Politika

Vuković: Rekonstrukcija Vlade sa DF-om u glavnoj ulozi korak od sedam milja unazad

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je da bi predložena rekonstrukcija Vlade, sa, kako je rekao, antievropskim DF-om u glavnoj ulozi, predstavljala korak unazad od sedam milja.

Gradonačelnik se osvrnuo na sastanak šefice delegacije Evropske unijne u Crnoj Gori Oane Kristine Pope sa liderima parlamentarne opozicije i ambasadorima država članica EU.

“Jedina alternativa pridruživanju Crne Gore Evropskoj uniji jeste povratak u prošlost. Zbog ove i budućih generacija, dužni smo da to ne dozvolimo. U tom smislu, predložena rekonstrukcija Vlade, s antievropskim DF-om u glavnoj ulozi, predstavljala bi korak od sedam milja… unazad”, naveo je Vuković na Tviteru.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
da
Gost
da

sta si mislio 30% stanovnistva da maknes 7 milja, e u tome je vas problem, necete da prihvatite realnost da cg nije samo Cetinje i vasa filozofija, godinama si bio po medijima kao neki analiticar, svi su govorili da si isti kao ostali iz dps, i jos gori, isto tako onaj nezavisni novinar Nikolic….

Morpheus
Gost
Morpheus

Koliko si bivsi!

Mico
Gost
Mico

Rusite vladu evo godinu dana, i sta je sad?

expert
Gost
expert

U pravu je Vukovic. Rekonstrukcija vlade sa DF om kao glavnim igracej bi bila losa za Crnu Goru. Sadasnja losa politicka situacija u nasoj zemlji bi sa naglo jos vise pogorsala.

Hunter
Gost
Hunter

Vukovicu ostavka

Kika
Gost
Kika

Kako se neko prepao

Miko
Gost
Miko

Nema sa cetnicima naprijed,to se zna !!!!

Send this to a friend