Politika

Poslanici završili prvi dan rasprave o Krivokapićevom ekspozeu, kritikovali ga i vlast i opozicija

Poslanici Skupštine Crne Gore završili su večeras prvi dan rasprave o programu i sastavu vlade mandatara Zdravka Krivokapića. On je ranije danas predstavio poslanicima Pogram rada Vlade Crne Gore. Prije nego je mandatar počeo iznošenje ekspozea predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je tražio pauzu i zahtijevao da Krivokapić doradi ekspoze, jer je ocijenio da je riječ o seminarskom radu. Međutim, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić je taj zahtjev odbio, objašnjavajući da to nije po Ustavu. Poslanici parlamentarne većine su tokom rasprave iznijeli niz primjedbi, ali su poručili da će podržati Krivokapićevu vladu. S druge strane poslanici opozicije su najavili da neće glasati za vladu koju su oktaratesali kao “anticrnogorsku, teokratsku, apostolsku, diskriminatorsku…”. Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je prisustvovao sjednici Skupštine dok je mandatar predstavljao ekspoze. Prema ocjeni Đukanovića ekspoze je obilovao kontradiktornostima. Nasatvak sjednice parlamenta zakazan je sjutra za 11 časova.

<<<Đukanović: Izlaganje mandatara obilovalo kontradiktornostima<<<

<<<Protest žena ispred Skupštine: Minut ćutanja za umrlu slobodu<<<

Foto: CdM

<<<Eraković mandataru: Spržena zemlja je kodni naziv za ofanzivu srpskih trupa na Bihać<<<

<<<Medojević: Ne slažemo ni sa programom, eskpozeom, načinom na koji je formirana Vlada…<<<

19.00

“Mi smo opozicija nulte tolerancije na vaše uvrede. Crna Gora za nas nema cijenu. Okačite o klin te džepove koje pominjete. Nećete nijednom insinuacijom sa moga srca skinuti ruku dok svira crnogorska himna”, kazala je poslanica DPS-a Aleksandra Vuković tokom rasprave o ekspozeu mandatara.

Ona je poručila da Crna Gora postaje zemlja čuda u koje vjeruje mandatar i samo čudo će mu biti potrebno da ubijedi one koji ne vjeruju u njegov apostolat.

“Pravoslavna vlada neslavne perspektive. Čekamo da apostoli krenu da propvijedaju novi crnogorski zavjet tj. ekspoze. Namjera ove vlade je posrbljavanje Crne Gore. Trobojka nije i nikada neće, gospodine Krivokapiću, biti državni simbol Crne Gore. Ne podmećite nam. Samo čarobjak može sprženu zemlju dovesti do luksemburškog sna. A vi niste čarobnjak”, navela je Vuković.

18.00

“Htio sam reći budući premijeru, ali više nijesam siguran jer je Medojević  rekao da ih mandatar ponižava, pa ne vjerujem da će poniženi dozvoliti da ih mandatar potlačava.  Crna Gora je u opasnosti da uđe u permanentnu političku krizu. Ekspoze je tehnički dobro urađen ali sve vrvi od demagogije i unaprijed traženog alibija”, rekao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

On je primijetio da je u ekspozeu NATO pomenut dva puta, a bivša vlast 22 puta.

Kaže da iz ove situacije koja vodi u anarhiju najviše mogu da profitiraju klero-nacionalistički krugovi bliski crkvi, određeni medijski centri i tajkuni i neki centri moći iz država regiona, dok će najveći gubitnici biti upravo građani.

“Predložena vlada je diskriminatorska. Na čelu vlade je Krivokapić kao sin Božji, 12 apostola, sa političkim uljezom Abazovićem i četiri Marije Magdalene. Predloženi predsjednik vlade samo zastupa SPC, on je vjerski fanatik, a to nije primjereno jednoj zemlji u 21.vijeku. Pitanje je ko predstavlja islamsku, katoličku, jevrejsku zajednicu, CPC… Nema ministarstva saobraćaja u zemlji gdje se gradi projekat vijeka, nema pomorstva u pomorskoj državi. U čije ruke ide naš sport, nauka… Molim premjera kojeg narod zove Rukoljub da ne cjeliva ruke svještenicima i tuđe zastave”, istakao je on.

Prema riječima Popovića,  LP je u septembru zauzela stav da se ne podrži nijedan predloženi akt u prvih 100 dana nove većine.

“Biramo ministricu nespojivih resora i njena najava da će sprovesti plan SPC o rušenju Mauzoleja na Lovćenu, te o najavi vraćanja kapele Karađorđevića, pa pozivamo na aktiviranje Lovćenske straže, viđenih Crnogoraca svih vjera, da kao nekad, danonoćnim stražama spriječe pokušaje uklanjanja mauzoleja Njegoševog i vraćanje kapele Karađođevića, isti naum sa iste velikosrpske adrese po treći put u stotinu godina usmjeren protiv CG. Crnogorski liberali neće podržati dikriminstorsku, anticrnogorsku i antievropsku vladu. Nema pravno ustavnog osnova za skraćenje broj ministarstava”, nasglasio je Popović i izlaganje završio riječima “E viva Montenegro!”

16.30

Šef poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović rekao je da je nova Vlada, vlada kompromisa i “samo je ovakva morala da se izglasa”.

“Imaćete punu podršku svih 16 poslanika ovog kluba i moju ličnu, dok budete radili onako kako se od vas očekuje. A vjerujte mi, ako bude most za bježanje korumpiranog rukovodstva DPS-a za prelazak u mirne vode, bićete srušeni istog dana, pa da će se sve na ovom svijetu srušiti”, kazao je Radunović.

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović je saopštio da su za mirnu tranziciju vlasti svi zaslužni i vlast i opozicija i građani.

“Pred Crnom Gorom su teška socio-ekonomska vremena, a pred Vladom veliki izazovi. Gospodine Krivokapiću u jednom će vam biti zaista lako, ako budete služili Crnoj Gori i narodu Crne Gore nemojte da brinite za rezultate”, kazao je Bogdanović.

16.00

Nebojša Medojević je akzao da će oni podržati Krivokapićevu vladu iako im nije prihvatljiv predlog mandatara ni ekspoze i personalni sastav.

“U Vladi Zdravka Krivokapića ima više članova DPS-a nego DF-a, što kako dodaje nije uredu. Vaša politička pozicija je da zaštitite DPS, a da napravite političku štetu DF-u. To je legitimno, samo nije legitimno što nijeste izašli na izbore sami i osvojili glasove i onda bi mi imali realnu političku konotaciju”, kazao je Medojević u Skupštini.

Poručio je građanima da se mogu ljutiti na njega koliko hoće, ali kako dodaje, ako nema demotaže sistem, nema slobode i demokratije.

15.55

Šef poslaničkog kluba Sociajlističke narodne partije Dragan Ivanović je istakao da će podržati Vladu, svjesni činjenice da dolazi u vrlo teškom trenutku za Crnu Goru.

15.50

Miloš Konatar iz koalicije “Crno na bijelo” je kazao: “Neka nam ovo bude opomena da se prema zdravstvu ne odnosimo loše kao prethodna vlast”.

“Glasanjem za ovu Vladu ispunićemo obećanje koje smo dali. Obećali smo eskperstku vladu i smjenu DPS-a, i to danas ispunjavamo”, poručio je Konatar.

15.45

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović istakao je da će napadati sve predloge mandatara sa kojima se ne slažu, ali i podržavati ono što dobro za Crnu Goru.

“Nisam odugovlačio sa konstitutivnom sjednicom, predsjednik države nije odugovlačio sa davanjem mandata. Mislim da smko pokazali kako se treba ponašati kao opozicija u parlamentu do kojeg svi držimo. U prošlom sazivu, vi se niste ponašali tako. Vi ste nas opstruirali, prvo totalnim bojkotom parlamenta, a onda neglasanjem za set izbornih zakona, pa za funkcije u tužilaštvu i sudstvu. Nije za očekivati da ćete nam davati vjetar u leđa, ali neki u u tom bojkotu istrajali do kraja mandata”, rekao je Brajović i poručio da SD neće podržati novu vladu.

15.00

Šef poslaničkog kluba Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović rekao je da su svjesni da je sastavljanje programa bio izazov.

“Građani imaju pravo na kvalitetne odgovore od ove Vlade. Da li će sa sigurnošću moći da kreiraju budućnost svoje djece ovdje ili nedge drugo. Vjerujem da ćete nastaviti da objezbjeđujete redovnost isplata, ali vjerujem da ova Vlada nema neku dugoročnost”, smatra Ibrahimović.

Prema njegovim riječima, dobro je da je mandatar podržao NATO put, evropske integracije i regionalnu saradnju.

“Ne možemo biti srećni ako nam mandatara predlaže vjerska zajednica, a ministre kvalifikuje dobar odnos sa vjerskom zajednicom. Nijsu građani 2006. željeli takvu Crnu Goru, zato vas pozivam da čuvamo sekularizam. Tako hrabro ste se odrekli jedne trećine građana koja je podržala nezavisnost Crne Gore. Kakvu poruku šaljete Evropi i Crnoj Gori”, zaključio je on.

14.50

“Jedina projekcija koju je mandatar Zdravko Krivokapić dao u ekspozeu je da će se država zadužiti pola milijarde eura. Mislim da nije dobra poruka, da je loša poruka da poslanicima i građanima kažete “Mi treba da se zadužimo više od pola milijarde eura za 2020. godinu”, a da pritom nemate slova o prihodnoj strani budžeta, kazao je šef poslaničkog kluba SDP-Albanska koalicija “Jednoglasno””, Raško Konjević na današnjoj sjednici Skupštine.

<<<Konjević Krivokapiću: Loša poruka o zaduženju, a nema slova o prihodima<<<

Verbalna polemika Krivokapića i poslnika DPS-a

14.30

Predstavlhajući ekspoze Krivokapić je u jednom momentu istakao da je odlazeća vlast monolitnim glasanjem donijela diskriminatorske i proitvustavne zakone “i to kada u parlamentu nije bilo opozicije”.

“Vi ste tvorci bezakonitog zakona jer ste bezakonjem pravdali zakon. Uveli ste nas u sferu rijaliti šoua”, rekao je Krivokapić, na šta su poslanici DPS-a uglas reagovali, ističući da ih mandar proziva.

Krivokapić se pravdao da nije mislio ni na koga konkretno.

“Kakva je to demokratija koju protražirate – ne puštate me da završim. Moj vam pogled ne govori da sam konkretno na vas mislio”, rekao je Krivokapić.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić smirio je atmosferu, a mandatar je nastavio sa čitanjem dokumenta.

Nakon što je Krivokapić završio iznošenje ekspozea proceduralno je reagovao šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista Danijel Živković.

“Nije svojstveno nijednom mandataru da na ovaj način saopštava diskivalifikacije na račun svojih oponenata. Smatrao sam da ćete drugačije postupiti. Danas je ovo bila elaborata seminarskog rada. Mogu to smatrati kao izostankom ideje kako treba voditi državnu politiku u narednom periodu”, istakao je Živković.

14.00

“Ne bježimo ni od kakvog izazova, nego želimo da rezultatom pokažemo da Crna Gora treba da bude najljepša država na svijetu, u koju će se svi rado vraćati, u njoj živjeti i svoj rad ugrađivati u njenu budućnost. Dajte da sve promjene zajednički iznesemo u korist svih nas i da se ne bavimo zamjenama, nego onim što je najvažnije, da zasučemo rukave i krenemo u istinske promjene”, poručio je Krivokapić.

Prema njegovim riječima čekaju nas aktivnosti koje nijesu male, koje su teške, a izazovi veliki.

“Jedna od posebno privilegovanih profesija je politički funkcioner i zbog toga je možda i postala unosna profesija. Privilegije moraju odgovarati samo potrebama države, kao u svakoj demokratskoj zemlji, i zato je penzionisani premijer samo penzioner. Jedna od posebno privilegovanih profesija je politički funkcioner i zbog toga je možda i postala unosna profesija. Privilegije moraju odgovarati samo potrebama države, kao u svakoj demokratskoj zemlji, i zato je penzionisani premijer samo penzioner”, istakao je on.

On je naveo da će svaki dan mandata ove Vlade posebno pamtiti, jer realizacija zacrtanih prioriteta i sprovođenja reformi mora da vrati državi kredibilitet, dostojanstvo i ekonomsku snagu, a građanima da garantuje mir, zadovoljstvo, spokoj, blagostanje i sreću.

“Policija mora biti narodna, a ne partijska, mora da sarađuje sa građanima, a da građani imaju povjerenje u njen rad, jer jedino tako svi dobijamo. Moramo imati jak sindikat koji brani radnika”, poručio je on.

Hoćemo, kazao je dalje Krivokapić, “da kreativna i talentovana mladost ostaje ovdje u Crnoj Gori, da naši penzioneri ne životare, hoćemo da naši nastavnici imaju dostojanstvo profesije, da ljekare vodi isključivo i samo Hipokratova zakletva, da su novinari sigurni, a njihova poruka tačna.”

“Prethodnih mjeseci prisustvovali bespoštednom kritikovanju mene i onih koje sam predložio za ministre, i od onih čiju koaliciju predvodim. To vidim kao sjajan početak.  Ovo će biri vlada slobode i jednakosti. Nijesmo mađioničari, ali želimo bolju Crnu Goru. Daćemo sve od sve od sebe da obezbijedimo bokji život za naše građane”, zaključio je Krivokapić.

12.57

Foto: CdM

“U politiku sam ušao srcem, ljubavlju, s vjerom i željom za bolju budućnost Crne Gore – ljubavlju prema Crnoj Gori i narodu, a srcem radi očuvanja prađedovskog zavjeta, sa željom da zajedno stvorimo bolju budućnost za sve nas i našu djecu. Dobili smo mandat za promjene. Naši građani žele da rade i žive od svog rada, što je danas nemoguće. Ne smije se više desiti da interes pojedinca bude ispred interesa društva. Nema pojedinaca ni paralelnih institucija koji mogu biti jači od države. Trudiću se da budem premijer koji će manje govoriti a više raditi.Volio bih da Crnu Goru za četiri godine učinimo sličnom Luksemburgu”, istakao je Krivokapić tokom iznošenja ekspozea.

<<<Đukanović prisustvuje sjednici Skupštine tokom ekspozea<<<

On ističe da je u ovom momentu potrebno u prvi plan postaviti ekonomiju, borbu sa kovidom, kao i istinsku vladavinu prava, te time napraviti zaokret od dosadašnje politike i okrenu se prosperitetu i boljitku Crne Gore.

“Uređivačka politika i profesionalni standardi javnog servisa RTCG ostaju zabrinjavajući. Istovremeno, slučajevi ubistva Duška Jovanovića i oružanog napada na Oliveru Lakić još uvijek nijesu riješeni”, dodao je Krivokapić.

12.40

Foto: CdM

Mandatar za sastav Vlade Krivokapić počeo je predstavljanje ekspozea.

12.25

Na zahtjev Medojevića, oerdsjednik parlamenta Bečić je rekao da ustavno ovdje nema manjkavosti.

“Ustav daje mogućnost da iznese program, da se obavi pretres i da se na kraju glasa. Ustavno ovdje nema problema”, kazao je Bečić.

Zahtjev Medojevića je odbijen.

12.20

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević zatražio je da se odloži sjednica kako bi mandatar doradio ekspoze. Medojević smatra da postoje propusti koji moraju biti ispravljeni.

“Nema mjerljivih parametara da ocjenjujemo rad Vlade. Nismo imali prilike da učestvujemo u pisanju ovog dokumenta. Mandatar me nije konsultovao. Ovaj dokument ne zadovoljava sistem rada Skupštine. Nema procjene rasta GDP, osnovnih političkih, ideoloških parametara, nema o nezaposlenosti… Ovaj materijal se ne može nazvati programom rada vlade. Ovo je manjinska vlada”, trvi Medojević.

On predlaže da predsjednik Skupštine Aleksa Bečić zakaže kolegijum i mandataru da jedan dan i da ovu formu uskladi.

“Ovo nije materijal za ozbiljnu raspravu. Ništa nije obećano. Ne znam o čemu bismo onda glasali za šest mjeseci. Ovo je nešto slišno radu Sveta Marovića. Tražim pauzu”, rekao je on.

12.15

Počela sjednica Skupštine na kojoj manadatar iznosi program rada Vlade. Na dnevnom redu sjednice su dvije tačke: Izbor predsjednika i članova 42. Vlade Crne Gore i Izbori i imenovanja.Za predloženi dnevni red glasala su 62 poslanika, 61 je bilo za, a jedan uzdržan.

<<<Krivokapić sjutra u parlamentu predstavlja program rada Vlade, sjednica može trajati najviše tri dana<<<

Foto: CdM

Zbog velikog interesovanja poslanika da učestvuju u raspravi sjednica parlamenta može trajati najviše tri dana. Planirano je da danas poslanici rade od 12 do 20 časova, sjutra od 11 do 19, a u petak od 11 časova pa do kad bude potrebno.

Foto: CdM

Nova vlada će imati jednog potpredsjednika i 12 ministarstava, a mandatar tvrdi da će ona biti ekspertska.

Foto: CdM

<<<Otvoreno pismo poslanicima: Vi danas birate između Srednjeg i 21. vijeka, između korijenja na trpezi građana i zajedničkog izlaska iz krize<<<

Foto: CdM
Foto: CdM
Foto: CdM

Za potpredsjednika Vlade predložen je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, a kandidati za ministre su: ministarka odbrane Olivera Injac, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, ministar zdravlja Jelena Borovinić Bojović, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić, ministar ekologije urbanizma i prostornog planiranja Ratko Mitrović, ministar poljoprivede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović, ministar pravde i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jasna
Gost
Jasna

Jadni gradani prevareni sa svake strane
Puna velika obecanja. A budzet u
Podrum

Jasna
Gost
Jasna

Ludnica obecanja sanjarenje
A Budzeti prazni. Jadni narod
Izigran sa svake strane.

Crna Gora mila
Gost
Crna Gora mila

Ovo je luda kuca,manje drzave a cudnijeg naroda nema na svijetu.Samo je bitno ko je Srbin a ko Crnogorac,a to sto nam ovako lijepa drzava ode u propast o tome se najmanje prica,i kako ce se rijesiti ova situacija.

Hogar
Gost
Hogar

Sa zakašnjenjem sam ispratio izlaganje Aleksandre Vuković i mogu reći da sam se istinski naježio(u najpozitivnijem mogućem smislu).Odlični su bili i Popović,Papović,Eraković.
Borba tek počinje,ovo stanje se prihvatiti ne može,prihvatanje bi bilo kraj Crne Gore i neće se desiti ni po koju cijenu!
#NIJEMOJAVLADA

Skaljarin
Gost
Skaljarin

A kad će tunel Vrmac dobit upotrebnu dozvolu?

NIJEMOJAVLADA
Gost
NIJEMOJAVLADA

Kakva je ovo skalamerija od Vlade?

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Sve mi ovo lici na registracije cirilicom srpsko sarajevo Foca srbinje i jos neke srpske gluposti iz 90 tih

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Aleksandra Vukovic 😘😘😘

Waki
Gost
Waki

Pa naravno da ce ga kritikovati

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

Aleksandra Vuković imaš od mene veliki naklon za govor koji si održala danas u skupštini C. GORE srećan sam i ponosan što sam a od tvog današnjeg govora još ponosniji što se Crnogorcem zovem i da mi ponude Beograd sa sve onim na vodi srećan sam i preponosan što me ni za to nebi mogli potkupiti da se Srbinom zovem… Više »

Maxo
Gost
Maxo

Dokaz koliko je ova pametna i lijepa Crnogorka bila maestralna je i ovoliko minusa koje lupaju četnici.

stajls
Gost
stajls

Alfred Žari je napisao jedan blesav pozorišni komad o kralju Ibiju, potpuno blesavom profesoru patafizike koji postaje kralj. Ključna riječ kojom komad počinje je merdere / sr…e/On stalno svoje ministre oslovljava sa ” narode mooj” i onda lupa neopjevane gluposti očekujući da mu se dive. Pokojni Zoran Radmilović je igrao ovu prestavu dvedeset godina u Ateljeu. Predstava je skinuta kada… Više »

Mitrandir
Gost
Mitrandir

Pustite Krivokapiću YouTube snimke liberala iz 90tih podno Lovćena. Mislim da će se zavući u mišiju rupu on i njegovi apostoli.

Patria,
Gost
Patria,

Kako su svetosavci priprosti, čak i mladi članovi još gori. Kao da su im gusle jedini instrument koji su čuli. Ću , ” od malena maštao da bude u srpsku partiju” pa bi najbolje bilo da on bude ministar policije.,. je li ovo moguće, kakvih ćemo gluposti da se naslušamo

Jednakost
Gost
Jednakost

Oni koji kritikuju a podrze ovu vladu snose najvecu odgovornost. Znali su da nije dobra a ipak glasali za nju. Eto
BTW #ovonijemojavlada

Rob Roy
Gost
Rob Roy

Greotice! a on je baš “neznaven”… trebali su mu “oče naš” molitvu “izrecitovati”… pa bi bilo sve “s anđelima”…

Zabjelo
Gost
Zabjelo

U Americi se zaklinju na Bibliju, ali dobro nsši su do sad bili navikli na Kavijar

PG CG
Gost
PG CG

I zato se Americi smiju i EU i Kina. I prestižu je. A Amerika u rasulu i sa izborima i sa virusom, ko zemlje trećeg svijeta. Nevjerovatno, ali podsjeća na neku veliku verziju Crne Gore.

Vanja
Gost
Vanja

SPC vlada nije moja vlada.

srb
Gost
srb

Deste braco Crnogorci

Hurem
Gost
Hurem

Dritan Femic ,URA 1918 Izdajnici

VITNI VOREN
Gost
VITNI VOREN

Bravo, Ibrahimoviću!

Terra nova
Gost
Terra nova

#nijemojavlada – nikad više 1918.

Realno
Gost
Realno

Boka bokeljima! Nikad vise 1918.

Gastos
Gost
Gastos

Da nije bilo te 1918. na koju se zale, Boka ne bi bila deo CG, a primorje bi bilo od Bara do Bojane.

Kako bi drzava koja je kapitulirala mogla da dobije teritorije ? Nikad.

Zato, treba malo da se umerite u klicanju. Ipak ste dobili nesto.

za po ure
Gost
za po ure

ma nebi bila ni Srbijanska

Gastos
Gost
Gastos

@za po ure
Boka i primorje su bili nagrada Srbiji kao pobednici. Tako da Srbija ima vise prava na Boku od CG, koja je ,da podsetim, kapitulirala.

Cinjenica je da Bokelje niko nikad nije pitao. Ni Srbija ni komunisti.

Mozda da se pitaju sada?

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Kakvi nesrecni pobjednici sto pobjegose s bojista takva vam je svaka pobjeda a oni sto vas branise ka malu djecu gubitnici zna se ko samo to moze

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Gastos razmisljas realno. Pojedince samo mrznja i politika zavela pa ne vide to

Gastos
Gost
Gastos

Ako cemo istinu, Boka i primorje do Bara su nagrada Srbiji kao pobednici u ratu. Zapravo, tek su komunisti dodali Boku Crnoj Gori.

PG CG
Gost
PG CG

Gastoz kakva Srbija crna pobjednica, spasili smo vas na Mojkovcu 1916! Dok ste slavno, junački,onako kako samo vi znate bježali za Albaniju. Izgubili ste trećinu muške populacije u Prvom svjetskom ratu. Pa Crna Gora je pobjednica oba svjetska rata. Daj lažovu jedan, mene bi iskreno bilo blam da baš toliko lažem!

Vojvođanin
Gost
Vojvođanin

Ajao, al si se izlupetao. Jeste, izgubili smo trećinu muške populacije u WWI, i to je cena koju smo platili za slobodu (a i da bismo oslobodili Hrvate i Slovence, mada se zna kako su nam vratili). Drugo, Crna Gora je u Prvoj svetskom zvanično kapitulirala. Srbija nije, otišla je, oporavila se i na Solunskom frontu jurišala ka oslobođenju južnih… Više »

Simbolika
Gost
Simbolika

A cija bi bila

Gastos
Gost
Gastos

Da nije bilo Srbije otisla bi verovatno Italiji, koja je uvek menjala strane u sred rata. Ovako je pripojena Srbiji, posebno od Crne Gore, da naznačim, i usla u sastav SHS.

Drago
Gost
Drago

Boka je pripojena Crno Gori mnogo prije….vrijeme je da se odvoji 🙂 zapravo treba svi gradovi u Crnoj gori da budu kao male drzave mnogo bi to bilo dobro za sve …bilo bi mnogo vise preshjednika i ministara :)))))

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Srecno Slobodna Crna Goro.!!!
Da je VJECNA._Crna Gora Srpska Sparta.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kosovo i srbija znaš dje su ti, pa srećan put na put! Dovijeka!

Out_of_space
Gost
Out_of_space

Ovo niJe Sparta!!!
Niti je srpska!!!
Ovo je CRNA GORA i bice vjecna!!!

Kreso
Gost
Kreso

Idite bovratite kosovo

KomitaPg
Gost
KomitaPg

Ujstu ! Nikad vise 1918

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Poslanici završili prvi dan rasprave o Krivokapićevom ekspozeu, kritikovali ga i vlast i opozicija, ovo je bilo nemoguce u 30-to godisnjoj diktaturi da neko iz vlasti kritikuje diktatora kojemu su skresana krila pa sada kao kobac sedi i meditira ahahahahahahaaaa

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ti stvarno misliš da će njega neko da brani😅

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Izuzetno izlaganje Aleksandre Vukovic… nije mi bila simpaticna ali veceras sam se zbog njenog govora najezila… probudila je patrotske osjecaje kod svakog Crnogorca i Crnogorke…. uf

Bokelj
Gost
Bokelj

Mlatila praznu slamu

Za bokelja
Gost
Za bokelja

Niko ne pominje istorijsko ribanje

Vanja
Gost
Vanja

Fenomenalna.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Nama su ti osjećaju probuđeni odavno!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dostini se nije svidjala ni ona ni Andjela Ivanović,
pa ispadoše bolje, pametnije i hrabrije od nazovi velikih patriota iz svih sfera, ne samo političkih!

Kokot
Gost
Kokot

Ona će vas spasiti

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Samo konstatujem istinu, raznorazni bukači
što im je Crnogorstvo bilo samo paravan za privatni interes, sad se zavukli u mišje rupe.
Ni glasa ni traga od njih!
Ti bi bar treba da znaš kokote. I kod vas
posrbica ima profesionalnih srbokukavaca
I to gro! Treba li ih nabrajat?

UFO
Gost
UFO

Cim ga svi kritikuju znaci da smo na pravom putu jer ovi sto ga kritikuju su nama dobro poznati… podrska za buducu vladu!

Sport
Gost
Sport

Ne budali

Out_of_space
Gost
Out_of_space

Istina, rijetko ko je imao pravo da ga danas kritikuje. Medjutim, za vecinu stvari za koje je dobio kritike su 100% u pravu. Do kad cemo politicare gledati kao gospodare i do kad cemo biti slijepi sljedbenici?

Kreso
Gost
Kreso

Pa i.mila ste kritikovali 30g

Milutin iz Surd
Gost
Milutin iz Surd

Nikad moja vlada ! Nikad više 1918 ! Da je vječna Crna Gora !

Gastos
Gost
Gastos

I nikad vise 1916. , 1941., 1943. !

Gastos
Gost
Gastos

Nemoj da zaboravis i ostale okupatore, molim te.

PG CG
Gost
PG CG

Da Gastoz ne smijemo zaboraviti Srbiju kao OKUPATORA Crne Gore od 1918 do 1943!

VrhLovćena
Gost
VrhLovćena

Ni 2006 tq sjajno

Gastos
Gost
Gastos

Da li vi sto mi udariste minuse slavite sve ove godine i okupatore?

Gastos
Gost
Gastos

I nikad vise 1916., 1941. , 1943. !

Nemoj da zaboravis ostale okupatore, molim te.

Neo
Gost
Neo

Nikad više 1918 ! Nikad više dps! 🇲🇪👌😎

Neo
Gost
Neo

Ukrao si nick! Nije fer.

Ann
Gost
Ann

Oće 6 meseci popis da odrade jer sa ovako neozbiljnim mandatarem I ministrima ova vlada je osudjena na propast. Bez ikakvog plana I kvalifikacija da smo pokupili 13 toro s ulice ne bi odradili gore. Al nažalost svi Crnogorci ( URA, Demokrate) koji su glasali za “smenu korumpiranog režima” su izigrani I iskorišćeni za velikosrpsku politiku

Gastos
Gost
Gastos

Popis je po rasporedu, ni prerano ni prekasno. Taman na vreme.

2020
Gost
2020

Grdno se varas da ce se ijedan crnogorac izjasniti kao srbin…mozes samo da sanjas…ima ih oko 45% i to je to…srba najvise 27% ostali 28 % i tacka……

Gastos
Gost
Gastos

@2020
I ja kazem da ce biti vise manje ista situacija, znaci Crnogorci nisu apsolutna vecina, a Srbi nisu manjina. Nece se Crnogorci pisati kao Srbi, svi po osecanju. Neki ce mozi da se konacno slobodno izjasne.
Nego ne znam cemu sav onaj strah da odlozimo, da bojkotujemo, da ne pisemo jezik, itd.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Kako bi izgleda popis od naroda koji je falsifikova svoj identitet a da sacuva crnogorski

xXx
Gost
xXx

#MojaVlada

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Sve li kradete..😁😂

Nina
Gost
Nina

Cekaj kad ga proglase svojim.Iz ćićevca donjeg na vodi.Bre!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ahahaha.

Jednakost
Gost
Jednakost

Bravo crnogorka 😂

freeMNE
Gost
freeMNE

Ubjedljivo najbolje izlaganje i m.da je imala Aleksandra Vuković.
Svaka čast hrabra Crnogorko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne damo te Crna Goro,ne damo te!!!!!!!!!!!!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Po meni Ivan Brajović. Gospodin😎😁

Bozidar
Gost
Bozidar

Ne damo ne damo ne damo čekaj a šta u stvari mi ne damo ?

za po ure
Gost
za po ure

znaci Vukovicka ih je prosula 😍🇲🇪❤

Nina
Gost
Nina

Aleksandra Vukovic 💖!
#nijemojavlada

Kurjak
Gost
Kurjak

Rukoljube poljubi li Milu ruku???

Kurjak
Gost
Kurjak

Ubjedljivo najbolje izlaganje je imao Raško Konjević ,posle njega Boris Bogdanovic.Onakva dva čovjeka trebaju da vode Vladu,a ne Rukoljub i Dritan…

Almir
Gost
Almir

Dragi moji sugradjani kolko vidim I kolko se razumijem spremajte se za izbore prime aprila. Samim Tim pamet u glavu NE DAMO TE CRNA GORU ….Ja I ako s albanac musliman druge drzave nemam .Nije mi niko ovih 30 godina rekao niti idi u Albaniu niti u Bosni tek su zadnjih 3 meseca poceo to da cujem ali on I… Više »

Doxford
Gost
Doxford

Obrarite se Dritanu,on je ovo zakuvao

Hogar
Gost
Hogar

Svaka čast,brate 👍
Crnogorci i Albanci imaju,za Balkanske prilike,odličan istorijat međusobnih odnosa.Sačuvajmo to,ne dozvolimo četnicima da posiju razdor,zajedno smo jači!

Jednakost
Gost
Jednakost

Hogar to im je i plan zato su i isturili dritana a posto je on toooliko sujetan i ne vidi da je samo sredstvo za ispunjenje veljesrpskog cilja

KK3
Gost
KK3

Dobićemo Vladu u oblaku tamjana. “ako pogledate te eksperte – ministarka prosvete je izjavila da Amfilohijevom smrću svi građani Crne Gore postaju siročići, ministarka zdravlja je lečila pokojnog mitropolita, ministar pravde je član pravnog tima mitropolije, a slika ministra ekologije je na ktitorskoj fresci u hramu Hristovog varskrsenja u Crnoj Gori. Dakle, Crna Gora dobija vladu za koju bi se… Više »

Ssssss
Gost
Ssssss

Tacno… Kako je dobro 🤗

Edw
Gost
Edw

Kao iz Stiven Kinga.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Књажевина Црна Гора 1909.г. Попис: 98% зборило СРПСКИ,2% албански.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Pa zato što je to bio zvanični jezik Jugoslavije.. sad se više niđe ne koristi srpski..

Gastos
Gost
Gastos

@CrnogorkaME

Popis iz 1909. Knjazevina Crna Gora. Jugoslavija nije jos postojala

Da li citas pre nego sto komentarises ?

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Na tom području se koristio taj jezik.. na to sam i mislila.. uh.. kad bi tako baratali istinom kao činjenicama super bi bilo!

Gastos
Gost
Gastos

A koje je to podrucje ? Duklja, Zeta ili Crna Gora.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Šta nas briga kojim se jezikom govorilo prije sto godina. Službeni jezik je Crnogorski. Ako ti se ne sviđa. Ti promijeni jezik😅😂

Gastos
Gost
Gastos

@CrnogorkaME
Nemoj da se stidis svojih predaka

A ni cinjenice da je CG jedina zemlja na svetu gde sluzbeni jezik nije maternji vecine stanovnistva.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zvanični jezik u Jugoslaviji nije bio srpski nego srpsko hrvatski. Popis 1909 nije imao nacionalnu odrednicu već vjersku pripadnost. Pravoslavac, Katolik, Musliman… Zašto imate potrebu da lažete tako bezočno? Dobrica Ćosić je sve rekao o vama i vašoj naciji.

Titograd
Gost
Titograd

Koristi se jedino kad oces da opsujes ili slazes

Gastos
Gost
Gastos

Nezavisna Knjazevina Crna Gora je pricala srpskim jezikom. Sad ce opet da svale sve na Kralja koji je srbovao i jos pre na Sarajliju koji je omadjijao Petrovice.

Zato se i plase popisa 2021.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ko se plaši😅

Gastos
Gost
Gastos

@Crnogorka
Pa zar nije bila hajka svakodnevna sa svih strana posle izbora, da se odlozi, da bojkotujemo, da ne pisemo veru, jezik, nacionalnost, itd.

aca palikuca
Gost
aca palikuca

Zasto se Svetozar Markovic pita licimo li mi srbi na nase roditelje ili na nase osvajace e pa posto ste sa laznim identitetom lako bi lazirali i crnogorski za to se izbjegava popis

Patria,
Gost
Patria,

Amerikanci koriste engleski ,pa ne kažu da su Englezi a ni Austrijanci ne kažu da su Njemci iako pričaju njemački

Gastos
Gost
Gastos

@Patria

Pa naravno. Nema ni brazilskog, ni meksickog , ni egipatskog jezika.
Osim sto su Austrijanci bili Nemci do relativno skoro.
To je stvar marketinga da se odvoje od najveceg Austrijanca kojeg su iznedrili.

KOMIT
Gost
KOMIT

Zivjelo nezavisno Kosovo junače!

Chris
Gost
Chris

Tada se zajednički jezik vodio kao srpski, kasnije kao srpsko -hrvatski ili hrvatsko-srpski.
Znači li to da si ti Hrvat?

#nijemojavlada

Gastos
Gost
Gastos

Bratsvo i jedinstvo za vreme komunista je bilo cudo.
Jedno je sigurno, nikad nije bio crnogorski.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Čuvaćemo ti svi straže. 💪🇲🇪 Crnogorka

CarelessWhisper
Gost
CarelessWhisper

#gospodo #nije #vam #ovo #insta

Jana
Gost
Jana

Careless whisper – #nije # vam #ovo #Srbija 😉

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ahahaha kako ti ga spušti. Bravo Jano!!!

Jana
Gost
Jana

Moram malo 🙂 vise su prekardasili..
@Crnogorka

JelenaP
Gost
JelenaP

Nista od Evrope, daleko je.

CarelessWhisper
Gost
CarelessWhisper

Ni ne treba nam

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A ne vama bez kosovo kukavno

KLM
Gost
KLM

A ko te odalji
Botu

Rakoc
Gost
Rakoc

Ljudi moji ,
Čujete li Vi ove nove poslanike.
Dvije trećine pričaju ekavski.
Sve je jasno.
Nedaj se Crna Goro , ako te jos uvijek ima.

Zoran
Gost
Zoran

Sram vas bilo. Nista nije rekao da ce biti dobro narodu Crne Gore. Samo je vazno da DPS slomi. Nece moci. Sva opozizicija i pozizicija je protiv njega. Narod je glasaio drukcije. Medojevic je u pravu.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

#nijecrnogorskavlada -izdajnička paravlada

NLO
Gost
NLO

Zemljo otvori se! 🤦🏼‍♀️
XVIII vijek, dobro došli ljudi pa da se uskoro probudimo iz ovog košmara.
#nijemojavlada

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Kaze nesretni Slaven da su oni dobili MUP da bi odmah jos 30 frontovaca u MUP pa sta kista nek kosta 😂
Nikad a mozda ni tad slavene neces docekati da dobinete muo pa da krenete u nasilno posrbljavanje Crne Gore. Zelja ce ti bit

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Nesretni Slaven bi da “sa srpskim polusvetom, stvara srpski svet”.
Nece moci dok je zadnjeg Dukljanina!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

lepo, belo para uši danas.🤮
masu “ugroženih” izvanjaca će dobijati 2000€ mjesečno u “ndh” crnoj gori. 🤮

Maja V.
Gost
Maja V.

Uh… Vidje li Kordicku. Sto je ono majko svetaa. 😳

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Loše će ovo da ispadne !!!

Nađa
Gost
Nađa

Sracna nam sloboda…ahahahahahahahahah, slobodno zakoracimo, sigurnim korakom…u srednji vijek…zivjela sloboda i Zdravko Herbiko…🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Breza
Gost
Breza

#nije moja vlada
I nikad neće biti!
E viva!

za po ure
Gost
za po ure

Medo se raznio .. ubrzano disanje I geganje ukazuje na prisustvo velikog promila alkohola u krvi

Zagarac
Gost
Zagarac

Kuku dje smo ka drustvo da nama upravljaju crkve i dzamije pa India je tehnoloski super sila za nas mi smo zaostali a u evropi se nalazimo ljudi ko ce implementirat nove tehnologije ako mladi koriste svoje kapacitete za retrogradne politika

Ercehovac ratko
Gost
Ercehovac ratko

Srednjivjekovna braticka u progres🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣vodi nas regres 250godina bracoooooooo

Ssssss
Gost
Ssssss

Kako smarate sa ovom parolom ko da ce vam sta pomoc.. Pa nije vaša. Naša je, nek nam je sa srecom! Poz

Branka
Gost
Branka

#nijemojavlada

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Da nijesi svjestan istine. Ne bi sad ni bio ođe. Aj sad pozdrav.

Ssssss
Gost
Ssssss

Zensko sam. I odje sam samo zbog tebe. 😄

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ssssss, želja će vas biti. Vazda bila naša i samo naša. 🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️

Iustitia
Gost
Iustitia

#nijemojavlada

A ako je tvoja, tebi na obraz!!!!

Terra nova
Gost
Terra nova

#nijemojavlada

KOMIT
Gost
KOMIT

#Ssss
Nikakva vlada, a s’obzirom da se sličan sličnom raduje….to dosta govori o tebi.

Ssssss
Gost
Ssssss

Bogu hvala! 🤗💗

Sport
Gost
Sport

42 vlada i prva nepismena a o sposobnosti nista. Ovo se ne desava ovo je skrivena kamera

Sport
Gost
Sport

Nevjerovatno da buduci premijer cita da ne moze procitat sto mu je neko napisao iz svoje glave bukvalno nista. Klasicni profesor daleko od politike. Nije to vlada……………….

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Medo: “Ja kao profesionalac…..” 😂😂😂😂😂😂

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Evo medo sve ima informacije i nudi se kao prvi expert vladi. E prso covjek.

NaseIme
Gost
NaseIme

Izgubio Medo puno kondiciju, jedva dise. Ali ima snage da i ovako uspuhan napada covjeka koji jos nema ni dana na mjestu vlade. Pusti ga covjece da vidimo kakav ce biti, pa posle galami kao sto si navikao.

Deset vjekova
Gost
Deset vjekova

Vucicu lazove nece ti se Crna Gora dat ka ni karadjordjevicima okupatorima

Zoran
Gost
Zoran

Jedna stvar je ocigledna, potreban je alko-test za ulazak u skupstinsku salu. Primjer je Medojevic, mada za njega treba i blesimetar 🙂

Tesa blavor
Gost
Tesa blavor

Pogledajte stare evropske karte mi smo bili Montenegro a srbija osmansko carstvo

Rade
Gost
Rade

Ovo je manjinska Crna Gora ekstremna u stavovima I sizofrenoj izmisljenoj mitologiji

Kokot
Gost
Kokot

Bravo.Vlada svih nas koja će raditi u interesu Crne Gore.

Snjeg
Gost
Snjeg

#nijemojavlada.Ovakva ne moze biti nicija.

Jednakost
Gost
Jednakost

Kokot jesi li tajkun ili pop? Ova vlada ce radit samo u njihovom interesu a od tebe ce samo supu napravit

Kreso
Gost
Kreso

Da verovatno si pop pa ti ze zasladilo da ne pacas porezz aaa

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ehh gledajuci vas cetnike i svetosavske nacionalsoviniste kako se sipate pepjelom po glavurdama vasim, samo da se dokopate fotelja da sahranite Crnu Goru. Ehh necete necete. Sami sebi nogu vec postavljate ka hijene oko pljena. Da je vjecna!!

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Veli da ce CG biti pravna gradjanska sekularna d rzava ajte onda iscerajte srpske popove iz crkava monih oradjedova

Cuca
Gost
Cuca

Koalicija Crnona na Bijelo na čelu sa Konatorom su najveća prevara Za Crnu Goru i Crnogorce.

Jednakost
Gost
Jednakost

Srpske partije nikad ne bi mogle uzet vecinu u cg zato je i napravljena ura, da se namaknu ti nedostajuci glasovi za vecinu.

Први либерал ЦГ
Gost
Први либерал ЦГ

Што не честитате ако смо људи? Прва права српска власт од краљевине на овамо. Данас ми је један од најбољих дана у животу.

Branka
Gost
Branka

Mi bi čestitali ljudima ali ste vi neljudi. I zapamti ovaj dan jer će ti ubrzo biti to samo sjećanje. Nik kreira podsvijest ali na tvoju žalost nikad to nijesi bio niti ćeš biti. Vi posrbice imate patološku potrebu da budete neko drugi, neko ko nikad ne možete biti.

Kreso
Gost
Kreso

Svaka cast branka

Jovana
Gost
Jovana

#nijemojavlada

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nikad bila, niti će!

Šomi
Gost
Šomi

Konatar – sram te bilo!
4g si primao platu bez dana dolaska na posao! Nije te sramota?!

Stanka
Gost
Stanka

#nijemojavlada

Marko
Gost
Marko

#nijemojavlada

Krsto
Gost
Krsto

#nijemojavlada

Sara
Gost
Sara

#nijemojavlada

Jaksa
Gost
Jaksa

#nijemojavlada

Titograd
Gost
Titograd

Polupismeni polusvijet svetosavske sekte ne umije da pročita ono što mu je napisano.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Podgorička skupština 2020 !
Nikad vise 2006ta.
Crna Gora se vratila sebi !

crna gora
Gost
crna gora

nije moja vlada..zivjela multitnicka crna gora..oce da nas satru i pocijepaju srbi ka sto su sve unistili

Tip To
Gost
Tip To

#nijemojavlada

PG zezanje
Gost
PG zezanje

Onaj ALO ga je odma napao žestoko. Kažu 400 miliona evra investicija za Srbe na sjeveru CG ukida ovaj Krivokapić, zbog odustajanja od ekonomskog državljanstva. Hahaha, lud, zbunjen, normalan.

VrhLovćena
Gost
VrhLovćena

#mojajevlada
#mojajedrzava
#mojajehimna
#mojajesloboda

Jednakost
Gost
Jednakost

Jos da je mozak tvoj ihhhhaaaa…

Marina
Gost
Marina

Ekspoze – pismeni sastav na nivou IV osnovne.
Tema :
“U kakvoj bih zemlji zelio da zivim, kad porastem “!!!

Snjeg
Gost
Snjeg

I uciteljica bi ga ocjeniĺa nekom jadnom dvojkom.

Marina
Gost
Marina

“Uređivačka politika i profesionalni standardi javnog servisa RTCG ostaju zabrinjavajući.”-kaze Krivokapic Sto znaci da se nameracio prvo da “zacepi usta” JEDINOM MEDIJU na kojemu se do sada moglo cuti i nesto drugo osim lazi i izmisljotina promotera velikosrpske politike. Ova recenica jasno najavljuje kakvu nam “slobodu medija” pripremaju tajkuni i SPC na celu sa premijerom,velikosrpskim klerikalnim nacionalistom!!! P R O… Više »

Gastos
Gost
Gastos

Program vlade moze da traje 5 minuta:

1. Izborni zakon i spiskovi
2. Zakon o poreklu imovine
3. Zakon o lustraciji
4. Izbori

monty
Gost
monty

Jedna od posebno unosnih profesija je biti izdajnik koji za materijalnu korist izdaje svoju drzavu,okuplja oko sebe prosrpske ekstremiste,klerofasiste i soviniste.E to si ti,mandatare Krivokapicu…

Branka
Gost
Branka

monty
Odlično si ga opisao i njega i sve ove koji će podržati ovu tzv. vladu.

Ada
Gost
Ada

Zasto je Becic dozvolio Milacicu prisustvo sjednici bez maske?

Didule
Gost
Didule

Bruto DRUSTVENI proizvod, kakav crni DRUSTVENI, bruto domaci proizvod, ovaj covjek nema osnovnog znanja ni on, ni eksperti mu, kako su ga fino naucili, konkuretnost javnih finansija!!!!!!???????? Sramota, 90 posto ekspozea pljuvacina i stvaranje alibija. Fuj!

Adrijana
Gost
Adrijana

Ekspoze- bruka i zastiđe. Samo laži primitivno sročene. Đe mu je bogobojažljivost za ovoliko neistina? On da vodi Vladu?? Nikad, ali nikad ovo moja Vlada. Da je vjecna Crna Gora

Crnogorac🇲🇪🇲
Gost
Crnogorac🇲🇪🇲

Nije moja vlada niti ce biti❗❗

KLM
Gost
KLM

Za danas su zavrsili

Nina
Gost
Nina

#nijemojavlada
Cetnici,rukoljupci,polupismeni mrzitelji Crne Gore.Ne mozes im,uz najveci trud,naci jednu jedinu vrlinu.Ura,e moja crna Ura,ko si ti u stvari?

DA JE VJEČNA C
Gost
DA JE VJEČNA C

peettttttt minuuuutttaaaaaa

Sloboda
Gost
Sloboda

Nije moja Vlada

Kreso
Gost
Kreso

kazu da ce biti lunserburg pa svjcarsk pa gde će teći med i.mleko kad bolje razmislim mozda ga nam je bog poslao mojsija da nas uvede u obecanu zemlju.izbavijo nas je od faraona ali samo da napomenem da mejsija nije usao u obecanu zemlju

Almir
Gost
Almir

Nazalost vi sve vezete za Mila Djukanovica od 1990 .Samo da vam objasnim nesto sto 90 % gradjana nezna . Ne kazem da Milo I DPS perfektan ali uporediti Mila Djukanovica iz 1990 sa 2020 to je glupo onda morate uporediti Merkelovu koja je do 1990 bila komunista I podrzala taj rezim Ali sada ima totalno drugu politiku . Pozdrav… Više »

SINDON58
Gost
SINDON58

@nije moja srbijanska vlada ne poznajem, moja crnogorska skupstina i vlada

Ruki
Gost
Ruki

Tuga od ekspozea
On univerizetski profesor jedva čita.

Pero
Gost
Pero

Histeričan, nekulturan, neobrazovan, sramota!
Ovo mandatar!!!!

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ovo što smo čuli je politička tirada, i to vrlo jeftina, a ne ekspoze.

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Znaci mrceni Medo i nakon “pobjede” te njihove tuzne koalicije, i dalje nije ni malo vazan faktor, i nakon tolike bruke i kukanja po skupstini tolike godine, opet je spao na ono “Sjedi dolje i cuti”. 😂😂😂

Marina
Gost
Marina

“Nema pojedinaca ni paralelnih institucija koji mogu biti jači od države”- kaze Krivokapic!
A ja dodajem,OSIM Perovica,Ivanovica,Davidovica i SPC !!!

Branka
Gost
Branka

Marina
Laz im laž sustiže. Ne zovu ga džabe Minhauzen.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Čovjek koji veliča lik i djelo nikole kavaje i draže mihailovića i baca drvlje i kamenje na bivšu vlast,rukoljub,vjerski fanatik,a profesor???E zemljo moja što si dočekala!?

Kreso
Gost
Kreso

Slusam seselja na televiziji hepi on kaze kako ce im se krivokapic obratiti gospodo poslanici i zetu moj

Rade tečov
Gost
Rade tečov

Krivokapić predstavlja ekspoze? Hahaha. Krivokapić može samo da predstavi crnogorski, pardon, srpski Roze.

Oki_doki
Gost
Oki_doki

#nijemojavlada

Njegoš
Gost
Njegoš

Nije ni moja.
#nijemojavlada

Клерикалиста
Gost
Клерикалиста

Нели?

Bokelj
Gost
Bokelj

A ti putuj tamo dje je tvoja vlada, mozda je u sumu

Bajo
Gost
Bajo

To smo mi pricali 30g,pa dzabe… Sad cete malo vi

KOMIT
Gost
KOMIT

Nećete dugo😋

Danijela
Gost
Danijela

ovo je sprdnja ljudi de su zastitnice ljudskih prava nvo organizacije da reaguju na spajanje ministarstava i slicno

Animus
Gost
Animus

Cirkus uzivo…sve klovn do klovna, to su predstavnici jos vecih klovnova koji glasaju iste!

D1 trilion eur
Gost
D1 trilion eur

Ja krivokapica u parlamentu ne bih glasao. ❤

Sta je ovo
Gost
Sta je ovo

Ako sam ga ista razumio, Bog me ubio.

Šljivovica
Gost
Šljivovica

Koji li su Rukoljubovi “pradjedovski zavjeti” koje ce da ispuni.??#nijemojavlada

A eo
Gost
A eo

Ja ne znam odakle obraz ovom covjeku da pomene covid19.
Kako covjece?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vi posrbice da se borite protiv korupcije? Pa iz licnoga interesa i benefita su vasi djedovi na koje se pozivas postali posrbice. Vas posao je isti ka 1918 – da se borite protiv Crne Gore!.

Gatekeeper
Gost
Gatekeeper

Sve bi dao da mu izmjere kolicinu alkohola u krvi 😂

Dragan
Gost
Dragan

Sto ces ti otkriti legendo,ne umijes procitati dvije recenice normalno..

VITNI VOREN
Gost
VITNI VOREN

iza onoga što ti govoriš STOJI OTVORENI SRPSKI NACIONALIZAM! TO CIJELA CRNA GORA ZNA! SRAM TE BILO! OTVORENA LAŽ!

Dragan
Gost
Dragan

Ko li mu je ovo napisao kad ne umije ni procitati…

badžana
Gost
badžana

Baticka napisala a on ne zna latinicu!!!

Auuuu
Gost
Auuuu

ima li kraja ovom mlacenju slame? Prica 2 h a nista ne rece. Dobro mu je ludi Medojevic rekao, samo naglabanja.

Pomorac
Gost
Pomorac

Sve dosta uopsteno nista konkretno. Istrazi imovinu Djukanovicima ma i Carevicu i Davidovicu premijeru. Objasni inenovanje Braticke…naravno ako mozete?

Njegoš
Gost
Njegoš

Imovinu spc također!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Podržavam!

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Srecno. Gore nije moglo biti pa neka probaju novi. Krivokapic odaje da je makar posten covjek i porodican covjek.
Da je vjecna

Hogar
Gost
Hogar

U skladu sa nadimkom..

Chris
Gost
Chris

Već je puuuno gore u svakom pogledu.
#nijemojavlada

zoran
Gost
zoran

Ko da je Vjecna.
Sa Srbima e sram te bilo

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ajde vise dvokapicu dovrsi tvoj govor – no i papir sve mora da trpi.

....
Gost
....

kažeš – nema nepotizma? Bratićka je sestričina tvoje žene i predsjednik nekakve NVO kojoj si prepustio mjesto koje si držao. Drugi ministar vjerenik tvoje kćerke. Leposavić advokat Srpske crkve koja te je dovela na to mjesto. Borovinić promoter Srbijanske crkve, SNAha vladike, Mitrović brat vladike Spc U Podgorici……sve NEPOTIZAM!

D1 trilion eur
Gost
D1 trilion eur

Lud ukida ekonomsko drzavljanstvo sramota instrukcija iz beograda i srbije bježi bre krivokapicu.

Gastos
Gost
Gastos

Kakve instrukcije iz BG.

EU se principijelno protivi ovome, narocito u slucaju Malte i Kipra.
Ako CG hoce u EU, mora da slusha.

Toliko o suverenosti.

Mila
Gost
Mila

Hoce da nas ekonomski unisti, da nas lakse okupiraju.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ekspoze? Hahahahahahaahahahahahaahahahahahahaahahahhahhhhahahahahah, ovaj je polupismen…

Milo
Gost
Milo

Hahahahahahahaahahhahahahah kralju kako ces ti bez mila

....
Gost
....

Ministri crkvenjaci i četnici….Stop!

Pera kojot
Gost
Pera kojot

Crna Gora je nasa drzava Multietnicka, neki od nas vole Srbiju kao komsisku i bracku zemlju neki Bosnu a neki Hrvatcku neki Albaniju to je ljubav svih nacija ka svomjem bliznjem po vjeri,a stvaranje Srpske drzave nije moguce oko toga smo glasali jednom,nemojte ljudi da razmisaljate o nacionalizmu ,treba svi slozno da vrsimo pritisak na njih da ekonomski napredujemo da… Više »

sone
Gost
sone

Nije moja vlada.Nikad više 1918

Cheese
Gost
Cheese

Čujte, nije moja, nije vaša vlada je apsolutno nebitan oksimoron. Vrednovaće se ono što se bude radilo za našu državu i naš narod. Drugu državu nemamo, pa bi dobro bilo da nema ovolike netrpeljivosti, no da se svi slažemo valjda za dobrobit svih nas koji volimo ovu državu, i čija je ovo otadžbina. Da je vječna Crna Gora!

Chris
Gost
Chris

Već vrednujemo ovo što.rade 3 mjeseca: favorizovanje jedne nacije, ponižavanje svih ostalih grupa, stvaranje podjela, i na osnovu toga:
#nijemojavlada

Marina
Gost
Marina

#nijemojavlada

Joksim
Gost
Joksim

Najbolji ekspoze do sada ! Svašta li smo prije slušali !

Branka
Gost
Branka

Joksim
E bogami si se i ti dobro nadimio ako ovo stvarno misliš.

stidi se!
Gost
stidi se!

hahaha, “birački spiskovi”? To tebe najviše zanima, da izglasaš “drugu srpsku državu”, kao što si izjavo! Upamti da je ovo Crna Gora, Crna Gora Crnogoraca i onih građana i manjina koji su joj privrženi!!!

Dragan
Gost
Dragan

Ja sam dijaspora..nemoj brinuti o meni mandataru,kumim te bogom..tvoja briga mi ne treba..vise ces ti brinuti o Srbiji..

Braticka
Gost
Braticka

Samo da vas pozdravim

Vasa ministarka

Brnaba
Gost
Brnaba

Nadamo se da ćemo i mi tebe brzo pozdravit’. 🙂

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Cija ministarka?

#NIJEMOJAVLADA
#NIJEMOJAVLADA
#NIJEMOJAVLADA

Burek
Gost
Burek

Ahahaha, Brnaba svaka čast! Hehehe kakav kroše od odgovora. 🙂

Zoka
Gost
Zoka

nećeš dugo

Erol
Gost
Erol

Evo i ja tebe da pozdravim. Ovakvi vas najbolje i predstavljaju. Boljih ocigledno nemate. Sta reci, za zaljenje ste.

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Nadamo se iskreno da ces ti biti razlog prevremenih izbora 😉

Kreso
Gost
Kreso

Ma nemoj

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Za takve u ovoj državi neće biti mjesta,samo polako🇲🇪

monty
Gost
monty

Brzo cemo mi Vesni Bratic reci zbogom…

Mila
Gost
Mila

CRVENKAPO, kako je baka, jeli jos u crnini?

Branka
Gost
Branka

Kolko osoba treba da je poremećena da bi izabrala nik Braticka!!!! I još da misli da je to duhovito ili provokativno. Nevjerovatno!

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Kombi lider kombi partije vječiti političar i opozicionar Medo brundo

Pera kojot
Gost
Pera kojot

Dato je povjerenje i imaju sansu,kod Crnogoraca usta kao dio od tijela najvise rade,ucinak je bitan Nije lako ali mora se i moze se,a koliko se napredno bude radilo imat ce i vecu podrsku govorim o ekonomiji,a bude li rad aljkav i ne efikasan sto oni znaju,bit ce pa pa adio.Narod je gladan ne radi,treba ga rasteretiti nameta makar na… Više »

Logika
Gost
Logika

Evo bas ce ovi razmontirati partokratiju… Nacionalno hoće svakako, neće se zeznuti kao DPS, nego sve pocistiti što nije srpsko i od SPC, a onda popis, pa ti vidi kako ces se izjasniti…. Sramota, DPS je za ove mala maca

2020
Gost
2020

Ovo je ekspoze za dokone domacice…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bila ne bila vaša vlada,nasa nije bila ni ona 30 godina,pa smo trpjeli,sad vi ovu trpite i vikajte nike nasa vlada

Simbolika
Gost
Simbolika

Primitivni polusvijet i njihovi izabrani klerofasti i cetnici.

Milan
Gost
Milan

nesrećniče potpisuješ se sa Crnogorac

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ti i ne znas sto je Crnogorac

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Nije ničija bila ova od trideset godina ako ćemo pošteno.

Sloboda
Gost
Sloboda

Nisi ti Crnogorac

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Veći nego Ti vjeruj mi

crna gora
Gost
crna gora

takvi kao ti su bili najveci glasaci dps a..posrbice najtalentovaniji izdajnici i preletaci ..cudo je priroda

zoran
Gost
zoran

Ti Crnogorac

Snjeg
Gost
Snjeg

A sta vam je to falilo .Kuce, besplatni placevi ,posao .Jedino pamet koju ste prosipali vicuci : Mi smo ugrozeni.”

Vojo st
Gost
Vojo st

Placite po portala legende

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ko se zadnji smije. Najslađe se smije.

Učitelj
Gost
Učitelj

Plaču za tobom doma …

monty
Gost
monty

Smijesna ova Srbadija,vazda se nadaju u nesto sto biti ne moze…

Maja V.
Gost
Maja V.

#Nije moja vlada! @novak ramov @crnogorka @casablanca @hogar @freemne @narciszgubidan

Akica
Gost
Akica

I mene dodaj slobodno #nijemojavlada

Maja V.
Gost
Maja V.

Naravno ❤️ @Akica

Snjeg
Gost
Snjeg

Tu sam .

Maja V.
Gost
Maja V.

Nisam ni sumnjala 🙂 @Snjeg

Mima
Gost
Mima

Nije moja vlada! I ne, nijesam zbog DPS-a protiv. Liberal sam do korica i ovu srednjevjekovnu vladu ne priznajem!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Mima-👍👍👍🇲🇪🇲🇪🇲🇪

JoPo
Gost
JoPo

Pa naravno, nijesti ti za srednji vijek. Ti si dukljanin iz budućnosti, a ne iz vrijemena Duklje.

Gastos
Gost
Gastos

Liberali nisu u vladi, tako da nije ‘tvoja’ vlada.

Ovo je vlada CG.

Casablanca
Gost
Casablanca

Kakav je ovo cirkus majko mila 🤣🤣🤣

Support
Gost
Support

Bečić odličan. Medo najavljuje zanimljive sjednice. To je ono što smo htjeli, nejedinstvenu Vladu, u kojoj svako jedva čeka da podmetne nogu onome drugome i to javno, naočigled svih žitelja CG. Ovo vi trebalo da svakoga od njih naćera da se bavi državnim interesom, a ne svojim. Bože pomozi!

Vdv
Gost
Vdv

Sat vremena pricas druze, podsjetilo me na srednju skolu kad smo cekali kad ce kraj casa…

Cheese
Gost
Cheese

Premijer Marković je držao govor skoro 4 sata. To je tradicija kad se predstavlja ekspoze. Ne smije da traje kratko jer nismo nikakva banana država.

Maja V.
Gost
Maja V.

#Nije moja vlada! @so&tekila @bernini @cgusrcu @nina @branka @marina @delboj

NaseIme
Gost
NaseIme

Medo MIlov covjek bio i bice. Jasno svakome.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxaxa

Gastos
Gost
Gastos

Tacno!

Full me once, shame on you. Full me twice, shame on me.

bljesak❤oluja❤
Gost
bljesak❤oluja❤

milo kakav si gospodin , ponosan sam sto si mi predsjednik , i sto si izveo crnu goru iz kandzi srbije , hvala ti zavazda , nadam se da ces jos 30 godina na celu drzave , ovo kazem ko clan sdp a . i poziv crnogorcima da izadjemo na ulice i ne dozvolimo da nam drzavu vode oni koji… Više »

KLM
Gost
KLM

Dje radis
I primas platu

Gastos
Gost
Gastos

Iz kandzi Srbije, u kandze bivsih okupatora (Austrija, Nemacka, Italija, Francuska)

Njegos rece da “Crnogorci ne ljube lance”, ali patrijote izgleda vole zapadne lance.

Gastos
Gost
Gastos

Pa izasli ste na ulice posle izbora, pa smo videli koliko vas ima. Kako kaze stara narodna poslovica “Ako UP laze dron ne laze.”

Sad ce da preurede trg da izgleda da vas ima jos vise.

Laban
Gost
Laban

Zvuči nevjerovatno,čovjek reče da će donijeti deklaraciju protiv izgradnje hidroelektrana.Nevjerovatno.Najrazvijenije zemlje svijeta eksploatišu hidroenergetski potencijal.Možda mu je cilj da nas unazadi pa da nas Srbija vadi.Evo je sad dodao da se to odnosi na male hidroelektrane.Nadam se da je tako.

Baki
Gost
Baki

Nije moja vlada!!

Marko
Gost
Marko

Nije vasa vlada ali postujte drzavu. Za 4 godine imate sansu da je promijenite.

Majstor Ljubo
Gost
Majstor Ljubo

Hahaha ti mislis da ce ovi biti na vlasti 4 godine?
Kad bude trebalo da se bas prihvate posla ima da bjeze u opoziciju odmah
Lakse je sjedjeti kuci i primati platu kao sto rade godinama pod izgovorom bojkota nego da se radi za tu istu.

Brat
Gost
Brat

I ti, Markiša, kao rukoljub. U mjesto 4 mjeseca pišeš 4 godina. Vidiš li ti “jedninstvo” oko ovog nesrećnika, ili ne vidiš?

zoran
Gost
zoran

Marko procitaj sta si napisao mozda shvatis

CCCCCC
Gost
CCCCCC

E nećemo…. Diž se narode!!! svi na litije!!

stidi se!
Gost
stidi se!

Ti pričaš o zdravlju i moralu?! Ti, koji si urnisao zdravlje crnogorskih građana i dao primjer KAKO JEDAN MANDATAR NE SMIJE DA RADI?

Predrag Zecevic
Gost
Predrag Zecevic

Medo stari depeesovac

Hajduk
Gost
Hajduk

Ljuboruk ne umije ni pročitat ono što je sam napisao.

Neka vam je srećna nova 1918.

#NIJE MOJA VLADA!

marius
Gost
marius

Osjecam neku tugu, i nepravdu prema mojoj CRNOJ GORI.

Stid i sram
Gost
Stid i sram

Aooooooooooooooooooooooooooo, prema ovom šamanu, ova zemlja ispade Ruanda, umjesto da kaže istinu, da kaže da hoće da stvori “još jednu srpsku državu”, pa je NAKITIO FILIPIKU! Pih, sramoto ove zemlje!

Max2
Gost
Max2

dps se trpio, vas neće NIKO

Edw
Gost
Edw

Dajte mu čašu vode.

Branka
Gost
Branka

Edw
Nije on vodu odavno pio. Šokirao bi se.

Učitelj
Gost
Učitelj

Rakije

GostZ
Gost
GostZ

Ako covjek zna razliku izmedju milion i milijardu ubite me 😂 gadje se s njima tako lagano 😂😂

Marina
Gost
Marina

Ti znaš

Dula
Gost
Dula

#Nije moja vlada

#nijemojavlada
Gost
#nijemojavlada

#nijemojavlada i sramota me ko ce nas u svijetu predstavljati

Crni
Gost
Crni

kad bi ovaj narod više razmišljao o sexu a manje o politici, država bi bila drugačija

Učitelj
Gost
Učitelj

Razmišlja Rukoljub
Vidiš da je stavio ZETA u Vladu, ni manje ni više!

Bobija
Gost
Bobija

Ovo je pocetak takvih psiho fizickih muka da ce drugi svijetski rat da bude tajlandska masaza

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Vlada srbije

Maja V.
Gost
Maja V.

Oce da Nas vrate u srednji vijek…

H2O
Gost
H2O

Jad i cemer od buduce Vlade…..ovaj cita pravi seminarski rad. #nijemojavlada

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Aj sa srecom, cemu vakat tome i vrijeme !

Stid i sram
Gost
Stid i sram

Sram te bilo, otkud ti pravo da iznosiš toliko neistina? Zašto ne kažeš da si crkvenjak i da ti je vlada četnička?

Nika
Gost
Nika

Ovo nije moja vlada!

Bjeloza81
Gost
Bjeloza81

Kakva goj bila i ko goj glasao…i ovaj da bude premijer e što smo dočekali…

Tivat
Gost
Tivat

Nspokon neko pošten, da pješke ide na posao

Branka
Gost
Branka

Tivat
Vicevi su ti baš dobri 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

monty
Gost
monty

Najveci izdajnik u modernoj istiriji Crne Gore…

monty
Gost
monty

Najveci izdajnik u modernoj istoriji Crne Gore…

Putijer
Gost
Putijer

Ovo što mandatar priča je POTPUNO SUPROTNO OD ONOGA ŠTO RADI! Ovo što priča je čist pamflet! Sramotno!

Koalicija
Gost
Koalicija

Uvijek sam govorio da je šteta što Milo nije u koaliciji sa Bečićem.

stidi se!
Gost
stidi se!

s kojim Bečićem? Najpodmuklijom osobom ove bulumente…

Iceman
Gost
Iceman

Muppet show of Montenegro …

GXF
Gost
GXF

Nije moja vlada

Radosav
Gost
Radosav

Moja Vlada nije bila evo 30 god pa sam trpio
Sad dosao red na vas…

Anonimni
Gost
Anonimni

Ova neće trajati ni 30 dana a ne 30 godina.

Ablek
Gost
Ablek

Brzo ćeš na novih 30 preći

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Bez brige, svakom sledećom smjenom vlasti biće sve lakše i lakše. Dobrodošli u demokratiju.

Logika
Gost
Logika

Srbija je tom logikom došla do Vucica, mi do njegovih poltroni… Nije svaka promena na dobro… Nije DPS vladao 30 godina zbog diktature, nego što su mu ovi bili alternativa

Xoxo
Gost
Xoxo

Smjenom će se natjerati da budu bolji i ovi i svi sledeći, a ne bih nas poredio da Srbijom

s
Gost
s

#nijemojavlada

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Ni moja !!!

Mims
Gost
Mims

#nijemojavlada a nece bit ni njihova ja vi se kunem

CCCCCC
Gost
CCCCCC

I ja isto!!

Skorpion
Gost
Skorpion

Nije moja vlada!!!!

xxxxx
Gost
xxxxx

#NIJE moja Vlada!!!

Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

Sa srecom bravo.Ovi montenegrini mogu da se pakuju i krenu prema sumi. Doslo je nase vreme

Plavo srce
Gost
Plavo srce

Ako je doslo tvoje VREME, pakuj za Srbiju.

Titograd
Gost
Titograd

Vreme? Kako je u Ćićevac, svetosavac?

Ragnar
Gost
Ragnar

Mi montenegrini ti kontrolisemo i ovu vladu, sine, kako god ti mislio, a kontrolisacemo ti i sve buduce da ti bude lakse!

Bokelj
Gost
Bokelj

Vi baš izgledate kao da ste iz šume izašli.

Dragan
Gost
Dragan

Dodji ti da nas spakujes..

monty
Gost
monty

Kako je smijesno kad jedan podmukli i podrepni narod kao sto su Srbi nekome prijeti…

Podgorica
Gost
Podgorica

Reče lik sa izrazito dukljanskim imenom koje jedino postoji u Crnoj Gori na prostoru cijele SFRJ. Balša/dinastija Balšić.

zoran
Gost
zoran

E blago ti za pamet

rara
Gost
rara

Ovi godinama prave cirkus,pa evo nastavljaju

Hogar
Gost
Hogar

#nijemojavlada
(upravo gledam ovu sprdnju,tu na poslu)

Vamashi
Gost
Vamashi

Bolje bi ti bilo da radis

Maja V.
Gost
Maja V.

I jaaa. Ovo je pakao.

PraviCG
Gost
PraviCG

Na poslu,pa ti nisi sposoban ni na poslu da radis a ne da komentarises Vlade hahahahahahaha

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Daleko bilo,sto bi rekla moja baba u kam udrilo.

Sloboda
Gost
Sloboda

Nije moja Vlada!Ovo je fasisticka i izdajnicka Vlada.

Ao o o
Gost
Ao o o

Ova Medo je definitivno lud.

Učitelj
Gost
Učitelj

Nije moja Vlada

Učitelj
Gost
Učitelj

Zašto Milo brate?
Zašto ne prezreš?

Lisboa
Gost
Lisboa

Df prevaranti

Žarko
Gost
Žarko

Hahahahah, već haos u koaliciji

Krsti
Gost
Krsti

#NIJEMOJAVLADA

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

#nijemojavlada
Bez govora mrznje Crnogorci! #zlosezlomneizbija

Samo dostojanstveno.❤️🇲🇪🐺

rijality
Gost
rijality

vrlo fino je počelo

Daks
Gost
Daks

Vidite li kako DF guta knedle!!! Ha ha ha

roki
Gost
roki

nije moja vlada

Daks
Gost
Daks

Medo na kraju ispade čovjek… no Crnogorac je to!!!

Ragnar
Gost
Ragnar

Ma veliki covjek, majka nije veceg rodila!

petar
Gost
petar

ovo nije moja vlada!!!

Saska
Gost
Saska

Tvoja ili tudja,nju ces imati…pa pa stara vladoooooo

21STARAVAROŠ21
Gost
21STARAVAROŠ21

Gledam ove slike, i jedno kažem, samo:
KOJI JE OVAJ MILO GOSPODIN, ŠTO JE OVO !

Lyka
Gost
Lyka

#NIJEMOJAVLADA

Madagaskar
Gost
Madagaskar

#primitivizamvlada

Olivera
Gost
Olivera

#nijemojavlada#

Madagaskar
Gost
Madagaskar

#nijemojavlada

Sport
Gost
Sport

#nijemojavlada

KLM
Gost
KLM

Zasto uvijek kasne
Ovoga da skupstina pocinje popodne
Nidje nema
No mi smo Crna Gora

freeMNE
Gost
freeMNE

#nijemojavlada

Crnogorština
Gost
Crnogorština

Zivio DPS

Hulk
Gost
Hulk

Milo kralju, moj si Predsjednik, a ovo nije moja Vlada koja danas treba da se glasa.
Ovo su kvislinzi, sram ih bilo…..

Pedja*
Gost
Pedja*

Kad Milo useta , ka Halo oko Sunca , sve stane .
Gospodin nad Gospodom , dok je on ziv ima nade za CG .

Cetinje
Gost
Cetinje

Bice to jaca vlada🤣😂🤣

miko
Gost
miko

ko li ce izdati? 😀

lscg nego sto!
Gost
lscg nego sto!

Laku noc Crna Goro, dobro jutro Srbijo.

Plavo srce
Gost
Plavo srce

Sram te bilo! Pakuj se i idi u veliku Srbiju, ako ti je tako bolje!

lscg nego sto!
Gost
lscg nego sto!

@Plavo srce Zasto tako reagujes, komentarom na koji si odgovorio zalim za Crnom Gorom, ako ne znas onda izguglaj i vidji sto je bio lscg.

lscg nego sto!
Gost
lscg nego sto!

Pogledaj i izguglaj sto je bio lscg pa ces shvatiti zasto sam ostavio ovakav komentar.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ovo su Cetinjani iz URA donijeli. Niko drugi. Cetinje je Ćićevac jedan obični. Sve prikrivene Srbende tamo.

Kuce ne'gledali
Gost
Kuce ne'gledali

Ovo nije moja vlada!!!

ivana
Gost
ivana

Kao da te neko pita, ni mene ni tebe.

Madagaskar
Gost
Madagaskar

# NIJE MOJA VLADA

realan
Gost
realan

Zašto je Dritan Abazović u Vladi, ako je ona ne-politička i ekspertska?

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Zato sto su ministri experti, a on je potpredsjednik-zamjenik premijera. Npr kad buduci premijer bude morao na zasijedanje svetog sinoda da ga Dritan mijenja

Ćeta
Gost
Ćeta

A ako se krivi razboli oce li morat dritko mjesto njega u crkvu

djuradj
Gost
djuradj

…Mapet show je u 12h…jedva cekam da vidim kako se ponasaju ljudi koji se izmedju sebe mrze a jedino sto ih je spojilo je veca mrznja prema Milu…bila je Crna Gora i pre njih bice i posle njih samo ce se oni upisati u istorijsku izdaju po drugi put…posle 102g…

Ivana
Gost
Ivana

#nijemojavlada

Nekotamo
Gost
Nekotamo

Нешто на што ће те се морати навићи.

Stajls
Gost
Stajls

Ćete se piše zajedno, kao jedna riječ. Na gtamariku ćete se morati navići, a prije togs ćete morati u četvrti osnovne.

MaestroPGCG
Gost
MaestroPGCG

Cuvaj se ti da nam ne pukne film pa ti bude usko. Ne opustaj se previse

Ragnar
Gost
Ragnar

Najvise godinu dana, kad Srbi predju 50%, STO CE BITI NIKAD, onda se javi!

monty
Gost
monty

Kad Srbin prijeti cio se Balkan smije…

Ssssss
Gost
Ssssss

#jestemojavlada 😄😄❤

Učitelj
Gost
Učitelj

E žalosti…

Branka
Gost
Branka

Esesovac
#mrčnatijevlada

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vodi je doma! Srećna ti bila

Hm88
Gost
Hm88

Toliko neznanje niko do sad nije pokazao koliko je on ovim ekspozeom. Resor socijanog staranja je sveo na socijalna davanja i penzije. Rad je poistovjetio sa finansijama, nauku sa kapitalnim investicijama, kulturu i sport sa granom prosvjete. Dugogodisnji profesor, sramno! I ovo je prica o nekom napretku!

Sport
Gost
Sport

Bravo tacno tako.

Xxxxx
Gost
Xxxxx

Spoljnotrgovinski deficit 15% GDP 😭😭😭😭 (ili oko 45%????)

Rob Roy
Gost
Rob Roy

“Zbog ovakvijeh” nam se cio svijet smije… ima da “bude tuče” na svakoj sjednici!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Srbine brate ja te volim samo me pušti da normalno dišem,i još ću te više poštobati?

Anonimni
Gost
Anonimni

Crnogorci, ni milimetra nazad!!!

bljesak❤oluja❤
Gost
bljesak❤oluja❤

bruka sta dozvolismo

E viva
Gost
E viva

Ne kradite nam više parole 😄😄😄

Vaho
Gost
Vaho

#nijemojavlada

NeKvislinzima
Gost
NeKvislinzima

Ovo #nijemojavlada

Seka
Gost
Seka

Ne Ne Ne

mačor
Gost
mačor

Srbi su nacionalna manjina,koliko se poslanika izjašnjava kao Crnogorci ?

Kuce ne'gledali
Gost
Kuce ne'gledali

Sto je najgore i onamo u dps ih imas pola sto bi rekli da su srbi..

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ima slobodno izdajnika koliko oćeš.. ali malo njih je promaklo dps-u… u dps-u su većinom Crnogorci.

Sportista
Gost
Sportista

Nije pola nego ogromna većina….

GhostWhisperer
Gost
GhostWhisperer

Čekamo popis pa da vidimo ko je manjina 🤣💪🏻

Fortuna
Gost
Fortuna

Necemo popis#

monty
Gost
monty

Nece ti ni popis pomoci,uvijek ces biti samo jadna isfrustrirana manjina…

Vaše ime
Gost
Vaše ime

#nijemojavlada.

Rade tečov
Gost
Rade tečov

Nike moja vlada. Nokad više 1918.

midžor
Gost
midžor

#nijemojavlada

Petrovic
Gost
Petrovic

Neka su Vala dosli naslusacemo se glupost I Milacic bez maske kao uvjek?

Komovi CG
Gost
Komovi CG

Doslo je i vasih 5 minuta ,ali ne zadugo.
Nek je Vječna CG !!!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

da budemo korektni.
došlo je njihovih 5 mjeseci.
bukvalno.😎

Top
Gost
Top

Duze ce trajat casa tekile nego ova vlast.

Pedja*
Gost
Pedja*

Uvjek si bio siroke ruke . Manje tekile.😉

Tajfun
Gost
Tajfun

Gradjani Crne Gore

Srecne vam

Anticrnogorska
Cetnicka
Klerofasisticka
Vlada

Crnogorski Antifasisti

Branka
Gost
Branka

Tajfun
#nijenašavlada

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Fasizam izbija iz tebe. Ali, mozes samo da places….

delboj
Gost
delboj

Bd Bd, vi ste sinonim za fasizam.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Znamo ko su fašisti, a i budvani ! Znamo i okle ste sve šljegli, i što se misli sva CG o “budvadjanima”! Ko su i kakvi su

Marina
Gost
Marina

Bd
Svako NORMALAN place kad vidi kakvi jadovi ce predstavljat ovu prelijepu zemlju u svijetu !!!

Rade tečov
Gost
Rade tečov

#nijenasavlada

Dijamant
Gost
Dijamant

Tajfun dobro kad je prethodna bila patriotska.Sve za pare xaxxaxa.A makni se luzeru

monty
Gost
monty

Ne postoje veci luzeri od Srba na kugli zemaljskoj…

Beli
Gost
Beli

Sta docekasmo kukala nam majka,da nam okupatori kapu kroje ,ali neka nece dugo !!!!
Milacica ovo kad vidim ,povraca mi se !!

Radius
Gost
Radius

Crnogorska Mitrolija okupator, pa vi se sprdate.
Makar 80% Pravoslavaca je uz Crnogorsku Mitropoliju sada ka vazda

Branka
Gost
Branka

Radius
#nijemojamitropolija

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxa 30% čini mi se.. loša ti je matematika.. jedva čekam da vas Bajden sve dobro prodrma.

Staze
Gost
Staze

To ti je istina! Ne možeš biti Crnogorac ako podržavaš okupatorsku SPC! Ili jesi ili nijesi Crnogorac!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

@radius
kas si se već javio, kaži čitaocima nad kojim cg opštinama ta “mpc/spc” ima nadležnosti?
i zašto je to tako?

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Radijus tvoga kretanja je okolina Berana,pa ti je i misnjenje u skladu sa tim.Ja sam pravoslavac i SPC je okupator u Crnoj Gori.Oteli su nase manastire.

zoran
Gost
zoran

Kao po tvojim glasovima haha

Marina
Gost
Marina

Radijus
Lazes!!!
Kad zines lazes !!!
Okupatori ste !
Svadjalice !
Ne postoji ni jedan narod na ovim prostorima sa kojim nijeste u svadji.
Destruktivni,agresivni,primitivni,nekulturni, zato vas niko ocima ne moze vidjeti.!

ND123
Gost
ND123

Podrška za novu vladu 👋

Penzioner
Gost
Penzioner

#nijemojavlada

DRON
Gost
DRON

Da mi je samo znat ko iśekira ovog malog Milačića?
PUN IJEDA!’!

Za buducnost
Gost
Za buducnost

Vlada vecinske Crne Gore. Vlada nase buducnosti. Srecno svima.

dado
Gost
dado

zanimljiva konstatacija,ali laz naravno…ura nestaje vrlo brzo…ko je god izdao Crnu Goru brzo je pao ispod cenzusa

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Nestaju i demokrate.💪🇲🇪

Kolega
Gost
Kolega

#nije moja vlada

Marvo
Gost
Marvo

Okupatorska vlada

Marko
Gost
Marko

Pa bolje malo da se promijeni. Sami ste krivi sto ste svi glasali za DPS i DF. Sledece izbore izaberite neke druge.

RLK
Gost
RLK

#nijemojavlada.

Branka
Gost
Branka

#nijemojavlada

Rovo92
Gost
Rovo92

Ni moja

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Nije ni moja

black friday
Gost
black friday

Steta sto se Vlada ne glasa na crni petak.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

ne sastajali se , što se mene tiče

Njegoseva CG
Gost
Njegoseva CG

Srecna nam sloboda.

Srećno
Gost
Srećno

Danas nam je divan dan, ♪♫♪♫
Divan dan, divan dan, ♪♫♪♫
Novoj Vladi rođendan, ♪♫♪♫
Rođendan, rođendan. ♪♫♪♫ 🙂

Zeljko M
Gost
Zeljko M

SRECNO 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎DS JE VJECNA CRNA GORA

Lisboa
Gost
Lisboa

Sad ko bude protiv njih je protiv Države, Identiteta, EU…jeli tako, to je do sad makar bilo tako.
Evo “obećavam” da ako kada budu nih u Skupštini napadali, ako budu pričali da je to napad na Crnu Goru i te stvari, poništit ću glas. list sledeći put.
Jer te gluposti ne možemo više slušat

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Ne, ovi prosli su se krili iza drzave, kad bi ukazali na neku nepravilnost oni bi uzvratili da ste protiv CG i da je drzava u opasnosti….a ovi novi se kriju iza crkve i srbstva, sta god ukazete kao lose ili nepravilnost, oni okrenu kako ih napadate zbog crkve i srbstva…

Lisboa
Gost
Lisboa

Ne kriju se iza Crkve (ali imaju podršku Crkve) , i kolko znam Milo je predložio Krivokspića za mandatara Skupštini

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxa taman tako…

Mladen
Gost
Mladen

Neka je sa srećom svima nama koji slavimo!!! Jedan od najvažnijih dana u zadnjih 40-tak godina. Vlada je takva kakva jeste, uvijek može bolje i drugačije. Demokratski front je zaslužio da ima više svojih ljudi u budućoj vlasti, ali vremenom će se i to ispraviti. SREĆNA TI SLOBODA MOJA CRNA GORO!!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bas ih ima dosta 🤣🤣🤣
Ne da vam Krivokapic da privirite,samo da gledate kako se radi 🤣😋
I vasi vas vide kao nesposobne 🤣🤣🤣🤣

Mladen
Gost
Mladen

Ma sve je to super, mili moj. Ne sekirajte se vi mnogo za DF, njihovo vrijeme tek dolazi, a vaše je isteklo…

Putnik
Gost
Putnik

Ima ih dovoljno da dignu ruku kad god Vlada iznese kakav zakon…zato pssst!!!😂😂😂😂😂😂

Snjeg
Gost
Snjeg

Osim za kljucne stvari gdje su potrebne dvije trecine .To nikad nece imati.

Putnik
Gost
Putnik

Vjeruj da je kljicno za DPS zakon o porijeklu imovine…a onda o vjeroispovesti,pa o drzavljantsvu…mic po mic i DPS demontaza completed 😂😂😂.

Putnik
Gost
Putnik

*kljucno

monty
Gost
monty

Samo se ti nadaj…

Mariminija
Gost
Mariminija

Treba išćerat ovo bez maske

Lkka
Gost
Lkka

Zakon o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti ima rješenje o ovakvim slučajevima

Zemira
Gost
Zemira

Kad bolje razmislim ljepse je kod ovaca no na salter u mup a i ubjedjuju me da se fakultet ne moze zavrsit za dva dana

online
Gost
online

Ja bih u petak vece ukinuo internet.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Nema ga u šumu svakako

Putnik
Gost
Putnik

😂😂😂😂😂😂 legendo!!!!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Vi ste došli iz šume. A ne mi. Mi smo ovđe rođeni. A vi ste uglavnom izbjeglice😭😅

🤔🤔🤔
Gost
🤔🤔🤔

U petak od 11 pa do kada bude potrebno 😅

Send this to a friend