Politika

URA Kotor: Samo se DPS diči pajserom i korupcijom

Adela Barba

Samo se DPS može ponositi pajserom i političkom korupcijom dok im saopštenja obiluju ispraznim floskulama, netačnim tvrdnjama i ta je partija pokazala da svojim djelovanjem ne poštuje Ustav Crne Gore, pa nas i ne čudi što krše Poslovnike i druge akte kotorske Skupštine i neka ne očekuje od Građanskog pokreta URA da će im u tom bezakonju davati legitimitet pasjer ili da ćemo učestvovati u simuliranju demokratije, poručila je odbornica URA-e Adela Barba u odgovoru na jučerašnje saopštenje kotorskog DPS-a.

<<<DPS Kotor: Budžet usvojen u cilju odblokade grada<<<

Barba je još jednom podsjetila da je u maju ove godine tražila hitno sazivanje sjednice SO Kotor sa 7 tačaka dnevnog reda sa ciljem da se odblokira rad opštine.

“Tada su to odbili i DPS, i Bruna Lončarević i drugi satelitski subjekti jer nije bilo ni želje ni volje da se to uradi. Cilj nove nelegitimne koalicije još tada je bio da se produbi politička kriza i vlast preuzme političkom korupcijom protivno izbornoj volji građana”, tvrdi Barba.

Ona se u svom saopštenju osvrnula i na činjenicu da se DPS hvali brojem osvojenih glasova na prethodnim lokalnim izborima koji su mahom dobijeni kupovinom, pritiscima, ucjenama i metodama opisanim u aferama “Snimak” i “Koverta”.

Posebno je naglasila da je opozicija na lokalnim izborima u oktobru 2016. godine u zbiru računajući i glasove opozicionih partija koje nisu prešle cenzus imala oko 700 glasova više od DPS-a i svih njegovih satelita zajedno.

“To nedvosmisleno pokazuje želju građana Kotora za promjenama koju je DPS nelegitimnom koalicijom grubo prekrojila”, poručuje Adela Barba.

Dodaje i da se plaši najavljenog “razvojnog” budžeta DPS-a.

“Vi ste više puta pokazali da ne umijete da upravljate prirodnim, privrednim i kulturnim resursima našeg grada. Građani Kotora ne zaboravljaju da ste vodili grad po direktivi Podgorice a u korist partije i pojedinaca, ne zaboravljaju devastaciju Boke i naše obale i zbog toga će vam i na narednim izborima odrediti mjesto u opoziciji. Neće vam pomoći ni nelegitimna pajser koalicija”, zaključuje odbornica URA-e.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aoggg
Gost
Aoggg

I ova ode u politicare.Ni od URE nista

petar
Gost
petar

dje dps da su lopovi ma nema sanse oni i don sve rade iz ljubavi prema montenegro

Jež
Gost
Jež

A, što to Vi radite…… pečatite poštari Glavne pošte, čija je uprava van Kotora i Crne Gore.Vrati se zastava crnogorska na kapije grada, to boli neke od vas……naročito ove sa crvenim kravatama.

Mala od skandal
Gost
Mala od skandal

E sve propalo čuš Adel 😂 Ajde ne sprdajte se Kotor je DPS – ov bio, sad je i biti će pa se svi na glavu okrenuli 🤞

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko su ovi?

Fileopg
Gost
Fileopg

opravdavate ili prećutno odobravate katanac i sindžire na vratima opštine postavljeni od strane onih koji vas išćeraše iz pobedničke koalicije za 21 vek….

Joo
Gost
Joo

Opravdavaju sve u cemu sami ucestvuju…..

Send this to a friend