Politika

Vuksanović zahvalio Plenkoviću na slanju kanadera: Potvrda dobrih partnerskih odnosa

Vuksanović i plenković/ Foto: HGI

Ministar bez portfelja Adrijan Vuksanović danas je u telefonskoj komunikaciji zahvalio predsjedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću na slanju kanadera koji će pomoći u gašenju požara u Boki kotorskoj.

<<<Kanader iz Hrvatske stiže u pomoć Crnoj Gori za gašenje požara u Boki<<<

“Ovo je još jedna potvrda dobrih partnerskih odnosa dvije države. Nije prvi puta da Hrvatska u vremenu kada je i sama pogođena požarima ustupa kanader kako bi pomogla Crnoj Gori u borbi protiv vatrene stihije”, poručio je Vuksanović.

Ministar napominje da će HGI nastaviti da jača veze sa Hrvatskom.

“Hrvatska građanska inicijativa često ističe, ali i afirmira činjenicu da su Crna Gora i Republika Hrvatska dvije prijateljske zemlje. HGI će i ubuduće jačati dobre relacije među njima na svim poljima, a na dobrobit naših građana. Hvala Hrvatska”, zaključio je Vuksanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zgb
Gost
Zgb

Pa naravno, dobar susjed će uvijek priskočiti u nevolji. Tako treba ! Immamo i mi veceras nove požare ali valjda će ova 2 uspjeti obuzdati. Neka je sa srećom vama i nama i neka vas Bog čuva od ONIH drugih susjeda.

io mrak
Gost
io mrak

pa hvala na pomoći HR.nije prvi put da nam pomažu ali net reba zaboravit ni Milutinovića koji je prodao tri kanadera sa ogromnom količinom rezervnih djelova Grcima pare su završile kao ulaganje u elitu palanke koja danas ruši našu državu.

amo
Gost
amo

Mala digresija,ti kanaderi su bili dovezeni za vrijeme nesretnog rata devedesetih najprije na tivatski aerodrom,pa onda prebačeni na podgorički,odakle su preko noći odvezeni na niški i ubrzo prodati grcima.

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Hrvatska nam jeste dobar susjed i prijateljska zemlja… i hvala im… ali mi bi trebali vidjeti moze li se kupiti makar jedan kanader?

Tara
Gost
Tara

Bravo g.Vuksanovicu..mi smo pravi komsije i prijatelji!

12345
Gost
12345

Hvala Hrvatskoj i Hrvatima, kulturni ljudi, gospoda….

Send this to a friend