Politika

URA otvara zelenu liniju, pozivaju građane da prijavljuju ekološke probleme

Građanski pokret URA otvoriće od danas „zelenu liniju“ pomoću koje će građanima biti omogućeno da prijave bilo kakav ekološki problem, saopštili su danas iz ove stranke.

„Linija će biti otvorena svakim radnim danom od 10-14h a broj na koji građani mogu pozvati i prijaviti ekološki problem je: 067 – 096-166. Pokušaćemo da na što više prijava naših građana odgovorimo u najbržem roku tako što ćemo ekološke probleme institucionalno procesuirati i na taj način u završnici, nadamo se, uspješno rješavati“, navode iz URE.

Oni dodaju i da će onamo gdje im resursi i infrastruktura dozvoljavaju i sami izlaziti na teren i učestvovati u ekološkim akcijama.

„Zajedničkim snagama želimo da pomognemo u očuvanju naše životne sredine ali i da doprinesemo viziji Crne Gore kao istinski ekološke države“, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
123
Gost
123

Sra bi oko moratorijuma na kredite gradjana

Slobo
Gost
Slobo

Oni su najveća ekološka i društvena katastrofa.

21 mil
Gost
21 mil

Ura prica o zelenilu a podrzava busotine i sred Jadrana.

Zelena linija
Gost
Zelena linija

Pocnite od onih na Konik sto pale gume svaki dan evo 20 godina.

Strijelac
Gost
Strijelac

Pošto su NATO Alijansi zaboli nož u leđa, sad pokušavaju da se opravdaju- zelenilom! Zamišljam, kako bi se šepurio, Dritan Abazović po primorju uz (bez)dušnu pomoć medija, obilijećući od jedne do druge ambasade, i optužujući Vladu za ekološki genocid(što naravno, nije tačno) uz to izmišljajući, njemu samo znani,interesni lobi i još svakojake gluposti. Sad kad je na čelu tog resora… Više »

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Eto vam na Zagrablje opstina Cetinja , Crna rupa Cetinja i skadarskog jezika, deponiju pune sa Cetinja i iz Budve preko 30 godina , kisa kad padne voda s deponije se sliva u Izvore dobrske lipe ta voda ide u rijeku Crnojevic a iz rijeke u jezero , otrow i voda i riba i biljni podvodni svijet .

Galaxy
Gost
Galaxy

Najveći ekološki problem u CG je upravo URA i ona treba da se pročisti.

Katarina
Gost
Katarina

Foliranti,otvorite liniju da nam placate ove rate kredita i racune.

Dom
Gost
Dom

Bravo za URU. Da imamo nesto konkretno za nasu ekolosku Crnu Goru.

Ceta
Gost
Ceta

E nema toga ekološkog problema koji ce nas vise zaraditi nego sto nas URA zagadi

Send this to a friend