Politika

Vlast u Budvi opstala, izbora za sada nema

Budva

Budvanski odbor Crnogorske odlučio je sinoć da ta partija bude dio vlasti u metropoli crnogorskog turizma. Time je spašena vladajuća elita, ali i otvoreno novo pitanje-da li je ovo što je Crnogorska uradila politička korupcija i kako su zapravo odlučili da spasu Budvu novih izbora i tako produže mandat vladajućoj koaliciju koju predvode Demokrate i Demokratski front.

<<<Odbor izglasao: Crnogorska će biti dio budvanske vlasti<<<

Iako bi ovo, da nije njima trebala podrška, Demokrate i DF nazvali političkom korupcijom, koju moraju da zaustave evropejci, to je ovoga puta izostalo. Čak su se Demokrate oglasile saopštenjem odmah nakon što je Crnogorska potvrdila da ulazi u vlast.

“OO Demokratske Crne Gore Budva je na večerašnjoj sjednici usvojio Odluku o proširivanju postojeće vladajuće koalicije sa odbornicima Crnogorske. Na ovaj način, Demokrate i naši koalicioni partneri na lokalnom nivou spriječili su pokušaj DPS-a da koruptivnim metodama, kojima su skloni, što su više puta dokazali u nekoliko crnogorskih opština, preuzme vlast i u budvanskoj opštini”, saopštile su Demokrate.

Dobro je podsjetiti kakvi su odnosi budvanske vlasti u Crnogorske bili prije samo nekoliko mjeseci.

Bivši predsjednik Crnogorske Dragan Purko Ivančević proljetos je kazao da konglomerat stranaka na vlasti u Budvi, predvođen predsjednikom Opštine Draganom Krapovićem i njegovim Demokratama i predsjednikom SO Budva, Đorđijem Vujovićem koji je iz DF-a, demonstrira neviđenu nesposobnost u vođenju grada i stalno za to okrivljuje izmišljene neprijatelje. Ivančević je tada poručio sa ovim dvojcem na čelu, Budva dočekuje nespremna, raskopana i neuređena još jednu turističku sezonu, a alibi za nesposobnost se uvijek traži na nekom drugom mjestu.

Demokrate su mu na to poručile da je bio na odgovornim mjestima u vrijeme kada su se u Budvi dešavale stvari o kojima govori.

“Ovaj tranzicioni pobjednik i antiratni profiter ima hrabrosti da tvrdi da nikada nije učestvovao u onome što se desilo u Budvi, iako i ptice na grani znaju da je pokrivao mjesto pomoćnika Ministra turizma, mjesto direktora Morskog dobra, da je bio član LSCG, SDP-a, CDU, koju više ne pominju, već je sad to Crnogorska. Vjerovatno smo propustili još koju stranku”, kazale su tada Demokrate.

No, čini se da je ovaj potez Crnogorske najviše obradovao DF, koji se nada da će se sve odvijati kako treba, kako bi dočekali da krajem godine njihov kadar naslijedi Krapovića i preuzme vođenje Budvom.

M. Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ugasi se još jedna stranka a da nije pošteno ni počela. Na isti način su nestali Liberali, Medov PZP, Pozitivna i u zadnje vrijeme SDP i URA, koji još nijesu svjesni da više ne postoje. Sad zajedno sa Frontom i Bečićem nek idu na parastos i neka spremaju bilborde da slave 100 godina okupacije Crne Gore.

DPS
Gost
DPS

Drste’ se Budvani! Saljemo vam novog starog Marovica!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bolje i lopov no izdajnik.

DPS
Gost
DPS

Uvjek ste manje zlo birali – ZNAMO SE! 😉 Dok ti shvatis sta je gradjanska Crna Gora…

Miraš Tenda
Gost
Miraš Tenda

Džabe bačate špice, Purko jutros na parastosu neće vikat Eviva!

Real
Gost
Real

Purko imas li obraza,jesu li vas gradjani birali da sa cetnicima u kolo udjete.Sram vas bilo obraz vam je djon.Krapovicu je li ovo korupcija ma ne jer se o vasem dupetu radi.Mrzi te sve Crnogorsko a vamo ove pogane tzv.Crnogorce ljubite u dupe.

LoMi
Gost
LoMi

Ista stvar kao sa Džakovićem, tako da dođošr na isto.

Anonimus
Gost
Anonimus

Šta tu ima loše? Dps je preoteo jednog poslanika? A ovi su doveli novu stranku. Maske su pale…

FIFAMONTENEGRO
Gost
FIFAMONTENEGRO

Pametni Purko…

Rankovic
Gost
Rankovic

Dusevicu, Dusevicu, gdje ce ti dusa ?! U UDBU vjerovatno!

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Moze li ovaj portal nize i dublje???

zzzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzzz

ako ti ne odgovara imas portal vijesti…vozi…

daga
Gost
daga

MOZE Bob Rock,a o cemu se radi,kakva je muka,pojasni nam malo pa da i mi malo “lajemo”kao pas iz veza.Ajde pisi,cekamo.

z d
Gost
z d

Crnogorska je ovim potezom sebe preimenovala u Gedžovansku!!!

mitar
Gost
mitar

Ovako je i SDP nekad imao 3 odbornika u Podgorici sada ima nula odbornika.
Očigledno su u pitanju lični itreresi u Crnogorskoj partiji,tako da je ta partija ovim činom počela samogašenje.

Send this to a friend