Politika

Varhelji: Pozdravljam odluku Srbije o crnogorskom ambasadoru, pozivam Crnu Goru da učini isto

Oliver Varhelji (Foto: Gov.me - arhiva)

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji pozdravio je potez Srbije da povuče odluku o protjerivanju crnogorskog ambasadora Tarzana Miloševića iz te zemlje.

<<<Brnabić: Povlačimo odluku o protjerivanju crnogorskog ambasadora>>>

<<<Korisnici Twitter-a kritikuju Varheljija: Informišite se prije nego što izjavite nešto javno, ne poštujete Crnogorce>>>

“Pozivam Crnu Goru da učini isto. Poštovanje dobrosusjedskih odnosa i regionalne saradnje su temelji proširenja i pridruživanja i procesa stabilizacije”, napisao je Varhelji na Twitter-u.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dado
Gost
dado

ako ikad dodjes u Crnu Goru organizovacemo protest dostojan takvog srbina…dobro dosao paprikas diplomato

Majstor Ljubo
Gost
Majstor Ljubo

Ovaj izgleda ko muska Ana Brnabic… sta je ovo

Budva 89
Gost
Budva 89

Oliveru je receno, da sve cuture uvode u EU s balkana, iz nekog njima korisnog razloga (ekonomskog)
I sve drugo im postaje nevazno 😷

Gastos
Gost
Gastos

DPS se junaci dva dana pred odlazak za vlasti.

Cetinje MNE
Gost
Cetinje MNE

Ajde Olivere dozvolite ti i Orban u Madjarsku da se ponasa ovako jedan nazovi “ambasador”, pa da vidimo vasu reakciju. Sram vas i stid bilo!!

Окле
Gost
Окле

Ваш проблем је што и даље нијесте свјесни колико је Црна Гора мала и немоћна. Умислили сте да смо као Србија пошто је то ЈЕДИНА, наглашавам, држава на коју Црна Гора може да се истресе, додуше све мање. Каква пријатељу Мађарска и Црна Гора то није за упоређивање. Што си моћнији то си и независнији, а ми смо ту дотакли… Više »

2020
Gost
2020

Alo …mi smo clanica NATO a…kad ti to budes shvatio onda ces manje gluposti pisati….no nije to ni cudno od vas kad vam to ni lideri ne shvataju…

Cetinje MNE
Gost
Cetinje MNE

Okle, mi nemamo problema. Vi ste u duboku komu i nikad se nećete probuditi. Utuvite to sebi u glavu!! Vi u srbiju samo izvrcete istinu i želite da se narod u srbiji fokusira na Crnu Goru da se ne bi pričalo i raspravljalo o masovnoj grobnici kod Raške. Vasa vlada je genocidna i tačka. Niko vas kao narod ne voli… Više »

expert123
Gost
expert123

Crna Gora treba da istraje u ovoj odluci i da je ne povlaci. tako bi sacuvala samopostovanje. Nije u nadleznosti ambasadora susjedne zemlje da daje izjave o istorijskim dogadjajima i cinjenicama. To je mijesanje u unutrasnje odnose u zemlji u kojoj boravi i vrsi duznost. Ovdje se Srbija ponasa prema Crnoj Gori kao Bugarska u odnosu na Sjevernu Makedoniju. Ako… Više »

Окле
Gost
Окле

Србија чини само логичне, односно рационалне потезе у друштву ђе се баштини највише слобода говора, тржишта и кретања. Одлазећа власт у ЦГ-ри се искључиво води националним интересом, а не интетесом свих грађана и шире. Њихово гласачко тијело је и засновно на томе, а остало (већинско) купљено. Сад се најбоље види ко је био на власти 30 година. Вама је и… Više »

Davor
Gost
Davor

Varhelji, sjedi, 1!

Kotor
Gost
Kotor

Zaboravio si Varhelji kako ti se Srbija ponašala sa okupacijom Vojvodine a posebno sa madjarskim stanivnicima. Pogladaj i sad Madjarske crkve, madjarska groblja a o kućama i imovini madhara ne treba ni pričat.

Floyd
Gost
Floyd

Do Tokija jeli?😂😂😂

zabjelo
Gost
zabjelo

Koliko je sjutra uradice isto Cg nemas frke dzabe se busaju da nece

Pa ne no jel
Gost
Pa ne no jel

A sad evropi nisu ovo unutrasnje stvari jedne drzave kao sto je zborila kada su klerofasisti dolazili na vlast uz mijesanje sekte i svih resursa iz srbije…ovo govece samo mrsnut treba.

Bananaman
Gost
Bananaman

Moracete da povučete odluku! Toliko o suverenitetu balkanskih banana tepublika.

Naroz
Gost
Naroz

Mogli bi razmotriti, ako se Srbija ogradi i izvine za Božovićeve izjave. Kada prihvati našu skupštinsku rezoluciju o 1918. i izvine za okupaciju, žrtve, ekonomsku, kulturnu i svaku drugu diskriminaciju pod njihovom dinastijom Karadjordjević. Izvine se za djelovanje tzv kraljeve vojske, iliti četnika za vrijeme II Svjetskog rata. Izvine se za “AB revoluciju” 1989. koja je organizovana njihovim tajnim službama.… Više »

Cika miki
Gost
Cika miki

Naroz, u pravu si neka javno povuce svoju laznu izjavu, mislim na Bozovica

Floyd
Gost
Floyd

Pitanje za vas: Kada bi nekim spletom okolnosti dosli do saznanja (za to ima nacina) da niste u pravu sto se tice svega gore navedenog, dali biste osjecali stid i potrebu da se izvinete?

JurgenKlop
Gost
JurgenKlop

Puf po usima, bivsi su zavazda bivsi

XXl
Gost
XXl

Jeli moguce da cdm cenzurise poruke? Ja se nocas ubih pisuci poruke da objasnim neke istorijske cinjenice al vidim to nekome ne odgovara, lazno se stvara slika kako svi citaoci misle isto a u stvari jednoumlje se samo prikazuje.

Jednakost
Gost
Jednakost

Da ima drzave i institucija trebalo bi zamrznut pregovore sa eu dok se doticni gospodin ne izvini. Muslim, to samo ako vam je stalo do cg. Jer ko ne postuje sebe nece ga ni drugi postovat

Predro
Gost
Predro

Varhelji blage veze nema

Hajduk
Gost
Hajduk

Sram te bilo Varhelji, sram te zato što si sebi dao za pravo da komentarišeš i sudiš o nećemu što ne znaš. Ne bole tebe žrtve sa Mojkovca, Varhelji! Ne boli tebe okupacioni teror od strane srpske vojske nad Crnom Gorom 1918., Varhelji. Ne bole te ni malo, niti vrijeđaju riječi V. Božovića, Varhelji. Zato Varhelji: “povuci ručnu”, Varhelji!

Kole
Gost
Kole

Varhelji,saopšti ti Srbima da ga neće gledat’ Kosovo više i ne potkusuruj se sa Crnom Gorom, nego im nađi nešto drugo da ih zabaviš malo.

Huuh
Gost
Huuh

Trebao si pozvati i Srbiju da se ogradi od izjave ambasadora ili da je on povuce. Da li podrzavas i potez Srbije gdje oni potpuno staju iza problematicne izjave svog ambasadora?

Sands
Gost
Sands

Bravo legendo, nauci ga sta da kaze😎.

Bozidar
Gost
Bozidar

Ma šta se za ludu palite pa znate i sami da ova vladajuča kamarila odlazi za koji dan a EU će malo da podvikne a pošto ste vi šampioni poniznosti i uvlačenja morat ćete sve dobrovoljno da prihvatite ili ništa od EU i zato ne znam čemu sve ove komedije a rezultat se već zna. Zato ajde fino smirite se… Više »

Taša
Gost
Taša

Ej,bre ti Varhelji-ti si se vec dokazao kao obozavalac Srbije i SPC.Dalje od nas!

Lav
Gost
Lav

Ovi misevi ce u ruper sad kad brat Bajden uzjaše.

Vava
Gost
Vava

Pitaj brata za jedan harly da ti da, da odes odavde

ccc
Gost
ccc

To je nas aodluka
Mi smo tako odlucili
Nemapovlacenja
Kad su naseg protjerali zbog kosova mi nismo srbijanskog protjerivali
Iyako je ostalo
Neka sad bude ovako

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Brzo ce novi ministar vanjsih pa da vidis kako se mijenja odluka

MAX
Gost
MAX

Koji mi? Da je ovo rekao za nedelju dana niko ga ne bi ni opomenuo

Božina
Gost
Božina

Hoćete zbog Đikanovića da se svađamo s EU? Da li ste vi normalni?
Ovako je radio Milošević!

GXF
Gost
GXF

Ne damo drzavu pa nikad ne usli i EU

Troica
Gost
Troica

Varhijelji izgleda ne zna a to bi trebao znati istorijat da je 1878 godine Srbija glasala protiv priznavanja nezavisnosti Crne Gore na Berlinskom Kongresu.
Neznate komesare da je 1918 Srbija okupirala Crnu Goru. Stanovništvo Crne Gore je gore prošlo od okupatora Srba a nije za pohvalit kako su prošli Madjari u Vojvodinu.

Pisoner
Gost
Pisoner

Niko se ne svađa sa EU samo ih učimo istini i pravdi.

Huuh
Gost
Huuh

Nije to EU. To je mali iskompleksirani pion iz inferiorne zemlje koji zeli uvodti “red” na Balkanu po osnovi veza Orban-Vucic

Jednakost
Gost
Jednakost

Nije. Milosevic je ratovao, pljackao, ubijao… Ovo nema veze sa milom nego sa istinom i dostojanstvom u odbrani iste. Na kraju ipak je varhelji kadar jednog ne bas antifasistickog rezima

Vasojevka
Gost
Vasojevka

…. a svi ostali su bili fini. 🤨

Pisoner
Gost
Pisoner

Što ono veli EU oko zakona o slobodi vjeroispovijesti i srpskih litija – ne miješamo se u unutarnje stvari. E pa nastavite i dalje tako i ne miješajte se!

ExYU
Gost
ExYU

Tito je na vrijeme vidio sve! Pravac kormilo ka USA i trgovina sa Turskom. Pa tada se Jugoslavija naoruzavala i branila zbog bojazni da ce Rusija da krene preko Madjarske u napad

ISTINA
Gost
ISTINA

Poslije izjave predsjednice Vlade Srbije da podrzava izjavu Bozovica, treba odmah pozvati naseg ambasadora u Podgoricu i uputiti zvanicni demars Srbiji, a Varheljiju poruciti da njena izjava direktno implicira ponistenje nezavisnosti Crne Gore, koju citav svijet priznaje i zelju za okupacijom Crne Gore i prevodjenje u teritoriju srpskig sveta. Neka uzme da cita i da se bavi svojim poslom. Pa… Više »

XXl
Gost
XXl

Ajde ne umisljajte, kakvo ponistavanje nezavisnosti Crne Gore, ko vas to prepada.

dado
Gost
dado

ha ha bas se mi plasimo srba i varheljija…necemo moci zaspat

Eu
Gost
Eu

Svi ste vi srbi

Snjeg
Gost
Snjeg

Zelja cete biti.Ovoga ne pustati da se primakne teritoriji nase zemlje .A mali sengen zaboravi.

GXF
Gost
GXF

Aj ti kuci neces nam ti odlucivat

Dr. Pg
Gost
Dr. Pg

Olivere…ne bi ti tako pričao da vrijeđaju tvoju zemlju…ovo će ih upozoriti da kao što kažeš treba da poštuju dobrosusjedske odnose….zar ne…

Iustitia
Gost
Iustitia

Nikako ne povlaciti! Varhelji nek se ne mijesa u unutrasnja pitanja Crne Gore! Evropo stara damo, stara jesi, ali odavno nijesi dama!

Pisoner
Gost
Pisoner

Crna Goro ima li te?? Koliko je večeras pozvati EU predstavnika u CG i uputiti mu oštar protest zbog ovakvog sramnog istupa EU!

Support
Gost
Support

Nijesmo kući. Zovni śutra.

Okk
Gost
Okk

Koje su ovo birokrate , ovi kao po algoritmu da rade.

Ferata
Gost
Ferata

Trebalo bi sad da ti dodju u Sekeshfehervar da ti ponove da je to sveti srpski grad kojem je pravo ime Stoni Beograd i da je vječna težnja tamošnjeg naroda biti dio Srbije. Takodjer da su većina Madjara madzarizirani Srbi i da se Madjarska nalazi na svetoj srpskoj zemlji u cjelini.

Pantelija
Gost
Pantelija

Da i da kazu da su divlje horde azijatskih Madjara zauzele u 10 i 11 vijeku svetu zemlju mnogo civilizovanijih evropskih Srba koji sada trebaju povratiti to gdje i istorijski pripada, a to je majka Srbija.

Mne
Gost
Mne

Procitajte istoriju koju vaskoliki svijet zna, procitajte ono sto se dogodilo 1918.godine, a nakon toga procitajte clan 9 i clan 41 Becke konvencije i jasno cete vidjeti sto je razlog ove odluke. Nije ovdje u pitanju nikakav obracun sa bilo kim, ovdje je u pitanju KONTINUIRANO NEGIRANJE NACIJE I NEGIRANJE ONIH KOJI SU IZGUBILI SVOJ ZIVOT BRANECI DRUGE, DA BI… Više »

ISTINA
Gost
ISTINA

Ovaj ocigledno niti je citao obrazlozenje niti ga izgleda to i zanima, nego nastavlja kao njegovi prethodnici copy paste izjave, da su svi u pravu i svi su krivi. Nikakve srece nece biti, oni izgleda samo cijene kada se masovno neko suprostavi argumentima. Skandal je izazvao Bozovic, ali jos veci Brnabicka sto je potvrdila da je to i stav Vlade… Više »

Gado gadni SRB
Gost
Gado gadni SRB

Obavezno.. kako necemo.. ti juceranji ces nam naredit..

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Pozdravljaš li i njenu izjavu da se slaže sa Božovićem! Ma treba mršnuti i tebe!

freeMNE
Gost
freeMNE

Ćutali ste evo godinu dana dok se sručila na CG besprizorna propaganda velikosrpske politike iz SRB,RS i ovih domaćih posrba i okupatorske SPC.
Niko ništa,zato zbogom!

Velek
Gost
Velek

Orbanov potrčko, jedan od kreatora tzv. mini šengena sa odlazećim Grenelom iz Trampove administracije. Grenel ode, a kad ćeš ti?

Hydra
Gost
Hydra

Kakve ste vi hulje,na otvoreni fašizam prema Crnoj Gori ne progovarate.

XXl
Gost
XXl

Ne haluciniraj hydra.

Opet
Gost
Opet

Ne bacajmo obraz pod noge.Neka nas skupo košta nije prvi put.

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Cekaj, zar nije EU nas strateski partner? Hocemo li da idemo putem Milosevica u sukob sa medjunarodnom zajednicom?

U komite?

Naroz
Gost
Naroz

@ Popocatepetl, da li to pričaš u negativnom kontekstu o svom vodji? Kao nemaš njegovu sliku na zidu ili makar novčaniku..? A reče li sveti Djedo, momiški tajnovidac:” Milošević je sveto srpsko prezime, jer je u njemu sadržano sveto srpsko ime Miloš..” Reče li Djedo da se Milošević žrtvovao za svekoliki srpski narod?
Zar tako Popocatepetl? Stidi se Popocatepetl!

Jasarko
Gost
Jasarko

Ne no ce nam bozovic krocit i muljat po zemlji..a popovi bavit spoljnom politikom. Primitivci..

Bozidar
Gost
Bozidar

Da baciš obraz pod nečije noge treba ga prije imati ?

Kon Tiki
Gost
Kon Tiki

Ni po koju cijenu.
Mora da nauči ponašanje i poštovanje Crne Gore

Super
Gost
Super

Ovo je predstavnik eu? Ovakav amaterski politicki potez je skandal, on ovim potezom podrzava stav bozovica koji nipodastava drzavu Crnu Goru. Sramota

Bob
Gost
Bob

Sraman istup EU!!! Sto je ovo ljudi?

Maestro
Gost
Maestro

Ajmo Varhelji, i ti put pod noge. Ko si ti da nama određuješ što ćemo da radimo? Ova EU je površna skroz, i treba da propadne kad je takva

FreeDOM
Gost
FreeDOM

Gospodine Varhelji da li biste pozdravili izjavu da je nacistička Njemačka zapravo oslobodila Eveopu.
Bojim se da ne biste i bili biste u pravu. Zašto da Crna Gora pozdravlja svoju okupaciju..

Jednakost
Gost
Jednakost

Hmm…znajuci da je orbanov kadar ne bih se kladila

Pisoner
Gost
Pisoner

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Eo trčimo

Bojan
Gost
Bojan

Maske su konačno pale, na gradjanima je da konačno shvate šta je EU, da je to anti CG tvorevina

Blažo
Gost
Blažo

Uradite sad istaživanje javnog mnjenja o podršci EU, garant je ispod 50%. Ne objavljujete odavno, nešto vam se ne objavljuje? Pomirite se sa tim da većina gradjana posmatra NATO i USA kao saveznike i bitan faktor, vas ne

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Ovi evropljani su više nego li ogavni. Providno žele da Crnu Goru gurnu u patronat Srbije u zamjenu za Kosovo. Zaboravljaju da nas ima dovoljno koji smo spremni da branimo nezavisnu Crnu Goru. Da je VJEČNA.

Agata mne
Gost
Agata mne

Evo sve trčimo…

Aco
Gost
Aco

Putuj evrop i nemisli na nas stara licimejerna rago

Agata mne
Gost
Agata mne

Samo nas ti sve nauci kako cemo

Lord
Gost
Lord

Hitno uspostaviti kontakte sa novom administracijom u SAD, oni su nam saveznici i treba da lobiramo kod njih

Anđeljko
Gost
Anđeljko

Olivere i ti bi ćerao iz tvoje Država da je Ambasador zloupotrebio vašu Državu CRNA GORA MNOGO TRPI od mijšanja Srbije

2020
Gost
2020

Znaci i ti podrzavas ovoga Bozovica sto prica i sto rovari po Crnoj Gori…da nije malo previse od vas evropskih demokrata….ti umjesto da osudis takvo “diplomatsko” ponasanje ti im dajes vjetar u ledja…e nece moci…pa ga nikad ne usli u EU….bas me interesuje crnogorski odgovor…

Pavle
Gost
Pavle

Najveći neprijatelji, uvijek bili i biće, a vi i dalje slijepo pratite “Evropski put”

Festadjun
Gost
Festadjun

Znaci ovo je otvoreno podržavanje nacionalizam i fasizma

Cczz
Gost
Cczz

Pa u Mađarskoj su na vlasti nacionalisti koji o jadu zabaviše EU svojim antievropskim stavovima.

Sale
Gost
Sale

A vazi,mogao si o tome prije razmisljati.Kad su nam protjerivali ambasadora,palili zastavu,izmisljali svakakve gluposti o Crnoj Gori tad si cutao.Vjerovatno bibi ti pustio u svoju drzavu da neki diplomata vrslja kao sto je ovaj kod nas cinio.Molim te ne uci nas,gospodine EVROPO!!!

Žarko
Gost
Žarko

Obožavam što se EU otkriva iz dana u dan, da im podrška konačno padne i da svi shvate sa kim imaju posla

Zoran
Gost
Zoran

Dobra prilika da se gradjani CG osvijeste i shvate da je EU neprijateljska tvorevina i da treba da se produbljuje saradnja sa NATO i USA

Putnik
Gost
Putnik

Prvo,Amerika je daleko…drugo,skoro cijela EU je u NATO. Bolje ne cackaj mecku jer nam je EU potrebna. Prvi Bajdenov zadatak ce biti da se pomiri sa EU a ne da se jos svadja sa njima zbog tamo “neke” Crne Gore. Trump je pokusao na EU da udari taksama i cudima, pa se fino obrukao. Ovaj novi mora to sve sad… Više »

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Dosta ste nam vi solili pamet!

Bozidar
Gost
Bozidar

Da bi ti neko solio pamet moraš imati pamet za sol je lako ?

marius
Gost
marius

Zavrseno ti je to 100% licemjeru jedan. Vi ste naucili Srbiju da povuce odluku. Ne znate vi CG jos. Ja bi sad za inat Vama ukinuo sankcije Rusiji.

Bojan
Gost
Bojan

Naravno, ne uvoditi sankcije nikome zbog “Evropljana”. Pratiti NATO politiku, a oni su uveli sankcije samo vezano za Ukrajinu 2014. ni za kakve druge gluposti(npr. “trovanja” opozicije u Rusiji i sl.)

Petar
Gost
Petar

Srećom se Amerika vraća na Balkan, pa ćete biti samo šegrti, a ne šefovi kao ovih godina

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Gledaj svoje dvoriste

slanik
Gost
slanik

ovo je bruka
nesmijemo povuci odluku o bozovicu

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Pa necemo mi. Povuci ce Krivokapic u cetvrtak.

Iss utvare
Gost
Iss utvare

E i da se nece vratit bozovic? Ko prima akreditivna pisma? Isss

Leon
Gost
Leon

Nadam se da je svakom sada jasno ko su nam neprijatelji a ko saveznici. Saveznici su NATO i SAD, EU je neprijatelj CG

Pedja12
Gost
Pedja12

Ali tu ima problem. Za nato je jedino bitno da smo mi u Nato, kao teritorija. A Crkve, politika, nacije to ih savrseno ne interesuje.

Putnik
Gost
Putnik

@Pedja12 Tacno tako.

Burek
Gost
Burek

Gle ovoga sad!

STOP
Gost
STOP

Nadam se da neće zamandjijati ministarstvo da ih posluša, kao što uvijek zamandjijaju, nažalost veliki broj ljudi. Navijaju za EU a nijesu svjesni što i kakva je to organizacija

joveta
Gost
joveta

Nikako!Ne pustati tu spodobu nazad!!Ako to uradite,pocece da nas biju po crnogorskim ulicama!Ovaj iz Evrope niti zna niti moze da zna o cemu se radi!!!

Ivan
Gost
Ivan

Ma kako da ne
On će da svašta priča i sprda nam se sa državom, a mi da ga vraćamo! Evo važi

Cczz
Gost
Cczz

Isto ovako površno i na štetu Crne Gore je nastupao Aivo Orav.Mađari imaju veze sa Srbijom, a možda se boje da im Srbija ne uzme Sent Andreju, jer to je srpski grad.😁🙄

Anti EU
Gost
Anti EU

I posle ovoga će opet neko da se nadje da kaže kako treba da idemo EU putem?

Milena
Gost
Milena

Pa ovaj srpski ambasador je protjeran jer je krsio dobrosusjedske odnose i mijesao se u unutrasnje stvari suverene drzave,to ne osudjujete,dolazite iz Madjarske koja rabi nacionalizam,tamo prvo to rijesite,a onda obuzdajte ovaj navalentni srpski nacionalizam.

Vuk
Gost
Vuk

Ma nemoj
A to što se direktno miješa u unutrašnje stvari Crne Gore nikome ništa!!
Što ne progovorite o tome??

Zvončić
Gost
Zvončić

Licemjeri licemjerni… pih…

Pedja*
Gost
Pedja*

Iskreno se nadam da CG nece povuci svoju odluku , jer bi na taj nacin priznala i Podgoricku skupstinu i prihvatila uvrede ambasadora Srbije.

NATO
Gost
NATO

Evo za patriote koje podržavaju EU dokaz koga u stvari podržavaju

Za casnu CG
Gost
Za casnu CG

Nikad Crna Goro!!Necemo se pokorit!🇲🇪

Branka
Gost
Branka

Sve je ovo vaše maslo da nas date u zamjenu za priznanje Kosova. Trebali bi da znate da je Balkan i dalje jedno veliko bure baruta i da ste ovakvim igricama upalili fitilj na tom buretu. Neće nama dobro biti ali ovo se više ne može trpjeti. A garantujem vam da neće ni vama dobro biti. 1918. vam je uspjelo… Više »

Soko
Gost
Soko

Opet Evropa uz Srbiju…dzaba sve…

KK3
Gost
KK3

Varhelji. Orbanov diplomata. Jedine zemlje u okruženju sa kojom Srbija ima dobre odnose.

Viktorinox
Gost
Viktorinox

Na ovo mu treba odgovoriti samo – mrs.

raz
Gost
raz

A ti si doveden da mutis, a? Da se posrbimo i da nam ne pada na pamet da udjemo u EU prije Srbije?

midžor
Gost
midžor

Kad si dovodio četnike na vlast nijesi ovako pričao.

Gaga
Gost
Gaga

Ma beži i ti ,a što ne kažeš njma da se ne mješaju u Državu našu Crnu Goru

Send this to a friend