Politika

Vučić: Vidimo ko naoružava Albance i koje helikoptere traži Crna Gora

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zabrinut zbog potencijalne destabilizacije i eskalacije sukoba u regionu, te ukazao da Srbija čini sve da do toga ne dođe. Kazao je da prate naoružavanje susjednih zemalja i da vide “koje helikoptere traži Crna Gora”.

“Uvijek sam zabrinut i radimo sve da ne dođe do destabilizacije u regionu. Novosadska inicijativa sa Albanijom i Sjevernom Makedonijom za nas je mnogo ekonomski važna, jer je to, takođe, i mirovna i politička inicijativa”, rekao je Vučić.

On je naveo da Srbija mora da se naoružava, jer to rade sve zemlje oko nje.

“Naoružavaju se i Bugarska, Rumunija, Mađarska, Hrvatska i druge manje zemlje u skladu sa svojim mogućnostima. Vidimo ko sa strane naoružava i Albance na Kosovu i koje helikoptere trži Crna Gora i sve to pratimo”, rekao je Vučić za Televiziju “Prva”.

On je naglasio da Srbija mora da se naoružava jer će uvijek neko naći “lajbnicov razlog ako smo lak plijen”.

“Ne smijemo da budemo bambi i zato se ekonomski snažimo”, naglasio je Vučić.

Govoreći o Kosovu, Vučić je rekao da je Beograd uspio da to pitanje vrati na velika vrata, onda kada je za mnoge to pitanje već bilo završeno.

“Niko nam nikada nije nudio razgraničenje, na žalost, jer je za njih Kosovo cjelovito i nezavisno od Srbije”, rekao je Vučić.

Komentarišući stanje na Kosovu nakon nedavnih izbora, Vučić je rekao da su Albance pogodile “dvije infekcije”.

“Na njih je infektivno djelovalo to što je Srpska lista osvojila toliki broj glasova. Druga infekcija odnosi se na njihove računice da li da ubace i Pacolijevu stranku”, rekao je Vučić.

125

avatar
1000
68
57
0
 
105
samo pitam...Oprem dobroGen. DukljaninCrni panterMico G.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
samo pitam...
Gost
samo pitam...

Što pobjegoše rusi sa Kosova 1999?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Aca je inače dobar prognozer. Tako je prognozirao da je Haradinaj podnio ostavku kako bi još ubjedljivije dobio nove izbore i učvrstio vlast. Misli Aca da je to kao kod njega u Srbiji.

Crni panter
Gost
Crni panter

Ovo je covjek, koji ne spava koji posjecuje biblioteke u 2 po ponoci koji u 6 ujutro uci ruski, bjezi obezbjedjenu pa se vozika svojim autom po grada i koji malo malo prica gluposti i ponizava svoj narod supljom pricom.

Mico G.
Gost
Mico G.

Ostavi se ti nas Vučko.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Ne blesavi Vučiću, prevršio si svaku mjeru. Podvij rep i bavi se sobom i narodom koji predstavljaš, ostavi druge na mir. Stiče se utisak da svakome zavidiš, ama baš svakome i to nije normalno. Uzmi nešto da počineš od samoga sebe i narod od tebe.

Bokelj
Gost
Bokelj

Samo sto dalje i vi i vas kolega milo

NATO
Gost
NATO

trazimo Apace americke necemo one rage ruske sto padaju same!!

PGpodgoricanima
Gost
PGpodgoricanima

HAHAHAHAHA pratimo koje halihoptere trazi crna gora.. ne no ce polovne i pokvarene migove 29 iz 1989 godine.. ka vas sto je pomogla rusija bolje da ste kupili jedan miraz ili neki americki no sve te 5 sto ste uvalili 10 miliona u popravku!!

popi
Gost
popi

ovo ti je po sistemu zbogom bosno odoh u sarajewo..

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Predsednice,bravo samo oprezno sa njima niko im nista ne veruje

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Čista paranoja,bolesno,žalosno ko vodi dobre naše komšije Srbe!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Otkrivena je još jedna imtergalaktička zavjera protiv Srba, zahvaljujući Aci Paranoji…😁 Ali Srbi se neće dati i hrabro će plakati 😢

DAKA SU.57
Gost
DAKA SU.57

Samo ti strucnjak brisi komentare!, Uzaludno!! Srbija je pametnom modernizacijom i ulaganjima u vojsku , napravila veliki pomak i dobila veliki ekonomski rast sa namjenskom industrijom koja je veliki zamajac ekonomije, Tako je BDP sa 80 % doveo na 50 % uprkos kupovini novog i modernog oruzija. Mislim da vam je Naslov Glup , jer Vucic ovo prica svakodnevno i… Više »

Laki
Gost
Laki

Cekic i nakovanj za Vucka,netreba mu drugo oruzje!..

jankezzza
Gost
jankezzza

bravo VUcicu!!!;) Sprema se ofanziva na nasu crkvu ali Srpski narod se nece dati

Mrgud
Gost
Mrgud

Ko i do sada. Pobjeći glavom bez obzira.

kachawendica
Gost
kachawendica

a vi ste mi veliki ratnici i junaci

Send this to a friend