Politika

U Krivokapićevom kabinetu ne znaju za istragu o zaduženju

Zdravko Krivokapić

U kabinetu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića ne znaju za postupak Agencije za sprečavanje korupcije za utvrđivanje mogućeg ugrožavanja javnog interesa u slučaju zaduživanja države u iznosu od 750 miliona eura. Pobjedi su kazali da nemaju ni informaciju da je iz Agencije traženo izjašnjenje Krivokapića.

Rekli su da ni u Ministarstvu finansija ne znaju za ovu istragu te da ni ovaj resor “nije u kontaktu sa Agencijom za sprečavanje korupcije“.

Agencija je, kako je Pobjeda objavila, formirala predmet i protiv ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog toga što postoji mogućnost da je ugrozio javni interes izjavom koju je dao 10. decembra prošle godine, kada je sudski proces u slučaju pokušaja terorizma u Crnoj Gori na dan izbora 2016. godine ocijenio skandaloznim i najavio mogućnost donošenja zakona o amnestiji ako osuđujuća presuda postane pravosnažna.

Međutim, ni Leposavić, ni njegov kabinet nijesu odgovorili na pitanja koja im je Pobjeda poslala.

Pobjedi su iz Agencije, kako su juče i objavili, potvrdili da su 30. decembra prošle godine pokrenuli dva postupka za utvrđivanje mogućeg ugrožavanja javnog interesa, te da su tražili izjašnjenja Krivokapića i Leposavića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vele
Gost
Vele

Je l’ ovo Koštunica 🤔

Prevara
Gost
Prevara

Nije objavljeno na tviteru oa ne znaju

ccccccc
Gost
ccccccc

Sada ne znaš ništa?…. a do juče, dok nisi postao premijer sve si znao !!….. uz bocu i priča rekla – kazala.
#ovonijemojavlada

Ivan
Gost
Ivan

Ma pravi covjek iz naroda. Ne zna nista

Predator.
Gost
Predator.

Vi stvarno neznate nista . Savjet vratite se u klupe prepustite nekom ko zna da vodi drzavu casnije je i spas narodu ovo vodi u raseljavanju u druge drzave jer se nece moc opstat

Lazizy
Gost
Lazizy

Mnogi nisu znali da su ostali bez posla, a manji broj da je razriješen funkcija dok nisu mediji objavili to, tako da… gospodo iz “Vlade CG”, ne čudite se što ni vama niko ništa ne priča.

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Ko je iskren u ovom galimatijasu. Očito je da neko laže, a taj što laže svjesan je svojih nedjela.

Send this to a friend