Politika

Uprava policije: Ne postoje saznanja da je Abazoviću ugrožena bezbjednost

Dritan Abazović

Nakon danas iznijetih ozbiljnih tvrdnji čelnika Građanskog pokreta URA da lideru te stranke Dritanu Abazoviću prijeti regionalni kriminalni klan, te da će ukoliko mu se nešto desi odgovornost snositi direktno direktor crnogorske policije Veselin Veljović iz Uprave policije odgovaraju da preduzimaju sve aktivnosti na zaštiti Abazovića, i ističu da ne postoje operativni podaci i saznanja koji ukazuju da mu je ugrožena bezbjednost.

<<<URA: Regionalni klan prijeti Abazoviću, ako mu se nešto desi direktnu odgovornost snosi Veljović<<<

“Uprava policije u kontinuitetu preduzima zakonom propisane aktivnosti na zaštiti Dritana Abazovića. Shodno zakonskim procedurama, Dritan Abazović i svi oni koji posjeduju bilo kakve
informacije o njegovoj ugroženosti imaju mogućnost da obavijeste nadležne državne organe o eventualnim saznanjima”, saopšteno je iz Uprave policije povodom izjava Zorana Mikića iznijetih danas na pres konferenciji.

Napominje se da Uprava policije sprovodi opsežne provjere sa ciljem utvrđivanja činjenica sa kojima je policija upoznata od predstavnika medija i javnih istupa pojedinaca.

“Ukoliko se tokom preduzimanja policijskih mjera i radnji dođe do osnova sumnje da je Dritanu Abazoviću ugrožena bezbjednost od strane bilo kog lica, neodložno će o svemu biti upoznat nadležni državni tužilac, a policijski službenici će sprovesti kontinuirane aktivnosti u cilju zaštite života i imovine oštećenog lica”, poručuju iz Uprave policije.

Podsjećaju da se i Abazović javno zahvalio Agenciji za nacionalnu bezbjednost i Upravi policije na angažovanju za njegovu bezbjednost.

“Zoran Mikić je pozvan u Upravu policije na sastank sa pomoćnikom direktora Uprave policije Draganom Blagojevićem, i tom prilikom je upoznat o preduzetim mjerama i radnjama iz domena Uprave policije na osnovu zahtjeva za izradu bezbjedsnosne procjene ugroženosti Dritana Abazovića. Sektor za obezbjeđenje ličnosti i objekata je Agenciji za nacionalnu bezbjednost uputio zahtjev za izradu bezbjednosne procjene ugroženosti Dritana Abazovića i njegove imovine, jer je shodno Odluci o određivanju ličnosti, objekata i prostora koje obezbjeđuje Uprava policije, ovaj državni organ nadležan za izradu bezbjednosne procjene stepena ugroženosti”, pojašnjavaju u Upravi policije.

Dalje ističu da je zahtjev za prikupljanje svih operativnih podataka i saznanja u vezi eventualne bezbjednosne ugroženosti Dritana Abazovića, od strane Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata, upućen i Sektoru kriminalističke policije, Centru bezbjednosti Podgorica i Centru bezbjednosti Bar. Uprava policije u odnosu na Abazovića preduzima operativne mjere i radnje.

“Upravi policije je Agencija za nacionalnu bezbjednost dostavila dokument u kojem je naznačeno da na osnovu svih podataka kojima raspolaže taj državni organ ne postoje operativni podaci i saznanja koji ukazuju da je Dritanu Abazoviću ugrožena bezbjednost. Takođe, na osnovu prikupljenih podataka Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosta Podgorica i Centra bezbjednosti Bar, ne postoje operativna podaci i saznanja koji ukazuju da je Dritanu Abazoviću ugrožena bezbjednost”, naglašavaju u Upravi policije.

Iz policije ističu da će nadležne bezbjednosne službe nastaviti sa prikupljajanjem svih podataka i saznanja koja se tiču bezbjednosti Dritana Abazovića i ukoliko se za tim ukaže opravdana potreba, uz međusobnu komunikaciju sa Zoranom Mikićem i Dritanom Abazovićem, Uprava policije će preduzeti i druge potrebne mjere i radnje iz domena svoje nadležnosti.

“Mikiću je saopšteno da je preporuka da uvijek, kad god za tim postoji potreba ili kada procijene da je to neophodno, on ili gospodin Dritan Abazović ostvare komunikaciju sa organizacionim jedinicama Uprave policije nadležnim za teritoriju koja je mjesto stanovanja, ili kretanja i boravka gospodina Dritana Abazovića, kao i sa Sektorom za obezbjeđenje ličnosti i objekata”, zaključuju u Upravi policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mestar
Gost
Mestar

Kolko sam ja shvatio ugrozena mu je bezbjednost samo od silnih zena koje ga napadaju

Gosponin
Gost
Gosponin

Ovo je bruka velikaaa vidili ovo
Svijet

max1
Gost
max1

Regionalni klan ? Ma šta kažete ? A dosta je više humora…

Biohazard
Gost
Biohazard

Abazović kao etnički albanac a i kao “dr” politikolog , kako se predstavlja , sigurno ne zna nista manje nego ja “hronologiju” veliko-srpskih poduhvata , pa tako i ovoga globalno teskog vremena u kojem se svijet nalazi a koji je po ( sigurno tajno pisanom ) pravilu koristila srpska verzija iluminata ili masona za vrsenje svojih ciljeva . Od prvog… Više »

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Na sto je spanuo Milačić da ga brani ekuku njemu

White Hat
Gost
White Hat

Da nam hoce priznati sta su ga ucili te dvije sedmice prije izbora u Londonu MI6.

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Taj koji prijeti Abazoviću ne misli dobro Crnoj Gori, bez obzira ko je na vlasti.
Ja sam Crnogorac, i ne pripadam toj politici, ali njemu koji je nacionalni Albanac, kao građaninu CG, uvijek ću pomoći u odbrani života i časti!

Bg sindikat
Gost
Bg sindikat

Ukinite Motorole. Pa dje zalaje:)

Bg sindikat
Gost
Bg sindikat

sistem te laže

Jastreb
Gost
Jastreb

Pravi IZNOGUD

Miso
Gost
Miso

Isti Joksim iz Djekne ovako se I on nameto za funkcija ko da se bez njega nmz, Dritan se name ce mandataru nebi li ga predlozio za kakvu funkciju u vladu. Eeee Medojevicu ako dozvolis ovu sprdnju gori si od obadvojce, aaa za Tebee sam al cu vidjet drugog sta ces uradit oli ovu sprdnju dozvolit

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Bitno je da policija ima saznanja za Vlada Georgijeva.

freeMNE
Gost
freeMNE

Ovo je jadno da jadnije ne može biti.
Šta Veljovića podmeću veleizdajnici.
Eto im još koji dan pa neka biraju direktora policije pa ćemo svi počinuti.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

budi relaksiran iznogude.

Jednakost
Gost
Jednakost

Sad ce baba mileva Da izadje i da brani dritana. Ne damo… Dritana!!! Decko ajde oladi..

Roza
Gost
Roza

Alo pa jeste li vi na vlasti ili neko drugi. Vi ste krivi i odgovorni za sve od 1 septembra

realan
Gost
realan

Providna pričica, od 81 poslanika nove vlasti, baš njemu prijete? “Jedan regionalni klan”? Ovo radi da bi ga postavili za novog ministra unutrašnjih poslova, ili za direktora policije ili ANB-a…

Brankokockica
Gost
Brankokockica

To su ga žene spopale nema ko drugi !!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ili ljubomorni muževi. 😂😂😂

drago 1
Gost
drago 1

ura treba da smanji dozivljaj.

Jasna
Gost
Jasna

Bolje da juris žene, dok jos glas bije. 😅 Kad ovo ludilo prodje bićeš Pipunov nasljednik, pa te neće htjeti nijedna.

Marko
Gost
Marko

Iskreno jq da ga vidim imao bi verbalny diskusiju jer mi je ukrao glas i dao ga fasistima.

EDI
Gost
EDI

Nece te niko mladino…

Nebuloza
Gost
Nebuloza

Prijeti mu opasnost od žena! Napadaju ga na svaki ćošak🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Anderba
Gost
Anderba

Zavodniče, ne može se veleizdaja koju ćete krunisati 2.decembra umanjiti spinovanjem o lažnoj ugroženosti. Tu pričicu za laku noć, koju su očigledno izmislili Žeks & Miško,okači mačku o rep. Veleizdajniče !

komita
Gost
komita

Sugestija Policiji i ANBu , izgleda nijeste obratili paznju na glavnu opasnost u procjeni a to su ZENE,ne moce se odbraniti
od njih,Ulcinjski NOVI KAZANOVA.

@ Komita
Gost
@ Komita

Ajde nam malo pricaj o borbama komitskim 1916 1917 1918

Anonimni
Gost
Anonimni

Ne no o kosovskom boju. 🤫

Jelena
Gost
Jelena

Kako ce postojati kad nikome ne pada na pamet da se bavi Abazovicem ni na ovaj ni na onaj nacin, osim Z. Rakcevica, M. Perovica i SPC da mu kazu sta da kaze i uradi.

Kurjak
Gost
Kurjak

Narcis obični,priča gluposti.Ovo trebaju službe da provjere jer niko ne smije biti ugrozen u CG,a ako je laž kazniti ovog glumca malog

Biohazard
Gost
Biohazard

Pa pa paranoja pa pa paranoja ….

Окле
Gost
Окле

Што су требали рећ’, да постоји сазнање 😂, а што је ово.

Grdoje
Gost
Grdoje

Dritan glumata Vucica sa izmisljenim napadima i atentatima.

Stevo
Gost
Stevo

Mali Dritan hoce da je bitan.

Baraka
Gost
Baraka

URA prevaranti…. Sra sad spremaju?! Znaju da su izgubili sve kredite kod svojih glasaca, dajuci legitimitet velikosrpskim kleronacionalistima, pa sad igraju na emocije naroda….. Ne damo ulcinjskog Apolona…hahaha… sprdnja

Sasa
Gost
Sasa

Nema DPS kadrova od drugog decembra. To je muka.

Batica
Gost
Batica

Postavice on ozbiljne kadrove na rukovodecim mjestima i maci nespisobne , cast izuzecima .

Oki_doki
Gost
Oki_doki

On? Hahhahahahhaah
A viđe li što napravi sa onih par ljudi na Sinjajevini i uteče. Oni gore kade kamenje sa popovima, dozivaju Dritana ali uzalud. Završio posao, popljuvao vojsku, ministra odbrane i državu, to mu je skor. Kako siješ tako ćeš i žnjeti, doći će i njegov red.

delboj
Gost
delboj

Krov je njemu narod izgleda. U Ulcinj se ne smije ni pojavit, mora glavu da spusta ovaj veleizdajnik.

St. Barholomeo
Gost
St. Barholomeo

Otkačile ga ribe jel ?

Bobija
Gost
Bobija

Nebitan,dize se cijena a uvecavaju se troskovi

gangrena
Gost
gangrena

Teatar Apsurda! ispada da je Peri Detlicu neko na neki indirektan nacin sugerisao nesto, a sta je ovaj shvatio kao prijetnju. samo sto nece da kaze ko mu je sto rekao niti odakle mu je to upuceno. jeste da je naglasio da nisu iz crne gore vec iz okruzenja,ali da imaju nekoga i u crnoj gori. i sada ce Veljovic… Više »

Joanikije
Gost
Joanikije

Isti Srećko Šojić i prica i izgled samo mu brčići fale.

Markoza
Gost
Markoza

Umislio covjek da je mnogo bitan. Bujna masta moze svasta . Meni je ovakve tipve zao.

Onogošt
Gost
Onogošt

Ču regionalni klan… ja znam da su u regionu najača ova dva klana iz kotora, na koji je on regionalni mislio..čista glupost

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nije posao policije da čuva umišljenog političara od nasrtanja sponzoruša.

delboj
Gost
delboj

Nista neocekivano da izmislja Vuciceva mladjarija.

Darina
Gost
Darina

Ha ha ha mali Dritan oće da je bitan.

Boća
Gost
Boća

Poznato je sa kim se druži-šuruje a poznato je i koji su ,ne tako davno Dobrica Ćosić dade odgovor.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

oce na silu da preuzme anb i mup ….seljacka demagogija ….nebitni sarlatan

Lscg
Gost
Lscg

Pokusavaju da nevjesto usmjere paznju na nebitne stvari.Bez obzira na to narod shvata o cemu se radi a URA ce ostati zapisana da je izdala Crnu Goru.Zamislja da je neko bitan a u stvari se nista ne pita.

Mila K
Gost
Mila K

Od ujutro do popodne dva suprotstavljena stava, a među njima “teren” kao ključno opravdanje. Uhhhhh kako će biti teško mijenjati na bolje ovu neinstituciju.

Oki_doki
Gost
Oki_doki

Koja je logika da neko na konferenciji za štampu saopšti da su mu ugroženi život i imovina od regionalnog klana a da mu nije palo na pamet da to prijavi nadležnima i dostavi im saznanja o tvrdnji? Nema suprotstavljenih stavova, ima samo jedna tvrdnja bez osnova i reakcija nadležnog organa na tu tvrdnju. Ništa lakše neće biti mijenjati svijest politikanata.… Više »

monty
Gost
monty

Vec vidim don Vita Korleonea kako gladi macku i govori sta se desava Don Zuanu koji neoprezno zavodi Sicilijanske kceri…

Schumi
Gost
Schumi

Miš je uvije miš!

Branka
Gost
Branka

Svaka čast policiji. Ne treba da gubite vrijeme provjeravajući da li je nebitnom liku ugrožena bezbjednost. On je to samo sanjao.

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Za ovoga su pipun i medo gospoda !!!!

deni
Gost
deni

sretjko šojitj 🤣

Samo realno
Gost
Samo realno

Hahahah crnogorski srecko sojic….dobro veli ona bivsa saradnica misli da je bitan

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Plejboj “glumi” – hoće da je u centru pažnje (prodana duša) – hoće da “nakači” nešto odlazećem računu – zbog svih sadašnjih dešavanja od “njihove strane” – da su “ugroženi”, itd, itd.

Tajfun
Gost
Tajfun

Kad balavac hoce da se bavi politikom,tada mu se desava sledece:Ganjaju ga djevojke,prijete mu regionalne kriminalne grupe,uvijek mu kravata bjezi na stranu,i mora se stalno popravljati i td. i td.

Sokol
Gost
Sokol

Svaki nastup ure je cista lazavina nicim konkretnim informacijama podrzana. Ako inaju saznanja kao sto nemaju vec lazu…a ocekuju da ih policija zastiti valjda te info proslijedili policiji.

Trojke
Gost
Trojke

Ovaj samom sebi cijenu dize….

Montevideo
Gost
Montevideo

On je baš zamislio da je neki važan faktor…

ivica
Gost
ivica

Covjek da dune oduvao bi ovoga .Koristi Vuciceve stosove evo oce da mi ubiju najblize itd.
Ura pukla ko lubenica,zeleni napolju a crveni unutra.Bozana ce njega malo na krilo i bice sve dobro.

Aleksja
Gost
Aleksja

Ovom liku ne da je opala popularnost nego je postao najomrazenija ličnost kod ljudi koji su ga glasali. Ćao, URA…nikad više , zapamtite ! 🤗

Dert
Gost
Dert

Bravo! Potpisao bi ovaj komentar!Bravo,jos jednom😁Direktno i u srz.

Plaky
Gost
Plaky

Izmisljaju, lideru je pao rejting, kao i partiji pa glume zrtve kod međunarodnog faktora kako bi dobili podršku. A i da su u pravu to ništa ne mijenja, nekanvide sa kim su u koaliciji.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

E bas bi njega neko ugrozio.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ko će na ovo stavit ruke,glumi ko vučić.

crna gora
Gost
crna gora

ni stapom od 2 m

Role je king
Gost
Role je king

Panika je u redovima URE. Glasaci su izigrani, brod tone. Blize se izbori.
Vjecna nasa CG

Žarko
Gost
Žarko

Podrška policiji, a ne tužilaštvu

Montenegro
Gost
Montenegro

Uh, dobro je! Vas sam se bio preznojio

Send this to a friend