Politika

URA čestitala: Vjerujemo da stižu bolji dani za građane Tuzi

Građanski poktet URA čestitao je danas svim građanima Malesije dobijanje statusa punopravne opštine, u nadi da će to za njih značiti bolji životni standard i zadržavanje stanovništva na tom području.

<<<U Tuzima slavlje povodom dobijanja samostalne opštine<<<

“Nakon bezbrojnih prevara i manipulacija koje ste doživjeli od strane režima, uskraćivanja vašeg ustavnog prava na dobijanje statusa opštine, velike imigracije stanovništva i brojnih drugih poteškoća koje vam je servirala vlast, radujemo se zajedno sa vama što ste, iako sa velikim zakašnjenjem uspjeli da se izborite za status samostalne opštine”, navode u URA.

Kako ističu u tom pokretu, građani Tuzi bez euforije dočekuju stupanje Zakona na snagu, a sistemski inženjering DPS-a i njegovih satelita, izražen u neviđenim izbornim prevarama, namještenim policijskim procesima, hapšenjima, čuvanjem vlasti u Glavnom gradu, te svakodnevnim ekonomskim protjerivanjem stanovništva koje se dominatno odselilo u SAD, naveli su ih na parolu„Bolje ikad, nego nikad”.

U GP URA su uvjereni da su veliki resursi tog područja, izuzetno plodne obradive površine, dobra saobraćajna povezanost i vrijedno stanovništvo-potencijali koji obećavaju razvoj i prospetitet u budućnosti.

“Ukoliko se bude radilo predano i pošteno treba očekivati i povratak dijela dijaspore, a treba omogućiti i njihova nesmetana ulaganja u to područje. Na taj način bi Opština Tuzi dobila puni smisao, a građani toga područja konačno osjetili vidno zadovoljstvo”, zaključuju u pokretu URA.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJUTA
Gost
LJUTA

Lijepa sala … sva crvena …i nema zastava kao sto neki tvrde…..mislim na Srpske zastave

LJUTA
Gost
LJUTA

A sto niko od URA niti iz vlasti nije bio na svecanost gdje nije bilo cg zastave a ni himna sekulina se nije cula? Trebalo je poslati onu crnogorku iz Budve sa tranzistorom da se dokaze da su i Tuzi CG…jos uvjek

Send this to a friend