Politika Pokret "Svi za naš GRAD"

Vuković: Uredićemo dvorišta svih škola i vrtića i kupiti minibuseve za prevoz učenika

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je juče samo neke od najznačajnijih projekata koji će činiti okosnicu razvoja Podgorice u naredne četiri godine.

Podsjetivši na brojne realizovane projekte u prethodnom periodu, nosilac liste i aktuelni gradonačelnik, dr Ivan Vuković, istakao je da je gradska uprava za četiri godine postigla “rezultate za ponos”.

„Zahvaljujući rezultatima koji su iza nas, danas, sa mnogo više samopouzdanja, gledamo u budućnost, zato sam siguran da su najbolje godine tek pred nama“, kazao je gradonačelnik.

Vuković je, prezentujući projekte koji će obilježiti rad gradske uprave u naredne četiri godine istakao da će posebna pažnja biti posvećenja najmlađim sugrađanima i učenicima.

On je podsjetio da je nedavni sporovedena akcija uređenje školskih i dvorišta vrtića, ali da postoji još puno prostora da se stanje dodatno unaprijedi.

„Danas to izgleda ljepše, ali daleko od toga kako bi trebalo da izgleda u jednom modernom, ervopskom glavnom gradu. Zato će naša ponuda Vladi Crne Gore biti da u naredne četiri godine mi uredimo svako dvorište škola i vrtića na teritoriji Podgorice“, istakao je Vuković podsjećajući da gradske službe i preduzeća imaju taj kapacitet i dokazan kvalitet u radu.

Osim toga, Vuković je istakao da će se Glavni grad uključiti u rješavanje pitanja problema prevoza učenika na teritoriji grada.

„Odlučili smo da u budžetu za narednu godinu opredijelimo sredstva za kupovinu minibuseva, koji će služuti za prevoz učenika“, istakao je on.

Send this to a friend