Politika

Vojinović: Odlazećem režimu lični interes bio jedina zvijezda vodilja

Poslednji potezi odlazećeg režima pokazuju njihovo pravo lice i činjenicu na koju sve vrijeme ukazuje Socijalistička narodna partija, a to je da je njima lični interes bio jedina zvijezda vodilja u politici i da Crnu Goru vole u onoj mjeri u kojoj im ona može donijeti ličnu i političku korist ili benefit, saopštio je danas član predsjedništva SNP Miomir Vojinović.

“Činjenica da je u javnom sektoru samo od raspisivanja izbora do njihovog održavanja primljeno skoro 1.000 ljudi, te da se trend raspisivanja oglasa i konkursa, odnosno partijskog uhljebljivanja nastavlja i ovih dana samo uvjeravaju naše građane da je odlazak DPS i njegovih satelita sa vlasti nešto najbolje što se desilo našoj državi”, kazao je Vojinović.

Kako je istakao, neodgovornost, nerazumno trošenje budžetskih sredstava, bez obzira na odluku o optimizaciji javne uprave, pokušaj je DPS-a i SD-a da na svaki način zaustave svoj skori politički krah i nestanak sa političke scene, koji je, ujedno posljedica takvih i sličnih zapošljavanja tokom njihove pogubne vladavine.

“Zaboravlja odlazeći režim da je uhljebljenje i udomljavanje po partijskoj liniji jedan oblik korupcije, odnosno zloupotrebe vlasti zbog lične ili partijske koristi. “Sakupljači glasova”, oličeni u odlazećem režimu, na kraju svog mandata, ali i političkog bitisanja još jednom šalju sliku pogubnosti njihovog vladanja”, naveo je Vojinović.

Prema njegovim riječima, jedino po čemu će oni ostati upamćeni jeste sistematsko urušavanje institucija, uništavanje privrede, dovođenje države do bankrota, zatvaranje fabrika i ostavljanje radnika bez posla, sa jedne strane, i sramno, stranačko zapošljavanju sa druge strane.

“Srećom, Crna Gora je dobila novu vlast. Socijalistička narodna partija će, kao dio te vlasti, sa najvećim stepenom odgovornosti ispitati sva sporna zapošljavanja. Mi imamo istorijski zadatak da stvorimo uspješnu, zdravu Crnu Goru, bez korupcije i kriminala, da obezbijedimo otvaranje novih radnih mjesta, i da vratimo vjeru ljudima da može da se vlada pošteno, bez obzira na partijsku ili bilo koju drugu pripadnost”, poručio je Vojinović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Masa
Gost
Masa

Sta se ovi javljaju sa najmanje glasova

Dobrota
Gost
Dobrota

Poznat je i vaš angažman za preveliki interes. Kako ste mogli preuzeti onoliko novca građana drugih država. Istovremeno nijeste radili, a uzimali plate. Dijelili dobročinske savjete, a zavaravali svoje članove lično se bogateći. Zato prvo preispitajte sebe, tek onda druge

Cedomir
Gost
Cedomir

A sta je vasa zvijezda vodilja,izdaja i laz,śedi….

Cetinje
Gost
Cetinje

Nijeste nista bolji od dps-a

Nina
Gost
Nina

Dobar vic

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Eto , vama nije pa dokazite!

Istina_
Gost
Istina_

Pa ćemo se tobom i takvima prosperirati!?
3,14 3,14 3,14

Nina
Gost
Nina

Bravo Bote, zasluzio si sendvic!

Istina_
Gost
Istina_

Nešto smrdi😷

Vojo BP
Gost
Vojo BP

Novoj Vladi i gradjanima su upravo potrebni ovako mladi, energicni, posteni i radni ljudi.

nik
Gost
nik

Naravno, nego prvo da vodimo sta ce biti sa ovim novim, oce li i oni htjeti prvo da se napune. Dosad samo pricaju o ovim bivsim da nije to priprema za pravdanje svojih gresaka.

Građanin
Gost
Građanin

Građani moraju da budu prvi i najbitniji. Interesi partije i lični interesi nikada ne smiju da stanu na put služenju građanima Crne Gore.

Vanja
Gost
Vanja

Svaka čast! Samo naprijed!

Mila
Gost
Mila

Vaša jedina zvijezda vodilja je posrbljavanje i nestanak Crnogoraca i CG

marius
Gost
marius

Isto ste ka cesove babe tracare. Ne trujte mozgove vise ovom narodu, no krenite da ispunjavate obecanja, te ih tako velikodusno obecaste u predizbornoj kampanji.Manje price o rezimu, jer ste vi uz taj rezim dobro prolazili, sto bi nas narod lijepo kaza, ” Uz vuka, i lisica fuka “. Znamo se !

Bernini
Gost
Bernini

E bijaste Vi primjer poštenja!

Boban
Gost
Boban

Primjer postenja bas!

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Paraziti koji 4 godine uzimaju po 3000€ mjesečno za nerad, govore o ličnom interesu nekog 😂😂😂😂😂😂😂😂

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kakvo ce sad bit zaposlavanje ekspertsko …..partijsko naravno jer u vasoj vlasti ima vise partija i interesa nego u mnogo vecim zemljama

Send this to a friend