Politika

Vuković: Mandić pomaže DPS-u i obmanjuje birače

Mitar Vuković

Andrija Mandić nastavlja sa izvrtanjem teza i pokušava otvoriti novu seriju napada na Demokrate preko svoje režimske oglasne table, lista ,,Pobjede”, poručio je odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Mitar Vuković.

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić ocijenio je u intervjuu ovom listu da je dogovor DPS-a i Demokrata o formiranju Odbora za reformu izbornog zakonodavstva velika pomoć za DPS, a nož u leđa opoziciji.

Vuković je poručio da su se Mandić i braća Đukanović, kao njegovi prijatelji i kumovi, dogovorili da DF i DPS sinhronizovano napadaju Demokratsku Crnu Goru, što se potvrdilo prethodnih dana.

“Nakon što je DPS potučen i ostavljen bez teksta, očekivano se uključuje Mandić da pomogne drugovima. Tako DF i DPS danas predstavljaju političku dvoglavu zmiju koja sikće otrove u vidu mržnje, uvreda i podmetanja. Ako je neko prepoznat u Crnoj Gori kao saradnik DPS-a i UDBE sa kojom često razmjenjuje informacije i dogovara poteze, pa i za vrijeme protesta, onda je to Mandić. Ako je neko prodao izbore do sada na desetine puta to je lider NOVE. Ako je neko gazio javno datu riječ onda je to Mandić. Ako je neko prepoznat po primitivizmu, uvredama i podmetanjima onda je to najbolji Đukanovićev operativac – Andrija Mandić”, naglasio je Vuković.

On naglašava da prevaziđeni lider svoje stranke u osipanju, koga je pregazilo vrijeme, pokreće pitanje promjene Ustava koji su usvojili poslanici iz kluba kojem pripada.

“Mandić se navodno bori za prava Srba, a upravo takva politika dovodi u neravnopravan položaj sve narode u Crnoj Gori. Međutim, Mandić ima drugi zadatak – da pomogne DPS-u, da održava atmosferu podjela, daje lažnu nadu i obmanjuje birače, a ujedno ostvaruje cilj – još jedan mandat. U tom cilju prodaje sve: izbore, gradove i narod”, jasan je Vuković.

Ove godine, kako dodaje odbornik Demokrata, Mandić podmeće priču o dogovoru Demokrata sa DPS-om, a sjedi češće sa Milom i Acom nego sa svojim saradnicima.

“Za razliku od Mandića čija je partija sjela za sto sa Gvozdenovićem pod njegovim uslovima, Demokrate su natjerale DPS da prihvati do posljednjeg zareza Briselski plan. Dakle, pod opozicionim uslovima! U tome je razlika gospodine Mandiću. Vi prihvatate da igrate kako Đukanović svira, a mi tjeramo DPS da igra po opozicionim notama”, smatra Vuković.

On ocijenjuje da ono što Mandić nije uspio u političkoj karijeri, oni su uspjeli za jedan dan.

“Da uz međunarodnu podršku srušimo Plan DPS-a, a nametnemo opozicione uslove kroz Briselski plan. I vi opozicionu pobjedu nazivate izdajom. Možda je za vas izdaja svaki korak koji iskoči iz kolosjeka koji je trasirao Đukanović. Opozicioni glasači više neće da prate lokomotivu koja ih vodi u poraze, a kojom upravljate vi već dvije decenije. Dosta je gospodine Mandiću. Svako u Crnoj Gori vidi da radite za Mila i Aca”, ponovio je Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ulpe
Gost
Ulpe

Stari čovjek, pod brkovima, pa se bruka. Ovoliki pa laže. Bruka za pleme.

Kasin
Gost
Kasin

I ovaj brko preskočio kod Mila, i njega je ,,obrađivao” onaj Pavićević iz Crnogorske

🌹 🌷 🌹
Gost
🌹 🌷 🌹

A pratiće Miitra😂😂

oliver14
Gost
oliver14

Sve nesto pokusavate da kao budete protiv vlasti a vi sta radite trcite put DPS-a, vi da vas DPS zovne sad bi trcke posli njima u zagrljaj!

Kosta
Gost
Kosta

Vi iz Demokrata treba da se zahvalite Milu i DPS jer da nije njih vi ne biste znali imali sta saopstiti narodu.

goran1978
Gost
goran1978

Vukovica izvukli iz naftalina da bi malo potkacio Manfica preko ledja Milovih, posto ne umiju ovi iz Demokrata dati saopstenje a da ne spomenu Mila i DPS.

Liberal
Gost
Liberal

Od ljudi koji su se juce svadjali oko toga ko ce prije da srusi Mila ste dosli na to da se takmicite ko ce se prije dodvoriti dpsu i uci u vladu s njima

Dkdk
Gost
Dkdk

SVI VI POLITIČARI IMATE JEDAN CILJ TO JEST KO ĆE BOLJE IZMANIPULISATI SA NARODOM I DOĆI DO VLASTI DA LOPUŽATE….. ŠTA VI DRUGO RADITE BEZ SMIŠLJATE KAKO DA IZVARATE I OPKJAČKATE NAROD

stoseradi
Gost
stoseradi

Znas li kad ce se vlast promijeniti, kad budemo imali opozicionu partiju kojoj citav program nije “maci Mila i DPS”… Evo macicete ih i sta onda? Sta vam je onda Demokrate program? Zna li ga narod?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

175 gidina..i opet na CDM..Uzas

Send this to a friend