Politika

Vujović: Koordinirana paraobavještajna akcija protiv Spajića, Evropa nam neće doći sjutra, a kamoli sad

Ivan Vujović, generalni sekretar Socijaldemokratske partije i kandidat za poslanika na listi “SDP – Za našu kuću"

Građani Crne Gore svjedoče još jednoj razmjeni najtežih optužbi između aktuelnih političkih saveznika u kojoj se ne biraju sredstva za bolju poziciju u susret izborima, kazao je Ivan Vujović, generalni sekretar Socijaldemokratske partije i kandidat za poslanika na listi “SDP – Za našu kuću”.

“Nedopustivo je da premijer u tehničkom mandatu koristi državne resurse za predizborne svrhe i to samo četiri dana prije izbora. Nevjerovatna je količina zloupotreba za kojima se spremno poseći sa ciljem manipulisanja i rasturanja i ono malo od institucija što nam je ostalo, sve u cilju političkog marketinga”, kazao je Vujović.

Kako je istakao, nema sumnje da je na sceni sprega Abazovića i bivšeg DF-a koja suštinski svih ovih godina besprekorno funkciniše.

“Ovo se čini kao koordinirana paraobavještajna akcija protiv Spajića, ali za koju je sam kriv jer je sam odlučio s kim će se u kolo hvatati”, navodi Vujović.

Prema njegovim riječima, ono što je građanima važno poručiti je da ako ova ekipa sjutra zajedno sastavi vlast, četiri godine ćemo gledati haos, zloupotrebu institucija i obavještajne igre.

“Evropa nam neće doći sjutra, a kamoli sad i bićemo zemlja propuštenih prilika, dok će građani dnevno gledati igrokaze i međusobna optuživanja na temu ko je veći kriminalac”, navodi Vujović.

Crnoj Gori je, naglašava on, potrebna ozbiljna i stabilna a ne trač politika.

“Potreban nam je evropski put koji su nam namjerno zaustavili da bi nam servirali Vučićeve balkanske saveze, i u skladu sa tim i političke manire, odnosno sveopšti neukus, koji nam se dnevno servira na javnoj sceni. Zato pozivam građane da dobro razmisle kako bi nam.mogla izgledati vlast. I da biraju SDP jer smo garant stabilnosti. ozbiljnosti i nastavka evropskog puta Crne Gore”, poručuje Vujović.

Send this to a friend