Politika

URA optužila Nikolića da je diletantski novinar koji je uletio pod skute svog idola

Ko je politički diletant ali i novinar najbolje će znati Nikolić ali i crnogorska javnost jer kada pomenuti govori o drugome najbolje kaže sve o sebi, odgovor je generalnog sekretara URA Milete Radovanića na saopštenje Andrije Nikolića iz DPS-a.

<<<Nikolić: Opoziciona taktika po principu-operacija uspjela, pacijent umro<<<

“Tako Andrija Nikolić u javnosti prepoznat isključivo kao diletantski novinar iz vremena RTCG-a Radojke Rutović, a sada jednako diletantski poslanik i političar koji se po statistikama u Skupštini Crne Gore za riječ javlja 0 (slovima: nula) puta katkad napiše svoje “copy-paste” saopštenje u stilu svog idejnog vođe. Javnost često i ni primijeti takvo saopštenje a Nikolić dobije margine umedijima, a na drugoj strani dobije plus u svesci bespogovornih poslušnika svoga faraona”, ističe Radovanić.

Kaže da je za svakog mislećeg građanina nekulturno komentarisati navode Nikolića, jer o kakvoj ličnosti i političaru je riječ najbolje govore njegova dosadašnja djela.

“Diletantski novinar Radojke Rutović nakon što je ostao u RTCG-u bez svoje mecene, odlučio je da uleti u politiku i to gdje li bi drugo nego pod skute svog idola sa čijim posterima je najvjerovatnije obljepljivao zidove DESK-a u Televiziji Crne Gore. I kako takvog sadašnjeg nazovi političara shvatiti i najmanje ozbiljno”, zapitao se Radovanić.

Prema njegovim riječima, nije tajna da je Nikolićeva stranka odavno pretvorila sebe u prepreku demokratizacije zemlje.

“O tome Nikolić može pročitati u izvještaju Fridom hausa u kojem se navodi da je njegov faraon zarobio državu pomoću čega i dobija svake izbore, kao i zadnje predsjedničke. O tome pišu i izvještavaju inostrani mediji, mada sumnjamo da slobodne medije gospodin Nikolić i prati jer bi doživio anafilaktički šok”, kazao je Radovanić.

Tvrdi da “uplašen za ishod izbora u Podgorici u kojoj će DPS biti pregažen gospodin Nikolić se bezuspješno potrudio da pošalje političku poruku koja bi diskreditovala Dritana Abazovića i Aleksu Bečića”.

“Panika na dvoru uveliko je počela jer njihov istrošeni faraon i njegovi istrošeni poslušnici teško da će moći preuzeti sav teret lokalnih izbora i sav teret svoje prošlosti. A ljudi za 21. vijek gledaju ka budućnosti i uložiće svaki atom svoje snage kako bi oslobodili gradove Crne Gore, baš kao Budvu, Kotor, Herceg Novi i Berane”, zaključio je Radovanić.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cetinje
Gost
cetinje

a vaš novinar rudović pod čije je skute? miškove ili žarkove? sinoć je kod komnenića sam uru sredio, sve sami autogolovi. hahahha

boomerang
Gost
boomerang

jadni mi, kakvi su nam veseli politicari…pipune vrati se

Budo
Gost
Budo

Odakle si ti Radovanicu?Ne cuh za takvo prezime u CG.

Mali Jože
Gost
Mali Jože

Vjerovatno, Berane.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

“Kaže da je za svakog mislećeg građanina nekulturno komentarisati navode Nikolića” a ti ih komentarises g. Radovanic!? I onda se ljutite sto se vlast ne mijenja.pa kako ovakvom opozivijom

Fiona
Gost
Fiona

Sta to Nikolic nije dobro rekoa?? Ubou je ono dje ste vi najtanji, a to je vasa partija nije ni podrzala Bojanica na ovim izborima nego ste mu okrenuli glavu, pa sad mislite da ce vas ovo spasiti saopstenje, kako da ne !

Rade
Gost
Rade

Nikolic je novinar koji bio jedan od najboljih u svojoj struci, pa vas boli sad sto ne mozete da mu odgovorite ni pri mac onome sta je vama Nikolic rekao.

Goran
Gost
Goran

Kako vas je Nikolic pogodio u centar sa njegovim tekstom, cim vi sad ovako pricate, ali dzabe vam je sve, Nikolic je objasnio sustinu!

Vuko
Gost
Vuko

Radovaniću, ne znam jesi li pratio predsjedničke izbore, istrošeni faraon osvojio 54% glasova na nivou CG, u Podgorici panika na dvoru na 52% (na žalost ili na sreću) a tebe je zajedno sa ljudima za 21 vijek u Beranama, odakle si rodom, na poslednjim lokalnim glasao 251 građanin ili 1%. Viđi nešto se zapitaj

Seka
Gost
Seka

Radojka Rutovic i Nikolic su marke novinarske za ove jadove koje ste vi iz opozicije postavili i kojima dirigujete.
Uskoro nagradna igra da se pronadje gledalac mrcenog javnog servisa.

Brano
Gost
Brano

Šta oće ovi šegrti iz ove građrvinske firme,Radovanoviću kad pominješ Nikolića ustani on je za tebe pojam kulture,čoečnosti,inelegencije porijekla,jeli te sram da kažeš za nekog koga ne poznaješ.No Nikolić će znati da se odbrani od takvih kao što si ti

cinik
Gost
cinik

Ti si pojam nepismenosti!

Send this to a friend