Politika

Vuksanović obmanuo javnost tvrdnjom da u izbornoj kampanji nije pomagao Krivokapiću

Srpski nacionalni savjet Momčila Vuksanović obmanuo je javnost kada je u saopštenju koje je objavljeno u četvrtak ustvrdio da tokom izborne kampanje nijesu bili u komunikaciji niti pomagali tokom kampanje Zdravku Krivokapiću nosiocu izborne liste Za budućnost Crne Gore, piše Pobjeda.

U videu koji je objavljen 23. avgusta na zvaničnoj stranici koalicije ZBCG, a čije akcente su prenijeli svi mediji u Crnoj Gori, vidi se da je predsjednik SNS-a Momčilo Vuksanović dio ekipe Zdravka Krivokapića u kojoj je još i predsjednik opštine Budva Marko Carević.

Na videu se, osim Vuksanovića koji na skup dolazi kao prvi saradnik Krivokapića, vide i lokalni funkcioneri DF-a i Socijalističke narodne partije.

PROFESOR KRIVOKAPIĆ DOČEKAN U KUČUMA NA DOMAĆINSKI I DOSTOJANSTVEN NAČIN… U IME KUČA, DOČEKAO GA JE POTPREDSJEDNIK SNP CG DRAGAN IVANOVIĆ

PROFESOR KRIVOKAPIĆ DOČEKAN U KUČIMA NA DOMAĆINSKI I DOSTOJANSTVEN NAČIN… U IME KUČA, DOČEKAO GA JE POTPREDSJEDNIK SNP CG DRAGAN IVANOVIĆ

Posted by SNP – Socijalisticka narodna partija Crne Gore – СНП ЦГ on Sunday, August 23, 2020

Na društvenim mrežama se potom vidi i zajednička fotografija ispred crkve na kojoj su i Vuksanović i Krivokapić.

Neistina je da je Srpski nacionalni savjet na bilo koji način pomagao profesoru Krivokapiću i koaliciji Za budućnost Crne Gore da u neravnopravnoj borbi pobijede na izborima. Nažalost, profesor Krivokapić i koalicija Za budućnost Crne Gore sa Srpskim nacionalnim savjetom, kao krovnom organizacijom srpskog naroda u Crnoj Gori, ni u jednom trenutku nijesu ni pokušali da ostvare komunikaciju, tvrdi SNS mjesec i po dana kasnije nakon tog događaja u Kučima.

Tvrdnje SNS-a demantuje i video koji je objavila Socijalistička narodna partija, takođe 23. avgusta, na kojem se vidi potpredsjednik stranke Dragan Ivanović kako dočekuje grupu od 20 osoba u kojoj su istaknuti na čelu Krivokapić i Vuksanović.

Na videu, koji ima veliki broj pregleda na društvenim mrežama, se uočava ogromna trobojka sa četiri ocila koja je zvanična zastava SPC kao i zastava trobojka Knjaževine Crne Gore iz 1905. godine.

Krivokapić je u društvu Vuksanovića u Kučima kazao da “u ovom trenutku je pitanje slobode vjeroispovijesti takvo da bi nas čekalo unijaćenje, ako pobijede neki drugi na izborima, a sigurno neće”“.

Iz SNS-a su kazali da se nakon parlamentarnih izbora usložnjava politička stvarnost u Crnoj Gori, a pobjedničko raspoloženje zamjenjuje zabrinutost kako da se nađe rješenje za demokratsku promjenu vlasti.

“Problem opet predstavljaju Srbi kojima postojanost u Crnoj Gori, iako pokazatelji govore da ih ima i više od 40 odsto, još nije priznata. Za njih se samo podrazumijeva da postoje. Pa ako je već tako, zašto traže da postoje”, kaže se u saopštenju SNS-a.

Prema njihovim riječima, počelo se sastavljanjem liste Za budućnost Crne Gore, a nastavlja se sa sastavom buduće vlade.

“Kao što nije bilo dovoljno srpskih kadrova za sastav liste Za budućnost Crne Gore, tako ni sada nema srpskih eksperata koji bi mogli da zauzmu mjesto u novoj vladi, a da pritom ne iziritiraju domaću i međunarodnu javnost”, kazali su iz SNS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Casablanca
Gost
Casablanca

Xaxaxaxaxa mukice ove

crna gora
Gost
crna gora

kao iz africkog plemena nego i tamo je civilizacija dosla samo kod ovih nije

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

veli:
aj” ljuljaj

Lidija
Gost
Lidija

Ovu dvojicu je poplava izbacila

Licina
Gost
Licina

Pa sta tu ima novo?
Kazu da lazi imaju kratke noge a nije tacno nego se vise sad laze i dublje nego ikad prije. Uostalom to je i sustina politike da se javnosti zamazu oci i ubjedi narod da zec nije zec nego konj.
Za fotelju sve sto treba su spremni

Snjeg
Gost
Snjeg

Svaka im je istina takva.

odje
Gost
odje

zdravko mora da si dobro nazdravlja, nismo samo saznali sljivom ili lozom ali vidimo da ti se noge dobro petljaju, nemos ni metar pravo, pravi ekspert, veliki rece drito ali za sto ? rakiju

Bokelj
Gost
Bokelj

Isti kao Milo

Petrovic
Gost
Petrovic

Krivokapicu gradjanska drzava je odvojena od crkve I ako vi hocete da Bude te prvi ministar morte da ostane te neutral ni kako ce vas druge religije cjeniti ako ljubite popa u ruku. Svaki religiozni znak je zabranjen Marine le Pen je imala krst I moral à GA je skinuti jer vrjedja ostale religije I Jo’s zovete manjinske partie da… Više »

Mima
Gost
Mima

Od profesora fizičkog do branitelja svekolikog srpstva. Pištaljku i štopericu zamijenio srbovanjem.

Hogar
Gost
Hogar

Seljanija.Ruglo.Primitivizam.

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Kako su mu pomogli vauu. Gospodo izgubili ste izbore i prestanite da buncate i da se nadate da ce se nesto u tren promijeniti. Na sledecim iuborima je totlni potop montenegrina i pomirite se sa tim.

kakoe
Gost
kakoe

Zivis druze u velikim zabludama, ako mislis da je to tako. Eto vam se iz vasih redova, pocijepase partije, pa vam uzese mandate, tako da bolje da pripazite oko toga, nego sto mislis da ce crnogorci zbog DPS-a da prestanu crnogorci, i postanu srbi. Ima procrnogorskih partija i mimo DPS-a. Laznu istoriju koju prekrajate da su svi srbi to ne… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Mislim da je ovaj komentar za prijavljivanje, imamo li mi odje DB? “Potop Montenegrina”, cujes li ti sebe? Jezivo! Ovakve price su bile i oko referenduma.. Ko nam zivi u drzavi, strasno..

Enigma
Gost
Enigma

E ko nas pobijedi kukala nam majka, poludivlji svijet 🙈 dok smo mi,, elitni” uživali pored mora u lokale i restorane oni po šuma se sastajali i dovlačili da glasaju 😂😂😂

Gost
Gost
Gost

Jos kao male su nas ucili da kad ne govorimo istinu znaci lazemo. Kako se zovu osobe koje ne govore istinu?

Hogar
Gost
Hogar

Srbi?

Srbin
Gost
Srbin

Nepostojeci montenegrini tj. milogorci.

Maja V.
Gost
Maja V.

Ipak vi. @Srbin

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Ovo se zove kučki organizacioni spektakl!

Trt
Gost
Trt

Piii!!!!!!!

Vava
Gost
Vava

Iiipppppppp

Bobija
Gost
Bobija

Znam iz licnoga iskustva ,dame nijedan Albanac bilo koje vjeroispovjesti nije prevario ili sto lose kazao ,a od ovih da im ime ne pominjem ne prodjoh bez kakve prevare i nevolje

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Vidi te ljudi ovaj covjek za svog zivota je bio na sve funcije u zeljeznici i onda je posao iz te firme a zasto pa u politiku tu jedino nije bio,a jos je zalosnije sto taj covjek podrzava politiku drhge drzave nego sto sa tim svoju kucu rusi

Ada
Gost
Ada

Amnezija

Mede
Gost
Mede

Stop DPS fašizmu!

marko
Gost
marko

Tako je , srbi jesu veoma iritantan narod. Citava planeta ima animozitet prems njima i ne bez razloga. Pogledajte ponasanje Novaka Djokovica , to ja ta matrica… neiskrena , bahata , nevaspitana , nepostujuca , autisticna . Sta se desilo tom narodu , koji je bio stub antifasisticke borbe , tokom devedesetih . Desili su se popovi , desilo se… Više »

Marina
Gost
Marina

Marko,svaka cast!
Ovome se nema sto dodati .

Boko
Gost
Boko

Ne mlati

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Zato je svetosavska sekta, SPC lukavo upravo na čelno mjesto popovske koalicije postavila Krivokapića iz Cuca a glasnogovornika Gojka Petovića za Amfilohija takodjer iz Rokoča iz Cuca koji su kukolj u žitu ali im to neće proći.
U pamet se dobro Crnogorci.

Mario Danilovic
Gost
Mario Danilovic

Uporedi se ti sa Djokovicem..u bilo čemu.Iskren budi…E šta sve neću procitati

Cgcg
Gost
Cgcg

La..vi ka i vazda

Pih
Gost
Pih

Sta rade sa ovim zastavama, nije mi jasno? U cemu je poenta zastava od nekoliko metara? Jadni, primitivni narod.

Marina
Gost
Marina

Pih
Rade ono za sto su jedino sposobni.
MUTE,ZAVADJAJU,PROVOCIRAJU ….

Mijat
Gost
Mijat

Raširit će je preko Kosova do Japana da posrbljavaju.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Nije ovo nista koliko mu pomaze Varhelji i Angela !!!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

samo vam ime kaze sns ….naravno da jesu breko bie ovog takozvanog ambasadora spijuna kojeg bi svaka drzava protjerala dake svercera kojice sad d apreuzme cigare drogu alkohol itd jer to jedino znada radi ….sramota sto je dps dopustio

Deni
Gost
Deni

Je li ovo Premijer slucajno prosao pored zastave druge drzave pa slucajno zadovoljni osmijeh od uva do uva? Pii…

Mario Danilovic
Gost
Mario Danilovic

Od koga da preuzme?😂

Send this to a friend