Politika

Vuksanović Stanković posjetom Plavu započela kampanju Crna Gora u pokretu

Predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković posjetom Plavu i razgovorom sa građanima započela je kampanju “Crna Gora u pokretu”.

U razgovoru sa građanima, Vuksanović Stanković se informisala o njihovim problemima i potrebama, a kroz dijalog sa čelnicima prethodne vlasti u ovoj opštini upoznata je sa izrađenom studijom o zaštiti i revitalizaciji Plavskog jezera.

“Mi zaista želimo da građanima Plava ovdje bude ljepše i bolje, da se iskoriste svi potencijali kojima opština raspolaže. I zato ćemo nastaviti tamo gdje smo i počeli, učinićemo sve da ono što je SDP nekada započeo i realizujemo. Zaštita i revitalizacija Plavskog jezera, predivnog prirodnog resursa koji je potreban ne samo građanima Plava, je uslov za razvoj turizma sjeveroistočne Crne Gore. Sačuvaćemo prirodu, sačuvaćemo Plav, a vrijedni Plavljani će ostati da grade ljepšu i bolju Crnu Goru”, izjavila je Vuksanović Stanković.

Na kraju posjete rukovodstvo SDP na čelu sa predsjednicom se sastalo sa predsjedništvom i članovima OO SDP Plav, pri čemu je donijet zajednički stav da se partija mora profilisati kao ključna alternativa sadašnjoj lokalnoj vlasti.

Posjetom ostalim crnogorskim gradovima u narednom periodu biće nastavljena kampanja  “Crna Gora u pokretu.”

Cilj ove kampanje jeste upoznavanje građana sa socio-ekonomskim mjerama SDP koje bi za rezultat imale poboljšanje njihovog životnog standarda, kao i upoznavanje sa izozovima sa kojima se naše lokalne zajednice suočavaju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mne-more
Gost
mne-more

Krasna je.

Migo
Gost
Migo

Draginja je pravo osvjezenje na pol.sceni..sve neki fosili.. Bar je lijepo vidjet

Jež
Gost
Jež

Masovan odziv, ima ih desetoro sa šoferom.

Patriota
Gost
Patriota

To Draginja,uz tebe smo, trenutno si jedina svijetla tačka u opozicij.
Srećno

Politika
Gost
Politika

Gospođa Vuksanović Stanković kao predsjednica parlamentarne stranke mora da se precizno odredi i izjasni prema borbi protiv korupcije, a posebno prema korupcionaškoj aferi oko tužilaštva. Bez obzira na okolnosti , to je njena obaveza kao javne ličnosti.Ćutanje je kompromitantno.

Srbin Bar
Gost
Srbin Bar

Muz drzavni tuzilac, a ona glumi opozicionara …komedija !

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Ti srbin kvisling otac ti a djed ni ne znas ko je

Send this to a friend