Politika

Vuksanović Stanković: Jaka Crna Gora za jak Danilovgrad i Spuž

Da bi omogućili jaku Crnu Goru, moramo omogućiti ravnomjeran razvoj svih djelova danilovgradske opštine, poručila je  predsjednica SDP i nosilac liste „SDP – Jaka Crna Gora“ Draginja Vuksanović Stanković prilikom posjete Danilovgradu i Spužu.

Ona je tom prilikom kroz razgovor sa velikim brojem građana predstavila ključne poruke izbornog programa.

“Za zabrinutost je nedostatak sluha aktuelne vlasti za potrebe mještana Martinića, kojima je neophodna bolja putna i urbana infrastruktura da bi mogli uspješnije da se bave privredom ali i poljoprivredom, bez selektivnih podsticaja za one bliske vlasti. Ni u drugim djelovima grada, kao što je Spuž, situacija nije znatno bolja i ona nameće dalje raseljavanje. Jaka Crna Gora je samo ukoliko obezbjedi da se svi njeni građani mogu da ostvare normalnu egzistenciju u mjestu u kojem žive“, navela je Vuksanović Stanković.

Ona je takođe kazala da po pitanju gorućeg pitanja kolektora, a imajući u vidu značaj ovog pitanja za sve građane Danilovgrada, treba omogućiti da se građani na lokalnom referendumu izjasne što misle o predloženom rješenju kolektora.

„Vlast mora donositi odluke u korist građana i zato glas građana mora da se čuje posebno oko ovako važnih pitanja. Nema jake Crne Gore bez jakog i uvaženog građanina – slobodnog pojedinca o kojem se ne odlučuje već koji sam slobodno odlučuje. Jaka Crna Gora je njena jaka ekonomija, pristojan život za sve građane a ne luksuz i bogatstvo za privilegovane pojedince.

Jaka Crna Gora ja kada svi plaćaju porez a ne kada tajkuni duguju stotine milona državi, dok pošteni privrednici moraju platiti svaki cent poreza. Jaka Crna Gora je Crna Gora na socijalno odgovornoj i državotvornoj politici SDP, koja će uvesti zemlju u EU i završiti pregovore do kraja 2024“, naglasila je Vuksanović Stanković.

Predsjednik OO SDP Danilovgrad Dražen Dragojević je potencirao probleme Spuža ističući zagađenost rijeke Zete od obližnjih farmi čiji su vlasnici očigledno jači od zakona.

“Spuž nema fudbalski stadion, klub koji postoji od daleke 1922. je ugašen, nema komunalne službe, policijske ispostave, patronažne službe, jaslice iako se radi o naselju kojem gravitira skoro pola stanovnika opštine. Za jak Danilovgrad potreban je jak Spuž, jaki Martinići, Lazine i sva brojna naselja u opštini. Glasajte za „SDP – Jaka Crna Gora“, za Crnu Goru bez privilegovanih pojedinaca”, zaključio je Dragojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ovoj je sve jako.tacno se vidi da su trojanski konj dpsa.i samo mazu oci narodu i rasipaju glasove.ova zena je demonizovana.vidi joj se po izrazu iskrivljenog lica.

Čegović
Gost
Čegović

Mislim da će jak Spuž biti posebno važan u sledećim godinama.

mrkela
Gost
mrkela

Promjena vlasti u Crnu goru to znači da se crnogorsko oružje – vojska i policija predaju četnicima i crnogorske pare ( kasa ) ide u četničke ruke . Crnogorci izvolte !

Ana
Gost
Ana

Za nju ce glasati njen Muz Stankovic i njegovi uzi prijatelj. Ko ce nju glasati. Nece ova dobiti gasova ni 1%

Slavko
Gost
Slavko

Evo ga tuzni priljepak DPSA.

Hydra
Gost
Hydra

Kad bi mi dala Draginja glasa bih SDP dok sam živ.

Monarch
Gost
Monarch

Draginja kad ce tvoj muz u apartman?

Istina
Gost
Istina

Konačno da neko pomene ojadjeni Spuž i Martiniće.Odlična i časna ekipa,srećno!

SDP=DPS
Gost
SDP=DPS

Najveci udarac DPS-u bi bio da SDP ne predje cenzus. Bitniju su im SDP glasovi od svojih trenutno zato ih i promovisu ovako.

Mist
Gost
Mist

Zašto jedino ona ne nosi masku?

D grahamov broj
Gost
D grahamov broj

To je moja šuma.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Spuz je vec jak, tamo su najaci Crnogorci !

Sole
Gost
Sole

Svaka cast Draginja

Dragan
Gost
Dragan

Bravo

Vdt
Gost
Vdt

Gospođo Draginja,
Da bi Crna Gora bila jaka, mora da bude jak i VDT! Normslno, ne u bukvalnom smislu.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Nema napretka u ovoj državi bez dobro popunjenog Spuža.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

I sa dps će spuž biti jak.

Vlasta
Gost
Vlasta

Čije je klaonica đe radi čuveni Panta što je skrljao 150.miliona eura kredita i ostavio radnike na ulici i ni po prstu. Sada vidi klaonicu i niko mu ne može ništa. Došao kao kv mesar na svoju mjeru no đe odoše meleoni.

Send this to a friend