Politika

Vujović: Tičić koristi posjetu Đokovića kako bi oglasio svoj DPS da je još uvijek u političkom životu

Foto: Filip Vujović

Još jedan bijedan pokušaj privlačenja pažnje gospodina Tičića događa se upravo danas i to povodom velike svečanosti koja je upriličena u zgradi Opštine Budva. Problem predstavlja upravo posjeta prvog sportiste svijeta pa je gospodin Tičić koristi kako bi oglasio svoj DPS da je još uvijek u političkom životu, saopštio je odbornik Demokratskog fronta (DF) Budva Filip Vujović u reagovanju na navode predsjednika OO DPS Budva Milana Tičića.

<<<Tičić: Jalovi pokušaj Carevića da povrati uništeni rejting lokalne vlasti<<<

Tičić se osvrnuo na današnji doček Novaka Đokovića, za koji je ocijenio da se  “pretvorio se u jalovi pokušaj predsjednika Opštine Budva da uz rizik po zdravlje svojih sugrađana, povrati uništeni rejting lokalne vlasti”.

“Za to nije bilo potrebe jer je odbornik DPS-a bio prisutan u sali skupštine, a o čemu gospodin Tičić očigledno nije obaviješten, što ne čudi s obzirom da se članstvo DPS-a rasipa skoro pa brže nego onih 200 000eura za koliko je oštetio budžet Opštine Budva”, dodao je on.

Tako da i pored sportskih rezultata, kako navodi Vujović, neki su se potrudili da budu zapamćeni kao članovi OKG , koji su, kako navodi,  “uništili ovaj grad, doveli ga do dna , pa bi sad da šire lekcije o vođenju grada i to sve preko leđa prvog sportiste svijeta”.

“Još jednom Vam poručujem, bavite se borbom za cenzus i unitrašnjim rasipanjem, a u vođenje grada sva sreća pa ne možete da se miješate” , zaključio je Vujović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos BD
Gost
Milos BD

Budva je procvetala od 2016 od kad je Bato na vlasti.🤣🤣🤣🤣🤣

Zelen
Gost
Zelen

Jefnosyavno nije istina. Da ne kažem laž.
Ali jeste laž.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Kolo sreće se okreće😁🇲🇪

Send this to a friend