Politika

Vučić o porukama iz Crne Gore: Svi bi da dižu rejting izjavama protiv mene

Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne sjekira zbog izjava na njegov račun iz Crne Gore, jer su one za unutrašnju upotrebu, te primijetio da bi svako lični rejting da “podiže” tako što će da kaže nešto protiv njega.

Premijer Crne Gore Duško Marković izjavio je da su predlog zakona o slobodu vjeroispovijesti komentarisali mnogi koji ga nisu pročitali, a među njima je, kako tvrdi, i predsjednik Srbije.

Na molbu da prokomentariše tu izjavu, Vučić je ponovio da ne želi da doliva ulje na vatru, da se ne sjekira za sve te izjave, jer su one za unutrašnju upotrebu.

“Neka oni rade svoj posao. Čuo sam ja njihov odgovor prvog dana kada sam ih zamolio da to razmotre. A, nemam problem sa ličnim uvredamna tog tipa, samo neka nastave”, rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Kako je primijetio, svako bi da lični rejting podiže tako što će da kaže nešto protiv njega, jer su onda, kaže, valjda svi mnogo jaki, snažni i uspješni.

Poručio je da na to ne želi da odgovara.

“Prihvatam da ja ne umijem da čitam i da ne znam da čitam… Računam da bi oni možda mogli i novi zakon po tom pitanju da donesu – da samo pobornici NATO umiju da čitaju i da samo oni smiju da čitaju. Ja ne spadam u te”, ironično je dodao predsjednik Srbije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rašo
Gost
Rašo

Ovakve figure na političkoj sceni balkana a i šire nije nikad do sada dolazilo. Ima li naučne medicinske ustanove koja bi mogla proučiti ovu ličnost.

Roki
Gost
Roki

Djelovao mi je pametnije.

Serdar
Gost
Serdar

Patološki folirant!

Dr xyz
Gost
Dr xyz

Nemoj ti, komsija preuvelicavati sopstveni rejting. Samo se ti ne petljaj u NASE STVARI i ne navrci vidu na svoju vodenicu, nemas ti idje sto da trazis. A one koje pozivas na piknike i badnjake ostavi tamo. Nemoj ih edukovati da ruse Crnu Goru jer ce srusiti samo sebe i tebe!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Uuuu haha a sjedi jadan nebio…. bitan si nam koliko i lanjski snijeg.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ko tebe sta pita

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Kakav promasaj srpskog naroda !!!

Radosav72
Gost
Radosav72

Tacno da se sazali covjek na njega 🙂 . Nosi veliki teret…

Bel
Gost
Bel

Ka neka si žena sto stalno kukumace 👩🏿

Send this to a friend