Politika

URA čestitala izbor Andrije Petkovića za predsjednika SO Tivat

Iz Građanskog pokreta URA čestitali su danas predsjedniku Bokeškog foruma Andriji Petkoviću izbor za predsjednika Skupštine Opštine Tivat uz zadovoljstvo što je DPS i u toj bokeškoj opštini poslije 24 godine otišao u opoziciju.

<<<Sjednica SO Tivat počela bez himne, nevjerovatan izgovor<<<

Oni su Petkoviću poželjeli srećan i uspješan rad uz želju da Skupštinu Opštine Tivat vodi u korist svih građana Tivta i njihovih predstavnika.

„Na Vama je zadatak da gradski parlament Tivta podignete na veći nivo i pokažete istinski demokratski kapacitet kao predstavnik nove gradske većine. Zadovoljstvo je što vlast u Tivtu čine građanske liste što je jedinstveni primjer u Crnoj Gori. Građanin Tivta imaće svoje izvorne predstavnike u novoj vlasti a posebno vjerujemo u Vama“, stoji u čestitki Građanskog pokreta URA Andriji Petkoviću.

Oni su zaključili da su promjene bile neminovnost i da je to između ostalog pokazao Tivat u kojem su građani glasali promjene i da vjeruju da će nova vlast u Tivtu biti bolja od prethodne – višedecenijske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vido B
Gost
Vido B

Srbi jesu nagazili CRnuGoru ali ni manjinama nije lako ni sa srbima ni crnogorcima. Samo Dekalrativno ih štite .

Piksi
Gost
Piksi

Dritane ako ti imas rezervnu drzavu, mi nemamo, nemoj se igrati sa Crnom Gorom!!! A srvarno bruka i sramota da nam od partije sa nepunih 5 posto zavisi drzava, e Crnogorci nebilo nas!!!

Markan
Gost
Markan

zašto sada svi čestitaju na sve strane. lokalni izbori-čestitke. parlament-čestitke ! Zašto tolike čestitke? kakve su to pobjede važne za narod i državu? neki novi trend, neuobičajen …

Soko
Gost
Soko

Dritane je nebitan coveculjak Koji se nista me pita. On je samo lose nastimovana lutka koja prica sto mu rakcevic i perovic kazu. Da a morals I casti nebi bio njihovo potrcko

Magra
Gost
Magra

Crni Dritko ada kako da čestitaš kad ne poštuju državu CG zašta se ti deklarativno zalažeš. Stalno govoriš ko tvoj gazda Vučić koji uvijek ponavlja ,ja poštujem državni suverenitet CG, a pare dade i stalno radi protiv CG. Licemjeri.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ura cestita uz pjesmu bice novaca dok je ovaca himnu cemo pjevat po ambasadama inace ne treba …laku noc crna goro do budjenja

Tggss
Gost
Tggss

Bokeški forum je dio koalicije Crna na bijelo.Predsjednik opštine je njihov.Himna im ne treba, uznemirava ih.

Progres
Gost
Progres

Poštovani gospodine ADŽIĆU sa Cetinja ravna da li je ovo ono što ste obećali građanima da će nova vlast poštovati državne simbole…

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Nema vjere obećanjima,odavno ih nazvaše ludim radovanjima.Onaj glavni(Demokrata) sa Cetinja sada viče da je Crnogorac a izbaciše mu sliku Cetinjani sa srpskom trobojkom preko tri metra.Raširi je,raširi.Dobro ne reče da mu je u ruke bila slučajno(na slovo M se preziva).

Pipita
Gost
Pipita

Taj nema đe više kafu popit u Cetinje.

Snjeg
Gost
Snjeg

Jeste li im cestitali sa ili bez intoniranja himne.

Velimir
Gost
Velimir

Stidi se Dritane!

Marko Vujicic
Gost
Marko Vujicic

Crna URA

Možda
Gost
Možda

Građanske liste? To je u ovom slučaju vrlo rastegljiv pojam.

Globovanje
Gost
Globovanje

Brzo će se “raščestitavati” …
Pa zar neko misli da se mržnjom može stvoriti dobro ???
Na toliko ste litija bili , a tu osnovnu stvar vam nisu rekli … ja vas nemam što proklinjati jer u to ne vjerujem , ali u osudu vjerujem , i osudili ste sami sebe na mržnju , ali među sobom !

Maruska
Gost
Maruska

Dritan je organizator mrznje zivi bili pa vidjeli

Globovanje
Gost
Globovanje

Jes možda prema jednom čovjeku , ali teško prema jednom narodu …. vidkećemo .

Send this to a friend