Politika

URA: U Nikšiću podijeljeno 57 novih članskih karata

Građanski pokret URA je u Nikšiću upriličio dodjelu članskih karata novim članovima. Istom prilikom otvorena je nova kancelarija koja se nalazi u Ulici Ivana Milutinovića 8, u strogom centru grada, saopštili su iz ove partije.

Predsjednik pokreta URA, Dritan Abazović izrazio je zadovoljstvo širenjem mreže članova i aktivista napominjući da Nikšić ima posebnu važnost  i simboliku za procese u Crnoj Gori.

“Pokazalo se ispravnim što smo od početka bezrezervno podržavali masovne građanske proteste kao jedini vid otpora kriminalizovanom režimu. Nikšić za nas ima posebnu važnost i prepoznajemo ga kao grad koji treba da bude lokomotiva buđenja Crne Gore i ostvarivanja prava na slobodu izbora i zaštitu ustavnog poretka države”, istakao je Abzović.

Posebno je naglašena važnost grada Nikšića za sve buduće procese u Crnoj Gori.

“Nakon sjevernokorejskih izbora u Nikšiću i brojnih afera koje su kulminirale sa „Kovertom“ Crna Gora mora iznaći način da se konačno demokratizuje. URA je istinska građanska alternativa koja nudi politički i ekonomski prosperitet i fokusirana je na budućnost. Naša vizija je da Crna Gora bude jaka, poštena i bogata. Sigurni smo da ćemo je zajedničkim snagama takvom ostvariti,“ rekao je predsjednik pokreta URA.

Univerzitetska profesorica i bivša predsjednica odbora Rajka Glušica kazala je da su Nikšićani u prethodnom periodu pokazali veliku vitalnost kada je u pitanju otpor režimu.

“Sigurna sam da će Nikšićanke i Nikšićani dati presudan doprinos promjenama u Crnoj Gori. URA će ostati istrajna u svojim programskim načelima sa glavnom idejom vodiljom a to su reforme društva bez kojih ne može biti boljitka“, istakla je Glušica.

Dodjeli novih članskih karata prisustvovali su potpredsjednik Miloš Konatar, izvršni direktor Zoran Mikić i generalni sekretar Mileta Radovanić.

Nova kancelarija pokreta URA u Nikšiću biće otvorena svakog radnog dana od 10 do 14 časova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

sad mogu da puše ,,filter 57″._ čuvene slovenačke cigare. .

Rajkin Recnik
Gost
Rajkin Recnik

Univerzitetska profesorica i bivša predsjednica odbora Rajka Glušica = Autorica cuvenog rjecnika u kojem je Draza Mihajlovic “antifasista” a ekavica tradicionalni crnogorski dijalekt. SJECATE LI SE ?

Himzo
Gost
Himzo

Belopoljci govore ekavicu otkad sebe!

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Otkad tebe, himzo ?

mojsilović
Gost
mojsilović

Većini je problem što je Dritan albanac iako je Dritan jedan pravi crnogorac i sigurno je da kad bi došao do Vlasti jedini on uložio u građansku državu bez obzira na religiju ili nacionalnost. Ja protiv Dritana nemam ništa i jedini je pošten među svom tom opozicijom tamo u Skupštinu. I obrazovan je i širokih pogleda što doduše većini i… Više »

E, da...
Gost
E, da...

Zaista smiješno. Što potvrđuje i slika.

Bnjj
Gost
Bnjj

Patitokratija je kancer CG koji razara drustvo. Uvest otvorene liste

Cgcg
Gost
Cgcg

Bas sam krenuo da dam komentar kad procitah ovaj tvoj komentar koji je jedina istina. Sve ove partije i na vlasti i u opoziciji su ovo sto si napisao/la

Send this to a friend