Politika Predsjednica SDP čestitala Dan prijestonice

Vuksanović Stanković: Cetinje je grad heroj i ogledalo Crne Gore

Predsjednica SDP-a Draginja Stanković Vukanović čestitala je Dan opštine Cetinje, koji je obilježen juče.

“Ukoliko se pitate, zašto to radim danas, a ne juče ili prekjuče kao ostali političari, razlog je jednostvan. Cetinje treba da živi i onih 363 dana kad nije Dan Prijestonice ili Dan nezavisnosti. Kad “stari sjaj” ode za Podgoricu u crnim limuzinama koje dovode “viđene goste”. Cetinju trebaju pune ulice, fabrike koje rade, vrtići i škole koji će opet biti puni dječije graje kao u pjesmama Lesa Ivanovića”, navodi ona.

Dodala je i da Cetinju ne treba kurtoazno podsjećanje na značaj i potencijale, jer Cetinjani to bolje znaju od bilo koga od nas.

“Cetinju treba suštinska promjena načina na koji je tretirano od državne vlasti u posljednih 30 godina i lokalna vlast koja će potencijale grada iskoristiti na zadovoljstvo svih građana. Ne trebaju Cetinju obećanja o boljem sjutra, trebaju mu nova radna mjesta danas. Treba mu infrastruktura dostojna modernog evropskog grada, a potreban je kulturni i sportski život koji zaslužuje. Cetinje ne smije postati grad muzej, u koji se svrati jednom u pola godine “za vrijeme većih praznika”, nego motor razvoja Crne Gore što je uvijek i bilo. Grad heroj i crnogorska prijestonica predstavljaju odraz u ogledalu cijele Crne Gore. Od načina se budemo svi zajednilčki borili za njega, će zavisiti i kako će nam izgledati država sjutra”, navela je Vuksanović Stanković u čestitci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nego!
Gost
nego!

Trebalo bi cetinju promijeniti ime. Neka se zove srbinje.

NBA
Gost
NBA

AAAAAAAAAAAAA! OPET OVA PAMETUJE! RECI NAM NESTO STO MI ZNAMOILI NEZNAMO,KAKO STE?KAKO FAMILIJA…..

Pjer
Gost
Pjer

Svima puna usta
Treba ono treba ovo
A 30 godina prodjose
A rezultati
Trt

Svjefol
Gost
Svjefol

Nek si ti rekla

Komsija
Gost
Komsija

Veli ‘Ogledalo Crne Gore’,nije pogrijesila sve urnisano i pusto.Na Cetinje jedino sto valja su bureci preko puta vatrogasne.

kinja
Gost
kinja

Bolji su bureci kod Mase na Balšića pazaru

1984
Gost
1984

bolji su bureci kod ma$eeeeeeeee kraljuuu 🙂

Gagi
Gost
Gagi

E neka je i grad “”heroj i grad “kukavica”neces moj glas na sledecim izborima sve zajedo sa Mirkom Stanicem i Bujom Djuraskovicem i sa ovom sadasnjom vladajucom druzinom jer ste zajedno 20 godina pljackali i NAROD i Crnu Goru,no ti vidji sto ces sa onim buzdovanom Stankovicem.

doobrovodski
Gost
doobrovodski

Ovo se dps ovci uplasili od jedne zene je li?

Send this to a friend