boki

Čuveni Srpski konvoji, prvo dođu u jednom smjeru masovno, a onda još masovnije u drugom smjeru.

Radovan
Gost
Radovan

Purko je ’89 organizovao autobuse za Gazimestan sad daje podrsku braci i sestrama iz Sumske i Kosova !!!!!!!

Баранин
Gost
Баранин

Свака част за Бокеље, поносимо се вама.
Ако ћемо право ни ви нијесте били Црна Гора прије 1918 тако да монтенегрини немају шзо да се љуте.

Miško
Gost
Miško

Ima mjesta u ove autobuse slobodnog, pa kad krenu nazad vi im se pridružite, pa pravac u srce Srbije, da uživate.

eto
Gost
eto

Tačno. Bili su vjekovima Dalmatinci. i ušli su u Kraljevini SHS tako što su prvo formirali zajedničku državu sa Hrvatima i Slovencima, pa onda pošli u Beograd sa Zagrebačkom deklaracijom kao dio Hrvatske. to sve nakon što su zvanično osudili Principov atentat i plakali 1916. i slali telegrame tužni zbog smrti Austro ugarskog cara. Uh.

Баранин
Gost
Баранин

А сви они били Срби, буди ло’ек па заврши започето. Далматинци су писали Загребу да ако Хрватска не уђе у СХС да ће они ућ мимо Загреба.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

😂Eo ga neki ko bajagi,, Barani,, 🙈🙈🙈, iz Berana😂😂😂

ANTIDPS
Gost
ANTIDPS

Vazda je bilo jos za vrijeme SFRJ Boka je Boka,a CG je CG!!!

Musa
Gost
Musa

Jesu to iste nesrece sa Kosova sto su htjele da izazovu drzavni udar sa oruzjem kupljenim kod albanaca?

Ire
Gost
Ire

Dobrodosli braco nasa, vise nas bilo!

Miško
Gost
Miško

I srećan vam put.

danilo s.
Gost
danilo s.

Zaustavite te “goste sa Kosova , republike srpske , Srbije, itd. kao što su i Slovenci zaustavili slične kolone Miloševića kada je pokušao da organizuje “dogadjanje naroda” u Sloveniji i da svrgne tadašnju vlast. Ova sramna proslava kojom se vrijedjaju osjećanja svih iskrenih Crnogoraca je provokacija koja se nije smjela dopustiti.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Napraviti kruzni tok pa Preusmjeriti na Sceto Kosovo nek slave !!

Budvanin
Gost
Budvanin

Rozajac dodji ti da zaustavis

Baja
Gost
Baja

Ovako su jurisali na Gazimestan ’89, POKOLJENJA DJELA SUDE

Marko
Gost
Marko

Cini mi se da je i vas gospodar jurisao takodje ?? Ako se dobro sjecam ?

Sa srećom
Gost
Sa srećom

Možda dovedu i Svetozara Marovića, prvog čovjeka DPS-a do prije par godina?

emil
Gost
emil

A kad na promociju DPSa dolaze autobusi iz drugih krajeva? jesu li I to konvoji za CDM?

Marko
Gost
Marko

E to je tek komedija, po sendvic i koka kolu , da vidis te glave iz Petnjice, Rozaja itd na sta to lici. Pun autobus a 10 zuba hahhahahahah

Zeljko
Gost
Zeljko

Odbor za docek im spremiti

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ovo samo moze kod nas.. no kad nema zakona i drzave jasite ne treba vam sedlo !!

z d
Gost
z d

Jeli Crnogorska, pardon Gedžovanska partija suorganizator ove “svečanosti”. Pa valjda su oni na vlasti u Budvi!!!

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Aaaa ne,oni o tome ne znaju nista dok ne prodje!!

Mulecki
Gost
Mulecki

Ovo su iste adrese sa kojh su dolazili srbi da organizuju događanje maroda i dolazak Mila Moma Sveda i ostale dzemperaše.Eto vam ih sad srećni vi bili vraćajte dug.E VIVA LSCG.VJEČNI SMO.

Blaki
Gost
Blaki

U Srbiji ,Hrvatskoj ,Sloveniji,opozicija ne ruši državu nego vlast a ova naša ruši državu .Sramota da ih bude .
Mada ,lošoj vlasti ,dešavaju se loše stvari .

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@blaki, u hrvatskoj su srbi (politicka vrhuska) uz vlast zadnjih desetak godinâ, pak ne zele rusiti same sebe. posao im je uhodan, a lova (izkljucivo srbskoj politickoj vrhusci) kaplje sa svi(je)h stranâ.

Željko
Gost
Željko

@bodulski borej Da dodam, Pupovac i ostali profesionalni Srbi dobiju ogroman dio proračunskog kolača u Hrvatskoj i gle čuda podržavaju HDZ-ovu većinu!

xxx
Gost
xxx

da je politicke volje bilo 2006 bi se sve rijesilo…ovako crkva,zastava,grb,proslave…tesko i ocekivati od ljudi koji su legli kao veliki srbi a pribudili se kao crnogorci…nikad mira dok je mila i momira

Gaeta
Gost
Gaeta

CDM je bruka od portala.Što izazivate mržnju. Kako vas nije sramota ?

Nnh
Gost
Nnh

Dzaba kad su neki zatucani i nacionalizmom otrovani, a nemaju ni hljeba jest kako treba nit imaju sta u zivotu osim nacionalizma. To ti je srbin.

Sasa
Gost
Sasa

Lako je Sloveniji da bude srecna Drzava kad se ne granici sa ovakvima !

Ljuta
Gost
Ljuta

Što bi bilo sa CG da AU soldateska nije izgubila prvi svjetski rat…ili da Srpski narod nije iscerao Italijane 1919g?
O ovome niko ni riječi od novocrnogoraca…..ni Šukovići o ovome nikad ni riječi?

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Ne bilo ni nas ni države ako ih puste da granicu prodju. Neka je vječna Crna Gora!!!

Joj
Gost
Joj

Ne lupetaj mamlaze.

Marko
Gost
Marko

Tupane vidis da cdm namjerno unosi mrznju medju ljude, a debili kao ti se loze. Kakvi konvoji jesi li lud

oganj
Gost
oganj

nisu vama problem Srbi ovi sto dolaze iz Srbije. no domaci koji su vam u kucu.ne moze se od sebe pobjeci .

Gorana
Gost
Gorana

Malko sofisticiranije varijanta od one iz 1988/89.g.koja nekizima iz današnje vlasti je to bilo sasvim normalno i prirodno.

Rajo
Gost
Rajo

Tako su krajem 80-tih mitingovali po bivšoj SFRJ , ođe kod nas su uspjeli da smjene one časne ljude , a pametni slovenci ih nijesu pustili da uđu sa autobusima u Sloveniju .
Ne trebamo ni mi danas da puštamo strance da nam kroje politiku , nego sa granice ih vratiti doma .

Boka bay
Gost
Boka bay

Po kom osnovu da ih vrate sa granice?

Rajo
Gost
Rajo

Po istom osnovu po kojem su se Slovenci spasili 80-tih , a po kom osnovu mogu strani državljani da političe po Crnoj Gori , idemo li mi po Srbiji da mitingujemo ?
Sa granice ih sve vratiti .

Mario
Gost
Mario

po cetnickoj opredijeljenosti,nego se VUCAJ na granicu pa ih “docekaj”ako ih puste da udju u CG,nesteco.

Cuca
Gost
Cuca

Sramno! Ovaj skup treba zabraniti a njegove organizatore pohapsiti zbog ponistenje crnogorske drzavnosti i njenog ustava! Previse je crnogorski narod propatio i prolio krvi od ovog dogadjaja da bi se danas dozvolilo da se isti slavi od strane onih koji i danas mrze sve crnogorsko i danas bi srusili CG radije nego ista.

Boka bay
Gost
Boka bay

Znaci ovom manifestacijom po tebi ce da se ponisti crnogorska drzavnost jel? Kako smo slabi majko mila cim neko progovori kontra vlasti ustavu se tresu gace i pada…hahaha

Mario
Gost
Mario

Tako je brate Katunjaninu,a ovaj komentar od Boka bay,ne zasluzuje “komentar”,kratko zalosni cetnik.

Zatvorski cuvar
Gost
Zatvorski cuvar

Mislim da ce ovi cetnici cudo napraviti :-))

Send this to a friend