Politika

Uzvišene vrijednosti Bajrama da budu istinski podsticaj za širenje međusobnog povjerenja

Aleksa Bečić

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitku povodom Ramazanskog bajrama reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, i poručio da uzvišene vrijednosti Bajrama budu istinski podsticaj za širenje međusobnog povjerenja.

“Koristim priliku da, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, Vama i svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori uputim srdačne čestitke povodom Ramazanskog bajrama, sa iskrenom željom da praznik dočekate onako kako ste inače i proveli cijeli mjesec Ramazana – čiste duše i punog srca”, navodi Bečić.

Kako dodaje, neka uzvišene vrijednosti Bajrama budu istinski podsticaj za širenje međusobnog povjerenja i saradnje među pripadnicima svih vjera i nacija u našoj državi, posebno u izazovnim vremenima koja iziskuju strpljenje i toleranciju, jer samo tako se obezbjeđuje mir, duhovno blagostanje i svaki napredak Crne Gore.

“Sa željom da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, slozi i dobrom raspoloženju, još jednom primite najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama”, zaključio je Bečić.

Send this to a friend