Politika PREDIZBORNA PAŽNJA: UDRUŽENJIMA I ORGANIZACIJAMA SRBA IZ CRNE GORE VLADA SRBIJE DODIJELILA JEDNOKRATNO ČAK 1,64 MILIONA EURA

Vlada Srbije tajno dijeli pare za profesionalne Srbe

Srpska kuća u Podgorici

Društvima i udruženjima Srba u Crnoj Gori Vlada Srbije darovala je jednokratnu pomoć od 1,64 miliona eura radi realizacije projekata i podrške u radu. Ovu odluku Vlada je donijela 21. maja i tada je objavljena u Službenom glasniku. Međutim, Vlada premijerke Ane Brnabić nije odredila koja društva i udruženja će dobiti novac, već je odlučila da se sredstva rezerve raspoređuju generalnom sekretarijatu Vlade, a izvršilac ove odluke je Ministarstvo finansija, piše Pobjeda.

To znači da generalni sekretarijat Vlade treba da ima spisak kojim udruženjima da uplati novac jer se ta Vladina odluka ne može drugačije realizovati.

Problem je što ta odluka sekretarijata nije javna iako je novac, koji se uplaćuje crnogorskim Srbima, javni iz budžeta Srbije koji pune svi građani Srbije.

Zapravo, ideja za poklanjanje novca nije potekla od Vlade Srbije i premijerke, već od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je nekoliko dana prije ove Vladine odluke, iznerviran što su visoki crnogorski zvaničnici konstatovali da se Srbija miješa u unutrašnje stvari Crne Gore, izjavio da će pomagati Srbima u Crnoj Gori finansijski.

Dakle, Vlada, generalni sekretarijat i ostali u nizu su samo izvršioci predsjednikove ideje kojoj niko ne smije da se suprotstavi, a nema uslova da joj oponira jer je u momentu donošenja te odluke parlament Srbije bio raspušten i izborna kampanja je bila u toku.

Zato nema nikoga da barem podsjeti koliko su novca ta društva i udruženja dobila na regularnim konkursima za programe za dijasporu koje objavljuje Ministarstvo kulture i Uprava za dijasporu koja je dio Ministarstva spoljnih poslova.

Nema ni stvarne kontrole u realiziciji tih projekata, jer iako je novac iz budžeta, nema osobe kojoj bi se moglo uputid pitanje da li neko nadgleda projekte za koje je novac dobijen.

Zakon o dijaspori i Srbima u regionu predviđa da su korisnici sredstava dužni da nadležnom Ministarstvu podnesu izveštaj 30 dana nakon realizacije projekata, a nije vjerovatno da bilo koje Ministarstvo u Srbiji ima taj izvještaj.

Od Srba po profesiji koji dolaze iz Crne Gore u Beograd nikada se nije čulo koliko su ti projekti poboljšali njihov položaj, ali se stalno čuje kuknjava kako im je teško što su Srbi.

Što je novca iz Srbije više, oni više kukaju daje njihov položaj sve gori.

Koliko će tek njihov položaj biti bezizlazan kada na račune legne ovih 1,64 miliona eura.

Slučaj “Srpska kuća“: Vlada Srbije vlasništvo prebacila na 27 osnivača

Vučićeva ogromna jednokratna pomoć srpskim organizacijama nije jedina velika novčana pomoć koja je od strane Vlade Srbije upućena srpskim organizacijama u Crnoj Gori. Najveća je svakako osnivanje Srpske kuće koja je srpske poreske obveznike koštala 3,36 miliona eura.

Naime, Kompanija “Neksan”, čiji je biznismen Miodrag Daka Davidović osnivač i vlasnik, Vladi Srbije je, za 3,36 miliona eura prodala više od 1.300 kvadratnih metara poslovnog centra, koji su do bili u vlasništvu kompanije.

Time je Vlada Srbije, u objektu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Podgorici, postala vlasnik suterena, prizemlja i prvog sprata ukupne površine od 1.258 kvadrata, kao i garažnog prostora sa 21 parking mjestom.

No, Vlada Srbije je odmah nakon osnivanja to svoje vlasništvo podijelila na 27 osnivača “Srpske kuće”(!)

Na spisku osnivača “Srpske kuće” se, kako je ranije objavljeno, nalaze akademik prof. dr Zoran Lakić, Božidar Bojović, Novo Vujošević, Ranko Jovovlć, Vladimir Božović, Drago Perović, Strahinja Bulajić, Momčilo Vuksanović, Budimir Aleksić, Vukić llinčić, Vasilije Radulović, Slaven Radunović, Milutin Đukanović, Novica Đurić, Gojko Raičevič, Vladislav Bojović, Blažo Papović, Veselin Rakčević, Bećir Vuković, Milorad Kadić, Pero Radonjić, Nebojša Strugar, Nataša Jevrić, Željko Komnenović, Goran Kiković, Dragica Perović i direktor Emilo Labudović.

Većina osnivača su iz Demokratskog fronta.

Tajminzi pokazuju daje novac dat za predizborne potrebe

Da su motivi pomoći Srbima predizborne prirode, pokazuje činjenica da je je odluka Vlade Srbije o ogromnoj jednokratnoj pomoći uslijedila samo dva dana nakon video sastanka Andrije Mandića sa Aleksandrom Vučićem na kojoj je lider Nove predstavio plan koji predviđa zajedničku listu svih srpskih organizacija na predstojećim parlamentarnim izborima.

Mandić je 19. maja, kako je zvanično saopšteno iz Nove srpske demokratije, nakon video sastanka sa Aleksandrom Vučićem, osim jedinstvenog nastupa svih srpskih organizacija, najavio i ekonomski plan za izbore koji predviđa čvrsto ekonomsko vezivanje za Srbiju.

Srpske organizacije su jedinstvene, zajednički ćemo pobijediti na narednim izborima, rekao je Mandić na video sastanku sa Vučićem.

Pobjeda je tada pisala da Mandićev stav o zajedničkom nastupu svih srpskih organizacija uključuje listu pod nazivom “za odbranu svetinja” koji bi osim stranaka uključivao i srpske intelektualce i predstavnike institucija kulture.

U javnosti ta potencijalna izborna lista se već naziva “Vučićeva lista” a njeni činioci bi osim Demokratskog fronta mogli biti i Prava Crna Gora Marka Milaćića, Ujedinjena Crna Gora Gorana Danilovića, Srpski nacionalni savjet Momčila Vuksanovića, predstavnici Matice Srpske, kao i medija bliskih DF-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Vlada Srbistana sipa pare I finansira propale fasisticke projekte po CG a nemaju onim nestecnim ljudima u Sandzaku poslati za respirator ili rukavice.Glavno je siriti mrznju i svetosavlje.To je Srbistanski nacionalni interes i nema drugog.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Najviše je maznuo časni i pošteni in4s.

Radonja
Gost
Radonja

Vidi se po vasem pisanju da ste daleko od pravog novinarstva, naravno niste jedini u svetu a ni u istoriji koji stavljaju nacionalni interes pa onda moral!
Kao i mnoge srpske novine koristite nacimetode sa pocetka cetrdesetih godina, ovaca ce uvek biti!

Piksi
Gost
Piksi

Eto toliko moj dragi Srpski normalni narode, ove vase vodje dobro zaradjuju na svome Srpstvu a vas svadjaju sa najblizim Crnogorskim narodom.

amo
Gost
amo

Bolje da je Vucko ove milion i sesto hiljada eura ulozio da suzbije koronu i lijeci svoj narod nego sto je poklonio ovim neradnicima i rusiteljima CG.

Jež
Gost
Jež

Pobiće se oko plijena, kao što je to bio slučaj pred referendum….kad su se kupovali stanovi, automobili, dograđivale kuće (Zagorič ).
Jes da se, Risto pop, brine oko finansiranja litijaša, nego i oni bi htjeli malo više….sve u svemu, biće frke.

Gass
Gost
Gass

Dje je to imali ko br tel, ja sam najveci srbin!! Jos mi niko nije da eura

Strijelac
Gost
Strijelac

Građanski orjentisani Srbi ni u ludilu neće glasati ,, Vučićevu listu “.Glasaće je srpski šovinisti i oni koji bi od eventualnog uspjeha ( što je nemoguće ) imale koristi.

40 mil Dem mama
Gost
40 mil Dem mama

Ja bih napravio strategiju sve te pare stavio u dobru banku a kamatom bih radio nešto. Tako stalno kad dobijete novac ostaviti da se nađe kao stari franak.

Mitar
Gost
Mitar

Znaci kad se vidi ko je opozicija , za ocekivat je da vlast uzme jedno 80 posto glasova na izborima! Podrazumijeva se da ce svi pravi Srbi glasat DPS!!! Toliko!

Vera
Gost
Vera

Previse se mijesa neka da svom gladnom narodu

delboj
Gost
delboj

Ne no ce litijat za dzabe

40 mil Dem mama
Gost
40 mil Dem mama

Ja ne znam sta da kažem ostavite srbe na miru ne rade vam ništa.

kvaka
Gost
kvaka

ne, vala, hahahaha……………

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Znamo da ne znas. A i ne znas da vidis na oci.

Piksi
Gost
Piksi

Ne radimo im mi nista no se oni utripovali da ih neko ugrozava, a jedino ko ih ugrozava su Risto , vojvoda od koljenice, gospodin AV i ostali velikosrbi

Makako
Gost
Makako

Eto i imena onih koji su prodali državu i svoj obraz za parkirno mjesto a neko i stan u PG.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Srbi mrze citavi svijet a i citav svijet mrzi Srbe.U Montenegru su iste relacije Srbi su u ratu i ogromnoj nepodnosljivisti sa Hrvatima sa Albancima sa Bosnjacima i posto su Crnogorci svudj u svijetu omiljeni a iteksko u CG pa ka takvi bise srbalji da i Crnogorci mrze sve one koji i oni mrze ali posto to nije moguce reakcije… Više »

Putnik
Gost
Putnik

Druze da ti otvorim oci sto se jedne stvari tice. Cesto putujem, bolje reci do ove korone mnogo sam putovao zbog prirode posla…kada lokalne vlasti neke zemlje na spisku vide Crnogorac…jedina reakcija je da je taj Crnogorac potencijalni svercer droge i da je navodno povezan sa kriminalom. Poslije velikog broja mafijaskih ubistava i pronalazenja droge sirom svijeta a u cemu… Više »

Medovina
Gost
Medovina

Putujemo i mi, a ti si jedan od onih Ćosićevih Srba.Ništa od toga nije tačno, i niđe se ne može čuti, osim u Udruženjima Srba i SPC svuđe po svijetu.
Jedino što pouzdano znam i što je nažalost istina, je to da u svakog Srbina vide ratnog zločinca, silovatelja, mizantropa….ako mu pasoš nije crnogorski.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Vjerovatno putujes na relacijama Pirot Cicevac Zagubica Beograd Nis I sl i citas Kurir I Blic i Srbistansku stampu.Da putujes po svijetu znamo bi kad cuju i vide pasos Srbistana i srbin odma sinonim na silovanja!paljenja!ubijanja,progone ,genocid.Sto se tice kriminala i ubica po svijetu I tu ste medju vodecim samo sto kao I po obicaju srpskom izvrcete I lazete.

Piksi
Gost
Piksi

Putnice ne lazi

Toso
Gost
Toso

Pare dodju i odu…ali obraz i podas zemlju narod…to se ne kupuje novcem…to se cuva u dusi..srcu..
Vjecna da je Crna Gora🇲🇪
Ps..pojesce ove pare i po….ti…a obraz…sta je sa obrazom

Analiticar
Gost
Analiticar

Samo nam vi ne pricajte o obrazu.Devedeset odsto vas su najobicniji konvertiti,koji su 90-ih bili veci Srbi od nas.Koji vas obraz,da se vlast vrati na fabricka podesavanja,vi bi svi klicali Lazaru i Milošu,a bogomi i Slobodanu Miloševiću…Kao nekad!

Hurem
Gost
Hurem

Nemaju oni obraz nego novcanik

MI SMO SPREMNI
Gost
MI SMO SPREMNI

a u Novi Pazar, Tutin i Sjenicu umiru na svakih pola sata po jedna osba zbog nemanja osnovnih stvari za spasavanje zivota u bolnicama.. za 1,6 miliona mogli su napraviti najsavremeniju bolnicu u tom dijelu srbije.. a oni salju ovima da gale i pale.. fino ste im poslali bolje da ste im poslali traktore!!!!!!!!!

Ljubo
Gost
Ljubo

Pare proklete pare zle pare samo da recem 3.14

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Najviše je Risto ugrožen od svih Srba, oće svetinje crnogorske da mu uzmu.

Rade007
Gost
Rade007

Hahahahahaah najjači naslov. Svaka čast,ovo mi je uljepsalo jutro. Hahaha profesionalni Srbi. A istinito je ,nema sta

dedic
Gost
dedic

Lijepo je pljuvat po drzavi, protivnicima, a za uzvrat stizu pare od srbije i onda im djeca voze skupa kola, uzivaju..
I to da glasam???

Masko
Gost
Masko

prvo dajte svom narodu gladnom, pa onda da;lje donirajte

Gligor73
Gost
Gligor73

Vratim se iz Vojvodine u Crnu Goru , posle jednog veka vratim se odakle moji odose i opet od ovih pobeci ne mozes ….. Svet se menja , drustvo sazreva a neki i dalje furaju fazon ranog XIII veka, sto bi nacionalizmom i macem da vladaju , nad drugima. Ne vidim svrhu da “jedna” osoba daje toliki novac nekome ,… Više »

Commentator
Gost
Commentator

Srbovanje je postalo unosan biznis

Joo
Gost
Joo

vekovima je to unosan biznis za Srbistan….prvo posalju popove, pa topove, pa onda zive na tudji racun okupirajuci tudju teritoriju i resurse………

Dunja
Gost
Dunja

Strani plaćenici i izdajnici države vidimo se na izborima. Džaba pare.

vucko
Gost
vucko

Sto rekao vucic Vule – IMAMO PARE !!! Da bog da imali jos 3x toliko, samo nas ostavite na mir vise!

0209
Gost
0209

U ovu krizu srbija krcata para hahaha. Da mi necete pozajmit do 1og?

Pljevljak
Gost
Pljevljak

Sto se cudite pa i u Pljevlja se uredjuje “srpska kuca”. A tako ce uraditi u vise gradova u CG. Drzavo reaguj vakat je.

Pravnik
Gost
Pravnik

Kako se prenosi osnivsčko pravo, kad na primjer sadašnji osnivač umre ? Ko sa nasljednici prvoga reda: rodbina ili Srbin koji nija sada na listi?

Vakat je!
Gost
Vakat je!

„Ko CRNOGORSTVU ne bio vjeran Bogom i ljudima svud bio ćeran! Kom’ kamen ovi nije svet, Da bude sramotan, proklet!” – Knjaz Nikola I Petrović Njegoš, 1882. godine. Amin!

Zlire
Gost
Zlire

Sve se da objasnit ali ne svakome

Crni
Gost
Crni

Čudo nije pisalo “srpstvu” umjesto tog Crnogorstvu. Neka nam je Vječna Crna Gora,a daće bog biće tako.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Srpstvo je intimno za kralja Nikolu bilo taman sto i za nas.Ima o tome iljadu knjiga a evo jedna Istina mom zivotu od Djordjija Karadjordjevica

ElPatron
Gost
ElPatron

Na koju adresu da se prijavim?? Mada ja sam javni ne vjerujem da ce mi dat 😂🤣🤣😂

Mongro
Gost
Mongro

Ali zato nemaju para za opremanje bolnica u N. Pazaru, Tutinu itd.itd. Interesantnu politiku vodi vlada Srbije?

Branimir
Gost
Branimir

A ti se sjekiraš zbog pazara i tutina a ne vidiš svoje dvoriste?

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

ne sjekiramo se mi ni najmanje dabogda vam tako bilo i u beograd i novi sad i nis i u berane ako treba da se solidarisemo!!

Nedjelko
Gost
Nedjelko

Pare odose za “profesionalnu bagru” ( preko 300 “advokata” ih podrzava..prodani pravnici sa biroa za nezaposljene ??)..Kota briga za sitotinju Po SANDZAKU..

Tetrijeb
Gost
Tetrijeb

Koliko li popovima daju? Mada mozda imaju zajednički racun pa od litije do litije dijele na ravne časti

Joo
Gost
Joo

dosta desetina miliona popovi privredjuju svake godine u CG okupacijom nasih svetinja…….njima ne treba, iako sigurno ne odbijaju……

Putnik
Gost
Putnik

Pa zar neko ne rece da Mitropolija godisnje zaradi 80 miliona eura?Zar ne mogu onda sami sebe da plate?

Crna Ruza
Gost
Crna Ruza

Znaci prodali su see, e pa lijepo. Toliki novac znaci Vucko daje

Sony
Gost
Sony

Pa kad vidim kako se ovi razbacuju dok neko nema ni za hljeb, od svakog imaju korist, od Vucica SPC i ostalih.

Nikac
Gost
Nikac

Kako ne staviste u te osnivače kojeg poštenog Srbina no se ove koji cijeli život prelijeću iz jedne u drugu partiju. smučili ste se Bogu i narodu. Stidite se.

Njegoš
Gost
Njegoš

Postoji li toga poštenoga??

kontraš
Gost
kontraš

Citiracu gospodina Mandica ,,Aleksandar Vucic je uradio za srpski narod u CG vise nego i Aleksandar karadjordjevic”. Eto koliko kosta neciji obraz

Tip Top
Gost
Tip Top

Nemaju oni obraza zar ne vidis !!!

Putnik
Gost
Putnik

Niti oni “konvertiti” iz devedesetih. Neki je i “šah zamrzio” zbog šahovnice. Izgleda da je nekima pamcenje samo do nazad 14-15 godina.

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Mandić i ekipa mogu slobodno u Srbiju pa neka tamo sa Vucicem osnivaju stranke i promovisu Srpstvo

Djekna
Gost
Djekna

Znaci u tom grmu lezi zec, sve Vucic finansira

Kaktus
Gost
Kaktus

Meni je najjace sto niko nije priupitao okle pare marku milacicu ? Dnevno 5 gradova obidje ,ko mu placa gorivo ? Isao je do rusije cak s dajkovicem davno,okle pare za karte ? Neko ulaze u njega velike pare

Joo
Gost
Joo

iz iste kase……

Bbbbe
Gost
Bbbbe

U Milačića ulaže Rusija.

Kotor
Gost
Kotor

Kupio je ove nase za saku eura.

Njegoš
Gost
Njegoš

Prodali vjeru za večeru! Nikad više 1918.!!!

Sejo
Gost
Sejo

Mandic uvijek ide kod Vucic da ga posavjetuje, posto je to covjek koji nema svoje misljenje.

Nikolas
Gost
Nikolas

Ovaj Vucic previse izigrava dusebriznika

Joo
Gost
Joo

nije on dusebriznik…..on je srbochetnik koji jos sanja snove o Velikom Srbistanu i srbijanskom moru……

Liberal
Gost
Liberal

Jos jedna linija profita je iznajmljivanje srpske kuce za promocije knjiga koje se desavaju skoro pa na dnevnom nivou,uzmite npr one knjizevnike sa spiska podrske mitropoliji,pa citajte kako im vecini risto finansira izdavanje knjige,a promocija se u srpsku kucu radi. Sve kao slucajni.

nebuloza
Gost
nebuloza

Nelogično je nekoga ko je srbin i rođen kao srbin nazvati profesionalni srbin u nekom negativnom kontekstu, pored toliko njih koji su rođeni srbi a sad su “profesionalni” crnogorci

Nina
Gost
Nina

Ima nas dosta koji nismo profesionalni Crnogorci. Mi smo najugfozenija kategorija u ovoj zemlji.

Joo
Gost
Joo

bas si nebuloza…..ovo je CG i Crnogorska nacija…..a vama srbijancima niko ne brani da to budete….iako vi vekovima po istom svetosavskom osvajackom receptu osporavate svaku drugu naciju……i Hrvate, i Slovence, i Bosance, pa sad i Crnogorce…..jos malo pa cete se prosiriti….posto kako ste krenuli ceo svet je potekao od vas srbijanaca, posto vi iskociste odmah posle amebe…….

Lenka
Gost
Lenka

Dodju sa parama iz Beograda i onda ovdje zive na visokoj nozi, bahato i rasipnicki

Ivanka
Gost
Ivanka

Zive oni kao lordovi ovdje, bas haos sto cine i kako se ponasaju

Anita
Gost
Anita

To su sve profesionalni Srbi, po zadatku. Njihov posao je samo da se izjasne kao Srbi

Marko76
Gost
Marko76

To od kojih para oni zive, vidimo svi mi koji njih poznajemo

Srbo
Gost
Srbo

Na spisku ne vidim ni jednog koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Svi su se ovi dobro očešali od Crne Gore pa sad deru od Srbije. Sram vas bilo.

Srbo
Gost
Srbo

Uzeo si tuđi nik i lažno pišeš pod njim ,moli admina da objavi i moj komentar

Srbo
Gost
Srbo

Osgovori ti meni Srbo, ostavi se priče i “nickova”.

Mališa
Gost
Mališa

A dje vi je svetosavska sekta. Pa popovi su vam glavni agitatori.

Bernini
Gost
Bernini

Srpska kuća je Trojanski konj u CG. Jasno je da Srbija finansira mitinge po CG.

Liberal
Gost
Liberal

Kako kod njih tako i kod nas, ovim tekstom otkrivate i nas

Makaim
Gost
Makaim

Kako se postaje Srbin da bi bio osnivač srpske kuće i sa čime se mjeri količina srpsrva da bi udijelili nekome dio.

Grunf
Gost
Grunf

Po tome koliko jako napadas crnu goru. Sto jaci napad, jaca je i apanaza

Daka
Gost
Daka

A šta očekivati od BG pašaluka drugo sem da siju zlo u svom okruženju.To im je ujedno i odgovor zbog čega su ubjedljivo najomraženija zemlja u regionu koja ni sa kim nije i neće biti u dobrim odnosima.

Putnik
Gost
Putnik

Pa kad pogledas Hrvatska je jedino sa Crnom Gorom u dobrim odnosima od svih susjeda. Na “noz” su sa BiH,Slovenijom (odavno),Madjarskom,Italijom (odnedavno u vezi onih izjava Italijana za Istru) i sa Srbijom (naravno), dok je Srbija odlicna sa Madjarskom, Bugarskom,S. Makedonijom i BiH-RS. Jedino se “nateze” sa C. Gorom i Hrvatskom. Nesto ti ta prica ne prolazi.

Nindža
Gost
Nindža

malo je ovo para, sipajte (nam) još..jedan wisky

Miki
Gost
Miki

Dzaba im sve, ugasili su !

Fangio
Gost
Fangio

Pitanjne za menadzera srp kuce kolko kosta obicni srbin bez opreme ? A kolko profesionalni sa ful opremom

mrgud
Gost
mrgud

imene su puni dzepovi . .ne znam djecu s parama . ha ha ha . .samo manjem dijelu . . .a mi sirotinja koja ne smije da kaze svoje ja . . .idemooooo moj narode . . . . . .

Njegoš
Gost
Njegoš

Što ne smiješ da kažeš tvoje ja?? Od koga te strah??

jadran
Gost
jadran

Kako je jadna CG opozicija, da jadnija ne moze bit

Iskreno
Gost
Iskreno

E džabe im sve.Poklaće se Srbi međusobno,nikad se oko ničeg nijesu mogli dogovorit , a kamo li oko para

Ekvivalent
Gost
Ekvivalent

Kako taj plemeniti Daka uze milione od jadne Srbije a ne pokloni ih izmučenim Srbima u Crnoj Gori.

Soko
Gost
Soko

Pametno. Uplatiti toliko para ekipi koja je pripremala drzavni udar I Koji je Vucic direktno provalio a nema para za bolnice I privredi. Juce rece da neracinaju na pomoc jer se cup ispraznio.

Celo
Gost
Celo

Dok mu stanovnici njegove drzave umiru ok korone i vlada generalno siromastvo on salje milione srbima u drugim zemljama.nije mi daleko od Milosevica ovaj Vucic

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Ja bih volio da im pošalje mnogo više, da im napravi neku fabriku, napravi puteve do kuća na selu… To mu dodje kao direktna strana investicija.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

brzo ce izbori i odgovor vladi srbije i njenim satelitima posebno popovima i spijunima bie ….brzo ce se na svim manastirima i crkvama zavijoriti crnogorska zastava

Pracka
Gost
Pracka

hahahhahah isto kao i odje za profesionalne crnogorce

M2121
Gost
M2121

Ne vadite Srbiju iz usta, sto je ovo..

Toni
Gost
Toni

Zato što su sad pare tema, a znamo kako su Crnogorci osjetljivi po tom pitanju. Čim se pare pomenu, odmah se usplahire…

Milica
Gost
Milica

Srbija ne prestaje da se miješa u unitrašnje stvari CG i ne prestaje da radi na tome da nestane CG

Putnik
Gost
Putnik

Sto isto ne kazes Britancima i Amerikancima…cim se nesto desi, oni odmah prvi posle Srbije pu pu po Crnoj Gori?Licemjeru jedan.

Titograd
Gost
Titograd

Malo je ovo, koliko nam je zla nanijela u zadnjih 100 godina.

Vava
Gost
Vava

Cusssss

Darina
Gost
Darina

Vučić dijeli pare građana, nadam se da će građani Srbije na to reagovati. Zar imaju novca za Vučićevo iživljavanje. Uzaludno mu je to rasipanje mi znamo što nam je činjeti.

Putnik
Gost
Putnik

Oguglao je narod…prodje i ona preskupa jelka, i ona nepotrebna fontana na Slaviji i jos mnogo slicnih cuda i nikom nista. Jos kad zavrsi ovo malo od auto puteva sto je ostalo, pa ona brza pruga koja se uveliko gradi, jos par jakih fabrika i moze vladati jos desetak godina i ne treba da brine. Uz sve to, opozicija ne… Više »

Lida
Gost
Lida

Pa da podrivaju Crnu goru iz ciste ljubomore ovi Iz Srbije a ovi opozucionari iz materijalnog interesa.Mediji iz Srbije nijesu objavili da je Cg otvorila zadnje poglavlje a da su oni blokirani,tako da narod u Srbiji nema pojma sta se desava.

Vava
Gost
Vava

Jel zna neko koliko poglavlja su zatvorena od , neznam , 30 tak poglavlja

Putnik
Gost
Putnik

Zasto lazes da nisu objavili?????Mozda jer samo od srpskih medija racunas Kurir i Informer zar ne?

Monet
Gost
Monet

Zasto ombudsman ne reaguje na prikupljanje imena i slika sluzbenika anb-a i prijetnju objavljivanja istih na jednoj fb stranici?!

Student CG
Gost
Student CG

A djeca Crne Gore leze na Klin…u Srbiji od raka
Sram vas sve bilo politicari od pozicije do opozicije
Da li Vasu djecu lijecite u Turskoj a nasu saljete za Srbiju ?
Stidite se

Maksim
Gost
Maksim

Pa tu i nema meke razlike .

Rašo
Gost
Rašo

Pročitah u Primjerima čojstva i junaštva jednu anegdotu, koja je veoma slična ovoj situaciji. Pitali su Turci nekog Kuča oće li izdati Kuče ako ih napadnu , a on odgovorio “ ne duše mi” a oli ih izdati za pare “ oću duše mi” . E takav nam je jedan dio opozicije.

Eto tako
Gost
Eto tako

Poslije se čude Kako niko s njima ne može.

Velimir
Gost
Velimir

Moraca ve ponijela!

Skols
Gost
Skols

Ljuckovine,dva oka u glavu bi zamutili za apanažu

Skorpijica
Gost
Skorpijica

DA vam je sada dps ovci da Vam iz Srbije
se doda malo milioncica kao onda D.K.
POSTUJTE MJERE NKT I DRZITE DISTANCU …PERITE RUKE I NOSITE MASKE

Penzija 128 e
Gost
Penzija 128 e

Strasno ,,, Srbija”” ubi “” ekonomiju u Crnoj Gori ? Svakoga dana sve vise napredujeno I opet nas Srb””i unistise ..””” A mi lideri u regionu za opravdanje sto se “”:kotrljamo I put putujemo ka provaliji “

Send this to a friend